Zoek mee! Vier tokkies gezocht voor vreselijke mishandeling in tram Zoetermeer

Geen categorieaug 23 2017, 9:00
Een 20-jarige vrouw die een tram instapte werd geschopt, geslagen en gekrabd door twee vrouwen. Twee andere vrouwen waren ook bij de mishandeling betrokken. De politie is nu op zoek naar deze agressieve tokkies.
Donderdagavond 25 mei stapte een 20-jarige vrouw in de tram in Zoetermeer. Wat ze niet wist was dat dit tramreisje een ware hel zou worden. Voor ze wist wat er gebeurde werd ze namelijk aangevallen door twee 'dames' (zie foto: heel schokkend natuurlijk om wat voor types het gaat). Ze werd geschopt. Geslagen. Gekrabd. Twee andere vrouwen waren er ook nog eens bij betrokken. In totaal waren er dus vier vrouwen die één andere vrouw aanvielen.
Gisteravond heeft de politie beelden van bewakingscamera's online gezet van de vier tuigvrouwen. Hun slachtoffer heeft daadwerkelijk een trauma opgelopen. Ze bemoeide zich namelijk met niemand toen ze opeens werd aangevallen. Ze is nu doodsbang dat ze de vier vrouwen nog een keer tegenkomen en ze haar vervolgens wéér mishandelen. Oh ja, en ze had nog dagenlang last van de mishandeling van 25 mei, met name aan haar hoofd en nek.
Zoek dus mee om de vrouwen die verantwoordelijk zijn voor deze mishandeling op te sporen! De 20-jarige vrouw kwam om 21:30 uur aan bij het station Oosterheem. Vervolgens liep ze met haar fiets over de trap het perron op. Beneden zaten de vier tokkievrouwen. Die zien haar, roepen naar d'r, en schelden d'r zelfs uit. Verstandig genoeg loopt de vrouw gewoon door.
Maar dan: de vier vrouwen rennen achter d'r aan. Als ze in de tram van Randstadrail wil stappen vallen twee van de vier vrouwen haar aan.

Ze wordt uit de tram getrokken, geschopt, geslagen en gekrabd. Hierop valt de vrouw met haar fiets uit de tram. Daarna wordt ze aan haar haren getrokken.

De vier vrouwen vluchten vervolgens in de richting van de Loirestroom. Het slachtoffer werd opgevangen door personeel van HTM.

Heb jij iets gezien of ken jij de vrouwen op de beelden? Neem dan contact op met de politie. Dit soort tuig moet kapotgemaakt worden. In de gevangenis. En snel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten