Anne Fleur Dekker: Nederlandse media staan aan de kant van extreem-rechtse terroristen!

Neerlands favoriete linkse activiste papegaait weer eens Internationale Socialisten na, die gewoon onverbloemd zeggen dat naar links neigende media als de Volkskrant eigenlijk gewoon extreem-rechtse vodjes zijn die niets liever willen dan het geweld van neo-nazi’s legitimeren.

Als het aan Anne Fleur Dekker ligt, moeten kranten als De Volkskrant en het Algemeen Dagblad worden gezien als het Stormfront van de gedrukte media. Althans, zoveel kunnen we opmaken uit het feit dat ze een artikel van de Internationale Socialisten met instemming deelde. Het artikel neemt het diverse gewone Nederlandse media enorm kwalijk dat deze zogenaamd de kant hebben gekozen van neonazi’s en andere extreem-rechtse hooligans. En zelfs ‘terreur’ zouden goedkeuren. Lees maar mee:

“Terwijl dagbladen normaal dagenlang rouwen om slachtoffers van jihadistische terreur, reserveerde het Algemeen Dagblad na de aanslag het meeste medeleven voor de moeder van de fascistische aanslagpleger [in Charlottesville]. De grootste angst van de witte kleinburger is immers niet om slachtoffer van deze jongens te worden, maar de schaamte als je ouder bent van een openlijke fascist.

Krantenredacties tonen hiermee aan wiens kant ze werkelijk staan. Dit werd ook duidelijk in de Volkskrant, waar de artikelen met ideologisch begrip voor de alt-right de opiniepagina’s overspoelden, waarin extreem-rechtse terreur als defensieve reactie op feminisme, diversiteit en ‘politieke correctheid’ werd opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over het vrolijke artikel over ‘cultuurmarxisme’ – een extreem-rechtse complottheorie – waarin Peter Giesen het klaarspeelde om niet één keer Breivik en Fields te noemen. De algemene lijn in Nederlandse media was begrip voor extreem-rechtse jongeren en het criminaliseren van antifascistisch verzet.”

Dat zelfs De Volkskrant en het Algemeen Dagblad kennelijk al gelden als de harbringers van extreem-rechts gedachtengoed geeft aan hoe zeer de Internationale Socialisten én Anne Fleur Dekker van de realiteit zijn afgedreven. Om te beginnen: er is in Nederland geen enkel groot medium dat flirt met extreem-rechts. Of je het nu hebt over de ‘mainstream’ kranten als het AD of de Volkskrant, of zelfs over . Zelfs wanneer je gaat kijken naar de populaire internetmedia – die over het algemeen rechtser zijn dan de oude gedrukte media – dan vind je nog altijd geen aanhangers van extreem-rechts. Websites als PowNed, Geenstijl of DDS moeten net zo weinig hebben van racisme, nazisme en jodenhaat als de gemiddelde Internationale Socialist.

Als je er verder over nadenkt is het toch best vreemd dat iedereen nu ineens in het nazistische verdomhoekje wordt gezet. De Internationale Socialisten en Anne Fleur Dekker hebben eigenlijk overal bondgenoten als het aankomt op het bestrijden van nazisme, maar in plaats van dat ze via slimme samenwerking een poging wagen om dit misselijke gedachtengoed voorgoed uit te roeien besluiten ze om medehaters van extreem-rechts te verwijten zélf eigenlijk stiekem extreem-rechts te zijn, of in de handen te wrijven als er geweld wordt gebruikt door white supremacist-terroristen.

Het zure gevolg is natuurlijk dat dankzij dit soort campagnes van de Anne Fleurs van deze wereld juist de ware extreem-rechtse “Jews will not replace us“-roepers hun macht kunnen vergroten. Want terwijl al hun vijanden liever elkaar dan de neonazi’s in de haren vliegen, hebben zij vrijspel om het volgende Charlottesville-drama te plannen. Denk daar maar eens over na.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. HaZ

  Het is roepen om het roepen. Als men op links niks meer te schreeuwen heeft, wat moet je dan verder nog met je zielige leventje……

 2. marco1

  Goed nieuws als het zou kloppen. Als de media verrechtst volgt het volk vanzelf.

 3. DolleDries

  Ik zei net tegen mijn vrouw, ik heb wel zin we gaan het bedje in.

 4. Floris

  Het is een kwestie van perspectief. In de ogen van extreemlinks zijn de linkse media niet links genoeg.

  Het geeft duidelijk aan dat die lui niet goed wijs zijn. Ze hebben geen enkele relatie met de werkelijkheid.

 5. sjun

  Er zijn goede redenen om aan te nemen dat het Charlottesvilledrama geregisseerd was. Maar om een of andere reden vernemen we daar niets van in de mainstream media. https://70news.wordpress.com/2017/09/03/charlottesville-hoax-conspiracy-crisis-actors-and-skeptics-proof-videos-photos/

  1. K.Dopper

   Dat verbaast niet, Sjun, de reguliere media moeten zich aan de feiten houden en op jouw obscure extreem-rechtse blogs kunnen ze verzinnen wat ze willen.

   1. Bertje1234

    @Dopper, aan de feiten houden haha.
    De MSM is al oneindig keer betrapt op leugentjes, over Poetin die geen antwoord geeft, over uitspraken van Trump die uit context gehaald zijn, over Keulen waar ze gewoon officieel toegaven dat de politie uit opdracht van de regering de boel in de doofpot stopt, enz.

    Nu geloof ik niet dat Charlotteville een false flag was ofzo, maar de manier waarop er gereageerd werd was ook wel typisch voor onze media.

    Een aanslag met 1 dode, die in een ander continent gebeurd was niet alleen even in het nieuws, het was ook nog nieuws dat Trump niet meteen blind zonder enige informatie erop reageerde door te zeggen: rascisme is verschrikkelijk en hiermee bedoel ik niet alleen de kkk maar ook mensen die protesteren voor het behoud van monumenten, ze zijn gewoon allemaal fout. En de gemaskerde mannen met knuppels van Antifa waren engels die strijden voor een betere wereld.

    Dat hadden ze graag gehoord, want gewoon al het geweld veroordelen was blijkbaar te neutraal.

   2. Nasrani

    Ik ben al naar huis.

   3. Roughwood

    Obscure (extreem)linkse blogs/sites doen zoiets niet hè?
    https://joop.bnnvara.nl/opinies/meningsuiting-demonisering-een-kant
    Man, man, wat een jankverhaal…

    1. toetssteen

     @roughwood
     Het is altijd de schuld van de ander. Zo simpel.
     Niet dat het klopt, maar men heeft de wind weer in de veren.

 6. Ritter

  AFD weet niet wat “extreem rechts” inhoud.

  Ze gooit met woorden als “fascist”; racist; enzovoorts maar ze heeft geen weet van de betekenis van deze woorden.

 7. A3aan

  Ze laat geen mogelijkheid onbenut om een plaatje van haar te laten zien, haar kronkels neer te schrijven.

  Wat moet je daar nu van zeggen, ‘k hoef haar niet te zien, haar kronkels niet te lezen. Het voegt niets toe anders dan narigheid, het is géén Islam.

 8. Bertje1234

  Websites als PowNed, Geenstijl of DDS moeten net zo weinig hebben van racisme, nazisme en jodenhaat als de gemiddelde Internationale Socialist.

  Deze websites moeten inderdaad niks hebben van rascisme enz., maar ik zou de gemiddelde Internationale Socialist niet hiermee willen vergelijken.

  De gemiddelde internationale socialist is bepaald geen Israel fan, spreekt vaak over zionistische complotten en is vaak een supporter van de anti-blanke groep Black Lives Matters.

 9. Punt50

  Ik had een aardig droge namiddag en heb lekker staan schilderen op de steiger.

 10. meanstreak2099

  dit mens wordt met de dag gekker, hoe lang duurt het voor dat ze haar oppakken?

  1. van Urk

   meanstreak2099@ Dat soort mensen horen ook achter slot en grendel. Zij demoniseren moedwillig het land om het volk tegen elkaar op te zetten.

  2. trampoline

   Dat doen ze niet omdat ze de policor visie propageert.
   Zij is knettergek en de onze policor overheid net zo! Allebei negeren!

 11. Obiwokekenobie

  Charlottesville.
  Geweld uitlokken en vervolgens janken als je een tik terug krijgt.
  Sukkels.

 12. Ritter

  “Websites als PowNed, Geenstijl of DDS moeten net zo weinig hebben van racisme, nazisme en jodenhaat als de gemiddelde Internationale Socialist.”

  Juist bij de Internationale Socialist vind je veel Jodenhaat net als bij Nazi’s. Ze werken vaak samen met allerlei islamitische organisaties.

  Op het gebied van Jodenhaat vinden extreem links, extreem rechts en islam elkaar.

  “Volgens een recent uitgelekt rapport van de onderzoeksorganisatie Monitor Islamisering & Extremisme (MIE) in opdracht van Mark Rutte (Minister-President & Minister van Binnenlandse Zaken) worden de Internationale Socialisten aangeduid als een extreem gewelddadige antisemitisme terrorisme steunde beweging. “

  https://eenandergeluid.wordpress.com/is/

 13. Two Ravens Black Kettle

  “Websites als PowNed, Geenstijl of DDS moeten net zo weinig hebben van racisme, nazisme en jodenhaat als de gemiddelde Internationale Socialist”.

  Tim ziet het nog steeds (net) niet scherp genoeg.
  Het zijn juist deze ‘anti-fascisten’ die de antisemieten, fascisten, racisten en de trouwste bondgenoten van de religieuze nazi’s zijn.
  Zij marcheren met de nieuwe nazi’s, zij proberen met geweld alle andere meningen kallt zu stellen, brandschatten steden, mishandelen mensen, plunderen winkels, schelden mensen ‘met een kleurtje’ of ‘homos.exuelen’ of ‘conservatieve vrouwen’ die zich niet als slachtoffer opstellen uit als Uncle Tom, Nestbevuiler, krijsen dat alle Joden aan het Gas moeten etc.
  Zij vormen de stoottroepen van de Orwelliaanse Gedanken-Gestapo.

  In NL zijn een handvol neo-nazi’s die geen enkele macht hebben, waar dan ook.
  De cultuur marxisten daarentegen zitten overal in de samenleving verankerd, ondermeer in de MSM die de fascist Anne Fleur zo veracht.
  Wat had Trouw of de NRC nog meer moeten schrijven over Fortuyn om hem Volkert van der Graaf een legitimatie te geven ?
  Auschwitz, Dachau en met een biljard-keu zijn haatkwab uitschakelen.
  Maar een -met haat gevulde- fascist als Anne-Fleur vindt het allemaal nog lang niet ver genoeg gaan.

 14. nienke

  Deze vrouw voelt zich waarschijnlijk alleen gelukkig als zij haat blijft zaaien, zielig figuur.

  1. Rosasolis

   @Nienke. Weet je nog die uitdrukking: ” het is helemaal niet erg als je een slechte
   recensie krijgt. Het is pas erg als niemand meer over je schrijft. Dan wordt je
   vergeten.” Laten wij geen aandacht aan Fleurtje besteden.

 15. jowyajax

  Begrijp niet dat DDS aan dit soort psychologische linkse intimidatie mee doet. Als iedere media dit gedrochtje negeert dan binnen de kortste tijd is ze uitgerangeerd. Maar juist door deze dwaze media blijft ze genieten van haar belangstelling. Beetje vreemd, of toch niet??? Zou de midden of rechtse media toch linkser zijn dan dat ze doen voorkomen ?? Dan zou het gewoon een ordinair indoctrineerd spelletje zijn ?????

 16. trampoline

  Ach ja, AFD. Je weet wat je kunt verwachten van iemand van die signatuur. Niet serieus nemen en volstrekt negeren.

  1. trampoline

   Dat vergat ik nog: zij propageert en steunt zelf extreem links terrorisme en dat is gewoon strafbaar. Niet dat onze laffe overheid daar iets aan doet….

 17. Paaldanseres

  Zucht…..

 18. Kees

  Ik gok op een kleine tumor, daarom staan die ogen niet meer goed en komt er een hoop onzin uit, triest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.