Anne Fleur Dekker: ‘Volgers van seksist Baudet kunnen ‘t niet hebben dat 22-jarig meisje beestje bij de naam noemt!’

afd-lowlands
Foto: Anne Fleur Dekker op Lowlands. Bron: Screenshot VPRO.

In een nieuw tv-optreden haalt Anne Fleur Dekker nog maar eens uit. Ditmaal niet zozeer naar haar favoriete prooi Thierry Baudet (alhoewel ze hem wel een ‘racist’ vindt), maar over zijn volgers. Ze schuift deze groep alle dreigementen die ze heeft gekregen in de schoenen.

Kijk, daar is ze weer! Sinds Anne Fleur Dekker voor een halflege tent heeft mogen preken over de gevaren van het Forum voor Democratie heeft ze het rustig aan gedaan met optredens in Nederland. Toch aardig van de VPRO dat ze de linkse activiste nog maar weer eens een podium geven in een tv-show over Lowlands, dat om de één of andere reden pas gisteren werd uitgezonden.

Gekleed in een gele regenjas en vergezeld met een flesje alcoholvrije champagne vertelt AFD over haar avonturen in de periode die volgde op haar tweets waarin ze aangaf stenen te gaan gooien naar Geert Wilders. Haar bedreigers (iedereen die daaronder valt is overigens wel gewoon af) waren allemaal “volgelingen” van Thierry Baudet, die door de grote gemene leider niet tot de orde worden geroepen. Anne Fleur praat over het Forum voor Democratie alsof het helemaal geen politieke partij maar een knokploeg is, met niemand minder als Thierry Baudet als Sturmbannführer.

En dan kregen we deze versie van de recente geschiedenis te horen:

- Wat had je nu precies gezegd?

Dat Thierry Baudet een seksist is.

- En dat was al reden genoeg om jou te gaan bedreigen?

Ja, blijkbaar. Ik denk dat zijn volgers het niet kunnen hebben dat een 22-jarig meisje even het beestje bij de naam noemt. Met een gele regenjas.

- Waarvoor wil je dan waarschuwen?

Dat zich een alt-rightgroepering aan het vormen is die ontstaan is online, en nu ook de straat op gaat en mensen dus echt fysiek kwaad doet. En het zit met twee zetels in de Kamer.”

Nou, gelukkig maar dat we zulke klokkenluiders als Anne Fleur Dekker hebben. Anders hadden we het natuurlijk nooit door gehad dat Nederland langzaam wordt overgenomen door seksistische nazi’s! Dank God voor gele regenjassen en de pientere meisjes die deze modieuze jassen dragen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

49 reacties

 1.   

  Het is opvallend dat DDS geen aandacht besteed aan de schokkende maar ook zeer verhelderende uitglijder van Theo Hiddema: https://nos.nl/artikel/2191122-theo-hiddema-pleit-voor-rassenvermenging.html

  1.   

   hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaah

   1.   

    Troll alert !!

  2.   

   Zeker nog nooit gehoord van de uitdrukking: “twee geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen”. Kijk jij ook zo graag naar die ontvoeringsprogramma’s op tv van John v.d. Heuvel?

   Indruk van het gesprekje tussen Annetje Fleurtje D. en een microfoonvasthouder, die graag slap lult en graag in beeld is:

   een verwend rijkeluis meisje met gele regenjas, met hinderlijk veel armbewegingen tijdens het gesprek, wordt ondervraagd door een lieftallige lieve gefeminiseerde man, die wegens gebrek aan echte vragen maar een paar onzinvragen stelt.

   1.   

    Ik heb foto’s, van haar opgezocht, van enige tijd geleden, . Het lijkt wel of ze steeds zwaarder en dikker wordt.

  3.   

   Doppie heeft gelijk.

  4.   

   Wat is de uitglijder?

  5.   

   In de islamitische wereld wordt de vrouw onderdrukt, een keihard feit. Maar de islamitische (in dit geval Marokkaanse) jongeman mag voor zijn huwelijk met een moslima iedere (in dit geval NL) meid pakken die hij pakken kan. Die moslima moet natuurlijk als maagd het huwelijk in. Je zult als NL (niet moslim) jongen of meisje echt verliefd worden op een Marokkaanse meid of jongen en het is wederzijds, dan begint de ellendige droevenis. Trouwen? Alleen als de bruid(egom) zicht tot de islam bekeerd, maar dan liever nog niet. Dus aan wie ligt het nu? Dit is een juiste constatering van Hiddema, gewoon de realiteit. Dus sodemieter even op met uw wegkijkreactie en de rascismekaart waarvan je wist dat ie zou komen!

  6.   

   Misschien is deze aflevering van Cafe Weltschmertz verhelderend.

   https://www.youtube.com/watch?v=W12GjQAVoHI

   Zeer het bekijken waard.

 2.   

  “Marokkanen vermengen met Hollandse vrouwen” is zeker een uitglijder. Het hoort juist andersom te zijn.

  1.   

   Laten we geduldig wachten tot de redactie van DDS het onderwerp als topic start.

  2.   

   @Van Urk

   Mee eens, maar je hoort of ziet er weinig van. Hoe zou dat toch komen? Zou links-liberaal (het partijkartel) daar een antwoord op hebben? Benieuwd hoe het Arische ras en het Marokkaanse ras, na vermenging, tegen antisemitisme zal aankijken. Hopelijk wel in de geest van de Nederlandse Grondwet. Bestaat de Nederlandse GW nog, of is deze daadwerkelijk vervangen door de door het partijkartel, tegen de wil van de meerderheid van het Nederlandse volk, ingevoerde EU Grondwet? De wil van de meerderheid van het Nederlandse volk is blijkbaar inmiddels “nietszeggend” verklaard binnen de formatie. Daar zouden we ons pas echt druk om moeten maken, niet om onervaren zelfverzekerde verwende meisjes en jongetjes met nietszeggende vraagjes en nietszeggende antwoordjes…………………

 3.   

  Hij heeft gewoon glijk toch. Wanneer marrokaanse jongetjes( godjes in hun familie) zouden trouwen met nuchtere Nederlanders waren ze hun grootheidswaanzin snel kwijt. En hij geeft het voorbeeld van andee immigranten. Hij geeft ook aan dat dit niet gaat gebeuren vanwege de islam. Ook weer gelijk. De islam is dus, kort gezegd, het grootste probleem nu en in de toekomst. Minder islam, liefst een islamvrij Nederland, heeft de toekomst.

  1.   

   Maar natuurlijk heeft hij geen gelijk. Integreren heeft niets te maken met wie je je voortplant of vermengd maar maar aanpassen. Het zijn inderdaad alleen maar moslims die zich niet kunnen aanpassen. Kijk naar Chinezen die integreren ook maar die zijn ook niet massaal getrouwd met Nederlandse vrouwen.

   1.   

    De ernst van de uitglijder is gelegen in de impliciete veronderstelling dat integratie een genetische kwestie is, de nakomelingen van vermengde ‘rassen’ vertonen andere eigenschappen dan ongekruiste exemplaren.

    Theo Hiddema is weliswaar een provocerende clown maar hij legt hiermee wel en passant de denkwereld van Baudet en veel reaguurders op dit forum bloot: allochtonen zijn mensen met inherent inferieure eigenschappen die om die reden onze ‘blanke’ cultuur aan kwaliteit doen inboeten.

    1.   

     U vergeet er ook bij te zetten dat bv Turken en Marokkanen een stuk nationalistischer zijn dan de Nederlanders. Als er mensen zijn die niet vermengt willen worden dan zijn het de trotse Turken en Marokkanen.

     Je vergeet steeds die groepen te noemen doppie. Of heeft het niet met dementie te maken maar meer met uw hypocriete persoontje?

     U zegt over het gedachtegoed van Baudet:
     “allochtonen zijn mensen met inherent inferieure eigenschappen die om die reden onze ‘blanke’ cultuur aan kwaliteit doen inboeten”.

     Is het aan de andere kant niet zo dat:
     Westerlingen, Joden, ongelovigen zijn mensen met inherent inferieure eigenschappen die om die reden onze ‘islamitische’ cultuur aan kwaliteit doen inboeten.

     Als je Baudet haat om de redenen die je steeds geeft, ach wat moet jij dan de moslims haten, is het niet?

    2.   

     Doppie heeft gelijk.

    3.   

     Beste heer Dopper het artikel gaat over een ander onderwerp, nl. Over een dame in een gele regenjas. Volgens mij is rassenvermenging in dit artikel geheel niet ter sprake gekomen.

    4.   

     Ik ben lid van FvD maar ik vind zeker niet dat allochtonen inferieur zijn. Ik schat ze op hetzelfde niveau als ieder ander. Maar ik vind ook niet dat Baudet helemaal ongelijk heeft wat betreft onze cultuur. Ik heb niks tegen de islam en moskeeën zijn wat mij betreft welkom, in de praktijk is het ook niet zo’n probleem allemaal. Waar het probleem hem in zit, m.i., is de media. Onze cultuur is niet helemaal aan het vergaan, maar onze media hebben er gewoon te weinig aandacht voor.

     Ik bedoel: andere culturen zijn hartstikke welkom en dragen ook zeker goede dingen bij, maar laten we niet vergeten dat wij door de eeuwen heen ook een cultuur hebben opgebouwd. Andere culturen zijn welkom, maar het moet natuurlijk niet ten koste gaan van onze eigen. Daarmee bedoel ik dus dat er met name in de media gewoon meer aandacht zou mogen zijn voor onze eigen cultuur.

   2.   

    RobertMarsman@ Chinezen (vooral de eerste generatie) zijn net zo slecht geintegreerd (spreken de taal slecht en hebben weinig contacten met autochtone Nederlanders). Maar in vergelijking met andere allochtone burgers worden zij wel bestempeld als modelburger. Dat heeft voornamelijk met hun instelling te maken en niet met allerlei integratietrajecten of inburgeringscursussen te maken. Ze werken hard, hebben veel ambitie, hebben een grotere prestatiedrang, hechten belang aan een goede opleiding en hebben een grote werklust.

   3.   

    Die integreren ook niet maar hebben het fatsoen en bewustzijn om geen overlast in hun leefomgeving te veroorzaken. Zij kosten het sociale zekerheidssysteem dan ook beduidend minder dan de groepen die hun leven naar het voorbeeld van Mohammed inrichten. Meer eisen aan binnenkomers, consequent hanteren van de Nederlandse taal in Nederland, meer selectiviteit aan de grens, soevreiniteit in eigen land,eenpaspoortpolitiek en vlotte uitzetting van zich misdragende vreemdelingen lijkt daarom het devies voor de komende politieke generaties. Gelukkig zijn er intussen partijen die deze handschoen oppakken om het land ook in de toekomst leefbaar te kunnen houden.

   4.   

    @Marsman
    De nieuwe generatie valt wel mee hoor. Mijn zoon huwde een Chinese, zijn uni vriend een Indiase. Inzake het laatste geval frappeerde het me dat deze dame binnen een jaar perfect Nederlands sprak. Ik stond echt perplex. Dus het kan als er een wil is.

    1.   

     Hier is dus sprake van rasvermenging en homeopatische verdunning.

     :)

  2.   

   Nasrani@ In de praktijk ligt dat anders. Nuchtere Nederlandse dames vallen meteen met hun in de boter nadat zij met deze godjes in het huwelijksboot stapten.

   1.   

    Correctie: Met hun neus in de boter.

 4.   

  Dat zo’n zwaar gestoord figuur van 23 nog vrij in de maatschappij mag lopen en niet verplicht een behandeling krijgt onvoorstelbaar

 5.   

  Te veel aandacht voor dit domme AFD wicht.

 6.   

  Is er eigenlijk door onze bestuurders over nagedacht wat zij beogen met die migratie van tienduizenden kansarmen in ons kleine landjes dat al zo ‘druk’ is. Op welke manier zullen zij aan onze welvaart en geluk een factor van belang gaan spelen, hoe gaan ze zich onmisbaar maken en onze investeringen rendabel maken?
  Ik vraag me af of Frau Merckel en Frans Timmermans gedegen onderzoek naar hebben gedaan, en dat de resultanten dusdanig gunstig waren voor zo’n ‘volksverhuizing’ dat inschikken van 400 naar 500 inwoners per/km verdedigbaar zal blijken. Ik zou dat onderzoek best ‘s willen bestuderen.

 7.   

  We moeten eens ophouden met het woord ‘rassen’ als het om ‘mensen’ gaat.
  Er bestaan geen verschillende soorten rassen binnen de mensheid.
  Marokkaan is geen ras. Net zo min een indiaan een ras zou zijn. Zwart, blank, geel allemaal hetzelfde ras.
  Rassendiscriminatie is dan ook een woord wat niet bestaat.
  Het overgrote deel van de Nederlanders discrimineert niet. Nederlanders zijn het handelen van bepaalde culturen gewoon spuugzat. Vooral de jonge generatie moslims moeten het ontgelden. De gevangenissen zitten er vol mee. Dat zijn de Nederlanders zat.
  Problemen met Chinezen, Spanjaarden, Italianen, Polen, Indonesiërs en noem maar op die in de jaren 50 en daarna ons land binnen zijn gekomen? Nee, nooit geen gedoe met deze bevolkingsgroepen. Pas met de komst van merendeels Noord Afrikanen is het fout gegaan. De media staat er bol van.

  1.   

   @Buiswater

   Er bestaan geen mensenrassen maar racisme bestaat wel degelijk.

   Denk daar maar eens over na.

   1.   

    i am cumming to get you

   2.   

    In plaats van absoluut gebrachte eigenwijsheden tegen te werpen zou je ook eens een boek kunnen lezen:
    A Troublesome Inheritance: Genes, Race and Human History, Nicholas Wade,
    Penguin Press 2014, ISBN 9781594204463

    Opmerkelijk dat SJW’s niet wat vaker uitgelachen worden als ze de wetenschap trachten te gijzelen in hun verengde politiekcorrecte kaders.

    1.   

     Net als Sjun las ik dat boek niet maar het was me wel bekend.

     Het boek heeft een zeer twijfelachtige reputatie en ruikt naar bewuste misinterpretatie van de bronnen.

     http://www.sciencemag.org/news/2014/08/geneticists-decry-book-race-and-evolution

     1.   

      Een parmantig antwoord om te stellen dat ik een boek niet gelezen zou hebben dat ik aanbeveel. Ik hang domweg minder rond op fora en weblogs en besteed mijn tijd meer aan het lezen van boeken. Hierdoor ontwikkel ik ik een wat bredere kijk op de alledaagse werkelijkheid. Zo nu en dan geef ik daar anderen iets van mee en het is aan hen om er al dan niet iets mee te doen. Jij kiest ervoor het om jou moverende reden zoveel mogelijk te bagatelliseren, anderen denken er tenminste over na.

      Nicholas Wade verdedigt zijn boek als volgt:

      “As no reader of the letter could possibly guess, “A Troublesome Inheritance” argues that opposition to racism should be based on principle, not on the anti-evolutionary myth that there is no biological basis to race.

      Unfortunately many social scientists have long denied that there is a biological basis to race. This creed, prominent throughout the academic world, increasingly impedes research. Biologists risk damaging their careers if they write explicitly about race. Needless to say, this makes it hard to explore the different evolutionary paths that human populations have taken through history since the dispersal from the African homeland 50,000 years ago.

      “A Troublesome Inheritance” seeks to explain how race can be understood without racism. … I hope that readers will see through the lack of specifics in their charges and judge my book for themselves.”

      Zijn reactie is intussen zonder verklaring al verdwenen bij Science Magazine. Ook dit geval wordt de politiekcorrecte mening met haar mantra dat iedereen en alle culturen gelijk zijn ontstegen. Dat past waarschijnlijk slecht binnen het dramdwingende roodverpolitiekte wereldbeeld en de carrieres die daarop gebouwd zijn. Prof. Wouter Buikhuisen had ook eens zoiets bij de hand: https://www.vn.nl/wouter-buikhuisen-mischa-cohen/

  2.   

   Het komt meer door het soort criminaliteit. Kijk maar eens naar zoiets als Opgelicht! op AVROTROS. Ik kijk het al jaren en 98% van de oplichters in het programma zijn blanke Nederlanders (om het maar even zo te verwoorden voor de duidelijkheid). Maar oplichters worden vrijwel nooit gepakt omdat de recherche het te druk heeft met andere zaken en zo. Die Marokkanen waar jij over spreekt hebben veel ‘eenvoudiger’ dingen gedaan, zoals een supermarkt overvallen bijv.
   Ik bedoel maar te zeggen: het feit dat er dus veel Marokkanen in de cel zitten zegt niks over dat zij crimineler zijn. Als ze al die oplichters zouden aanpakken, dan zou een aanzienlijk deel van de gevangenissen ook gevuld zijn met ‘blanke’ Nederlanders.

 8.   

  Hamburg vernield. Mensen mishandeld, winkels geplunderd, auto’s verbrand, agenten met ingeslagen schedeldak, omsingelde bussen, kinderen bedreigd, plunderen, brand, geweld
  Fleur juicht en krijgt gratis zendtijd bij de NPO, wordt op handen gedragen door Deug festival Lowlands (my God wat mis ik het oude (iedereen is welkom niet alleen ons-soort-menschen) Lowlands) en beurt centjes bij de haatsite Joop.nl.
  Onschuldige mensen in verband brengen met Auschwitz en Dachau

  Misdaad en fascisme loont in NL
  Ze noemen zich anti-fascist en journalist

 9.   

  http://www.gelderlander.nl/arnhem-e-o/filmhuizen-in-arnhem-en-oosterbeek-tonen-film-over-jesse-klaver~afb3dce8/

  Let wel filmhuis wordt in Arnhem zwaar gesubsidieerd en heeft als Peetvader de SP’er Gerrie Elfrink die een nieuwe laat bouwen voor 12 miljoen.

 10.   

  Wanneer distancieert Anne Fleur zich van Job Polak (baasje AFA-Nederland), die zegt dat joden het antisemitisme over zichzelf afroepen????

 11.   

  Honderden miljoenen doden heeft het communisme gekost.
  Verplichte volksverhuizingen.
  Genocide door hongersnood.
  Doodstraf voor vrijdenkers
  Goelags, killing fields, Grote Srpongen Voorwaarts

  In NL zijn Groen Links en de SP op deze lijkenbergen opgericht.
  Je zult dit nooit te weten komen
  Wanneer je op een van onze cultuur-marxistische onderwijsinstellingen wordt gedrilld in PC-denken.
  Gevormd tot robot
  Allemaal in dezelfde mal
  Knuistjes in de oren
  Oogjes dicht
  Snaveltje toe
  Je zult dit nooit te weten komen
  Aangezien de cultuur-marxisten die zich journalist durven te noemen al meer dan een halve eeuw de monopolie hebben op de ‘waarheid’ en letterlijk nog nooit 1 communist of maoïst of anti-fascist aan de tand hebben gevoeld.
  Vandaar dat de conformistische Fake NEWS-MSM-zwijnenstal nu oproept om ‘Fake-News’ te censureren.
  Het monopolie moet terug
  De-platforming, safe spaces, trigger warnings, censuur, Inquisitie, excommunicatie, beroepsverboden, zuiveren onwelgevallige meningen
  De aarzelende pathetische ieltogende kaaskopdodemansgeest moet weer terug in de doofpotfles.

  Een haatsite à la Joop.nl (de haat-honk van Anne-Fleur) die Wilders in verband brengt met Treblinka, Thierry Baudet dag in, dag demoniseert en hoopt op een Volkertje wordt gewoon met belastinggeld gefinancierd.
  Het mag en kan allemaal maar in NL.

  “and the facists of the future will call themselves the anti-fascists”

  1.   

   Niets aan toe te voegen. Dopper, Beukman, Guus Geluk, kom d’r maar in!

 12.   

  Alles goed hoor AFD, maar de enige club die tweespalt probeert te zaaien ben jij met je ANTIFA- tuig.. Zoals Churchill al zei; de anti-fascisten zijn de nieuwe fascisten. Wat een gelijk had die man weer. Volgens mij kom je iedere keer hevig aan je gerief als je iets leest over de onzin die je uitkraamt.

 13.   

  iemand het adres van doppertje ????

  1.   

   Geef een bepaalde groepering de schuld van alles en ze zullen terug slaan. Geef een Marokkaan de schuld of een linkse activiste. Of rechts, die niets te maken willen hebben met alles wat er zich op links afspeelt. Zet iedereen tegen elkaar op en de EU wint….dit is wat de EU/Brussel wil….verdeel en heers. Er is chaos nodig om orde te kunnen handhaven. Het is voedsel voor de media dia alles opblazen. De media zetten ons tegen elkaar op. Als je daar nog niet achter bent dan ben je een volgend schaap of varken….

 14.   

  Barcelona.

 15.   

  Anne Sneuneus Fleur….ach…
  Geef dat Hello Kitty meisje met d’r Jip en Janneke Champagne geen mogelijkheid om te kunnen spreken

 16.   

  hahahahahah wat een opgeblazen kat. Zou ze “gebruiken”? Ze is ineens zo opgeblazen in haar gezicht. Anders zeg je ook niet zulke domme dingen, toch?

 17.   

  Lekker de beest uithangen achter de schermen en anderen het vuile werk laten doen als ruikeluisdochter. Trouwens, slaapt oom Robin Linschoten,oud-VVD staatsecretaris Sociale Zaken en Werkegelegenheid (broer van haar moeder) nog steeds in een kartonnen doos onder een viaduct nadat de deurwaarder hem alles had afgepakt wegens beslaglegging in verband met fraude en oplichterij waar hij van wordt verdacht?

 18.   

  Niet al te moeilijk doen. Anne Fleur is 23? Een periode zoals zoveel jonge mensen dat hebben. Over het incident bij Baudet geeft zij zelf aan dat een dergelijke individuele aggressieve actie niet goed is.
  Weet je wat leuk is Anne Fleur? Ja idd, wij mannen zijn allemaal seksisten want dat is onze natuur. Ik ben er zeker van dat vele mannen jou in de Playboy zouden willen zien en dat zal je zeker seksistisch vinden, maar ik zou zeggen….. geniet er ook een beetje van.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!