De aap komt uit de mouw: 'Jesse' gaat in premiere in Carré, Jesse doet er dapper aan mee

Geen categoriesep 03 2017, 19:00
Het was dus inderdaad een propagandastunt van GroenLinks.
Kijk, dit is dus precies waarom de NPO nooit ook maar een cent had moeten betalen voor deze nepdocumentaire:

Met Jesse Klaver zelf op het podium, gaat vanavond alsnog de documentaire ‘Jesse’ in première in theater Carré in Amsterdam. Eerst wordt de film vertoond, daarna klimt Klaver zelf op het podium, voor een debat. Geen ‘Q and A’, dit keer, zoals zoals bij de meet-ups in de verkiezingscampagne. Maar toch. Het wordt een avond met veel GroenLinks-sfeer.

Klaver heeft zijn achterban persoonlijk via mail en Facebook uitgenodigd om naar de premiere te komen. Oh ja, als ze dat niet willen kunnen ze 'm ook "tegen betaling" kijken op Blendle.
Klaver:

"Ik zal niet te veel verklappen. De film gaat niet alleen over de verkiezingscampagne, maar ook over liefde en vriendschap, over politieke winst en over persoonlijk verlies."

Bij Jinek beweerde Klaver dat zijn slechte kanten ook in beeld komen, maar dat is eigenlijk natuurlijk flauwekul. Als dat écht zo was had hij deze pr-film niet keihard gepromoot. Dat hij dat wel doet bewijst dat het één grote propaganda-video is voor de GL-leider.
Gelukkig maar dat BNNVARA uiteindelijk afzag van uitzending, maar wat ontstellend triest dat ze eerst wél van plan waren om deze 'documentaire' (ahem, kuch) te vertonen. Op kosten van de belastingbetaler, dus.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten