Feminisme anno 2017: vrouw pislink dat rechter haar veroordeelde voor wildplassen

We zouden kunnen zeggen dat de veroordeelde vrouw pislink was, maar dat zou natuurlijk wel een beetje flauw zijn. Maar dat deze wildplasser van mening is dat er naar haar veroordeling geen sprake kan zijn van ‘glas, plas, was’ is wel iets dat duidelijk is.

Je hebt in Nederland bepaalde stromingen die nogal voltooid verleden tijd zijn. Het communisme bijvoorbeeld: vrijwel niemand wil nog terug naar de dagen van de Sovjet-Unie. Maar dan heb je ook nog zombiestromingen: denkrichtingen die inmiddels allang maatschappelijk failliet zijn, maar gewoon blijven doorstrompelen met steeds stompzinnigere en steeds irrelevantere ideeën. Het feminisme is daar een uitgelezen voorbeeld van.

Want wat gebeurde er vandaag? De rechter veroordeelde de 23-jarige Geerte Piening voor wildplassen. De vrouw had na een feestje in Amsterdam haar behoefte op straat gedaan – iets waarvoor de politie haar bekeurde. Uiteindelijk heeft ze vandaag €90 moeten betalen voor het doen van een plas op straat. Terecht? Lijkt mij wel: de straat is er niet om te plassen, en dat je zo stom bent geweest om niet naar de wc te gaan voordat je over straat ging is geen probleem dat je hoeft over te hevelen aan de samenleving. Maar mevrouw vond het zelf allemaal heel erg oneerlijk:

“Piening baalt van de uitspraak. ‘Dat de rechter zei dat ook vrouwen van een urinoir gebruik kunnen maken, vind ik verrassend. Zo’n urinoir is gewoon open, dan zit je daar in je blote billen.’ Ze weet nog niet of ze in hoger beroep gaat. De 23-jarige heeft bij de gemeente Amsterdam aandacht gevraagd voor het gebrek aan openbare toiletten voor vrouwen, maar wordt ‘van het kastje naar de muur gestuurd’. Inmiddels weet ze dat het dichtstbijzijnde openbare toilet voor vrouwen op de Dam staat. Of ze nog een keer zou wildplassen? ‘Ik kijk er nu wel meer mee uit.'”

Nou jongens, pak de spandoeken en trommel al je vrienden op. We gaan staken, de straten op en desnoods gaan we zelfs naar het Malieveld. Stroop je mouwen maar op en trek je broek maar omlaag! We gaan wildplassen voor vrouw héél groot maken. Dat patriarchaat moet toch echt eens kapot!

Zoals ik dus al zei: je hebt denkrichtingen die inmiddels allang maatschappelijk failliet zijn, maar gewoon blijven doorstrompelen met steeds stompzinnigere en steeds irrelevantere ideeën. En het wildplasfeminisme van Geerte Piening dat vandaag ineens door iedereen besproken wordt, is misschien wel de beste illustratie bij dat gegeven.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. dark hole

  nog een zeilverhaal

 2. dark hole

  zeikverhaal

 3. Bloem

  Een weinig tolerante opstelling. Wie heeft er nooit na een avondje stappen gehad dat hij of zij welhaast om de 5 minuten het toilet moest opzoeken? Op de fiets van de kroeg naar huis, de meesten onder ons redden dat soms niet zonder een pitstop. De rechter in deze kwestie heeft weinig empathisch vermogen om zo’n uitspraak te doen. Volgens mij mag de rechter in Nederland zelf wegen wat zwaarder weegt, de wet of de omstandigheden.
  Dit is geen feministisch geleuter aangezien het ook mannen aangaat.

 4. HaZ

  Emancipatie anno 2017 : probeer als vrouw ook rechtopstaand te plassen !!!

 5. DolleDries

  De hond kun je gewoon overal laten pissen. En zoveel kleiner zijn de plasjes niet en ze stinken ook niet minder.

 6. marco1

  Als je moet pissen dan moet je pissen dat zal bij een vrouw niet anders zijn. Een boete maakt de drang om te pissen ook niet minder.

 7. Punt50

  Wat een gezeik, iedereen gelijk. Wildpissen = 140 euries en basta.

 8. Blue monday

  Gezeur in de ruimte, mevrouw gaat voor het “principe”….en van Goethe weten we al waar dat heengaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.