Filmpje! Tuigrapper Kempi delft het onderspit bij hardhandige arrestatie nadat hij z’n vriendin mishandelde

De Nederlandse politie is na het zoveelste incident helemaal klaar met deze agressieve hiphopklojo’s en hun criminele antics. Dat heeft de agressieve rapcrimineel Kempi ook gemerkt toen hij vanochtend op weinig subtiele wijze in de boeien werd geslagen in Helmond.

Ah, zijn ze gewoon niet de kroon op de Nederlandse muziekscene? Rappers met infantiele namen als “Boef“, “Ismo” en “Keizer“? Oh, en niet te vergeten de droeftoeter genaamd Kempi, die vandaag maar weer eens werd opgepakt. De mafketel vond het namelijk opportuun om zijn ex-vriendin te mishandelen en te bedreigen met een pistool. Nu begrijp ik dat rappers zichzelf de overlords van hun eigen koninkrijkjes achten, maar gelukkig heeft onze politie daar gewoon maling aan. In Nederland gelden niet de wetten van de jungle, maar van de rechtstaat. En dus mogen deze “muzikanten” lekker brommen als ze zich weer eens staan uit te leven alsof ze een kruising zijn tussen Tupac Shakur en Tony Soprana.

Dat had als gevolg dat tuigrapper Kempi vanochtend rond 11.00 werd gearresteerd. Aangezien de gek gewapend was en zeker niet voor het eerst de wet breekt, was de politie ook niet echt zachtzinnig bij diens arrestatie. Kijk maar mee:

En hier op wat kortere afstand:

Dus verdwijnt sneuneus Kempi in de cel. En dat is zeker niet voor het eerst van zijn leven:

“Omwonenden verklaren tegen Omroep Brabant dat ze wel vaker problemen hebben gezien tussen Kempi en zijn vriendin. Zo zou ze al wel eens huilend op straat hebben gestaan, en ze is huilend gehoord in haar woning. “Dat hij is aangehouden is niet zo erg”, zegt één van de buurtbewoners.

Het is niet de eerste keer dat de Brabantse rapper met de politie in aanraking komt. In 2016 werd hij veroordeeld voor drugs en vuurwapenbezit en hij moest ook al eens negen maanden de cel in voor loverboypraktijken. In 2011 zat hij twee maanden in de cel voor het mishandelen van zijn vriendin.”

Kortom, die misselijke knul mag voorlopig weer even achter de tralies. En dan niet eens vanwege die holbewonersmuziek die hij produceert, maar gewoon omdat Kempi een treurige doch agressieve crimineel is die niet in een muziekstudio maar in een koude vochtige cel thuishoort.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. DolleDries

  Was dit in Nederland ik zie alleen maar gesluierde vermoedelijk menselijke wezens rondlopen.

  1. Nasrani

   ja, wat een shit wijk. Alleen maar moslims waarschijnlijk

  2. hans-e-pans

   Dan zal niemand uit die wijk gebeld hebben denk ik.

 2. IkWilOokWatZeggen

  In goed Nederlands noemen we dat gillen als een mager speenvarken

 3. HaZ

  En wat komt er op af ? vrouwtjes met poetslap om het koppie en mannen in jurken, kortom een van de betere elitewijken in Nederland…. aan het einde zie je zelfs Guus Geluk nog in beeld die vraagt waarom dit toch allemaal zo nodig is .

 4. Punt50

  Wat voor wijk is dat daar in Hellimond met al die buitenlanders?

  1. Bloem

   Beste heer Punt50,
   Helmond heeft procentueel het dubbele aantal inwoners van Marokkaanse komaf ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Helmond heeft bovendien de twijfelachtige eer, de meest criminele gemeente van de regio te zijn. Op de 2e plaats komt met ruime afstand Eindhoven. Uiteraard is er geen causaal verband tussen die cijfers.

   1. Punt50

    @ heer Bloem

    Dank voor uw reactie en info. Wist niet dat het inmiddels zo was afgegeleden dat Helmond.

 5. meanstreak2099

  van mij mogen ze zulke gasten opsluiten en vergeten dat ze nog bestaan.
  hij heeft waarschijnlijk al een eigen slaapbunk

  1. van Urk

   Ik hoor het ze nog zeggen: Onze toekomstige immigranten parels. pfuh!

 6. nietzonderverzet

  ‘ In Nederland gelden niet de wetten van de jungle, maar van de rechtstaat.’
  .
  Dit schrijft u beste redactie tim engelbart in uw nieuwsbericht.
  Mag ik dat hierbij tegenspreken of op zn minst aanvullen met de opmerking:”als er een burger aangepakt moet worden”.

 7. fusilier

  Dus alweer gewapend bij zijn arrestatie ? Wat een geluk dat die politiemannen nog leven.

 8. Laaghlandt

  Aah! Niets aan de hand joh.. volgende week krijgt ie 20 minuten in de Wereld Draait (links) Door. Dan wordt ie even fijn geknuffeld door Matthijs van Nieuwkerk en de tafelgast. Excuus rap op TV.. en de zaak is weer afgedaan met; ‘ach die jongen kan er ook allemaal niets aan doen,…
  Ik had het leuker gevonden als het vuurwapen van een van de agenten per ongeluk was afgegaan, en daarbij deze ‘pavement ape’ in het hoofd geraakt had.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.