FVD'er geeft DDS stank voor dank: 'Niet linken naar die PVV-tokkiesite'

Geen categoriesep 10 2017, 15:58
Forum voor Democratie is blijkbaar ver, ver, ver verheven boven dit soort 'ranzige' websites.
Waar ik vandaan kom noemen we dit stank voor dank: op DDS zijn we bijna altijd positief over Forum voor Democratie. En wat krijgen we er opeens voor terug van één of andere mafklapper? Dit soort haatgezeik:
marc van dam
Nou weet ik niet wie die Van Dam denkt dat hij is, maar voor zover mij bekend heeft meneer werkelijk helemaal totaal geen inspraak waar dan ook. Het is leuk dat hij in een Facebookgroep mensen de wet voor wil schrijven, maar voor de rest is meneertje volstrekt irrelevant.
En dan nog iets: Van Dam kan wel heel hard roepen dat sites als DDS FVD-onwaardig zijn, maar misschien dat hij dat ook even moet doorgeven aan Thierry Baudet. Je weet wel, dat is die partijleider die met enige regelmaat mooie acties organiseert in samenwerking met DDS. Ik zal Baudet anders maar even een appje sturen dat hij er verstandig aan doet om dat niet meer te doen omdat Marcje dat niet leuk vindt.
Zielig figuur.
Oh, en dan nog iets Marc: het is leuk dat je privé denkt dit soort hetzes te kunnen voeren, maar het Internet ziet en onthoudt alles.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten