Gefeliciteerd Enschede! Gemeente veegt alle 75 bezwaren van tafel en gaat doodleuk herriemoskee bouwen

Binennkort schalt door heel Enschede de oproep tot het islamitische gebed. Dat hebben de inwoners van de Oost-Nederlandse stad te danken aan VVD-wethouder Jeroen Hatenboer, die doodeenvoudig 75 bezwaren tegen de bouw van de islamitische gebedscentrum negeert en overgaat tot het bouwen van de roeptoetermoskee.

Maar die islamisering, vragen veel linkse mensen zich af, want is dat eigenlijk? Nou, wat dacht je er van dat er straks door een oer-Nederlandse stad straks de hele islamitische gebedsoproep te horen is vanaf de minaretten van een gloednieuwe megamoskee? Een nachtmerrie? Nee, in Enschede is het straks werkelijkheid. Wethouder Jeroen Hatenboer (VVD) heeft daar vandaag de laatste horde weggenomen om te beginnen met de bouw van het fonkelnieuwe islamitische gebedshuis. Hij veegde met één arrogante beweging zomaar 75 bezwaren van tafel (over onder anderen geluidsoverlast, verkeershinder en de daling van huizenprijzen in de omgeving) en gaat over tot het bouwen van een moskee:

“De bezwaren, met name uit de directe omgeving en de buurt van de nieuw te bouwen moskee, richten zich vooral op de locatie, de welstand, de omvang van het centrum, de oproep tot gebed via geluidsboxen, verkeersoverlast, parkeerdruk, vestiging van een winkel in het centrum en de veronderstelde waardedaling van koopwoningen in de directe omgeving.

Volgens Hatenboer heeft het bestuur aan alle voorwaarden voldaan. “We hebben zelfs meer gevraagd dan bij andere marktpartijen.” Zo wordt bij de bouw van een moskee standaard gekeken naar de financiering en de herkomst van het geld. “We willen niet dat er gebouwd wordt met zwart geld door wie dan ook. Maar uit niets is gebleken dat er discutabele geldstromen zijn.”

Mooie drogredenatie van Hatenboer dat er niks mis is met de bouw van zo’n megamoskee omdat er geen zwart geld is gevonden. Dat is ook helemaal niet het gevaar, dat de onderwereld zou investeren in de bouw van moskeeën. Het gaat namelijk niet om crimineel geld, maar om buitenlands geld. Om landen die via de moskee invloed willen uitoefenen op de Nederlandse samenleving, en hun burgers zo long mogelijk willen blijven binden aan hun oorspronkelijke vaderland. Dat gaat allemaal over het hoofd heen van Hatenboer, die glundert van trots dat hij de nieuwe Job Cohen van Enschede mag zijn. Laat maar lekker schallen vanaf minaretten, die door- en door tolerante islamitische gebedsoproep. Maakt ons het uit dat burgers in de omgeving er enorm veel last van zullen krijgen? Als wij ons maar kunnen afficheren als lekker multicultureel en politiek-correct. Dat lijkt het hoogste goed te zijn voor de plaatselijke VVD en hun voorman wethouder Hatenboer.

En de burgers van Enschede? Tja. Het lijkt er voor de inwoners nu op dat de bouw van de moskee dus echt niet meer kan worden tegengehouden, tenzij de financiers failliet gaan. Het enige wat de inwoners van deze stad dus nog rest, is in maart 2018 bij de Gemeenteraadsverkiezingen de politieke afrekening doen. Ik zou dus zeggen: Enschedeërs, stem onder geen geding op de VVD van Jeroen Hatenboer. Of op andere coalitiepartijen D66, CDA, ChristenUnie of de lokale partij BBE. Deze partijen hebben aangetoond dat ze de belangen van Mekka laten gelden boven die van Enschede, en dus verdienen ze electorale klop.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. marco1

  Gaan ze ooit luisteren naar de oorspronkelijke bewoners van dit land of wachten ze echt op escalatie. Ik persoonlijk ook al weet ik dat het verkeerd is en eigenlijk niet zo mag/moet denken zou het totaal begrijpen als er iemand dat ding opblaast of in de brand steekt. Sterker nog ik hoop het!!!!

  1. HaZ

   De Tukkers een beetje kennende, zou dat zomaar tot de mogelijkheden kunnen gaan behoren. ( policor uitdrukking).

   1. swetsnek

    dat zie je goed HaZ

    1. Pedrito

     Je moet Tukker niet echt kwaad maken, want dan zijn de rapen gaar (zie: https://anderetijden.nl/aflevering/114/Veldslag-in-Tubbergen)

  2. K.Dopper

   Marco heeft de spirit van de Kristallnacht nog niet verloren!

   1. Punt50

    Uw dopvergelijking slaat weer nergens op. Godwindop.

   2. Dubbele Komma

    Hij zou zo bij antifa kunnen! die hebben natuurlijk alleenrecht op dat soort uitingen,nietwaar dhimmie dopper?

   3. marco1

    Idd zeer scherp opgemerkt van u.

 2. Blue monday

  De bezwaren worden allen getoetst, past het in het bestemmingsplan, geluid, verkeer, etc…
  75 bezwaren is trouwens niet veel als je het object in ogenschouw neemt.
  En ik durf te wedden dat van die 75 bezwaren de meerderheid gewoon zijn toegestaan conform het bestemmingsplan.

  Als mijn aanname klopt moet zelfs de PVV nog voorstemmen, het gaat om standaard procedures. (de raad controleert slechts)
  En stem je tegen… en het moskee-bestuur gaat naar de raad van state, dan staat de gemeente een flinke planschade te wachten.

  Maar natuurlijk zie ik het liever ook niet, helaas staat in geen een bestemmingsplan dat een moskee het enige bouwsel is dat niet is toegestaan. (hetgeen wettelijk ook niet kan)

  Kan niet wachten tot de eerste PVV-wethouder met zo’n situatie te maken krijgt…hij zal het gewoon uit moeten voeren.

  1. sonar

   Blue monday jij bent net als De Hatendeboer ,anti Nederlanders,vroeger heette dat NSBer .

   1. Blue monday

    dank u voor deze inhoudelijke bijdrage!

  2. K.Dopper

   De enige grond om een bouwvergunning voor een moskee te weigeren zijn aspecten van ruimtelijke ordening. Bezwaren tegen de islam tellen gelukkig niet mee

   1. Blue monday

    Hoe leg ik het uit….

    2022 Gemeente Rucphen, 2 PVV-wethouders en eerste gekozen burgemeester van Nederland, ook PVV

    2023 – Sloop en Bouwaanvraag moskee in Centrum Rucphen op plek waar
    de katholieke kerk uit 1951 is afgestoten.

    2023 – toets door ambtenaren, bestemming is akkoord, minder geluid dan de kerkklokken, bouwtekening akkoord, ruimtelijke ordening geen bezwaar, geen verandering in verkeersbeweging. Advies aan wethouder: akkoord met bouw moskee

    2024 – De verantwoordelijk PVV-wethouder houdt de bouw persoonlijk tegen, ondanks de wettelijke argumenten. gevolg wethouder moet aftreden vanwege machtsmisbruik.

    2025 – de soap duurt voort, de raad met een meerderheid van PVV-volgers stemt tegen de bouw van de moskee.

    2025 – het moskeebestuur gaat naar de raad van state, hun klacht wordt gegrond verklaard, er staan geen argumenten in de weg voor de bouw.
    De bouw kan doorgaan, planschade te betalen door de burgers van de gemeente Rucphen.

    2025 – Gemeente Rucphen moet bezuinigen om de planschade op te vangen, 2e wethouder en burgemeester blijven op hun post.

    2026 – verkiezingen….

    1. K.Dopper

     🙂

     1. corfo

      @ Dopper.
      Alsjeblieft niet wéér een selfie !!!
      Voor de rest gaat tie weer als vanouds :
      bla bla bla !!!

   2. Punt50

    Tuurlijk niet dopislamiet…

   3. Dubbele Komma

    Gelukkig? whahahahaha, daar komt dhimmie dopper wel achter op het hakblok!

    whahahahah. gelukkig. 270 miljoen doden and counting,… Maar dhimmie dopper is gelukkig dat er weer een haathut bijkomt (die dhimie doppertjes nog harder haten dan de mensen die het gevaar van islam zien)

    hahaha,zwakzinnig doppertje….

    hoe naief,…..whahhaahah. het leven op aarde begon toen dhimmie doppertje geboren werd,daarvoor was er niets,en vooral geen schuimbekkende islamieten die ons al 1400 jaar willen uitmoorden,hahahaha

    doppertje toch,is het niet te vroeg om te zuipen?

    1. K.Dopper

     Nog iets over de inhoud van deze draad, dubbele komma?

     1. Dubbele Komma

      Probeer het nog eens te lezen hersendode,of kan je alleen lezen wat je wil lezen,kufartje?

      Volgens mij legde ik je haarfijn uit waarom je weer eens uit je debiele nek zwetst.

      Oh je kwam er zelf ook achter en je hebt geen weerwoord meer en krijgen we dit soort ontkennende teksten,net zoals je het islamitisch geweld ontkent wereldwijd al 1400!!!! jaar lang.

      hahahah.

     2. swetsnek

      stop aub met ademhalen doe ons een plezier

     3. K.Dopper

      De trollen hebben het steeds moeilijker hier.

     4. Dubbele Komma

      Whahaha jij had iets over inhoudelijks dhimmie dopper?

      whahahahahah,wat ben je toch een boeffie he,…

      welke trollen bedoel je zwakzinnig leeghoofdje?

      “welke spookrijder? ik zie er wel 100”

      WHAHAHAHAHAHA legendarische debiel….

  3. lanex

   Alles is dus gewoon in beton gegoten, hoe je het ook wendt of keert niets is mogelijk dit te stoppen? Al zijn àlle burgers hiertegen? Wat moet er dan gebeuren wil je een democratisch besluit uitvoeren?

 3. C.oitus

  Men heeft zelf op deze partijen gestemd, niet janken nu, je wilt verrijking nou die zal je krijgen. Dom stem vee.

 4. HW

  Daar Jeroen Hartenboer verder niets teweeg heeft gebracht in Enschede moest er aan het einde van zijn periode als wethouder toch iets gedaan worden, waardoor zijn naam voor eeuwig zou voortbestaan in Enschede.
  Dat islamitische bestuur noemt het in de toekomst de Jeroen Hartenboer Moskee.
  Dus Jeromke heeft zijn doel bereikt en krijgt in Maart 2018 een kick onder zijn kont.

 5. Ni28

  Al die genoemde bezwaren mankeerden maar een ding. Zij zijn politiek correct. De echte reden tot protest en dat is dat men geen islamitische uitbreiding in hun stad wilt maar niemand durft het te zeggen en praat liever over geluidsoverlast e.d. Toch een beetje eigen schuld ook. Men kon weten dat de VVD islamisering volledig steunt.

 6. netniet

  Je mocht je eens verdiepen in resolutie 1743 van de Raad van Europa, als ik zo vrij mag zijn Tim. Deze resolutie is erdoor gedrukt onder voorzitterschap van Turkije en veel gedragingen van regeringen in Europa zijn dan ook in lijn met deze resolutie.

 7. K.Dopper

  Het afschaffen van de vrijheid van godsdienst, dat is pas islamisering!

  1. marco1

   Het gaat niet om de vrijheid van godsdienst. Het gaat erom dat het niet past in het straatbeeld binnen onze cultuur. Wat iemand wel of niet gelooft of welke religie hij of zij aanhangt is zijn of haar zaak. Daar kan gewoon een vrije keuze in blijven , echter oproepen tot gebed of moskeeën behoren niet tot onze cultuur dus moet ook gewoon uit het straatbeeld blijven. Dit is overigens slechts mijn mening u bent vrij uw mening daarover te hebben.

  2. Dubbele Komma

   Oh,dat snap je wel?!?!?!
   whahaha,je moet ook alleen de ideologie islam verbieden,de rest zijn idd geloven,die blazen onze kinderen niet op. laat die rest van die godsdienstjes lekker aanmodderen,zodra er geweld aan te pas komt,verbieden die zooi,als het dalijk bij een motorclubje kan,kan het zeker met een criminele pedofiele organisatie die tot nu toe 270 miljoen mensen heeft uitgemoord,daar kon jouw socialistische held alleen maar van dromen dhimmie doppertje.

  3. swetsnek

   krijg kanker vuile nsb’er

  4. Feit

   Kafir Domper is tegen de islamisering, zoniet heeft hij niet veel op met de vrijheid van godsdienst.

   Dat biedt perspectief!

   1. K.Dopper

    Feit snapt ongetwijfeld zelf heel goed wat hij hier bedoelt.

    1. Feit

     Ja ik wel, ik bedoel, jij hebt de vrijheid van godsdienst ontzettend hoog zitten toch? Ik kan me voorstellen dat je dan tegen islamisering bent.

 8. DolleDries

  Het door de Europese Unie en zijn Westerse lidstaten gevoerde massa- of volksvervanging- immigratie beleid –door critici met een korte term ook wel Umvolkung genoemd- wordt in China als een kapitale blunder beschouwd die een grote bedreiging vormt voor de Chinese economie en welvaart. In Beijing beseft men namelijk dat Europa door het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten dermate sterk zal verarmen, dat China hierdoor een van zijn grootse exportmarkten zal kwijtraken. China heeft er dan ook alle belang bij dat ‘populistisch’ genoemde partijen in Europa steeds sterker worden, en zou zelfs serieus kunnen overwegen om met financiële steun de autochtone Europeanen over te halen weer méér kinderen te krijgen – exact het omgekeerde van wat links/liberaal/progressief in ons werelddeel probeert te bewerkstelligen.
   
  De heersende elite in Brussel, Berlijn, Parijs, Rome en Den Haag voert al geruime tijd een cultuurmarxistisch beleid waarin het stichten van gezinnen, en dus krijgen van kinderen, door de autochtone Europeanen zwaar ontmoedigd wordt. Tegelijkertijd wordt de migrantencrisis aangegrepen om met behulp van tal van ‘hulp’organisaties en NGO’s, die feitelijk fungeren als legale mensensmokkelaars, enorme aantallen moslimmigranten op zee te ‘redden’ en naar Europa te halen, en zo de al veel eerder in gang gezette ‘vervangingsmigratie’, oftewel Umvolkung, in extreem hoog tempo aan onze samenleving op te leggen.

  1. Dubbele Komma

   Wat zijn die chinezen toch slim,je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat we de afgrond in gaan,… mensen met diplomas gaan weg en we krijgen er analfabeten die te lui zijn om te werken voor terug,

   Wat gebeurt er met een super voetbalelftal als je de helft topspelers eruit haalt.en vervangt door nouja,zeg het zelf maar,…

   Het is zo simpel en het zijn keiharde cijfers.
   Er is zelfs al een jaartal bekend aks het zo doorgaat dat we een land als zweden een derde wereldland kunnen noemen,natuurlijk worden we armer. alleen je recht op mening word al elke dag ingeperkt. je mag eerdaags alleen nog maar je mening geven als je zo zwakzinnig gaat zitten blaten als dopper.

   ter vergelijking dat je dan gaat zitten verkondigen dat de duitse bezetting eigenlijk prima was,en dat je niet alle duitsers over 1 kam moest scheren, en dat de duitsers recht hadden op onze fietsen want wij hadden toch fietsen genoeg.

   En dat de gemeentes de gestapo kantoren gelukkig wel moesten toestaan,want vrijheid blabla.

   compleet geschift deze figuren, de duitse hel kan je vergelijken met een verhaal van Nijntje vergeleken bij zijn geliefde islam. hitler was ook links.

 9. Punt50

  Het is toch niet waar dat de moskeet toestemming krijgt om te roeptoeteren vanaf de minaret?

  1. marco1

   Jawel, In Tilburg heeft dat jaren(ongeveer 28jaar) geleden ook gemogen op vrijdagmiddag.Doordat er dusdanig veel klachten waren is dat toen afgeschaft toen was de invloed van islam nog niet zo groot ik vrees dat de tukkers kunnen klagen tot ze een ons wegen maar het gegalm gewoon zal blijven. Ook vrees ik dat dit een startschot is om dit in meerdere steden te gaan doen.

   1. Dubbele Komma

    anders komen de antifa brandbommen en knuppels wel even zorgen dat dat kattegejank gewoon doorgaat. de hersenspoelerij,de indoctrinatie,…..

    je moet niet vergeten dat het er allemaal bijhoort he,zo ging het in alle landen die nu onderworpen zijn aan islam,zie indonesie,libanon,afghanistan,kijk naar turkije waar nog geen 100 jaar geleden het kalifaat werd opgeheven en seculier werd.etc etc etc,…

    de doppertjes hebben met succes de hoofddoek weer terug gekregen op straat daar en de toekomstige nieuwe kalief. want de dhimmie doppertjes van europa wilden niet dat het leger nog langer kon ingrijpen in turkije als er een extremist aan de macht zou komen. als de doppertjes gewoon eens een keer zichzelf informeren en de geschiedenis terugkijken dan had erdogan 10 jaar geleden achter de tralies gezeten. het leger heeft wel vaker ingegrepen namelijk.
    nu zit daar dus ook een islamitische extremist

    en dhimmie dopper zag dat het goed was,….

   2. swetsnek

    welnee ik woon daar gewoon de brand erin klaar dat is toch wat ze willen geen luisterend oor ok dan maar andersom klaar

 10. DolleDries

  De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten… Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.”

 11. corfo

  Wat hebben wij, échte Nederlanders, toch ongelooflijk veel mazzel om in een zó “democratisch” landje te wonen.

 12. DolleDries

  De moslim is de broeder van de gelovige moslim. Hij voelt zich absoluut niet de broeder van de jood of de christen.En nog minder van de atheïst of de goddeloze. “Wie vrienden wordt met ongelovigen/niet-moslims is Allah ongehoorzaam”/Koran- 5:81…„Ongelovigen/niet-moslims zijn de vijanden van moslims.”/Koran -4:101… „Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!”/Koran- 60.4.)…

  1. DolleDries

   En dan lullen wat gekken hier over vrijheid van godsdienst.

   1. IJscoman

    Wij hebben geen vrijheid van godsdienst, maar dictatuur door godsdienst.

    Elke religie behoort slechts onder de vrijheid van meningsuiting te vallen en geen aparte status te hebben. De ‘religieuze mening’ wordt nu immers voorgetrokken ten koste van andere meningen. Dat is een misdadig onrecht.

    1. Dubbele Komma

     Heel scherp. goed gezien.

   2. Dubbele Komma

    Dit is geen godsdienst.dat was nazisme ook niet.

 13. buitenbeentje

  In 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen

 14. Ni28

  Dopper, als de islamitische godsdienst zich niets aantrekt van scheiding van kerk en staat dan moet de godsdienst aangepakt worden. Voor de rest praat u wel erg graag over de nazipraktijken, koestert u soms enige sympathieën jegens hun?

  1. corfo

   @ Ni28.
   Ik denk dat u de spijker precies op de kop slaat : Dopje en de nazipraktijken !!
   Het is het enige scheldwoord dat hij te pas en onpas gebruikt, ik verdenk hem ook van die zéér ongepaste sympathieën.

   1. Ni28

    Hij haalt het telkens te pas en onpas tevoorschijn. Volgens mij draagt ie thuis zo bruine pakkie aan.

    1. IJscoman

     Uit welingelichte kringen heb ik vernomen dat Wim Dopper uit een NSB-gezin stamt. Het afzetten tegen het ouderlijk huis en gezag heeft hij nooit achter zich kunnen laten.

     1. K.Dopper

      Ik heet geen Wim, IJsco, maar het zou me niet verbazen als jij Gerrit heet.

      🙂

     2. swetsnek

      hij heet wel degelijk wim ijscoman

     3. IJscoman

      Ik weet het Swets: ik heb Doppere Dodo al in vele gedaanten en onder vele nicks meegemaakt. Maar het blijft natuurlijk gewoon Wim Hutten.

     4. K.Dopper

      Natuurlijk, IJsco, en hij woont in de Laan van Kloot.

      🙂

  2. K.Dopper

   Nee, domme jongen, van nazi’s moet ik niets hebben. Ook niet PVV-ers die me er erg aan doen denken.

   1. toetssteen

    Ik zou ook schieten op de boodschapper, Peulvrucht.Heerlijk die olifant die me zal vermorzelen……..
    Had de boodschapper maar geen bruine schoenen moeten dragen hè? Dus eigenlijk is de boodschapper de schuld…..

    Dit was les 99 uit de serie: hoe van de boodschapper de dader te maken.

    1. K.Dopper

     Weer veel gedronken, Toetssteen?

     Probeer het eens opnieuw als je je roes hebt uitgeslapen.

   2. Roughwood

    Evenals bijvoorbeeld ANTIFA en RAFF overigens…..

   3. Dubbele Komma

    Niet-pvvers zijn inderdaad blinde socialistische bruinhemden. Ik ben het met je eens dhimmie dopper the usefull idiot ..:-)

 15. Nederlandse_Patriot

  De tijd van het debat over de islamisering komt spoedig ten einde. Als ze dat onding in brand steken, hebben ze dat te danken aan het feit dat onze politici 100% schijt hebben aan de autochtone Nederlandse bevolking.

 16. Ritter

  Dit beeld zien we in heel Noord/West Europa. Waar moslims komen volgt islamisering. O.a door veel moskee bouw.

  Dit alles is het gevolg van (vaak illegale) massa immigratie. Door deze massa immigratie zal islamisering als vanzelf volgen vanwege de demografische gevolgen van deze massa immigratie.

  Daarom houden de Oost-Europese landen hun grenzen gesloten voor deze massa immigratie uit de islamistische landen. En hebben ze dus geen last van veel moskeebouw en aanverwante zaken.

  ‘Achter islamisering zit een plan’

  Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu”, zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,,Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld.”

  In nog geen 150 pagina’s schetst Machteld Zee (32) de achtergronden van het moslimfundamentalisme, dat ook in westerse landen wortel schiet. Heilige Identiteiten: op weg naar een shariastaat? is een analyse van de problemen van de multiculturele samenleving.”

  https://www.ad.nl/nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/

  1. Ni28

   De verplichte quota’s worden afgeschaft en in plaats daarvan gaat de EU geld geven aan degene die wel migranten opneemt. Met Nederland als de beste jongetje van de klas die geld ruikt kunnen wij ons de borst natmaken.

   1. sjun

    Geld ruikt? Geld betaalt! Ergens komt dat budget vandaan. Daarnaast genereert opname van kanslozen met culturele spagaat een cumulerende sociale, culturele, psychische, juridische, curatieve en financiële kostenpost die maandelijks een behoorlijke hap uit het BNP neemt. Of mag dat niet gezegd worden?

    1. Thjum

     Natuurlijk mag dat gezegd worden. We hoeven ons er natuurlijk niets van aan te trekken.

 17. swetsnek

  Tegenhouden kan altijd weet middelen genoeg hoor

  1. marco1

   Ik hoop dat er meerdere zijn die de middelen ook weten en deze dan ook gebruiken.

 18. Nasrani

  Doppertje en Guusje zullen dit geweldig nieuws vinden. NSB ers zijn van alle tijden. Ik hoop dat er op een of andere manier nog een weg gevonden wordt om dit tegen te gaan.

  1. Guus Geluk

   Godwin alarm.

  2. swetsnek

   weet je Nasrani wat ze niet zo leuk vinden
   DAT RECHTS AAN DE WINNENDE HAND IS hahahahaahahah
   we komen jullie halen jongens brrrrrrrrr lol lol

 19. Ni28

  35@ Ja Dopper, eigen trolactiviteiten kaatsen naar anderen dat is jouw kunstje.

 20. swetsnek

  Hahaahah moet je horen wie ons droldoppertje trol noemt man wat ben jij ver heen .
  Drink nog een fles leeg randdebiel
  O ja ik weet ondertussen waar je woont ventje

  1. K.Dopper

   Dat lijkt me sterk, Swetsnek.

   1. swetsnek

    nee hoor wimpie ik weet precies waar jij woont

    1. swetsnek

     Roy je weet nu wat te doen he ??? kom de afspraak maar na

 21. fusilier

  Nou Dopper ik zou maar een beetje dimmen ,als ik jouw was. Je vijand slaapt niet zo te horen.JE gaat te ver in het beledigen van anderen. Heb jij ook het lef alles te uiten in het openbaar , zoals Pim dat deed. En dat iedereen weet waar je woont. Of ben je gewoon een angsthaas die zich zelf verstopt op internet.

  1. swetsnek

   strak plan fuselier maar ja we weten het antwoord al he

  2. robroy

   roger over en uit

 22. Ruud562

  Tja, de islamisering van Nederland gaat gestaag door. Mede dankzij naieve politieke dwazen, ook dus van de VVD! Laten wij de namen van de verantwoordelijken nimmer vergeten, en zéker niet bij de verkiezingen!

 23. nienke

  K@Dopper.

  Nee, domme jongen, van nazi’s moet ik niets hebben. Ook niet PVVers die me er erg aan doen denken.

  Oh ja waarom doen de PVV-ers jou er erg aan denken?
  En waar doen de moslims jou aan denken?
  PVV-ers hebben nog nooit iemand vermoord, dat kun je van jouw lieve moslimpjes niet zeggen, die doen niet anders als hele volksstammen uit moorden.
  Je bent toch wel erg ziek als je niet in wilt zien dat deze ideologie voor geen meter deugt.
  Je kunt toch niet goed keuren wat deze barbaren hun medemensen aan doen.
  De hele Arabische wereld is 1 grote bende, hele volksstammen slaan op de vlucht, worden vermoord zelfs KINDEREN maken ze af.
  Voor mij zijn het barbaren en ga ze nou niet vergelijken met de PVV-ers dat slaat nergens op.

  1. TomE

   Wikipedia ”In Turkije worden door de christelijke en alevitische minderheden vaak problemen ervaren bij het uitoefenen van hun geloof en is er een streven naar gelijkheid en mensenrechten.[8] Zo behoort Turkije tot de landen die missionering belemmeren.[9]”

   Zelfs MENSENRECHTEN. En wij in hier in het nog vrije Westen op basis van achterhaalde grondwetbeginselen zoals vrijheid van religie maar naief Moskeeën bouwen tot de Islam uiteindelijk ook Nederland en Europa regeert want bedreigen doen ze al.

 24. Peacepipe

  De heer Hatenboer handelt geheel volgens onderstaande EU-resolutie, zoals o.a. óók Mevr. Merkel!

  Vernietigingspolitiek: EU-resolutie 1743

  Van achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities het leven van de gewone Europeanen te verpesten. Deze leugenresolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op. Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.
  Als je nog niet overtuigd was van het feit dat wij getuige zijn van het grootste verraad uit de geschiedenis van de mensheid, dan heb je het hier zwart op wit:
  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

  http://www.assembly.coe.int

 25. TomE

  Als inwoner van Enschede kan ik denk ik voor de meerderheid spreken die Hatenboer niet alleen een grote onbenul ook een enorme draaikont vinden dat is al vaak op meerdere vlakken gebleken. Enige integriteit laat staan persoonlijke moed is het mannetje erg vreemd. Je kan alleen medelijden hebben met de mensen die in de buurt die onder het inmiddels achterhaalde verouderde grondwetbeginsel (vrijheid van religie toevoeging: TENZIJ DEZE RELIGIE DE VRIJHEID ZELF BEDREIGT!) moeten wonen normale mensen als u en ik die we aan hun lot overlaten en elke dag worden geterroriseerd door geschalm in dit bolwerk van vrouwen- en minderhedenonderdrukking dat in geen enkel Westers land thuishoort. Waanzin ten top.

 26. TomE

  Tegenwoordig mag je als katholiek meebetalen aan dit religieuze bolwerk van vrouwen- en minderheden onderdrukking hoog in het vaandel heeft ook al heb je er totaal niks mee en walg je van de islam die ons land en de Westerse normen en waarden al decenia zo niet langer terroriseert. Vele pausen zouden zich omdraaien in hun graf. Alle religieuze oorlogen en kruisvaarders ten spijt want als buiten dat Enschede al meerdere moskeeën heeft en dit imposante gedrocht zelfs vanaf Mekka zichtbaar schijnt te moeten zijn verandert ook deze stad bij gebrek aan een duidelijk kerkelijke (christelijke) identiteit) zo langzamerhand in de zoveelste vazalstaat van Mekka vanwaar uitteraard de komende religieuze wereldoorlog zal worden gevoerd. Want alle verlichting en revoluties die Europa heeft ondergaanten spijt dat is natuurlijk iets wat niet te vermijden is. Islam slaat haar tentakels naar european en de eerste blanke Nederlanders hebben zich al bekeerd vooral in grote steden waar ze in sommige buurten en wijken meer in Islamabad dan Nederland wanen. Vroeger werden ze, onder bevel van de Paus Rooms Kathlieke Kerk, op niet verstane wijze terug geslagen. Daar is wat voor te zegger. Maar tegenwoordig? Constantinopel was ooit christelijk een zelfs Turkije..hoezo islamisering is een hoax?
  Nederlanders wordt snel wakker.

 27. Tinneke

  En we zijn er nog lang niet……..nog meer van dit ongeschoolde schorem! ophalen maar!
  https://nos.nl/artikel/2194968-europese-commissie-50-000-vluchtelingen-legaal-naar-europa.html

 28. TomE

  Islam en het Westen gaan gewoon niet samen. Eén van de twee gaat het onderspit delven. Ik zeg als christelijke Nederlander verbied deze wereldreligie per direct in Nederland omdat ze lijnrecht staan op enkele principes uit onze grondwet kijk niet passief toe hoe je verandert zoveelste vazalstaat van Mekka. Moskeeën afbreken en verbied een islamistische cultuur in die vrije land. Echte moslims zullen dan emigreren naar hun moslimland van herkomst. Help niet mee aan het crieeëren van vrouwen- en minderheden onderdrukking in het nog vrije Nederland.

  1. Zwanet

   “Ik zeg als christelijke Nederlander verbied deze wereldreligie per direct in Nederland”

   Christenen zijn bepaald geen tolerant volkje en dat zijn ze ook nooit geweest. Als je net een streepje anders dacht over de Heer Jezus moest je de brandstapel op en deze moderne christen meent dat we andere wereldgodsdiensten moeten verbieden.

   De middeleeuwen zijn nog lang niet voorbij.

 29. JANVANDERMEULEN

  Koningin Wilhelmina was niet voor niets ernstig teleurgesteld in de politiek direct na WWII. De oude garde (had 1/3 zetels voor 1940) deed gewoon een nieuw jasje aan een was er weer. Neo/Links/Liberaal/Marxistisch met de TOLERANTIE als norm. Dat is de vooruitgangsgedachte uit de 19e eeuw in versoberde en ontnuchterde vorm, echter niet ontdaan van haar prikkel. Of het nu VVD of PvdA is, de bron van de politiek is het zelfde! Het jasje (partij) maakt dat de mensen er anders naar kijken. De 19e eeuw is de eeuw de tolerantie en deugden! De 20e eeuw van de New Age. Iedereen is goed en we zijn toch goed bezig en harmonisch. Wanneer wij goed zijn voor jou, ben jij goed voor ons. De basis voor democratie! Liefde voor een ander ter wille van jezelf. Niemand heeft werkelijk iets, het is allemaal gedeeld. Niets is van jou of mij, we mogen dan eigendommen hebben, de cultuur is een deling. Het recht van een staat of een zekerheid is er in feite niet. Het is een voortgaande verandering zonder einde, door de willekeur van mensen. Democratie : dictatuur van de tolerantie! Het begint zijn einde te nemen, zoals elke cultuur mensenhanden zijn. Wij mensen zijn in ons diepste niet goed! Wij misbruiken anderen en eisen tolerantie. Het einde van de harmonie, iets wat in diepste nooit heeft bestaan! En Koningin Wilhelmina had dat heel goed begrepen.

  1. corfo

   @ JANVANDERMEULEN.
   Koningin Wilhelmina was het toonbeeld van intolerantie.
   Toen haar in de jaren ’30 werd voorgesteld om in de bij paleis het Loo (Apeldoorn) behorende gigantisch grote bossen een gebouwtje te plaatsen, teneinde aldaar enkele 10-tallen Joodse vluchtelingen uit Duitsland op te vangen, werd dat door deze koningin pertinent geweigerd. Ondanks het feit dat de opvang op tientallen kilometers afstand van haar paleis plaatsvond en zij er geen enkele last van zou hebben, bleef zij bij haar weigering. Zoals zij zelf verklaarde : “Dat soort ( de Joden dus) behoort niet in mijn omgeving”. Dit lezende, op dit moment, doet zij mij denken aan de mensen die momenteel in ons landje tégen “vluchtelingen” zijn en door een enkele reaguurder worden uitgekreten voor “nazi en fascist”.

   1. JANVANDERMEULEN

    U begint mijn reactie te begrijpen. Tolerant doe je uit een gunst naar een ander. Je accepteert iemand binnen je tolerantie. Dat betekent dat je ook de vrijheid hebt om iemand te weigeren. Je merkt uit uw eigen reactie dat wanneer iemand weigert, per direct als intolerant wordt bestempeld. Maar dat is niet zo, een weigering valt binnen de marge van vrijheid. En die vrijheid staat onder druk of is er niet meer in de samenleving. Omdat tolerantie zonder basis de norm is geworden. Een hellend vlak dus. Want normloos tolerant zijn is niet mogelijk. Valt een nee-zegger als Wilhemina dan niet binnen uw tolerantie? Je zult haar ook moeten tolereren. Nee, zij niet? U ziet dat u gewoon een ideologie volgt die elke weigeraar uitsluit! Weg vrijheid!

   2. JANVANDERMEULEN

    Solidariteit en tolerantie zijn twee verschillende zaken. Al wordt het helaas normaal om deze als hetzelfde te zien. Uw Wilhelmina was niet intolerant ze had meer solidair mogen zijn. Solidaire houding is een goed ding maar geen wet.

 30. Domtoren52

  Als dank voor het doorgaan van de bouw, mag Jeroen wekelijks een Marrokkaanse toyboy
  voor de weekenden gebruiken

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.