Haha! Maar "een paar honderd mensen" aanwezig bij Carré-vertoning propagandafilm Jesse Klaver

Geen categoriesep 05 2017, 10:00
Helemaal niemand was geïnteresseerd.
Hilarisch! Hoewel er ontzettend veel aandacht voor was in de oude media viel de opkomst gisteravond nogal tegen bij 'Jesse,' de propagandafilm over GroenLinks-leider Jesse Klaver. De 'documentaire' ging in premiere in Carré, waar groots werd uitgepakt, maar de zaal met ruimte voor meer dan 1700 mensen was maar deels gevuld.
Ja, zelfs de oude, linkse media moeten toegeven dat de opkomst nogal tegenviel:

GroenLinks-leider Jesse Klaver wist tijdens de verkiezingscampagne poptempels vol te krijgen, maar de 1700 stoelen tellende theaterzaal bleef voor een groot deel leeg. Een kaartje kostte dit keer ook 19 euro, de ‘meet-ups’ met Klaver waren gratis.

Dat laatste is natuurlijk niets meer of minder dan een flauwekulexcuus. Nederlanders geven bakken met geld uit aan allerlei soorten hobby's, van iets drinken in het café tot naar de bioscoop. 19 euro voor een documentaire-film, met daarbij ook nog eens de populaire leider van een politieke partij, is absoluut niet te veel gevraagd. Sterker nog, dat is een koopje.
Maar ja, mensen zijn nu eenmaal niet zo geïnteresseerd in Jesse als hij zelf gelooft. Niet zo gek natuurlijk aangezien al lang en breed duidelijk was dat deze documentaire niets meer of minder was dan een propagandafilm eersteklas. En ja, ook dát moeten de oude media erkennen:

Zij zagen een gelikte film die in de campagne niet had misstaan. Sexy Jesse in boxershort en ontbloot bovenlijf. Liefhebbende echtgenoot Jesse die zijn vrouw teder zoent. Bezorgde vader Jesse die 'wakkergekotst' is door zijn zoon.

https://twitter.com/KamranUllah/status/904784880571228161
Niet zo gek natuurlijk dat niemand zo'n GroenLinks-masturbatiefilm wil zien.
Nou, misschien dat Klaver en zijn vrienden in de media nu dan kunnen ophouden met hun zelfgecreëerde hype. Helemaal niemand zit op "Jesse" te wachten -- alleen Jesse zelf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten