Ismail Ilgun blijft treitervlogger: misbruikt “excuusvlog” om mensen aan te randen en zichzelf op te hemelen

Nou, daar is-ie dan: de langverwachte excuusvlog van Ismail Ilgun. Ik heb ‘m uitgekeken en ik moet zeggen: ik ben er niet echt van onder de indruk.

Eind juli kwam voor Ismail Ilgun dan eindelijk het verlossende woord: de jongen hoefde niet de cel in, maar mocht gewoon een excuusvlogje maken. Als hij dat deed, zou het Openbaar Ministerie van vervolging afzien. Je moet een ‘get out of jail for free‘-kaart natuurlijk altijd gebruiken, dus dat is ook wat treitervlogger Ismail Ilgun deed. En zo geschiedde het dus eerder deze week: de treitervlogger bracht zijn zogeheten excuusvlog uit, waarin hij zei dat het hem speet en heel vaak het woordje ‘Sorry’ in beeld laat verschijnen.

Als ik ooit onoprechte excuses gehoord heb, dan is het wel in deze video. Ismail verkleint zijn eigen rol in het hele gebeuren en zegt dat hij “slechts filmde”, dat hij gewoon een beetje “boos” was en dat hij het allemaal niet zo kwaad bedoelde. Ook krijgt Jeroen Pauw nog even een snelle veeg uit de pan. Want het is allemaal ook een beetje de schuld van de talkshowhost, of iets dergelijks.

Maar de excuusvlog is meer dan dat. Ismail probeert ook mensen te knuffelen die daar totaal niet op zitten te wachten en de Zaandamse vlogger van hun lijf duwen. Maar daarnaast is de ‘excuusvlog’ ook een methode om zichzelf nog eens lang en breed te feliciteren met zijn eigen succes. Hij laat één van zijn maatjes beweren dat hij geen excuses moet maken, maar juist bedankt moet worden. Hij verschijnt met sterren als Spinvis en Martin Koolhoven die moeten laten zien dat Ismail Ilgun zich tegenwoordig ophoudt met bekende Nederlanders en het dus gemaakt heeft. Hij eindigt met de allesbehalve berouwvolle woorden: “Ik zal nooit stoppen. Jullie gaan nog veel van Izzy horen.”

Als dat oprechte excuses zijn, dan verhuis ik naar Poelenburg en ga ik een maand bij de Vomar hangen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Ni28

  Zolang er moslims in zulke grote getalen hier zullen leven zal het nooit rustig zijn in Europa. En even nog om Macron te corrigeren, wij moeten wel bang zijn voor de islam niet alleen de radicale zoals hij noemt.

 2. Obiwokekenobie

  @dolle Dries
  @Ni28

  Dafuq heeft dat met het topic te maken?

  1. DolleDries

   Dat zoek je zelf maar uit.

 3. Christina

  Dus na ali b bommel krijgen we nu de vlog neus als knuffel allochtoon.
  1 Ding scheelt ik moet ze allebei niet en kijken naar ze al helemaal niet!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.