Jesse Klaver ontmaskerd: beweert dat hij zichzelf nooit met Obama vergelijkt, maar dat is glashard gelogen

Daar staat Jesse Klaver toch weer mooi met z’n bek vol tanden.

De laatste aflevering van zomertalkshow Jinek gisteren eindigde met een kleine ‘preview’ van de veelbesproken politieke propagandafilm ‘Jesse’ over Jesse Klaver. U weet wel: BNNVARA betaalde een GroenLinks-medewerker om GroenLinks-campagnemateriaal aan elkaar te rijgen, noemde dat journalistiek en wilde het uitzenden. Vervolgens ontstond ophef, werd de film uit de tv-gids gehaald en verkocht BNNVARA de auteursrechten weer. Einde verhaal.

Nou ja, einde verhaal van de saga van de documentaire zélf. Jesse Klaver is namelijk nog altijd Tweede Kamerlid en zal dat ook in de voorzienbare toekomst blijven. Vandaar dat fragmenten uit die “docu” nu doorsijpelen naar tv-programma’s als Jinek en nog altijd nieuws bevatten. Neem bijvoorbeeld dit clipje, waarin Klaver beweert dat hij zichzelf echt nooit met de Amerikaanse oud-president Barack Obama zou vergelijken:

Oké dan, dat is dan toch wel een soort van bescheiden van de windmolenchef uit de Tweede Kamer. Toch? Nou nee: het is namelijk niet waar. Zie deze aflevering van Buitenhof eerder dit jaar waarin Jesse Klaver zijn eigen levensverhaal gewoon doodleuk vergelijkt met dat van oud-president Obama:

Dus. Wie nog gelooft dat Jesse Klaver “het eerlijke verhaal” komt vertellen en de enige waarheidsgetrouwe politicus in Den Haag is: guess again. Klaver liegt en bedriegt, zoals het een volleerd Tweede Kamerlid betaamt. En in tegenstelling tot zijn meeste collega’s hebben we beeldmateriaal om het te bewijzen, en dat hebben we toch maar mooi aan Klavers eigen tenenkrommende ijdelheid te danken!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Rex Gildo

  Laten we nou gewoon maandag naar Carré gaan om de film te bekijken alvorens kritiek te ventileren. Op zich vind ik het niet juist om een propagandafilm te maken waarbij een lijsttrekker van een politieke partij (‘Jesse’) centraal staat. De bewering, dat een Tweede Kamerlid per definitie liegt en bedriegt, dat kennelijk volgens Tim eveneens voor Geert Wilders en Thierry Baudet geldt, kan echter mijn goedkeuring niet verkrijgen.

  1. swetsnek

   Als je het niet juist vindt waarom zou je dan na carré gaan ??

  2. Seneca

   @rex gildo
   ik weet dat er naïeve lieden zijn, maar u spant de kroon wat naïviteit betreft. Een 2e kamerlid liegt al als hij de eed aflegt of belofte uitspreekt. Elk 2e kamerlid laat de oren hangen naar de instructies van de leider terwijl dat juist in de grondwet aan het kamerlid wordt verboden!

   1. Kiekebuhu

    Politiek is gewoon inherent aan liegen en bedriegen en gedane beloftes breken,en dit geldt niet alleen voor Nederland. (Uitzonderingen bevestigen wel de regel,maar die moeten met een verrekijker gezocht worden)

 2. DolleDries

  Als ik die Jinek ziet moet ik stads aan Eva Braun denken

  1. Peter Selie

   Ik moet bij dit soort van bekende Nederlanders altijd aan Leni Riefenstahl denken.

   1. K.Dopper

    Ik moet bij de bijdragen van Dolle Dries, Zwetsnek en Peter Selie altijd aan Monty Pythons Flying Circus denken.

    🙂

    1. nogmaals

     De pathologische leugenaar doppertrol geeft weer eens een hem kenmerkende reactie. Kennelijk reageert hij vooral omdat hij per reactie een paar kruimels bijverdient.
     Kruip maar terug naar je geblindeerde kelderkast en ram je maar lekker af op je smerige toetsenbord!

    2. swetsnek

     hahahahaha mooi man

    3. swetsnek

     zegt trouwens wel iets over hoe serieus we jou nemen natuurlijk en met nemen bedoelen wij het natuurlijk letterlijk niet figuurlijk brrrrrr dan doe mij AFD maar

     1. corfo

      @ swetsnek.
      Dopper zegt dat hij denkt !! Hoe bestaat het, zeg !
      Zegt het voort : Dopper dénkt dat hij kán denken, de zielepoot.

    4. Augustinyak

     Als ik aan jou denk komt er altijd een visioen van een stinkende moslim drol boven.

     1. K.Dopper

      En als ik aan jou denk, Augiastal, zie ik een dikke bange man die boos op zijn toetsenbordje zit te rammelen maar verder geen vlieg kwaad doet.

     2. Punt50

      Dopewrt, bij jou denk aan niets, want aan niets kun je niet denken. Trouwens, al bij de dokter geweest voor hulp aan je bolletje? Doe me een lol en ga voor een APK.

  2. sjun

   Ze lijkt er zelfs niet op en komt ook al niet zo volgzaam over. Jinek greep dat maatschappelijke kansen om zichzelf te ontplooien waar Braun vooral de brede rug van de korporaal gebruikte om op mee te liften.

 3. Duckday

  Dit is een man die bestaat uit hoogmoed, leugens en bedrog

 4. Peter Selie

  Jesse Klaver ontmaskerd: beweert dat hij zichzelf nooit met Obama vergelijkt, maar dat is glashard gelogen. De socialistische nep GL smeerlap nep socialist liegt en bedriegt alsof het gedrukt staat en dat stond het ook, met z’n opgestroopte mouwen en Fipronil-kippenborst maakt hij op mij totaal geen indruk ook zijn speeches zijn regelrecht gejat van de moslimbroeder Obama. Alleen het groen linkse vrouwvolk is erg onder de indruk van deze narcistische imitator, bij een GL-congres glibberen ze van hun klapstoeltjes, ach wat is Nederland en ziek, zwak en misselijk land geworden door zulks soort van mensen die zich het lef aanmeten om volksvertegenwoordiger te zijn.

  1. Ecoshaarlem

   Helemaal met je eens, en ook zijn Marokkaanse roots komen boven, en van Marokanen heb ik mijn buik vol kijk maar naar de stastieken over de misdaad in Nederland.

   1. Peter Selie

    Wat ik mij afvraag zou Yasser Feras Klaver een praktiserend moslim zijn, o ja Klaver heeft natuurlijk zijn moeders meisjes naam aangenomen, je moet toch wat om opmars te maken in de politiek. De islamisten van Denk die gebruiken gewoon hun Turkse namen, maar die staan natuurlijk hoger in de hiërarchie van de moslimbroeders.

 5. IkWilOokWatZeggen

  Je bent aan het zoeken naar kritiek, spijkers op laag water.
  Als een clubje en propaganda filmpje wil maken best. Het punt was dat het niet gesponsord mag worden door de po wanneer het gemaakt is door iemand die ook betaald wordt door het clubje.

  Dat de yessias denk dat hij beter dan Jezus is, is geen nieuws.
  En retrospectief was Obama een redelijk waardeloze president. Als je jezelf daarmee wilt vergelijken ook al best.

 6. Ritter

  Ik begrijp niet waarom mensen zich zo graag met Obama vergelijken.

  Obama was een middelmatige president die een rampzalig buitenlands beleid heeft gevoerd en waaronder de rassentegenstellingen in de VS alleen maar zijn toegenomen.

  Ook is de gemiddelde levensstandaard van zwarten in de VS onder Obama gedaald.

  Obama is met dit alles weggekomen omdat zijn grootste supporters bij de media en bij de super rijken van Hollywood zitten. Kritiek op Obama was en is nog steeds taboe onder grote delen van de media.

 7. sjun

  Yasser Feras wordt natuurlijk nooit de dronewarrior Obama die zijn heke crriere in oorlog was maar zonder nog iets gepresteerd te hebben een nobelprijs voor de vrede kreeg toegeschoven. De prijs was toch al bedenkelijk gezien die ook al eens aan Yasser Arafat was toebedeeld. Bepaald geen persoon die vrede nastreefde.

  Maar in een vergelijk met Justin Trudeau van Canada kan Feras nog hoge ogen gooien: Hetzelfde overhemd, dezelfde mannetjesmakerij, dezelfde ‘inhoud’.

 8. nassigny

  Worden jullie van dit met modder naar elkaar gooien ook zo moe?

 9. corfo

  Yasser Feras, alias Jesse Klaver, is niet van zijn eerste leugen gebarsten !
  Hij loog o.a. óók over de wijk waarin hij zou zijn opgegroeid; hij noemde de één of andere achterstandswijk terwijl het een wijk uit de gegoede middenstand betrof.
  Deze Yasser Feras is een even grote leugenaar als reaguurder Dopper, Beukenoot neworder enz.

  1. Tinneke

   +++++

 10. Domtoren52

  Pleur die liegende Marokkaan toch van het Binnenhof af !

 11. Peter Loosduinen

  U ontmaskert de Verlosser Jesse !!
  De lieve kinderbakfietsmeisjes en anti-fascisten wordt hun droom ontnomen.

 12. Tinneke

  En ik zie ik zie…….de Paaz Robert Dopper☺

 13. Christina

  Een marokkaan kan niet anders dan liegen dat zit in hun genen dus als dat ook nog eens de politiek in kan in dit land hoef je niet naar de bekende weg te vragen lijkt mij!
  Maar het ergste zijn de Nederlanders die deze droeftoeter continu een veer in zijn marokkaanse aars rammen!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.