Knettergekke BDS-activist bewijst: de hele beweging is antisemitisch tot op het bot

“Dit soort jodenhaat is gemeengoed bij de BDS-beweging en — iets minder expliciet — hun beschermheren binnen GroenLinks, SP, D66 en PvdA.”

Op Internet beklaagt ene Arjan Aling zich er terecht over dat zijn kinderen gisteren “totaal van de kaart” waren  “na het zien van deze malloot op de Dam.” Welke malloot, vraagje, nou deze malloot:

Op zijn shirt staat dus “Free Palestine” en “end Apartheid,” op zijn pet staat “Free Palestine” en vervolgens heeft hij een soort van spandoek bij zich met daarop de Israëlische vlag gemengd met het hakenkruis van de nazi’s.

Nou moet je je eens voorstellen wat een joods persoon — wellicht een nazaat van mensen die vermoord zijn in de holocaust of die een concentratiekamp ternauwernood overleefd hebben — voelt alsof hij of zij dit ziet. Het is echt walgelijk — zéker omdat juist joden veruit het grootste slachtoffer waren van de nazi’s.

In Amsterdam wordt dat soort walgelijk gedrag helemaal geaccepteerd. Sterker nog, het wordt daar gepromoot. Het is ziek, maar Amsterdam kan je tegenwoordig met recht de antisemitische hoofdstad van Europa noemen; erger nog dan Parijs en Londen, waar het toch ook vrij erg is, maar waar de politiek veel minder geduld heeft met jodenhaat dan in het zogenaamd tolerante Nederland.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. DolleDries

  Is dat Dopper?
  Stuur die foto de wereld rond en meld Amsterdam juicht hiervoor, en de toeristen zullen massaal weg blijven. Wie ziet eigenlijk nog deze misselijk stad als onze hoofdstad.

  1. swetsnek

   zonder meer doppertje heeft iemand zijn adres ik reken er wel mee af

   1. Klaas Ypema

    Dat klinkt als een persoonlijke bedreiging. Is hier dan helemaal geen moderatie?
    Ách met zo’n naam kan je met veel wegkomen. Wat een gezwets.

  2. Nasrani

   Doppertje? Ha ha. Zou zo maar kunnen. Wat een idioot zeg.

  3. Punt50

   @ DD

   Beukman woont in 020.. Dus….

 2. marco1

  Tis maar een vreedzaam protest van iemand met de beste bedoelingen we moeten ons meer zorgen maken over de opkomst van(extreem) rechts die hadden laatst nog een leegstaand gebouw bezet met spandoeken waar schandalige teksten opstonden.

  1. DolleDries

   Wat stond er dan?

  2. DolleDries

   O ja en die lui zijn opgepakt.

 3. toetssteen

  Grutjes en Pegida gooit dat hakenkruis in de afvalbak en wordt gearresteerd…….

  Wat mij betreft, laat die man zijn ding doen en haal de schouders op.

  1. Floris

   “Grutjes en Pegida gooit dat hakenkruis in de afvalbak en wordt gearresteerd…….”
   ——————————————————————-
   Tekenend nietwaar?

   Er zijn kleine tekenen en grote tekenen. En beide wijzen dezelfde kant op. Dit land is volkomen in de wurggreep van links.

   1. toetssteen

    @Floris
    Shake hands. En dat vond in aan het begin van de middag zo kenmerkend aan het betoog van Sid Lukkassen, men begreep niet met een lettergreep waar de man het over had. Terwijl ik zat te genieten van deze eloquente persoon krulden mijn tenen bij het horen van het gezwatel van zijn tafelgenoot. De man had niet eens een begin van een idee waar het over ging. Socialisten (ik wil niet veralgemeniseren, maar nog steeds te veel) hebben een kokervisie waar je met een sloophamer niet door zult komen.

  2. Dunu Zithlau

   De vuilnisbak vind ik nou eigenlijk best wel een prima eindbestemming voor zowel de swastika, de hamer en sikkel en de halve maan. Afvoeren naar de mestvaalten van de geschiedenis! Waarom moet je daarvoor gearresteerd worden?

 4. mening66

  Ik ben een van de kleinkinderen v slachtoffers uit het concentratie kamp en natuurlijk doet mij dat wat, maar deze man zit al in een rolstoel en denkt zijn leven inhoud te geven door deze smerigheid te tonen.
  Waar ik woest om ben is dat dit in Amst; GEWOON WORDT GEVONDEN!
  Is deze stad zijn politieke NSB gedrag tijdens WO2 alweer vergeten?
  De Amst; politie werkten keihard mee om Joden op te sporen en ze uit te leveren aan de SS.
  ook de ASSchers en Cohen,s hebben flink hun best gedaan!
  Je DE aSScher v nu en de Cohen v NU, kleinzonen van deze moordenaars. Ouderkerk is ook uit zo,n familie. Valt wel op dat zij nu hoge functies bekleden en allemaal PVdA dienen.Daar ben ik boos over.
  De geschiedenis herhaalt zich op vele fronten. Mensen die net voor de oorlog iets negatiefs zeiden over hitler werden gevangen gezet, want bevriend staatshoofd.En trek dat door naar nu! Geef kritiek op de islam of moslims en de linkSSe bruikbaren willen je hangen. Zover is het al en geloof me het gaat razend snel en voor je het besef wordt je vermoord door helpers v d islam.

  1. Top

   Inderdaad! Mijn grootvader, heeft 10 dagen Veenhuizen gekregen als straf en 15 gulden boete. Omdat hij op een vergadering van havenarbeiders, gezegd had in zijn betoog, dat A.Hitler een idioot en maniak was. Hij werd aangegeven door de organisatoren van deze bijeenkomst. En dat was de voorloper van de PvdA, die de leugens aan de man probeerde te brengen, dat het in Duitsland zo geweldig ging en dat daar van een ‘depressie’, zoals in N.L., geen sprake was. Volgens mijn grootvader, deden ze nog meer hun best dan de opkomende N.S.B, om begrip te kweken voor wat er gebeurde in Duitsland.

   1. Dunu Zithlau

    Voormalig PVDA-premier Joop den Uyl stond in de jaren ’30 sympathiek tegenover Hitler en het Duitse nationaal-socialisme. Als middelbare scholier schreef hij in 1935 dat Hitler voor hem een inspiratiebron was omdat zich ‘rond de Führer een herboren, zelfbewust volk had geschaard dat zich niet alleen door materiële waarden liet leiden’.

    https://gerard1945.wordpress.com/2015/12/12/de-nationaal-socialistische-jeugdzonde-van-joop-den-uyl/

 5. marco1

  @dolle dries: iets van in mijn wijk geen moskee ofzo. Hoe durven ze zoeen aanwinst proberen tegen te houden. Die willen geen wijkverbetering dat is toch raar.

  1. DolleDries

   Misschien heb jij mooie ogen maar zinder bewijs kan ik er niet zoveel mee.

 6. marco1

  Nee echt mooi zijn ze niet

 7. K.Dopper

  Kritiek op de politiek van Israel is zeer terecht en dat heeft niets met antisemitisme te maken.

  1. nogmaals

   De pathologische leugenaar doppertrol geeft weer eens een hem kenmerkende reactie, bomvol keiharde, onweerlegbare argumenten. Het is een best wel zielig figuur die om den brode vanuit zijn geblindeerde kelderkast DDS verziekt met de meest debiele reacties. Met deze reactie maakt hij zijn betaalmeester duidelijk dat hij de komende week zijn quotum zal gaan halen.

  2. Roughwood

   Daar hebben de Palestijnen het zelf naar gemaakt. En dat heeft ALLES met antisemitisme te maken!

 8. marco1

  Kritiek op de islam is zeer terecht en heeft niets met racisme te maken.

 9. swetsnek

  iemand het adres van doppertje ????

 10. Ritter

  Aboutaleb is ook door de mand gevallen.

  Aboutaleb: ‘Terreur is eigenlijk de schuld van Israël’
  https://www.geenstijl.nl/5138384/oei_de_burgemeester_van_rotterdam_predikt_een_complottheorie/

   1. Dunu Zithlau

    Strijdkreet “Hamas, Hamas, Joden aan het gas” ?

 11. Obiwokekenobie

  “Nou moet je je eens voorstellen wat een joods persoon — wellicht een nazaat van mensen die vermoord zijn in de holocaust of die een concentratiekamp ternauwernood overleefd hebben — voelt alsof hij of zij dit ziet. Het is echt walgelijk — zéker omdat juist joden veruit het grootste slachtoffer waren van de nazi’s.”

  Goed idee! Laten we dat eens doen!

  https://www.google.nl/amp/s/nos.nl/googleamp/artikel/690197-antizionist-hajo-meyer-overleden.html

  Als Nigeria de Palestijnen had bezet dan had daar een Nigeriaanse vlag gestaan ipv. de Israëlische. Het protesteren tegen de misdaden van Israël maakt je nog geen antisemiet.

  Man, wat is de schrijver toch een suikerklontje…

 12. Ni28

  De zogenaamde progressieve partijen zijn allemaal schuldig aan deze hetze tegen de Joden door het Palestijnse terrorisme openlijk te steunen. Dat zijn de werkelijke nieuwe fascisten en nazi’s.

  1. K.Dopper

   De hetze tegen de Joden betreft feitelijk een zeer gegronde kritiek op de politiek van Israël die in strijd met het internationaal recht het Palestijnse volk onderdrukt en berooft van hun land.

   1. nogmaals

    De pathologische leugenaar doppertrol is een valse, schijnheilige Jodenhater die het helemaal eens is met alle misdaden die vroeger en nu tegen Joden worden gepleegd.

    1. K.Dopper

     Een doodzieke stropop, nogmaals.

     U bent te licht voor de normale discussie.

     1. Floris

      Nasrani schreef:

      @swetsnek. Laat je niet zo opnaaien door doppertje. Ik heb dagelijks te maken met psychisch gestoorde medemensen. Mensen met een persoonlijkheidstoornis. Ik verzeker je, die kunnen het bloed onder je nagels weghalen. Doppertje vals absoluut in de categorie ‘narcistische persoonlijkheid’. Verdiep je daar eens in en je zult vanaf dat moment de bijdragen van doppertje met een glimlach lezen. Want aan het einde van het verhaal kun je constateren, hij is ziek en niet wij. Of, zoals ik het op mijn werk wel eens zeg, vanavond ga ik naar huis en jij niet.

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/09/boem-noord-korea-is-opeens-een-kernmacht-en-houdt-de-hele-wereld-in-gijzeling/#comment-714706

 13. Two Ravens Black Kettle

  Links, anti-fascisme, neonazisme en antisemitisme, vier handen op een buik.
  Zo’n Jan Marijnissen die na de moordpartij op de cartoonisten van Charlie Hebdo de schuld aan de Joden gaf, daarbij goedkeurend toegeknikt door de Armeense Genocide omarmer van de Anti-Democraten’66 en de dienstdoende Staatspropagandisten van dienst (volgens mij was het Kees Boonman maar weet dat niet zeker).

  Opvallend weer:
  Twee vreedzame leden van het Identitair Bezet hangen een spandoek op een salafistische gifschool
  De SM in koor: extremisten !
  versus
  Roedels fascisten genaamd anti-fascisten brandschatten Hamburg, honderden gewonden, agenten vechten voor hun leven
  De MSM in koor: activisten

 14. Duckday

  Het zijn gewoon handophouders stop met die subsidie En stuur deze eens naar zuid Afrika en laat ze daar eens lang verblijven misschien een andere mening toegedaan

 15. Ruud562

  Tja, ‘mijnheer’ op de foto is geen Wilders, hé!
  Daarbij komt nog dat het bestuur van Amsterdam, dankzij jarenlang wanbeleid door de PvdA, nu onder sterke invloed staat van de islam!
  Dus tel uit je winst …

 16. Bes Tolen

  Het wordt tijd, dat alle nonsens vanuit het verleden worden opgeruimd. Daar behoren m.i. stellig de godsdiensten onder van wie ook. Maar ook allerlei politieke stellingen en theorieën, allerlei maatschappelijke dooddoeners en mystieke, mytische en mistige vooroordelen en opvattingen. Wel onder een veel ruimere vrijheid van meningsuiting dan tot heden. Wel onder het leveren van hoognodige kritiek op misstanden. Wie zich daar ook aan misstanden schuldig maken. Hier passen geen voorrechten, positieve discriminatie of uitverkoren lieden, groepen of volken. De huidige oude ellende is alleen in het voordeel van weinigen, corrupte misleidende weinigen. Niet in het voordeel van de mensheid, die zich er hooguit voor een groot deel moet schamen niet wijzer te willen zijn, niet meer moed te tonen om te onderzoeken en om eerlijker te kunnen zijn. ”We moeten met ons allen meer terechte trots zien te krijgen”.

  1. K.Dopper

   Beste wenst kennelijk dat mensen ophouden na te denken over ideologie en religie

   Ik vind dat geen goed idee.

   1. IJscoman

    Ideologie en religie hebben ons wellicht geholpen te komen waar we nu zijn. Dit moment in de tijd kan echter ook een halte zijn om los te laten wat bewezen onzin is en achterhaald denken. Eens zullen religie en ideologie bezien worden vanuit Efteling-perspectief: leuk om je kinderen te laten zien hoe het heel vroeguh ging. Waarom dan nu niet al beginnen?

 17. Bes Tolen

  Dop. Mensen zouden inderdaad meer moeten nadenken en de consequentie moeten trekken om van oude culturele ballast af te komen. Ballast, al te onzinnige zware last voor het huidige functioneren van de politiek, maatschappij en individu. Ballast, die het zicht op de werkelijkheid voor een groot deel tot geheel verhindert. Huidig probleem van het Westen.

  1. K.Dopper

   Onze huidige ideologische opvattingen zijn de resultante van voortschrijdend inzicht in de cultuur. U lijkt daarin een lineair model te hanteren: we worden steeds slimmer en moreel hoogstaander en de nieuwe vormen en gedachten zijn van hoger niveau dan het oude denken.
   Ik beschouw dat als een dwaling. Het enige dat voortdurend verandert is de cultuur en daarin de normen en waarden die in de mode zijn.
   De huidige Westerse cultuur, waarin men zichzelf op de borst trommelt over de hoogstande normen en waarden, zijn tenminste zo moordzuchtig en immoreel als alle culturen die er aan vooraf gingen. Het enige dat opvalt is een hoog niveau van hypocrisie. We spreken schande over moslims en de extremistische uitwassen ervan maar bombarderen inmiddels in de islamitische landen dat het een lieve lust is. We roepen moord en brand over de halal-slacht en we mishandelen op gruwelijke wijze miljoenen dieren in onze bio-industrie.

   Het model voor onze cultuur is de Holocaust: we bezondigen ons niet, zoals de IS-barbaren, aan het weerzinwekkend doorsnijden van kelen en andere gruwelijkheden, nee, we gooien atoombommen en napalm vanuit grote hoogte en organiseren de genocide in industrieel opgezetten industrieën. Het lijden van de anoniem gemaakte medemens zetten we op afstand omdat we onze tere zielen niet wensen te belasten.

   De vooruitgang in de cultuur en de moraal is een tragische illusie.

   1. IJscoman

    Dop dopt: “De vooruitgang in de cultuur en de moraal is een tragische illusie.” En dat zou recht getrokken worden door ideologieen en religies in stand te houden en te faciliteren?

 18. Bes Tolen

  Dop, ik heb niet de illusie van voortdurende vooruitgang. Wat ik betoog, is af te komen van allerlei ballast tevens onzin of onnut en nog veel erger dat al lang in stand wordt gehouden. Dat klemt te meer omdat m.i. de cultuur in de westerse wereld de laatste decennia in veel opzichten de verkeerde kant op gaat. Dat zie ik als bedreigend. Dat wordt mogelijk rampzalig. In de eerste plaats voor de westerlingen zelf (ondergraaft het bestaan) maar dat het geen goede tot slechte uitwerking naar buiten het westen heeft, is ook zo.
  Dop. Onterechte borstkloppers hebben in het westen wel grote macht. Juist daar onder zitten veel die zie ik graag vele toontjes lager zingen. Ik vind wel dat u niet in alles gelijk hebt en ook niet steeds voldoende tegen elkaar af weegt; scheef dus.

 19. Annekeh

  Tegen Israël en het zionisme zijn is géén antisemitisme. Ik heb zelf een joodse achtergrond en erger me er al heel lang aan dat het gros van de mensen geen onderscheid maakt tussen jodendom aan de ene kant en zionisme/Iaraël aan de andere kant. Een essentieel onderscheid in mijn ogen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.