Moderne Europese 'tolerantie': meisje wordt in elkaar gemept omdat ze een homo-vriend verdedigde

Geen categoriesep 10 2017, 18:00
Dat mag niet in Europa anno 2017.
In het moderne Europa zijn twee soorten mensen -- moderne, eigenzinnige vrouwen en homoseksuelen -- niets meer of minder dan aangeschoten wild. Dat mogen we natuurlijk niet benoemen. Want dát zou "intolerant" zijn.
Homo's en vrouwen in elkaar slaan is, daarentegen, blijkbaar volkomen acceptabel.
https://twitter.com/CasMudde/status/906215131239112706
"Hey iedereen," schrijft Amber Terwingen op Facebook, "zou ik even jullie aandacht mogen? Ik ben gisteren door een aantal jongens in elkaar geslagen op Bal Tropical." De lezer ziet meteen de foto's. Die maken duidelijk dat er geen woord gelogen is van haar verhaal. Sterker nog, ze is verbazingwekkend rustig en terughoudend.
"Dit kwam," legt ze uit, "omdat ik mijn beste vriend, die homo is, verdedigde. Zonder geweld natuurlijk."
Met andere woorden, haar homo-vriend werd uitgescholden en beledigd. Zij pikte dat niet en zei iets terug. Vervolgens werd ze bont en blauw geslagen door de "jongens" in kwestie. Want een vrouw die iets terugzegt? Dat mag natuurlijk niet.
"Mijn neus is gebroken, er is een stuk van mijn tand af en mijn kaak en oogkas zijn gekneusd," aldus Amber. Vervolgens roept ze mensen op die iets gezien hebben of meer weten om contact met haar en/of de politie op te nemen zodat de schuldige individuen gepakt kunnen worden.
Ach ja. Wat is het toch een mooi land he, dat tolerante, open, en sympathieke Europa?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten