Oud-woordvoerder Trump is een hit in links Hollywood: hij maakt Trump namelijk belachelijk

Geen categoriesep 18 2017, 8:00
Bij de Emmy's maakte Sean Spicer een comeback.
Sean Spicer was eerder dit jaar de officiële woordvoerder van het Witte Huis. In die hoedanigheid verscheen hij elke dag voor het journaille om tekst en uitleg te geven over uitspraken, tweets, en plannen van de president.
Links nam hem dat bepaald niet in dank af. Hij verdedigde Trump immers -- daar werd hij voor betaald. Na een dag of twee werd hij dan ook uitgekotst door Amerikaans links. Hij was een monster. Een secreet. Een leugenaar. De moderne versie van Goebbels. Hij zou vervolgd en opgesloten moeten worden. Levenslang. Vuile neo-nazistische racist!
Nou, Seantje heeft nu een enorme comeback gemaakt. Hoe? Door te verschijnen bij de Emmy's, die vannacht werden uitgedeeld, en daar zowel zichzelf als Trump, zijn oude baas, belachelijk te maken. Want zo kom je in het gevlei bij links: door je voormalige rechtse vrienden aan de schandpaal te nagelen.
https://twitter.com/kylegriffin1/status/909573570073735168
Dit ging natuurlijk over Trumps opmerkingen over de aanwezigen bij zijn inauguratie. Volgens hem waren dat er meer dan ooit. De media dachten daar (terecht, overigens) net een beetje anders over. Colbert vroeg Spicer hoeveel mensen naar de Emmy's keken, en dus reageerde hij zo. Even Trump belachelijk maken. Even zichzelf te kakken zetten.
En zie de reactie van ultralinks Hollywood: ze vonden het fan-tas-tisch. Jawel, Sean kan nu op zoek naar een mooie, nieuwe baan bij de oude linkse media.
Zo werkt het dus. Als je als rechtse persoon iets wilt doen in de oude media dan moet je je gewoon tegen je mede rechtse mensen keren. Voor je het weet heb je dan zomaar een nieuwe baan. Leuk he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten