Video! Wilders gaat helemaal los: ‘De islam is een rotte appel die we moeten wegsnijden’

Geert Wilders bij Zoomin.tv. Screenshot Zoomin.TV.
Foto: Geert Wilders bij Zoomin.tv. Screenshot Zoomin.TV.

Geert Wilders is klaar met er doekjes om winden: “Die hele islamisering levert ons alleen maar ellende op. Van halalslachterijen tot terreuraanslagen!”

Afgelopen zaterdag zag een opzienbarend onderzoek van peilbureau Kantar Public het levenslicht: het bleek dat een ruime meerderheid van Nederlanders – 87% – vindt dat de integratie van moslims mislukt is. Dat zijn dus bijna 9 op de 10 Nederlanders – geen misselijk aantal.

Iemand die daar uiteraard ook iets over te zeggen heeft, is niemand minder dan PVV-leider Geert Wilders. Tegenover Zoomin.TV maakt de PVV-leider duidelijk dat het van oorsprong Arabische geloof in ons land voornamelijk “barre, grote ellende” aanricht – Wilders haalt “halalslachterijen”, “terreuraanslagen” en de “sharia” aan. En – met opgetrokken neus – “je struikelt over de hoofddoekjes.”

“De enige conclusie die we hieruit kunnen trekken,” besluit de voorman van de PVV vervolgens, “is dat we het probleem alleen maar oplossen door te deïslamiseren.” Geen plek maken voor de islamitische cultuur in Nederland, stelt Wilders voor.

Tenslotte confronteert de interviewer Wilders nog confronteert met een uitspraak van minister Lodewijk Asscher (PvdA). Laatstgenoemde wil namelijk ‘de rotte appels uit de islam’ snijden door geldstromen naar radicale islamitische organisaties stop zetten. Maar dan bijt de PVV-leider terug met zijn uitsmijter. Je kan volgens de leider van de tweede partij van Nederland geen rotte appels uit de islam snijden, want: “De islam is zelf één grote rotte appel die we moeten wegsnijden.” Oei!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

33 reacties

 1.   

  Alleen jammer dat de islam nu eenmaal geen rotte appel is die je zo even kunt weggooien. Als Nederland van de islam af wil dan moet het de voorbeeld van Japan gaan overnemen. http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/hoe-staat-japan-tegenover-islam.html

  1.   

   Rutte en de koning snel een bezoek aan Japan laten brengen, misschien is er dan nog hoop voor bekering van de heren.

 2.   

  “Want de islam is de islam is de islam. Overrompeling van de heersende cultuur — dat is het enige kunstje van de islam, en ze beheerst het heel goed. De religie is ontstaan in één land, en zit nu in meer dan 50 landen. Rara, hoe kan dat? De islam maakt altijd een beweging voorwaarts, nooit achteruit. Het zijn altijd de fundamentalisten die de invloed van de islam actief uitbreiden en de grenzen verder oprekken door ze — desnoods eeuwenlang — te bevechten; het zijn nooit eens de gematigden die succesvol hebben aangedrongen op terugtrekking. Islam trekt zich alleen terug als zij actief bestreden en verslagen wordt, en daar zijn in de regel altijd paardenmiddelen voor nodig geweest.

  Dit is gebeurd in het hele midden Oosten, waar de Perzische cultuur volledig aan stukken is geslagen. Het is gebeurd in Indonesië, dat in krap 100 jaar tijd van volledig Boeddhistisch naar volledig Islamitisch is verschoven. Het gebeurt NU in Kashmir, waar al tientallen miljoenen Hindoes zijn gedood. Het gebeurt NU aan de noordgrenzen van Pakistan, het NU gebeurt in Thailand, het gebeurt NU in Afrika en in Libanon, en het zal ook in Europa gebeuren. En altijd op dezelfde manier — een ongrijpbare voorhoede die niet bang is om haar handen vuil te maken en elke dag weer een paar passen voorwaarts maakt, en een grote, zwijgende achterban die enkel wordt gebruikt als massa om de vrijgevochten ruimte mee op te vullen en dicht te smeren. De gematigde islam is niets anders dan turfmolm.

  En waarom denken wij dat we deze dans zullen ontspringen? Waarom steken we de hand niet in eigen boezem? Waarom ondernemen we zelf geen pogingen om de boel te controleren, maar wachten we hoopvol op de reddende hand van de gematigde islam?En waarom wagen wij toch te denken dat de gematigde islam ook daadwerkelijk gematigd is? Dat denken wij, vanwege dit éne zinnetje:

  “Wij kunnen er niks aan doen.”

  Overal op de wereld kun je deze zin horen. In Zuid-Thailand worden de overgebleven boeddhisten door islamitische milities bedreigd en vermoord. Wat zegt de plaatselijke islamitische autoriteit? Heel naar allemaal, maar daar kunnen wij niks aan doen. In Indonesië worden christenmeisjes onthoofd door islamitische struikrovers. Wat zegt de islamitische regering? Heel vervelend, maar wij kunnen daar niks aan doen. Islam is namelijk liefde! In Darfur, waar de Janjaweed een voortvarende genocide op de zwarte bevolking uitvoert. Wat zeggen de Sudanese officials? Ja, naar hoor, maar daar kunnen wij niks aan doen. Arafat, met al zijn zelfmoordterroristen — die kon er ook nooit iets aan doen. En Hezbollah kan er al helemaal niks aan doen. Wij kunnen er niks aan doen: het is de eeuwigdurende kutsmoes van Allah.

  Aanslag in Amerika? Kunnen wij niks aan doen; islam is namelijk louter tolerantie. Bommen in Madrid en Londen? Nee, kunnen wij niks aan doen; islam is namelijk een prachtreligie! Samir A? Mohammed B? Kunnen wij niks aan doen; dat zijn namelijk gewoon Nederlandse jongens. Politici en columnisten die ernstig bedreigd worden? Kunnen wij niks aan doen; de jihad heeft namelijk enkel betrekking op innerlijke strijd. Antisemitisme en homohaat dat weer de kop op steekt? Kunnen wij niks aan doen; voor Allah is namelijk iedereen gelijk. Eerwraak? Loverboys? Wij kunnen er allemaal niks aan doen; islam is namelijk juist een paradijs van vrijheid voor vrouwen! Joepie!

  Wij kunnen er niets aan doen. Het zal. Donner kan mooi lullen dat hij enkel hypothetisch over invoering van de sharia heeft gesproken, maar moet jij eens kijken wat er gebeurt zodra hier in Nederland over 80 jaar die sharia ook daadwerkelijk in stemming wordt gebracht. Dan zullen al die gematigde moslims, die er nooit iets aan konden doen, ineens allemaal vóór stemmen. En dat was het dan. Dag grondwet, dag democratie, dag Nederland.”

  http://lagonda.blogspot.be/2006/09/turfmolm.html

  1.   

   @Floris. Een geweldige reactie en geen speld tussen te krijgen (TOP)

   1.   

    Thx, het artikel rekent af met het fabeltje van de gematigde islam.

    Nog een goed voorbeeld. Atatürk heeft z’n uiterste best gedaan om Turkije te seculariseren. Hij was populair. Wat zien we vandaag? Erdogan heeft alles teruggedraaid wat Atatürk had opgebouwd en Turkije is wederom een zuiver islamitische staat geworden.

    Iran idem dito. De islam is een zevenkoppig monster dat alleen met de allergrootste moeite in bedwang kan worden gehouden.

    En wat doen onze “leiders”? Ze laten het paard van Troje gewoon binnen.

  2.   

   Wauw, geen speld tussen te krijgen en geen letter overdeven of gelogen. De keiharde waarheid samengevat in een kort krachtige taal.
   Duidelijk voor iedereen.

 3.   

  Je wordt zo langzamerhand schijtziek van die islam, religie van vrede, m’n neus uit.

  Zelfs op facebook verschuift de boel richting dat foute denken. Soms denk ik dat er bij die club een foute Elatik of Kuzu achter de regietafel zit. Heb na een eerdere 24-uurs ban, ik was niet zo vriendelijk voor de nationale mislukte negerin, als Prem het mag mag ik het ook zeggen, en geniet nu van een driedaagse “vakantie” wegens het niet zo aardig zijn voor de moslim haatbaarden, foute Turken en foute Marokkanen. ‘K had een ietwat andere terminologie dan hier geschreven. Dat moest ik effe kwijt.

 4.   

  En of hij gelijk heeft! En we zullen eens die rotte appel wegsnijden hier in Nederland en Europa. We krijgen steeds meer een hekel aan de islam en zijn volgers.

  1.   

   Eerst de politieke correctheid tegenover de islam gaan wegsnijden: http://www.telegraaf.nl/buitenland/29134437/_Student_onder_vuur_na_gejuich_over_dood_IS_.html

 5.   

  Goed om te weten dat Wilders als enige (!) de verrotting van de islam aan blijft halen.

 6.   

  De man vertelt niets nieuws al heb je er ook wel goeie onder. Niet enkel in Nederland is het raak, ook bij onze Oosterburen sijpelt langzaam maar zeker bewustwording van de precaire situatie door waarin Merkelse migratiepolitiek ons brengt: https://www.welt.de/vermischtes/article168253959/Leipziger-Polizei-raet-Laeufern-nicht-allein-zu-joggen.html

  1.   

   @Sjun
   Domme naïeve Duitsers… Met dank aan Merkel, die straks ook nog wordt herkozen… Hoe kan het bestaan dat een heel volk collectief voor haar eigen ondergang tekent, net als in de jaren ’30, toen de Duitsers als één man achter Adolf Hitler gingen staan. Ook nu gaan ze opnieuw met z’n allen achter Führerin Merkel staan. Duitsers zijn echt een psychisch gemankeerd volk, gewoon getikt. Hadden ze ook maar een greintje gezond verstand, dan werd Merkel uitgekotst. Maar nee hoor, voor een vierde(!!!) termijn die labiele muts uit de DDR. Walgelijk.

 7.   

  De cultuur van de moslims is zo afwijkend van andere culturen dat het onmogelijk is om met elkaar te leven. Het is zoals nu hoogstens naast elkaar leven wat een land in delen splitst. Een parallelle samenleving waar groepen een land delen dat gaat nooit goed en je moet het ook niet willen. Je maakt niemand mee gelukkig.

 8.   

  We weten het Geert, maar de gewone Nederlander kan er niks aan veranderen. Ik persoonlijk vind het straatbeeld in Nederland en dan bedoel ik die zwart geklede moslima’s zo vreselijk dat ik er echt werkelijk ziek van word.

 9.   

  En wederom heeft Geert weer gelijk!
  Maar dit volk had het op 15 maart allemaal kunnen veranderen, maar wie stemt nu op Rutte trut en om maar te zwijgen op die engnek van een Pechthold!!
  Dan is dit land toch aan het roepen van weg met ons!!
  Want van die kneuzen in Den haag moeten we het niet hebben, Rutte is speelkameraadje van Adolfina Merkelina, en die vind dat Europa overlopen moet worden door die ` cultuurverrijkers` en dus Rutte trut doet net zo hard mee!
  Dus ik denk dat het nu aan het volk is om eens op te gaan staan, willen wij ons land kunnen behouden zoals het was of geven we het weg, en lopen over een tig jaar onze kleinkinderen allemaal met een burka aan!

 10.   

  Aan zijn verkiezingsprogramma ligt het niet… :)
  Kost een paar miljard, maar dan heb je wel… eeeh… niets?
  https://www.youtube.com/watch?v=Ev2yX5T5t44

  1.   

   Ondanks dat…. linkse proleten…. toch maar blijven wegkijken. Is gemakkelijk he??
   Als je het niet wilt zien, of niet wilt benoemen… dan is het er ook niet.

 11.   

  De beste man heeft groot gelijk.

 12.   

  Helemaal gelijk deze monsterlijke ideologie verziekt elk land waar deze woestijnratten zich vestigen.
  Iedereen en alles moet naar HUN pijpen dansen en wee als dat niet gebeurd, de represailles zijn niet van de lucht.
  Ben zeer benieuwd hoe ver zij kunnen gaan met islamiseren voordat ons Europese volk in opstand komt.
  We laten ons toch niet door deze dominante, intolerante, wrede, ISLAM. naar de slachtbank leiden.

 13.   

  Wederom juist

 14.   

  Dan moet je hier in Utrecht een complete wijk wegsnijden. Die betreffende wijk is één hele grote fruitschaal met rotte appels

  1.   

   één wijk maar ?

 15.   

  Mensen die wereldgodsdiensten wensen ‘weg te snijden’ verdienen het grootst mogelijke wantrouwen.

  Deze man deugt eenvoudig niet.

  1.   

   Mensen die het wereldfascisme de islam wensen te beschermen verdienen het grootst mogelijke wantrouwen.

   K. Dopper deugt eenvoudig niet.

   1.   

    Mensen die denken dat de islam een politieke fascistische ideologie is kan dat meestal niet kwalijk genomen worden. Men weet eenvoudig niet beter.

    1.   

     Mensen die denken dat de islam een vredelievende wereldgodsdienst is, kan dat meest niet kwalijk genomen. Men weet eenvoudig niet beter.

     1.   

      Ik praat je maar even bij, IJscoman: wereldgodsdiensten zijn in de regel mogelijk vredelievend maar hun aanhangers vaak niet.

      De oorzaak is dat we in alle gevallen met mensen hebben te maken, die zijn vaak vredelievend maar vaak ook niet.

  2.   

   De grootste man die voor 100% niet deugt ben jij zelf, en wel tot het bot!

 16.   

  Hallo
  Mijn Naam is Meisje Groen ‘Katyn’ Links
  Ik hou van onverdoofd dieren de strot afsnijden, beton en overbevolking, subsidiëren van mensensmokkelaars, overbevolking en wegkijken bij eerwraak, kinderverminking, tribale twisten en platgereden kinderen.
  Mensen die klikspanen over de naakte keizer of de rondstampende olifan moeten daarentegen (het liefst groepsgewijs) opgehangen worden.
  Mon (narcistisch) Dieu
  We hebben daarvoor notabene een Staatsmedia voor opgericht !

 17.   

  De waarheid mag altijd gezegd worden.
  Rutte en zijn aanhang zijn bezig om Nederland te verkopen aan de islamieten.
  Maar het duurt niet lang meer of hij en zijn linkse kliek krijgt de rekening!

  1.   

   @ Ecoshaarlem.
   Het moment van afrekening met de linkse kliek van Rutte & co. kan wat mij betreft morgen aanvangen. Deze paljassen hebben ons landje in de vernieling geholpen en staan er vals grijnzend bij te kijken, wetende dat zijn straks onder de vleugeltjes van Mutti Merkel verder kunnen fladderen op hun vernietigingstocht door de EU.
   Dat er nog “mensen” rond glibberen die de islamitische parasieten aanhangen, geeft duidelijk aan in welke fase van hun ontwikkeling zij zijn blijven steken.
   Uiteraard doel ik hier op de beruchte trollen op dit forum, dát zijn de échte oorlogshitsers en landverraders, vroeger noemde men hen NSB’ers.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!