Anne Fleur Dekker na Las Vegas: ‘Stop met doen alsof witte mensen heilig zijn en nooit aanslagen plegen!’

Anne Fleur Dekker heeft ook vernomen dat bij een massale schietpartij in Las Vegas zo’n vijftig doden zijn gevallen. De vermoedelijke dader was een 64-jarige blanke Amerikaan. Dus Anne Fleurs reactie? Nog even een discussie over huidskleur aanzwengelen.

In de Amerikaanse hoofdstad van het vertier – Las Vegas – vond afgelopen nacht een ramp plaats. Een volkomen gestoorde 64-jarige man opende het vuur op onschuldige mensen. Hij wist ruim 50 mensen dood te schieten, en er honderden te verwonden.

Zoiets is natuurlijk een menselijke ramp van bizarre proporties. De Verenigde Staten hebben helaas maar al te vaak te maken met massa-schietpartijen, maar nog nooit wist één gek zoveel slachtoffers aan te richten. Behalve rouw en woede heersen dus ook emoties als ongeloof en totale verbijstering. Hoe heeft zoiets kunnen gebeuren?

Dergelijke sentimenten is echter totaal niet waar de linkse activiste Anne Fleur Dekker mee bezig is. In plaats van medeleven met de slachtoffers te betuigen, probeert zij de in Amerika beladen discussie over vrij wapenbezit nog even opnieuw op te starten. Maar dat is nog tot daar aan toe, want daarnaast denkt de feministe dat een schietpartij van slechts uren geleden een prima aanleiding is om nog eens over huidskleuren te beginnen. Ondanks dat er momenteel geen enkele aanwijzing is dat de dader een racistisch motief had, vindt Anne Fleur het kennelijk belangrijk om ons allemaal te herinneren aan het feit dat de dader blank was. Volgens Anne Fleur realiseren we ons dat kennelijk niet genoeg:

“Stop met doen alsof witte mensen heilig zijn en nooit aanslagen plegen.”

Eh, ja, Anne Fleur. Want niemand kan zich ooit Volkert van der Graaf nog herinneren. Of Anders Breivik. Of dat antifascistische tuig dat onlangs Hamburg sloopte. Ook de nazi-fan uit Charlottesville is uitgebreid uit het nieuws gehouden, natuurlijk! Dus hoe kom je erbij, Anne Fleur, dat de wereld pretendeert dat blanke terroristen niet zouden bestaan?

Natuurlijk bestaat dat. En natuurlijk is dat ook altijd verkeerd. Net zoals dat het verkeerd is om gedurende de dag na een aanslag al te beginnen met het gebruiken van vijftig doodgeschoten mensen voor je eigen raciale agenda. Vermoedelijk zijn de welgemeende excuses van mejuffrouw Anne Fleur Dekker dus op z’n plaats.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

108 reacties

 1. Guus Geluk

  Ga strakjes de thee maar eens opzetten.

  1. Feit

   Groene muntthee met een suikervrij koekje?

   1. Guus Geluk

    Rooibos, Feit.

    1. Feit

     Nice Guus, je brengt me op een idee. Proost!

     1. Guus Geluk

      Proost!

 2. trampoline

  Ik vraag me af of Anne Fleur ook nog enig medeleven voelt met de slachtoffers van deze malloot; misschien komt het haar wel goed uit omdat ze nu een stok heeft om de (blanke mannelijke mens) hond mee te slaan.

 3. Viertel

  Op twitter gaan geruchten dat IS de schietpartij claimt. De (blanke) schutter zou zich onlangs hebben aangesloten bij de moslimextremisten. Voor wat het waard is…

  1. Ritter

   Viertel

   Of het waar is moet nog blijken. Ik vind het ongeloofwaardig maar wie weet. Onderstaand artikel gaat hierover.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-4941092/ISIS-claim-responsibility-Vegas-shooting.html

   1. toetssteen

    Zei ik iets verkeerd moderatie? Ik gaf niet eens een link!

    1. Thjum

     in jouw geval is het echt verstandiger zelfs niet een kik te geven.

     1. Top

      Blablabla blablablabla bah bah bah!

     2. Floris

      Probeer het eens inhoudelijk, stuk Dopperstront.

     3. Dubbele Komma

      kijk dit filmpje even en hou vooral zelf je domme ongeinformeerde broodmolen, dopper sigh varma!
      https://www.youtube.com/watch?v=FWEYyyzykbU

     4. Feit

      Ik had het filmpje al gezien, DK. Klopt idd. Ik kreeg 270.000.000 hits toen ik zocht naar gelijksoortige waarschuwingen.

      Als iemand dat ontkent dan is het of een Jihadist of een wegkijker.
      (Zwakzinnigen en leugenaars tel ik ff niet mee voor het gemak).

 4. Ni28

  Gelukkig was het deze keer een blanke. Over zijn Aziatische vriendin is nog niets bekend en de IS blijft ook nog stil. Afwachten of hier nog iets verrassends uitkomt. Voor de slachtoffers heeft het geen zin maar de politiek vindt het ongetwijfeld belangrijk.

  1. Nog1

   @ Ni

   De politie van Las Vegas heeft haar gevonden. Ze is in het buitenland en was dat ook tijdens de aanslag.

   1. Ni28

    De IS heeft het inmiddels opgeëist. Hij was een islamitische bekeerling.

    1. Nog1

     @ Ni

     Volgens Amaq. Zelf wacht ik liever even op het onderzoek van de politie voordat ik een mening ga vormen over eventuele motieven. Het zou niet de eerste keer zijn dat Amaq zaken claimed die later toch heel anders in elkaar bleken te steken.

     Maar het is ook weer niet uit te sluiten. Ik wacht alleen op een betrouwbare bron ipv de jubel-website van ISIS

   2. F. Domela Nienhuis

    Is zij een Moslima?

  2. F. Domela Nienhuis

   Is zijn een Moslima?

   1. Hetzalwelweer

    Nee, maar ze weet dat ze in de toekomst verkracht gaat worden door de haatbaardjes, dus wil ze deze personen vriendelijk vragen om dit niet te doen. Want ik ben Anne Fleur….ik geloof in links, ben tegen zwarte piet en als je me wil pakken dan mag dat, alleen niets zeggen tegen rechts.

 5. Nog1

  Tja…wat dat betreft lijkt de reactie van deze voor mij onbekende dame erg op sommige reacties onder het andere artikel op DDS over deze zaak. Die gingen ook niet over de slachtoffers, maar ook over de dader. Met dit verschil dat men de dader een verkeerde naam en verkeerde etniciteit gaf.

 6. Ritter

  AFD is totaal van het padje af. Een grote tragedie in de VS en zij begint over “witte” mensen. Kennelijk heeft ze een obsessie met ras. En dan vooral een haat tegen “blanken” schijnt het.

  Niemand beweert dat blanken geen aanslagen plegen. Neem Volkert en de talloze linkse terreurgroepen die we hebben(gehad). B.v de Rotte Armee fraction en dat soort bewegingen.

  Het is net als met de linkse media die van de ramp op Porte Rico ook een rassenkwestie schijnt te maken (vooral CNN en MSNBC) en daarmee Trump ten onrechte demoniseert en als racist voorstelt.

  Een ander punt is dat verleden week een zwarte man een aanslag op een kerk heeft gepleegd. (heeft weinig aandacht in de media gehad) Daarbij zijn twee slachtoffers gevallen. Gelukkig niet meer omdat iemand een wapen bij zich had en daarmee de aanslagpleger kon uitschakelen.

  Police Identify Antioch Church Shooter as Emanuel Kidega Samson
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/09/24/police-identify-antioch-church-shooter/

  Dus het mes snijd aan twee kanten.

  Waar het natuurlijk om gaat is de motivatie van de dader. En soms is er eigenlijk geen motivatie want een aantal van die massa schutters blijken gek te zijn.

  1. Thjum

   ‘En soms is er eigenlijk geen motivatie want een aantal van die massa schutters blijken gek te zijn.’

   Ritter begint zich al in te dekken met het overbekende mantra: als de massamoordenaar blank en rechts was dan is hij psychiatrisch gestoord maar als het een moslims is hij psychologisch kristalhelder en is hij toegewijd soldaat voor Allah.

   Zo probeerden vele rechtse tokkies ook de daad van Breivik te bagatelliseren: de man zou psychisch gestoord zijn en dus ontoerekeningsvatbaar. Zo sust Ritter zijn ziel die beter nattigheid zou kunnen voelen.

   1. Ritter

    Thjum

    Uit het verleden blijkt dat veel van deze massa schutters gek waren. Dus er zat geen ideologie achter.

    Het is een groot verschil als men gaat moorden geïnspireerd door een ideologie (zoals jihadisten worden geïnspireerd door de islam) of een individu die gek is of een persoonlijke grief heeft.

    Alhoewel de schietpartij in de VS vreselijk is , is het geen gevaar voor de wereld.

    De islam is een religie/ideologie die wereldwijd terreur uitoefent…….ook in Europa. Dus een gevaar voor de wereld zoals we haast dagelijks kunnen zien.

    1. Floris

     Volgens z’n broer was hij niet religieus of politiek geïnteresseerd: https://twitter.com/CBSNews/status/914859562699776002

     De schoft Dopper probeert Ritter in de beklaagdenbank te zetten door hem “indekken” te verwijten. Wat is het toch een min mannetje.

    2. Thjum

     “Het is een groot verschil als men gaat moorden geïnspireerd door een ideologie (zoals jihadisten worden geïnspireerd door de islam) of een individu die gek is of een persoonlijke grief heeft.”

     Zeker, Ritter, maar wat te denken van de Oklahoma bomber, Anders Breivik en de extreem-rechtse terrorist in Charlottesville? Ook niet geïnspireerd door een ideologie?

     Weet je hoeveel doden alleen deze drie incidenten al veroorzaakten?

   2. Dubbele Komma

    de daad van breivik is niet te bagataliseren dhimmie dopper.

    maar 1400 jaar massamoord met 270 miljoen doden tot gevolg is dat ook niet.

    je bent weer van het padje af he?

    ik zei nog: NIET AAN DE RAMEN LIKKEN!

   3. Feit

    Kafir Domper verwijt iemand van iets waar hij zelf de koning in is.

    Grappig maar weer heel hypocriet!

    1. Thjum

     Probeer het eens inhoudelijk, Feit.

     1. Dubbele Komma

      https://www.facebook.com/notes/knowledge-is-power/290-million-victims-of-islamic-terror/416083148469556/

      alsjeblieft dhimmie dopper,vooral niet lezen hoor,word het ontkennen zo moeilijk,

      hersenloze.

     2. Floris

      Inhoud is aan jou niet besteed.

     3. Feit

      Jij gaat mee vragen om op een bepaalde manier te reageren hier, Kafir Domper?

      De grootste troll van Nederland? Ben je wel helemaal lekker idioot?

     4. Floris

      Hij probeert anderen inderdaad de wet voor te schrijven. Voor zichzelf hanteert hij dan weer hele andere spelregels.

      Zo vind de psychopaat het kennelijk okee om verbanningen naast zich neer te leggen en meerdere accounts te gebruiken.

  2. corfo

   @ Ritter.
   Door van veel rampen en/of aanslagen een rassenkwestie te maken, is voor de linkse media de enige manier om nog een beetje te kunnen schelden op rechtsdenkenden, voor de rest v.h. linkse gedachtegoed is er géén aanhang meer; alleen in rassenkwesties zien zij nog een kansje om zichzelf “op de kaart te zetten”. Triest begin van de totale afgang van links.

 7. RWB51

  Definitie van deze feministe; AFD probeert staande te plassen. Dit lukt niet dus geeft ze alle blanke mannen en de rest van de blanke wereld daar de schuld van.

  1. Roughwood

   Lijkt me sterk. Met een beetje hulp moet dat toch lukken…
   https://webvrouw.nl/staand-plassen/
   U weet toch dat die zure linkse wijven de blanke boze man overal de schuld van geven?
   Lekker boeien!

 8. Ben Zine

  Beste Tim, doe me een lol en besteed svp geen aandacht meer aan deze mafkut. Ze is het echt niet waard.

  1. corfo

   @ Ben Zine.
   Mede namens mij !!!

   1. Feit

    En mij!

    We hoeven niks meer te horen van die schele psychopaat.

    Geen toegevoegde waarde.

 9. corfo

  Zucht……
  Stevige bries hier; ik loop maar even naar ’t park om de witte zwanen te voederen met wit brood, de zwarte zwanen krijgen roggebrood.

  1. buitenbeentje

   Het is hier de hele dag prachtig weer geweest. 19 graden maar, ik doe het ervoor.

   1. corfo

    @ buitenbeentje.
    ’t Was hier de hele dag bewolkt met af en toe een licht buitje, 16 gr. niet écht prettig, maar ik heb de zwanen gevoederd, de zwarte zwanen wilden géén roggebrood, ondankbare schepsels, dat zwarte spul !

 10. Ni28

  Jammer voor A.F.D. maar deze witte man heeft zich onlangs tot islam bekeerd. Deze actie is dan de bevestiging. De IS heeft het opgeëist.

  1. corfo

   @ Ni28.
   Heeft die straatmeid al excuses aangeboden aan de “witte man” ?
   Of zou zij dat woord niet kennen ?

 11. Thjum

  AnneFleur heeft volkomen gelijk. Niemand kan met droge ogen meer beweren dat moslims als enige tot terrorisme geneigd zijn. We kunnen het kwaad niet exclusief projecteren op ‘de islam’. Mensen zijn in in alle culturen en religies in staat tot buitenproportioneel geweld.
  Verontrustend is met name de snelle opkomst van rechtspopulistisch terrorisme dat in de V.S. en Europa al honderden slachtoffers maakte. Dat zijn boze blanke mensen, mensen waar we direct mee zijn verwant, die onder ons wonen en steeds weten enorm veel slachtoffers te maken.

  ik waarschuw op dit blog al jaren voor dit gevaar en dat werd voortdurend weggewuifd. Men praat graag over de islamitische gek die met een mes zwaait of een bestelbus in een menigte rijdt maar liever niet over onze buurman die in zijn schuurtje met bommen knutselt en wapens aanschaft omdat Wilders en Baudet hem ophitsen tot geweld en de noodzakelijke oorlog die we moeten voeren tegen ‘de islam’.

  Mensen ga bij jezelf te rade. Dit is een ontwikkeling die gevaarlijker is dan welke ‘islamisering’ dan ook.

  1. DennisEijs

   Tevens kan een blanke, jawel, ook moslim zijn. Dus voordat we meer weten, kan het nogsteeds uit die hoek komen.

  2. Mariposa78

   Kom eens met een bron die niet Trouw heet trollemans.

  3. Ritter

   Thjum

   Het gaat niet om huidskleur maar om ideologie. AFD maakt er een rassenkwestie van omdat ze kennelijk een obsessie heeft met ras. Een moslim kan ook blank zijn. Veel Jihadisen die in Syrie en Irak vechten zijn blank.

   Deze schietpartij is vreselijk maar is natuurlijk niet te vergelijken met een ideologie (islam) die wereldwijd terreur uitoefent en aanverwante zaken uitvoert.

   Een gek kan veel schade aanrichtten zoals we zien in de VS maar een ideologie die wereldwijd terreur uitoefent en kalifaten wil oprichtten zoals b.v ISIS (zoals de islam) is vele malen erger.

   U heeft het over “rechtspopulisme” maar de terreur en geweld uitoefent door links is vele malen erger. Neem extreem linkse terreur groepen als BLM en Antifa. BLM heeft zelfs opgeroepen om agenten neer te schieten. Laatst is er nog door een linkse activist zes Republikeinen neergeschoten toen ze naar een honkbal wedstrijd aan het kijken waren.

   Trump supporters worden al vanaf de verkiezingen aangevallen en zelfs in elkaar geslagen door anti-Trump activisten. Daar zijn talloze videos op internet van te zien. Zelfs oproepen om Trump te vermoorden.

   18 Months Of Left-Wing Violence || The Alt-Left & Antifa
   https://youtu.be/4G8QLT6tFWU

   1. Thjum

    Al die oproepen zijn verwerpelijk Ritter, maar ik meen dat we ons meer zorgen moeten maken over de 254 doden die extreem-rechtse activisten de afgelopen twee decennia alleen al in de V.S. maakten.

    Ik heb er geen enkele behoefte aan om extreemlinks tuig te verdedigen maar het zijn lammetjes vergeleken bij jouw rechtse vrienden.
    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/meer-doden-door-extreemrechts-dan-door-moslimterroristen

    1. Ritter

     Thjum

     Europa word niet geteisterd door “rechts extremistische” terreur maar door islamitische terreur.

     Praktisch iedere maatregel die word genomen door de politie en leger staat in verband met terreur die door moslims word gepleegd.

     Sommige aanslagen door moslims slagen maar de meeste worden gelukkig voorkomen. Anders zou het aantal slachtoffers nog hoger liggen.

     Moslims hebben in de VS (9/11) een aanslag gepleegd met honderden doden. Daarna zijn door de veiligheids diensten veel aanslagen voorkomen. Dus de cijfers zouden nog veel hoger kunnen zijn.

    2. Dubbele Komma

     je vind dit verhaal zelf niet een beetje wazig dhimmie dopper?

     ik zie geen grafieken,alleen dat volgens een journalist die heeft horen zeggen blablabla,…

     jaja dhimmie dopper, het gaat weer eens nergens over wat je de wereld inslingert.

     gekkie ben je toch ouwe wensdenker zonder enige kennis van zaken.

    3. Dubbele Komma

     ga jij je maar in een hoekje zorgen zitten makken,maken wij ons wel zorgen om het echte gevaar,…

     maffie.

    4. toetssteen

     11maart2004 191 doden in Madrid.
     2005 in londen 56 doden
     2007 mumbai ten minste 174 doden op gruwelijke wijze geslacht.
     2015:

     http://edition.cnn.com/2015/04/02/africa/kenya-university-attack/index.html

  4. Dubbele Komma

   dus omdat een blanke man ook kan moorden gaan we dat even vergelijken met 1400 jaar bloedvergieten en 270 miljoen doden,dhimmie dopper? wacht eerst zn motief maar af,het is in ieder geval niet iemand die van country muziek houd,…. wat eigenlijk alweer genoeg zegt,…

   De islam is nog steeds het grootste gevaar voor het voortbestaan van de menselijke beschaving.

   1. Thjum

    ‘270 miljoen doden’

    Trieste domoor.

    1. Dubbele Komma

     wie is er dom,dhimmie doppertje? ik mag zeker niet 500 linkjes opgeven hier,geschiedenisboeken opsturen is ook weer zo wat…

     jij hebt totaal geen clue waarover je het hebt als je het over je moslimvriendjes hebt he dhimmie dopper?

     270 miljoen is nog een voorzichtige schattieng,hele volksstammen zijn uitgemoord door je vriendjes.

    2. Dubbele Komma

     http://markhumphrys.com/islam.killings.html

     als je net zo goed kan lezen als logisch nadenken blijf je toch gewoon 1400 jaar moordpartijen en 290!!!!! miljoen doden ontkennen,een hersendode als jij mag mij gewoon domoor noemen,hahahahahahah,…..

     zwakzinnige,…

    3. Dubbele Komma

     doppertjuhhhh ben je jezelf al in het inlezen? deze verhalen zijn geschiedenis hoor,zijn echt gebeurt. dit is wat anders dan jouw zelfverzonnen waarheid.
     1400 jaar geweld,hoe kun je het ontkennen?

     https://themuslimissue.wordpress.com/2015/06/15/muslims-have-killed-over-590-million-non-muslims-since-the-birth-of-mohammed/

    4. Feit

     TWEEHONDERDZEVENTIGMILJOEN (270.000.000) doden, Kafir Domper!

     270 keer 1000.000.

     Weet je hoeveel dat is Kafir Domper?

     Dat is niet 100.000.000 maar bijna 3x zoveel.

     Dat is de vreselijke totalitaire gewelddadige politieke ideologie die jij keer op keer verdedigd.

     Hitler vs Mohammed
     Mein Kampf vs Koran
     Das dritte Reich vs Wereldwijd kalifaat
     Ariër vs Evenbeeld van Mohammed (de moslim)
     Joden mollen vs Joden, ongelovige enz. mollen

     Kan het zo zijn dat je een neonazi bent Kafir Domper, in kamelenkleren?

     Zou veel verklaren!

     1. Dubbele Komma

      Although many Muslims attempt to convince us that these terror attacks have nothing to do with true Islam, history paints a different picture. In fact, the bloody canvas of Islam contains the brush strokes of worldwide genocide, responsible for the slaughter of at least 270 million non-Muslims, beginning with Muhammad’s infamous killing sprees.

     2. Thjum

      Doctorandus Komma weet waar hij de mosterd haalt:http://madworldnews.com/islam-270-million-death-toll/

      🙂

    5. IJscoman

     ThumThum Dopper is een zieke psychopaat en querulant. Hij is gevaarlijk bovendien: waarschijnlijk is hij een islam-bekeerling, afgaande op zijn virulente haat naar Joden (die hij graag persoonlijk dood zou willen rijden) en zijn gehersenspoelde aanbidding van Palestijnen. Begrijpelijk dat hij zo’n gemankeerde geest is geworden – als kind uit een NSB-gezin heeft hij het altijd moeilijk gehad op het schoolplein en daarbuiten.

     1. Thjum

      Ik zie dat IJscoman al in dezelfde hopeloze obsessie is verstrikt geraakt als de tragische Floris.

      Ik vertrouw er op dat jullie nog veel steun aan elkaar zullen hebben en hee gesprek over mij eindeloos (en mogelijk gezellig) kunnen voortzetten maar je vergeeft het me ongetwijfeld dat ik op deze zieke onzin niet verder inga.

     2. Floris

      Dhimmi Dopper meent kennelijk dat er nog lezers zijn die niet doorhebben dat hij een zieke psychopaat en querulant is. Hilarisch.

      Over obsessief gesproken. Van iemand die hier de hele dag zit te trollen, verbanningen naast zich neerlegt en met zo’n 10 accounts werkt (iets waarvan een kind kan begrijpen dat dat not done is) kan je wel stellen dat hij obsessief is.

     3. Thjum

      Arme Floris, pijp je zelf toch niet zo op, beste kerel. Op deze manier doe vannacht weer geen oog dicht.

     4. Floris

      Dit zwakke verweer bevat feit noch argument. Probeer het eens inhoudelijk.

     5. Dubbele Komma

      je hebt gelijk ijscoman. en iedereen eigenlijk,hahahaha

      dhimmie doppertje is een deugnietje he…
      ook al prop je hem helemaal vol met historie.geschiedenis. het verleden. zijn boeken over geschreven,schilderijen van gemaakt,films en toneelstukken over gemaakt. dhimmie doppertje doet zijn stoute vingertjes in zijnliegende en onwetende oortjes en gaat heel hard “de internationale” zingen,whahahaha

      en stort daarna weer een zwakzinnigge reactie neer die werkelijk hele,maal nergens op slaat. hij doet het er dus gewoon om.

      hij ontkent rustig dat gras groen is,whahahahaha

      Everybody knows that Turkey, Egypt, North Africa, Lebanon, Syria, Iraq, Iran, Afghanistan and other Islamic nations (there are 57 in all) are nearly 100% Muslim. Those countries were Christian, Buddhist and Hindu. Exactly how did this change to Muslim happen?

      When you read history it seems that Islam came, and, magically, the countries are Islamic. But of course an event of this magnitude did not simply happen. But our schools insist that Islam “just happens.” In fact, the entire history of the rise of Islamic imperialism is denied in the curriculum of our private, state and religious schools. Our schools don’t teach how Islam transforms each and every nation it invades to pure Islam, how it happens and what the consequences are. This is the law of Islamic saturation.

 12. DennisEijs

  Inderdaad, die kunnen ook aanslagen plegen. En die kunnen ook moslim zijn, ja, echt waar. Dus niet te snel, het kan nogsteeds een terreuraanval zijn van onze oude bekende vrienden. Oh Fleur, gij oude zeur.

 13. DolleDries

  Zo dat vieze smerige mens probeert even over de rug van tientallen doden haar punt te maken.

  1. Blue monday

   Dat doe jij toch ook, grote schijnheil!

   1. DolleDries

    Is dat zo. Jeetje dat is ook wat zeg. Vertel je het niet tegen mijn echtgenote ,anders loop ik weer een blauwtje vandaag op maandag.

   2. DolleDries

    Ik weet het ,jij bent gek op schele meisjes.

 14. Scaldis

  Och och AFD zet zichzelf wéér voor schut. Van Breivik en van der Graaf had ze toch echt kunnen weten gezien haar leeftijd. Maar heel eventjes in een boek lezen of artikeltjes googelen en ze had kunnen weten van ‘witte’ terreur zoals Oklahoma, Columbine, talrijke aanslagen van IRA, ETA etc. En recent natuurlijk Hamburg….ehhh….
  Of zou Anne Fleurtje zich voor wat betreft lezen zich beperken tot wat kreten op social media…?

 15. Blue monday

  Walgelijk dom wijf….net zo walgelijk als de reaguurders die er een politiek motief bij verzinnen om hun gelijk te halen over de ruggen van de slachtoffers.

 16. Dubbele Komma

  Daar moet ik haar toch gelijk in geven,als je antifa en de linkse kliek tekeer ziet gaan over de hele planeet,…

 17. henkvanschepen

  hé Annefleur… Heel veel Moslim terroristen hebben ook gewoon een blanke huid hoor, waar denk je dat de term “caucasian” vandaan komt,Kaukasische ras (ook wel blanken)
  De Kaukasus, je weet wel waar de islamitische Tsjetsjenen vandaan komen….

 18. swetsnek

  Flikker dat wijf het land uit

 19. Tinneke

  Meneer Chung …….ik hou van Holland…….jij ook Robert? en de rest van je meerdere persoonlijkheden (Dissociatieve indentiteitsstoornis) noemt men dit!
  En ja hoor daar komt het weer rechtse tokkies, dit boek hebben we al heel vaak gelezen Robert. Walgelijke reaguurders hier op dit forum ik zou zeggen DSS niet meer lezen. Reageren over de ruggen van de slachtoffers, lees eens de kop van dit artikel, wie reageert hier nu over de ruggen van de slachtoffers? HOPPA. toetsteen mag geen kik geven, wie ben jij dat wel om dit te bepalen.
  Lees eens wat je aan Ritter schrijft, lees dit eens een paar keer over. Dan weer het eeuwige gezanik over rechts populisme pffffffffff, inhoudelijk was het toch?
  Zomaar even wat tussendoortjes altijd hetzelfde maar dan ook wel altijd, variatie zit er echt niet in hè Robert?

  1. Thjum

   Moet ik op deze wartaal inhoudelijk reageren, Tinneke, of ging je na een halve fles sherry achter je PC maar wat zitten tikken?

   1. Dubbele Komma

    https://www.politicalislam.com/tears-of-jihad/

    al een beetje op de hoogte dhimmie dopper?

    1. Floris

     Als het niet in Trouw staat gelooft hij het niet. Zo houdt hij cognitieve dissonantie buiten de deur. Ze noemen dat ook: wegkijken.

 20. FAMdeWitt2

  Anne fleur zal het wel erg vinden dat ze blank is

 21. Ritter

  Nou , dat duurde dan niet lang. Geen sympathie met de slachtoffers omdat ze waarschijnlijk Republikein zijn.

  Top CBS lawyer: No sympathy for Vegas victims, ‘probably Republicans’
  http://www.foxnews.com/entertainment/2017/10/02/top-cbs-lawyer-no-sympathy-for-vegas-vics-probably-republicans.html

  1. Dubbele Komma

   dat bedoel ik,… volgens de doppertjes en anne fleurtjes is dit helemaal prima,want breivik enzo…

 22. Letopuwzaak

  Wat een dom wicht met haar simpele doorzichtige psychologische truukjes.
  Niemand beweert dat blanke mensen heilig zijn of geen slachtingen kunnen aanrichten.

  Dat is wel echter iets anders dan aanslagen gepleegd vanuit een ideologie tegen het Westen.

  Waarom zij dát dan wel moet ontkennen of bagetelliseren is mij een raadsel. Geef deze domme opruier geen podium.

  1. Thjum

   Ik toon hierboven aan dat dit ‘domme wicht’ de spijker op z’n kop sloeg. Op die bijdrage kreeg ik echter geen inhoudelijke reacties. Hoe zou dat toch komen?

   1. Floris

    Je toonde niets aan, arrogante flapdrol. Je gaf enkel je domme mening.

    Dat niemand het de moeite waard vond om erop te reageren is een goede indicatie van hoe weinig serieus jij hier wordt genomen.

   2. DolleDries

    Lieve mensen zouden jullie Dopper wat aandacht willen geven. Hij is zo eenzaam.
    Wie wil er maatje worden van Dopper.

    1. Thjum

     DolleDries staat met de mond vol tanden. Hoe zou dat komen?

     1. Feit

      Ik denk dat de onzin die je uitkraamt te groot is om op te reageren.

      Dat was mijn reden.

     2. Thjum

      Je bent niet tot een inhoudelijk weerwoord in staat. Je komt hier slechts om te trollen.

     3. Feit

      K. Domper, als jij zegt dat AFD de spijker op zijn kop slaat met de opmerking dat we moeten ophouden net alsof te doen dat “witte” geen aanslagen plegen dan is dat te dom om op te reageren.

      Niemand in de wereld zegt dat. Letterlijk niemand.

      Ik blijf er bij dat je bijdrage dus te dom was om op te reageren. Ook al probeer je steeds te bedelen om een reactie.

    2. DolleDries

     Hele domme opmerking Dopper.

     Natuurlijk omdat ik ze nog allemaal heb.

 23. SlimK1nd

  Na het white bashen ging Anne Fleur Dekker met een kop thee “Harry Potter” kijken, een kindersprookjesboek geschreven door een “witte” auteur (de best verkopende ter wereld), geschreven voor (overwegend) witte kinderen. De films zijn gemaakt (scenario/regie/meeste acteurs) door “witte” mensen. Help! https://twitter.com/SlimK1nd/status/915025276236632065

 24. lanex

  Ik snap echt niet dat deze domme agitator nog wordt opgevoerd hier. Is het om de Guusjes Geluk en Doppertjes te voorzien van amunitie?

  1. Guus Geluk

   Geen flauw benul, lanex. Misschien omdat ze wat te vertellen heeft?

 25. Verlazques

  Nou stom geval, ga eerst eens Nederlands leren, want het zijn BLANKEN. Ik denk dat toen onze lieve Heer de intelligentie uitdeelde, je niet eens in de rij hebt gestaan.

 26. Ruud562

  Gut, tussen de duizenden criminele activiteiten der niet-blanken zit nu een ‘witte man’ als dader!
  Tja, d a t valt op!

 27. Steve Van der Vekens

  Er is niemand, maar dan ook niemand die doet alsof witte mensen heilzaam zijn.
  Beetje ruzie stoken.
  Anne is een Amerikaanse zwarte negerin gevangen in een blank lichaam.

 28. Parestado4

  Ach Fleurtje:Witte schietschijven of zwarte:Maakt dat enig verschil?

 29. redfox

  top nix aan toevoegen !Haha ga zo doorTim!

 30. HaZ

  Klopt helemaal Dekkert. Jouw linkse Antifa-tuig vriendjes zijn toch ook blank, net als jezelf.Het plegen van aanslagen is door je vriendjes uitgevonden, domme doos !

  1. Dubbele Komma

   eens….goed gezien.

 31. Babaji538

  GGZ Nederland schiet altijd raak (!).

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.