Hilarisch! Ismail Ilguns eigen platenlabel TopNotch lacht de treitervlogger vierkant uit

Hij tekende er met veel bombarie een contract, maar echt respecteerd wordt de beruchte tuigvlogger uit Zaandam nog altijd niet echt. Een nieuwe video waarin de jongen trots het kantoor laat zien, temidden waarvan het personeel de jongen een paar deuken in zijn ego uitdeelt, laat dat op een hilarische manier zien.

De stroom met portretten van Ismail Ilgun houdt maar niet op: nadat BNNVARA de jongen eerder al op een poeslieve manier interviewde, mocht hij nu zelf een vlog maken voor de publieke omroep. Zogezegd, zogedaan natuurlijk voor een zelfbenoemde ‘vlogger’, en het resultaat is hierboven te zien. Maar of de video ook de boodschap verspreidt waar Ismail naar op zoek was? Dat valt te betwijfelen.

Ismail probeert zichzelf af te schilderen als ‘stoer’ en een ‘succes’, maar uit materiaal dat hij zélf opnam bij zijn platenlabel TopNotch – waar de jongen onder contract staat – blijkt dat zelfs zijn eigen bedrijf daar de nodige bedenkingen bij heeft. Zo zien we dat Ismail trots verkondigt dat hij “best wel vaak” bij de muziekmaatschappij langsgaat, maar wanneer zijn manager in beeld is, verklaart laatstgenoemde dat hij Ismail al “lang” niet meer heeft gezien. Gevraagd naar zijn opvatting over Ismail, dan krijgen we te horen dat de man hem “losgeslagen” vindt. Niet bepaald een compliment, maar Ismail doet net alsof hij zich vereerd voelt met die reactie. Hij moet toch wat.

Dan gaat de treitervlogger daarna even praten met andere TopNotch-werknemers. Eén vrouw wil wel kwijt dat ze hem ‘sterk’ vindt, maar wanneer Ismail zijn (afwezige) spierballen laat zien, haast ze zich om er aan toe te voegen dat ze ‘mentaal sterk’ bedoelde. Nep-Popeye Ismail staat zo opnieuw voor schut op nota bene zijn eigen werk.

Mooie vlog is het dus geworden, hoor. Vooral als je even de behoefte heb om smakelijk doch besmuikt te gniffelen om een uit de hoogte doenende treitervlogger die even een paar krassen op z’n opgeblazen zelfbeeld krijgt aangebracht.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Zijn er DDS lezers die nog steeds een abonnement op het AD hebben ?
  Het links rap tanend hobby vodje van de Kartel-clown Hans Nijenhuis ?
  Nee toch ?

 2. marco1

  Pfffff ik heb het hele filmpje uitgekeken.Dat was nog eens een lange bijna 3 minuten. Conclusie , de man kan niet normaal praten en wat verstaanbaar was had weinig toegevoegde waarde op het beter zwijgen na. Je weet toch.

 3. buitenbeentje

  Druilerig weertje vandaag. bah, niks an.

 4. Marija

  Nee AD moet ik niet (meer).
  Die tuigvlogger zal zijn eigen graf nog wel gaan graven.
  Is te dom om het te begrijpen en te hooghartig voor enige zelfkennis.

 5. Ni28

  Ik hou niet van door links omhoog gebombardeerde gekleurde persoontjes die niets voorstellen maar je door de strot geduwd worden. Als dat mensen bij elkaar moet brengen dan weet ik het niet meer. Zielig! Meer kan ik niet van zeggen.

 6. Punt50

  Tjeez wat een aandacht voor zo’n randdebiel.

 7. DolleDries

  Zou dit figuur nou niet begrijpen dat hij door links misbruikt wordt om daarna als vaatdoek weggeflikkerd te worden.

 8. Feit

  Onze Guus- & Dopperkneuzen noemen deze Erdogan-strijder en laagopgeleide excuus-Turk een intellectueel charismatisch welbespraakt talent.

  Whoeehahahahaha, je weet toch.

  Alles wat die groepskneusjes Guus & Dopper hier neerpennen, kan je dus niet meer serieus nemen. Ze zijn over hun houdbaarheidsdatum.

  1. DolleDries

   Hij is van school getrapt wegens veel spijbelen.

  2. Guus Geluk

   Dat klopt, ik vind het een charismatisch en intelligent persoon. Hij heeft zijn leven gebeterd en hij werkt voor z’n geld.

 9. Pedrito

  Ismail Ilgun noemen wij bij ons thuis “een zelfgescheten boterletter !”.

 10. Knopper

  Geachte heer Wilders ,het volk zal u in het gelijk stellen ,hopelijk binnen afzienbare tijd

 11. Gerlos

  Dat er nog geschreven en gepraat wordt over dit misbaksel, ik kan niks positiefs bedenken over deze Turk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.