Ismail Ilgun kondigt aan Wilders in de Tweede Kamer te gaan opzoeken: “Meneer kan niet tegen kritiek!”

Binnenkort telt Nederland een nieuwe parlementaire verslaggever: Ismail Ilgun kondigt aan een perskaart te zullen aanvragen, zodat hij in de Tweede Kamer PVV-leider Geert Wilders verantwoording kan laten afleggen. De ‘treitervlogger’ ziet het zelf wel zitten: “Izzy, de nieuwe PowNed!”

ilgun wilders

Heeft Geert Wilders onbedoeld één van zijn plaaggeesten uitgenodigd om hem wekelijks te komen lastigvallen? Het lijkt er wel een beetje op, nu treitervlogger (en zelfverklaard Erdogan-strijder) Ismail Ilgun op zijn social media-kanalen een screenshot plaatst van het profiel van PVV-leider Geert Wilders. Te zien is dat de heer Wilders de Zaanse filmpjesmaker geblokkeerd heeft, zodat laatstgenoemde het profiel van de PVV-oprichter niet kan bekijken. Ismail kan er zelf wel om lachen: “Wat heb ik Wilders aangedaan dat hij me blokkeert, hahaha.”

Maar de YouTube-beroemdheid lijkt niet van plan om het te laten zitten bij die daad. Het inspireert Ismail juist om persoonlijk verhaal te gaan halen bij de PVV-leider en zijn collega’s in de Tweede Kamer. En daarom kondigt hij aan een aanvraag te zullen indienen bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten om een perskaart overhandigd te krijgen. Daarmee kan hij dan – mits zijn opdrachtgever Algemeen Dagblad hem daarin wil ondersteunen met begeleidingsbrieven – rondlopen in de Tweede Kamer om politici aan de tand te voelen.

Ilgun ziet het zelf wel zitten, en droomt alvast van een carrière als “nieuwe PowNed,” waarmee hij er vermoedelijk op doelt dat het hem ook wel wat lijkt om irritante vragen te stellen aan volksvertegenwoordigers. Of Wilders echter zin heeft om te figureren in de ‘hood vlogs‘ van de Zaanse relschopper, valt overigens nog zeer te betwijfelen: de PVV-oprichter heeft er een gewoonte van gemaakt om media te mijden die hem in zijn ogen geen faire kans willen geven. Daar zullen de video-uitspattingen van Ismail Ilgun vermoedelijk ook onder vallen.

Dat Wilders zijn profiel heeft afgeschermd voor Ismail Ilgun, is overigens geen bijzonderheid. De PVV-leider staat er om bekend veel Twitter-gebruikers die hem niet zinnen gewoon simpelweg te blokkeren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Meester Kong

  Verbaal istie t.o.v Wilders de zwakkere maar het is het proberen waard.
  Ismail doet het op dit moment goed, een Marokkaanse jongere die geen bijstand ontvangt, dat zie je maar weinig 🙂

  1. DolleDries

   Ik dacht dat het een Turk was.

   1. Meester Kong

    Aai kuch kuch, het blijft opletten geblazen.

    1. DolleDries

     Nou ja ik vond je botte beweringen richting de geliefde hardwerkende jonge Marokkanen nog al een beetje ranzig. Het lijkt wel of jij er minder van wil. Het kwam bij mij een beetje Tokkie en racistisch achtig over.
     Maar misschien bedoelde je het komisch,dat is dus mislukt

 2. Lex

  Waarom zit deze hufter niet in de cel.

 3. Ni28

  Ilgun oogt als iemand die wel tegen kritiek kan als je maar zegt wat hij wilt horen. Hij oogt ook als iemand die handig de slagersmes hanteert.

 4. Guus Geluk

  De voormalig tuigvlogger gaat politici aan de tand voelen.

  Dat wil ik zien!

  1. swetsnek

   Ik ook laat hem beginnen mer Rubberen Rutje kun je lachen heb nu al lol.
   Of bedoelde je dat niet Guuske hahahaha nee nee ik vat hem volkomen

 5. meijer61200

  De bewakers van Geert zijn toch stevig bewapend?

  1. Becker

   Ik lees niet dat Ilgun uit is op geweld maar op een discussie. Dat zal hem niet lukken: Wilders gaat met niemand in discussie.

  2. DolleDries

   Wapens zijn niet nodig ,het kan met de handen , zo grote neus is niet te missen.

 6. Pedrito

  Voornemen in opdracht van Erdogan ? Een voornemen deze idioot gedwongen te laten opnemen lijkt mij zeer gewenst!

  1. sonar

   Pedrito,
   Laat Decker gelijk meenemen,pseudo Dopperwt.

 7. DolleDries

  Femke Halsema: geef ‘vluchtelingen’ hun eigen steden (??)
  Posted on oktober 21, 2017 door Bolo in Nieuws // 0 Comments

  De opvang van ‘vluchtelingen’ moet radicaal anders, zegt Femke Halalsema. Je moet in hen investeren (??), er is geen alternatief.
  Via Pegida Nederland
  Deze landverraadster wil een Sodom & Gomorra laten bouwen, waar gestudeerd kan worden en waar ‘vluchtelingen’ stemrecht hebben en hun eigen bestuur kiezen, weliswaar onder toezicht van de Verenigde Naties. De plek? Ergens aan de Jordaans-Syrische grens, of in Kenia, of in Noord-Irak.
   “Hallo ?? Spreek ik met de politie ? Ik heb hier een verwarde suikerpatiënt, die een gevaar is voor ONZE samenleving,
  deze ‘psycho’ dient per direct te worden aangehouden !”
  Dhr. Wilders riep al in 2015 om de zgn. ‘vluchtelingen’ op te vangen in eigen regio,
  terwijl deze verwarde mevrouw toen met open armen, als bestuursvoorzitter van Stichting Vluchteling, iedereen welkom heette en zo ons land naar de verdommenis hielp.

  En nu roept zij in het wilde weg,
  om te gaan INVESTEREN voor opvang in eigen regio ??
  Even mijn portemonnee binnenstebuiten keren, momentje….
  Nope, die is leeg (op een veiligheidsspeld na, waar ik niks aan heb, want ik denk niet dat deze speld mijn veiligheid kan garanderen ).
  Heeft zij met haar ‘motie Halsema’ al niet genoeg schade aangericht ?? 
  Mijn advies is dat deze verwarde ‘Halalsema’ de rest van haar leven moet gaan tuinieren met haar groene vingertjes,
  en zich, zoals het een goede ‘moslima’ betaamd, niet bemoeit met zaken waar zij de ballen verstand van heeft !
  (Deze mevrouw heeft dus helaas alle kwalificaties om de nieuwe burgemeester van Amsterdam te worden )
  https://www.volkskrant.nl/…/femke-halsema-geef-vluchteling…/

   1. DolleDries

    Dit stuk ging toch over Wilders.

  1. Ecoshaarlem

   Deze vrouw is de laatste tijd weer bezig zich zelf op de kaart te zetten, niet voor iemand anders, maar voor zich zelf, gaat solliciteren voor Burgemeester van Amsterdam!
   Een concurent heeft zij al uit de linkse hoek, Pechtold!

 8. Ritter

  De treitervlogger (of soldaat van Erdogan zoals hij zich noemt) blijft treiteren…………eerst via zijn vlog en nu met hulp van het AD.

 9. Verlazques

  Die lul moet opdonderen naar het land van zijn ouders (schapeneukers)

  1. Meester Kong

   De PVV tokkie heeft gesproken….

   1. Becker

    Gelukkig hebben de PVV-tokkies hier geen donder te vertellen.

    🙂

  2. DolleDries

   Het is wat ruw gezegd maar het zou wel een oplossing zijn. Want echt een economische bijdrage aan dit land lijkt me van deze door links op een troon gezette Tokkie crimineel niet mogelijk.

   1. Guus Geluk

    Ilgun heeft een baan bij het AD en verdient dientengevolge zijn kost als afgevaardigde van een krant.

    Daarmede levert hij een waardevolle bijdrage aan de maatschappij.

    1. DolleDries

     Wat is die waardevolle bijdrage dan ?

     1. Guus Geluk

      Dat hij een baan heeft en zijn kost verdient bij de krant.

    2. Ritter

     Guus Geluk

     Hij heeft de baan niet “verdient” maar gekregen omdat hij een moslim is. Dat is tegenwoordig al genoeg om een baan te “verdienen” bij de media.

     Ilgun heeft mensen bedreigt; mensen lastiggevallen en dat soort dingen. Als u vind dat je dan een baan bij het AD “verdient” zegt dat iets over u waarden/normen die u hanteert.

     O ja, hij noemt zich ook “soldaat van Erdogan”; kennelijk levert hij dan volgens u een “waardevolle bijdrage” aan onze samenleving.

     Het is niet alleen het AD die hem promoot. Het is het linkse media netwerk dat op de achtergrond zijn carrière regelt en de rode loper uitlegt.

     Het zou me daarom niet verbazen dat het idee van “parlementaire verslaggever” afkomstig is van iemand die zijn media carrière regelt.

     1. Guus Geluk

      Nee, hij verdient zijn kost bij het Algemeen Dagblad met een baan. Aangezien hij goed is ingevoerd met betrekking tot het circuit van de tuigvloggers.

      “Hij heeft de baan niet “verdient” maar gekregen omdat hij een moslim is. Dat is tegenwoordig al genoeg om een baan te “verdienen” bij de media.
      Ilgun heeft mensen bedreigt; mensen lastiggevallen en dat soort dingen. Als u vind dat je dan een baan bij het AD “verdient” zegt dat iets over u waarden/normen die u hanteert.
      O ja, hij noemt zich ook “soldaat van Erdogan”; kennelijk levert hij dan volgens u een “waardevolle bijdrage” aan onze samenleving.Het is niet alleen het AD die hem promoot. Het is het linkse media netwerk dat op de achtergrond zijn carrière regelt en de rode loper uitlegt.Het zou me daarom niet verbazen dat het idee van “parlementaire verslaggever” afkomstig is van iemand die zijn media carrière regelt.”

      Hatelijk geklets.

     2. DolleDries

      Natuurlijk wordt dit figuur links aangestuurd.
      Geeft de AD zijn slachtoffers ook nog een baantje.

     3. DolleDries

      Guus
      Nee, hij verdient zijn kost bij het Algemeen Dagblad met een baan. Aangezien hij goed is ingevoerd met betrekking tot het circuit van de tuigvloggers

      Nou criminelen uw toekomst ligt bij de reclasseringskrant de AD.
      En nog geld toe ook.

     4. DolleDries

      Hij heeft de baan niet “verdient” maar gekregen omdat hij een moslim is. Dat is tegenwoordig al genoeg om een baan te “verdienen” bij de media

      Kleine correctie, het was een criminele moslim.

     5. Guus Geluk

      Ismael Ilgun is een charismatische, intelligente jongeman, die bereid was het tuigvloggers-verleden achter zich te laten en door het AD werd geselecteerd voor een baan. Waarom werd Ilgun geselecteerd voor deze baan? Omdat Ilgun komt waar “gewone” journalisten niet komen en omdat Ilgun zaken zegt, die “gewone” journalisten niet zeggen.

      Waarom omarmen we dit niet gewoon, Dries?

     6. DolleDries

      Ik omarm dat helemaal niet. Waarom zou ik ,ik omarm zijn slachtoffers die zien hoe hun plaaggeest in de watten wordt gelegd.

     7. Guus Geluk

      Daar is hij voor veroordeeld, Dries. Op dit moment heeft hij zijn leven gebeterd. Dat is wat telt.

     8. DolleDries

      Maar Guus wat zou hij nog geweest zijn als hij echt had moeten werken b.v. moeten schoffelen of in de bouw in plaats van zo in de schoot geworpen luizen baantje door links die behoefte hebben aan een knuffel Turk

     9. Guus Geluk

      Schoffelen zou een verspilling van talent betekenen.

     10. DolleDries

      Wat voor talent Guus.

     11. Guus Geluk

      Journalistiek talent.

    3. sadeyes

     Ha, ha , ha, ha

  3. Guus Geluk

   Is het zo moeilijk je hersenen te gebruiken alvorens je wat neerplempt, Verlazques?

   1. HaZ

    Iets met pot en een ketel, Guus ?

 10. sadeyes

  Bij vrouwen durft hij dat wel. Maar zullen we wedden dat hij het lef niet heeft bij Wilders?

 11. PMG

  Waarom krijgt dit mispunt zoveel aandacht? Omdat hij daarom vraagt! Negeren dus!

 12. dark hole

  Paardebek in de oude spelling bekt toch beter dan paardenbek in de nieuwe spelling 🙂

 13. Knopper

  Ja ik ga ook op politievoertuigen dansen blijkbaar loon het krijg je een baantje ,och die arme jongen

 14. Ali Yas

  Als Nederland graag ziet dat patriotten worden afgezeken en onbeschaafde randjongeren in het zonnetje worden gezet, dan moeten ze vooral blijven stemmen voor partijen die de NPO willen blijven financieren.

 15. Parestado4

  A IL gun,hoe ziet zo1n wapen er uit?

 16. HaZ

  Ik denk niet dat die relturk het complex van de 2e kamer in komt. Hij mag blij zijn om buiten de companen van grijze wolvenclub denk te woord te mogen staan. Is ook meer zijn niveau !

 17. Floris

  Ik verneem zojuist dat Ilgun kandidaat is om tot VN-ambassadeur te worden benoemd.

  1. HaZ

   VN = dan Vloggend Nederland ?

 18. Gerlos

  Wat moet je met zo’n mafkees !!!!! Helaas daar hebben wij ook mee te maken in ONS LAND.

 19. nienke

  Hoe gekker, hoe crimineler hoe meer men dit uitschot omarmt.
  Donder toch op met deze mafkees.

 20. @Supermaharadja

  Een mannetje met een enorme geestelijke beperking….zie hem al zo op de triangle spelen.

 21. Marija

  Als niets komt tot iets, kent iets zichzelf niet meer.
  Wat een vervelend ventje die Ilgun.
  Nu al duidelijk arrogant en over het paard getild.

 22. hitje89

  Evenals de andere looser ene Kevin Roberson, wat doe je hier nog.

 23. Christina

  Laat dit lelijke kut turkie zijn waardevolle bijdrage maar in die zandwoestijn gaan doen waar dat kreng vandaan komt, ilgun de neus, met die naam kan hij zijn `interessante verhalen` ondertekenen!!

 24. corfo

  Ik vraag me af of deze Pismail Ilgun wel voldoende Nederlands spreekt om zich verstaanbaar te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.