Onbeschoft DENK reageert op nieuwe coalitie door het volkslied te verzieken: ‘Leiders hebben geweten van een hoer!’

DENK doet ook weer lekker sportief mee met het Nederlandse politieke discours, dus.

Het is vandaag de dag dat VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hun regeerakkoord presenteren, en dat betekent natuurlijk ook dat oppositiepartijen hun openingssalvo mogen leveren. Dat kan en is normaal – zo was de PVV tegen het spaarzame gebruik van het woord ‘islam’ en kwam het Forum voor Democratie op de proppen met een actie om het referendum te behouden. Los van wat je nu van het regeerakkoord, Baudet of Wilders vindt: dit is de actie en reactie die je mag verwachten in de Nederlandse politiek.

Een partij die onze Nederlandse spelregels natuurlijk weer voor geen meter begrepen heeft, is DENK. Zij hebben ook punten uit het regeerakkoord waartegen ze zich verzetten: met name enkele CDA-stokpaardjes zijn hen een doorn in het oog. Buma heeft namelijk succesvol geknokt voor meer waardering voor het volkslied, en dat moest het islamitische CDA-Kamerlid Mustafa Amhaouch‏ natuurlijk ontgelden met een vermaning van DENK-pestkop Selçuk Öztürk. Het is de Nederturkse partij op z’n allerlelijkst: andere Kamerleden de maat nemen, puur en alleen vanwege hun afkomst. Als Amhaouch geen Marokkaanse roots had gehad, maar afstamde van vier in Alkmaar geboren grootouders, dan had Öztürk hem gewoon met rust gelaten. Hij is immers de moslimpolitieman die controleert of andere moslims wel islamitisch genoeg zijn.

Iemand die nog veel verder ging met die etnische smeerlapperij, was Öztürks collega-DENK’er Farid Azarkan. Laatstgenoemde nam aanstoot aan het feit dat het volkslied door Rutte III zichtbaarder wordt gemaakt, en speciaal voor die gelegenheid kwam hij met een eigen versie van het oude Nederlandse volkslied op de proppen. Azarkans versie van het volkslied voorziet in teksten waarin hij Rutte, Buma, Pechtold en Segers verwijt het “geweten van een hoer” te hebben:

Er valt echt met geen pen te beschrijven met welk een dedain DENK Nederlandse waarden en symbolen behandelt. Zelfs het volkslied wordt door de drie Kamerleden tegenwoordig openlijk bespot op sociale media. Echt, what’s next? De Nederlandse vlag verbranden tijdens een een Kamerdebat? Je begint er die Nederland-verachtende boevenkoppen van DENK zo’n beetje voor aan te zien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. swetsnek

  Trap die bende eruit die hebben geen recht opsodemieteren

 2. HaZ

  Lekker zo doorgaan Denk. Dan vallen jullie onder dezelfde noemer als de Satudarah clan. Er staan al wat ME’ers klaar om jullie het land uit te rossen.

  1. corfo

   @ HaZ.
   Hoe eerder hoe liever.
   Wég met dat vullis.

 3. corfo

  Voor zo’n goor zooitje is toch geen plaats in dit landje ?
  Wat mij het meest ergert is : ik betaal mee aan hun salaris, onkostenvergoedingen, reiskosten enz. enz. En dan óók nog te bedenken dat het niet eens Nederlanders zijn maar Turken, die twee jaren geleden nog in een lange witte jurk, gezeten op een ezeltje, achter de geiten aanreden teneinde er ééntje te vangen voor hun eigen genoegen ! Gatver. de gatver. wat is dit landje diep gezonken !!!

 4. Ni28

  Grapjes maken over de Nederlandse volkslied? Ja, dat kan en mag. Probeer het eens andersom en heb je gelijk een mes op je keel. Dat is het verschil. Denk!

 5. DolleDries

  Maar goed dat ze niet zwart zijn anders was er wel een rel gekomen met die bananen.

 6. Floris

  “De koran leert angst, haat, verachting voor anderen, moord als legitiem middel ter verbreiding en tot het behoud van deze satansleer, hij minacht vrouwen, deelt mensen in klassen in, eist bloed en steeds maar weer bloed. Maar dat een kamelenhandelaar opstand in zijn nest ontketent, dat hij zijn medeburgers wil doen geloven dat hij met de aartsengel Gabriel sprak; dat hij zich erop voorstaat te zijn weggevoerd naar de hemel en daar een deel van zijn onverteerbare boek heeft ontvangen, dat op iedere pagina het gezonde mensenverstand laat sidderen, dat hij, om aan dit werk respect te verlenen, zijn vaderland met vuur en ijzer bedekt, dat hij vaders wurgt, dochters wegsleept, dat hij diegenen die verslagen zijn de vrije keuze laat tussen de dood en zijn geloof: dat is zeer zeker iets dat geen mens verontschuldigen kan, tenzij hij als Turk ter wereld is gekomen, tenzij het bijgeloof alle natuurlijke licht van de rede bij hem heeft verstikt.”

  (Voltaire: 1694-1778, Frans filosoof en schrijver)

 7. Erret67

  Dat veel turken en andere niet-westerse allochtonen he-le-maal niets met Nederland hebben wisten we al, maar deze mafkezen maken het wel héél erg bont. Dit is pure minachting. Ik zou ze het liefst eigenhandig het land uitschoppen!

  https://theedgyveggieweb.wordpress.com/2017/09/21/moslim-niet-verbonden-met-nederland/

  Erwin

 8. Carolina

  Nog meer hun profeet belachelijk maken. Kunnen ze daar weer over janken. Kwik, kwak en kwek, maar dan in een vervelende vorm. Mij overtuigen ze niet dat ze Nederlanders vertegenwoordigen. Wolf in schaapskleren

 9. A3aan

  Heb wat reacties gelezen, wat moet je nu over dat “denk”, ik verdom het om daar een hoofdletter voor te gebruiken, zeggen. Velen zouden die club linea recta over de grens willen schoppen of erger.

  De kiesdrempel naar een procent of vijftien optrekken, raak je op een nette wijze van dat addergebroed verlost. Bovendien, geen personen met dubbele nationaliteit in overheids dienst.

  1. Floris

   Het is, zoals Theo van Gogh al zei, een vijfde colonne. En dat dodelijke gezwel groeit met de dag. Dat weten die lui van DENK ook en ze worden steeds brutaler. Ze zijn inmiddels met een miljoen in Nederland.

   Op zich is dat wel goed want daardoor zullen steeds meer ogen open gaan inzake de kwaadaardigheid van de islam, al 1400 jaar een openlijke vijand van het westen.

   “Pseudo-linksen die zo verblind zijn door identiteitspolitiek dat zij gegarandeerd de kant van een achtergebleven meute kiezen boven die van haar slachtoffers. In plaats van individuele vrouwen, afvalligen, intellectuelen, cartoonisten, schrijvers en echte liberalen tegen de intolerantie van religieuze imbecielen te beschermen, beschermen zij deze [islamitische] theocraten tegen kritiek.”

   – Sam Harris

    1. Floris

     Zoals altijd als hij geen weerwoord heeft probeert de huispsychopaat de boodschapper aan te vallen. Probeer het eens met een goede bron, loser.

 10. Floris

  “In naam van de tolerantie laat men toe dat de intoleranten hun infrastructuur opbouwen.”

  – Hamed Abdel-Samad (ex-moslim)

 11. henk vintage

  Zo snel mogelijk een kiesdrempel van 5 zetels invoeren.
  Ook zo vreselijk jammer dat het nieuwe kabinet nog 2 paspoorten toestaat.

 12. Punt50

  Erdogan heeft een hekel aan Nederland en DENK moet dat uitdragen.

 13. Gerben

  Ehm. Dit is de tekst van ‘Mijn nieuwe vaderland’ een persiflage op het vorige volkslied (tot 1933): ‘Wien Neerlands bloed’.

 14. buitenbeentje

  Nou moet je hetzelfde eens doen met het Turkse volkslied of een gedichtje over Erdogan maken. In TR ga je dan de bak in en de toorn van DENK zal je treffen.

 15. Guus Geluk

  Amhaouch is een Nederlander en van DENK mag je niet integreren. Daarom hebben ze het voortdurend voorzienmop kaaskoppen als Amhaouch, Aboutaleb, Arib en Marcouch.

  Wat een trieste types zijn het toch.

 16. Pedrito

  DENK = de partij voor hersenlozen !

 17. HW

  Eindelijk nieuw beleid van de politiek, dat jarenlang een slecht en tolerant beleid heeft gevoerd en nu heeft geleid tot deze uiteindelijk bekentenis van Öztürk.
  Hij is hoofdzakelijk Turk en ondanks zijn vertegenwoordiging in het parlement nooit een Nederlander geweest.
  Hij heeft ons paspoort wel, maar dit was alleen om te genieten van alle voordelen t.o.v. de Turkse maatschappij.
  Gelukkig kunnen zijn kinderen kiezen of Turk of Nederlander, gezien zijn uitspraken zal dat wel Turk blijven zonder de rechten en voordelen van Nederlanders.
  Ik mis nog twee stappen en dat is terugzending naar het vaderland als definitief wordt gekozen voor Turkije en intrekking van een verstrekt Nederlands paspoort aan de Turken met een dubbel paspoort bij grove overtredingen van ONZE wetten, want dan is het profiteren van deze gasten niet meer nodig.

  Dit mogen ze allemaal ophalen en doen in hun zo geliefde vaderland.

 18. Peter Selie

  Gedachte politie.

 19. Ruth

  Waar ik me zo kwaad om kan maken is dat die misbaksels worden betaald van ons belastinggeld, wel in de 2e kamer willen zitten maar alles wat maar Nederlands is belachelijk maken.
  zelf zijn ze niet eens capabel zonder hun vriendjes van de pvda zouden ze nooit in de 2e kamer hebben gezeten.
  De pvda heeft ook boter op zijn hoofd.
  Alle drie heren hebben een dubbel paspoort ik zou zeggen als alles wat Nederlands is niet goed is, lever dan als de donder jullie Nederlands paspoort in en 2 gaan vervolgens naar Turkije en 1 naar marokko, eens kijken of ze daar ook zulke praatjes hebben. Weet wel zeker van niet.

  1. Kiliaan Noppen

   De woede, de woede!!

   1. Vit

    Zonder malloten als jij zou een forum bijzonder saai zijn Wim, zo valt er tenminste nog wat te lachen (of ergeren) bij ernstige onderwerpen, ik vind het dan ook jammer dat jij regelmatig in de ban gaat, waar is eigenlijk alias nummer 1001 gebleven?

    1. Kiliaan Noppen

     Ik heet geen Wim, maar wat is jouw voornaam, Vit?

     1. Vit

      Vitriool.

     2. Kiliaan Noppen

      Goede voornaam!

    2. corfo

     @ Vit.
     De figuur Kiliaantje Noppen ergert mij in ’t geheel niet, ik vind hem wel grappig, grappig t.g.v. z’n stomheid. Als hij ’t weer eens té bont maakt weet ik zeker dat hij z’n pilletje niet heeft gehad. De meeste reactie van Kiliaantje zijn vooraf gecensureerd door z’n vaste psychiater. Hij richt dan ook geen enkele schade aan en is óók niet gevaarlijk…….alléén voor zichzelf.

     1. Vit

      Ik laat hem verder maar met rust vandaag want druk druk druk, veel plezier!

   2. HW

    Ook de huidige politiek heeft genoeg van fascisten zoals jij, die de meerderheid alleen maar hun wil willen opleggen.
    De woede zal wel bij jou zitten, want je vlieger gaat niet op.

 20. Ruth

  Kiliaan Noppen mag van mij op een onbewoond eiland gaan wonen, met zijn zwakzinnige opmerkingen.

  1. corfo

   @ Ruth.
   Ik heb alle begrip voor uw “wens”; maar bedenk wél dat wij dan de hilarische reacties van de figuur Noppen node zullen missen !
   Dat de man zwakzinnig is, geeft hij zelf telkens weer duidelijk aan, hij is niet gevaarlijk alleen ongelooflijk stom.

 21. Domtoren52

  Hoop dat ze binnenkort stikken in de couscous of broodje Döner

 22. Ecoshaarlem

  De Duitsers en NSB ers verboden ons volks lied Wilhelmus, duidelijk dat DENK zich nu op een lijn zetten met de toe maligen NSB ers, had ook niet anders verwacht, als je onder curitelen staat van Erdogan!

 23. CheikhRedo

  Tsssssss, hoor de dames en heren zo trots over het eigen volkslied spreken. Jullie kennen het niet eens, stelletje idioten! En ga niet alleen het eerste couplet dan hè. Maar alle 15. Ik als Marokkaan ken de eerste zes! Dat kent misschien 0,1 procent van alle Nederlanders.

 24. Arie B

  Moet je eens iets over Ataturk zeggen. Dan kom je het land zelfs niet meer in.
  Tolerantie van 0,0 en een vooruitgeschoven arm van Erdogans.

 25. Homo erectus

  Waarom mogen die Denkers überhaupt nog politiek bedrijven in Nederland?
  Tuig is het. Niet blij in Nederland, het land dat je alle kansen geeft die maar wilt?! Oprotten dan.

 26. Christina

  Trap die allochtonen met hun hele zielige familie ons land uit, wat moeten die paarden van Troje hier, wegwezen klote allochtonen, jullie zullen nooit geen Nederlanders worden net als jullie hele familie,dus hup terug naar die zandhoop van jullie!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.