Politie pakt Gouds ‘pedo-raadslid’ Khalid Tatou op: man zou ontucht plegen met 13-jarig meisje

Pijnlijk nieuws voor de PvdA. Nee, dit keer hebben ze niet voor de duizendste keer een verkiezing verloren. Wel zijn ze een raadslid in Gouda kwijt: de man is opgepakt vanwege verdenking van ‘ontuchtige handelingen’ met 13-jarig meisje.

Het is maar weer eens bewezen: de zogenaamd meest vrome gelovigen zijn doorgaans de grootste hypocrieten. Het lijkt in ieder geval te gelden voor het 32-jarige PvdA-raadslid Khalid Tatou, die behalve sociaal-democraat ook orthodox moslim en de directeur van een islamitische basisschool in het nabijgelegen Alphen aan den Rijn was. De man werd namelijk afgelopen maandag gearresteerd, omdat de politie bewijs zegt te hebben van het feit dat Tatou zich zou hebben vergrepen aan een 13-jarig meisje.

De partij van Lodewijk Asscher staat er dus weer lekker op:

“De PvdA laat weten met ‘verbijstering’ kennis te hebben genomen van de aanhouding. ,,Voor de fractie is zeer duidelijk dat gezien de ernst van de situatie Khalid T. niet langer deel kan uitmaken van de fractie’’, aldus de PvdA. Het landelijk partijbestuur heeft inmiddels besloten de politicus zijn lidmaatschap te ontnemen.

In de Goudse politiek wordt geschokt gereageerd op de arrestatie van Khalid T. Politici spreken van een ‘drama voor de Marokkaanse gemeenschap in Gouda’ en ‘een drama voor het aanzien van de politiek’. De fractievoorzitters zijn deze week door burgemeester Milo Schoenmaker geïnformeerd.”

Haast net zo ergerlijk als dit schokkende bericht over Tatou is natuurlijk de reactie uit de lokale politiek. In plaats van dat men het een drama vindt voor het specifieke meisje spreken de collega’s van Tatou liever van een ‘drama voor de Marokkaanse gemeenschap in Gouda’ en natuurlijk een drama voor zichzelf, want ach: gemeenteraadsleden zijn zo zielig.

Het is de wereld op z’n kop: leef eens een keer mee met het slachtoffer, in plaats van met deze (vermeende) dader. Als jij je handjes niet van 13-jarige meisjes kan afhouden, dan ben je geen drama voor alle Marokkanen, maar een drama voor… jawel… 13-jarige meisjes.

Het is werkelijk diep en diep triest. Het enige wat ik er nog aan wil toevoegen, is dat de PvdA eens moet stoppen met allerlei halvegaren op de lijst zetten, alleen maar omdat ze een Turkse of Marokkaanse achternaam hebben. In de Tweede Kamer mondde dit uit in DENK, en in Gouda zie je nu gewoon dat zo’n Tatou zichzelf als een zonnekoning gaat beschouwen die alles maar kan en mag – inclusief kinderen aanranden. Stelletje ezels.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. sjun

  Volgens zijn ‘religie’ doet die man niks verkeerds. Hij wachtte zelfs nog langer dan Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji, de ideale moslim en het voorbeeld ter navolging die een negenjarige consumeerde.
  https://www.youtube.com/watch?v=1LvsHvd8Bn4

  Het zal bij ongewijzigd beleid dus een kwestie van tijd zijn voordat zulke gedragingen breed maatschappelijk zijn geaccepteerd en uit het strafrecht verdwijnen. Betere voorlichting aan de bevolking van West_Europa kan dit tij keren.

 2. corfo

  Ik denk dat het “gewoon” zijn vierde echtgenote was !
  Dus, niks aan de hand mensen, gaat u maar rustig slapen !

 3. Thjum

  De PvdA reageerde gepast door deze man direct te schorsen. Meer valt er niet over te zeggen.

  Geen enkele politieke partij kan voorkomen dat mensen in de gelederen in strijd met de wet handelen. De PVV en de VVD weten daar alles van. Het enige wat men kan doen is adequaat optreden of niet.

  1. corfo

   @ Tumtum.
   Graag alléén inhoudelijke reacties !
   Je blijft dom zwetsen !

  2. h_keur

   Als er verder niets over te zeggen, waarom reageren politici dan met de opmerking dat dit een drama voor de Marokkaanse gemeenschap is ipv het meisje, dat het vertrouwen in volwassenen is verloren en voor altijd getekend is. Daar zou de landelijke PvdA wat van moeten zeggen.

 4. HaZ

  “de man is opgepakt vanwege verdenking van ‘ontuchtige handelingen’ met 13-jarig meisje.”.
  Dat zal bij een kindhuwelijk onder moslims natuurlijk nooooooooit gebeuren. Hypocrates
  is in Nederland gearriveerd !

 5. buitenbeentje

  Ik neem aan dat het kind al eens ongesteld is geweest, dus is ze volgens de islamitische regels volwassen, hup er op.

  Van de gekken natuurlijk, maar Groen Links vindt het goed en D66 rechters vast ook. vrijheid van Godsdienst roepen de feministen dan.

  1. Kodi

   Hier nog meer vuilnis; Hier nog meer Islamitische achterlijkheid:

   Walgelijk!

   8-jarig meisje dood na huwelijksnacht

   Een 8-jarig meisje uit Jemen is na de huwelijksnacht met haar 40-jarige man overleden aan inwendige bloedingen. Volgens Aziatische media was het meisje uitgehuwelijkt. Inwoners van Koeweit eisen nu dat zowel de man als de familie van het meisje worden gestraft.

   Het meisje overleed in het noordwesten van Jemen, dichtbij de grens met Saoedi-Arabië. Door het tragische incident wakkert de discussie over het uithuwelijken van jonge meisjes aan. Verwacht wordt dat er tussen 2011 en 2020 meer dan 140 miljoen meisjes kindbruid worden, 50 miljoen van hen jonger dan 15.

   Onderzoeken
   Aziatische media schrijven dat een op de vier meisjes in Jemen trouwt voor haar vijftiende. In 2009 werd een wet ingesteld die de minimumleeftijd om te trouwen naar 17 bracht, maar die werd weer afgeschaft, omdat die ‘on-Islamitisch zou zijn.

   Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het waarschijnlijk dat 39.000 meisjes jonger dan 18 trouwen. Andere studies wijzen erop dat ouders een uithuwelijking vaak zie als een manier om de kansen voor hun kind te vergroten.

   “Ik ga nog liever dood”
   Een paar weken geleden kwam de 11-jarige Nada Al-Ahal uit Jemen in het nieuws met een filmpje, waarin ze vertelde dat ze uit Jemen was ontsnapt. Ze wist net aan een gedwongen huwelijk te ontkomen en zei: “Ik ga nog liever dood, dan dat ik word uitgehuwelijkt. Dood ben ik beter af.” Het filmpje, dat je hieronder ziet, is al miljoenen keren bekeken.

   1. Feit

    In de sharia, de wetgeving van de moslim, is er geen leeftijdgrens bij trouwen van meisjes. Je kan dus letterlijk trouwen met een baby.

    Islam is een verderfelijke totalitaire ideologie. Iets waartegen het vechten tot op de dood waard is.

 6. HW

  Anne Fleur te Dekken heeft het duimpje al in de lucht. Zij vindt het jammer, dat zij geen slachtoffer is.

 7. jowyajax

  Hoppaaa weer een ontspoorde PVDA lid en zo moedigen ze elkaar om hun handen boven elkaars hoofd te houden, kijk wie Burgemeester van de Laan heeft voor gedragen ja ook een crimineel, dat is de PvdA een criminelen organisatie . En de VVD heeft daar veel van geleerd inmiddels ook een criminele organisatie. Dit land zou gezuiverd moeten worden.

 8. fusilier

  Een vrouw heeft geen rechten bij de moslims ,zij zien een vrouw als een gebruiks voorwerp.

 9. Pedrito

  Aaaaagh ! Een prima gelovige, die net als de profeet frunnikt aan kleine meisjes.

 10. Kodi

  In Somalië, ook zo’n achterlijk Sharia land, is het goed Islamitisch gebruik dat een verkracht 13-jarig meisje wordt gestenigd. Binnenkort ook in Nederland met al die geïmporteerde achterlijkheid?

 11. Kodi

  Hier zien wij Khalid Tatou (What is in a name?) samen met de haatbaard Tarik Ibn Ali (= Tarik Chadlioui) bezig om geld in te zamelen voor de moskee die er niet gekomen is.
  https://pbs.twimg.com/media/DK_HUcQWAAAAbWk.jpg

  Tarik Chadlioui zit momenteel in Birmingham achter de tralies. Mogelijk is hij al uitgeleverd aan Spanje.

  1. Kodi

   Luidde het gezegde niet “Soort zoekt soort.”?

   Alleged Birmingham IS-recruiter is ‘anti-terrorist’

   An imam accused of recording videos encouraging people to fight for so-called Islamic State has been an “anti-terrorist” for 20 years, a court heard.

   Tarik Chadlioui, 43, from Birmingham, was one of six people arrested across Europe in June as part of a Spanish investigation into support for the extremist group.
   He claims the videos were in fact seeking to deter Muslim support.

   He is wanted by Spanish authorities but is contesting extradition.

   Spanish authorities allege Mr Chadlioui made three pro-jihadi videos for extremist forces in Syria, during two visits to Mallorca in 2014 and 2015.
   He faces a charge of collaboration with, or membership of, an armed group for which the maximum sentence is 20 years imprisonment.

   Mr Chadlioui claims the videos are anti-jihad, especially when viewed with a fourth video that was never posted online.

   At an extradition hearing at Westminster Magistrates Court on Thursday, Mr Chadlioui’s barrister Malcolm Hawkes said the defendant “is an anti-terrorist”.

   “He has uploaded thousands of videos to YouTube,” Mr Hawkes said. “This is what he does, he is an anti-terrorist preacher.”

   Mr Chadlioui, a Belgian national, moved to Sparkhill in Birmingham in 2015 where he has eight children.

   He is contesting his extradition which his barrister argues is “a clear interference with his right to a family life”.

   Mr Chadlioui has been remanded in custody until 3 October.

   http://www.bbc.com/news/uk-england-birmingham-41433766

 12. Obiwokekenobie

  Tsssk… alsof Khalid geen recht zou hebben op zijn eigen kindbruidje. Stelletje nazi’s !!

 13. Punt50

  Nou ja, snap het wel een beetje… Door zo’n hoofddoek kun je nu eenmaal niet goed zien wat er onder zit. Maakt dus niet uit, een moslim man mag altijd toeslaan als hij daar zin in heeft toch?

 14. Dr. Dooley

  Dr. Dooley constateerde dat de hond (reu) van Khalid Tatou zwanger is. Na diepgaand onderzoek bleek de vrucht het DNA te hebben van Khalid Tatou. Khalid Tatou beloofde aan Dr. Dooley zijn leven te beteren. In de goede traditie van zijn religie vergreep hij zich aan zijn buurmeisje.
  Ach ja, Islamieten zijn nu een maal kwetsbaarder voor dit soort praktijken.

  Khalid Tatou schijnt geknipt te zijn voor burgemeester van Amsterdam…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.