PVV geschokt dat imam die kinderen neersteekt gewoon mag preken in Rotterdam: ‘Sluit alle moskeeën!’

De PVV lanceert via Tweede Kamerlid Machiel de Graaf maar weer eens een pleidooi om alle moskeeën van Nederland te sluiten. Ditmaal vanwege imam Haroen Karamat die preekt in Rotterdam. De man heeft een rijk verleden met kindermisbruik, maar dat is voor zijn islamitische gemeenschap kennelijk geen punt. Voor De Graaf is de maat nu vol, en hij vraagt de minister om alle moskeeën in Nederland dan ook per direct te sluiten.

Het gebeurt niet vaak dat éénkolommertjes in kranten aanleiding geven tot een hele batterij aan Kamervragen, maar vandaag gebeurde het desondanks wel. De Telegraaf kwam met een bericht over de imam Haroen Karamat, die achter de kansel staat bij de Shane Moestafamoskee in Rotterdam. Een geschiedenis als kindermishandelende barbaar staat dat kennelijk niet in de weg:

“Een Nederlandse discipel van de Siddiqisjeiks is actief als imam in Rotterdam, terwijl hij eerder dit jaar in Engeland is veroordeeld voor kindermishandeling. Ontkennen had geen zin: er waren camerabeelden. Haroen Karamat van de Shane Moestafa moskee sloeg kinderen, draaide armpjes om en stak een negenjarige in de hand meermalen met een pen. Hij kreeg een werkstraf van honderd uur.”

Het is natuurlijk buitengewoon vreemd dat zo’n gewelddadig verleden niet heeft geleid tot een religieus isolement voor Karamat. Waarom wordt zo’n man weer in een machtspositie geduwd, in plaats van gestript van al zijn titels en eer, waarna hij nooit meer een stap in een moskee mag zetten?

Voor PVV-Kamerlid Machiel de Graaf zijn dat retorische vragen. Zijn partij is duidelijk over de oorzaak: de islam deugt niet, en daarvoor zullen niet alleen de Shane Moestafamoskee maar álle moskeeën in Nederland moeten boeten. Via Kamervragen verzoekt de parlementariër minister Blok (en straks Grapperhaus) om gewoon iedere moskee in Nederland te sluiten:

DMpbht_WAAABkKp.jpg large

Het antwoord op vraag zes zal even even voorspelbaar zijn als de vraag zelf: nee, dat kan niet. In Nederland geldt een vrijheid van godsdienst. Wat overigens geen vrijheid van kindermishandeling inhoudt, dus Haroen Karamat en zijn moskee kunnen door een beetje minister met ballen wel dégelijk worden aangepakt.

Laten we hopen dat dat ook gebeurt: Karamat is een levensgevaarlijke gek die thuishoort in een gesticht, en niet in een moskee. Zorg er dus voor dat deze geweldsliefhebber zijn vergif niet mag verspreiden, en vergrendel zijn gebedshuis. Dan kan de landelijke moskeesluiting waar de PVV hardop over dagdroomt achterwege blijven.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. DolleDries

  Geef hem een baan bij het AD.

 2. Ritter

  In Europa is door de (illegale) massa immigratie uit de islamitische landen het aantal kinderhuwelijken fors toegenomen. Moslims hebben nu eenmaal andere opvattingen over deze zaken.

  En niet alleen dat.

  Ook zaken als vrouwenbesnijdenissen; eerwraak; enzovoorts zijn toegenomen door de komst van veel moslims.

  Immers moslims nemen hun islam (en bijbehorend gedrag) met zich mee naar Europa en houden daaraan vast.

  Kortom door de massa immigratie zal de islamisering alleen maar toenemen.

  Het is daarom schokkend dat veel politieke partijen ziende blind en horende doof blijven voor de islamisering van onze samenleving.

  1. Marija

   Daar zal men wel grote belangen voor zichzelf voorop stellen, die fijne regering
   die al decennia lang die moslimzooi pempert.

 3. Ritter

  “Het is natuurlijk buitengewoon vreemd dat zo’n gewelddadig verleden niet heeft geleid tot een religieus isolement voor Karamat.”

  Het is niet vreemd als je weet hoe veel moslims over deze zaken denken.

  Het feit dat veel z.g “haat predikers” worden uitgenodigd door de islamitische gemeenschap zegt iets over hoe veel moslims denken en vinden over bepaalde issues.

  Onderstaande video maakt dat duidelijk uit de mond van een moslim die helder en duidelijk uitlegt hoe veel moslims denken en wat door veel westerlingen maar niet word begrepen.

  Luistert u naar de complete video.
  ————
  So called Moderate Muslims exposed, another oxymoron
  https://youtu.be/D8tFH5yIvsQ

 4. Ngatimoto

  Ze zijn allemaal gek.
  Kijk even vaar dit fraaie stukje video uit Zweden.
  Een Afghaan die het niet meer ziet zitten en dit uitlegt aan passagiers.
  https://www.youtube.com/watch?v=syUPxFhCjPs&feature=player_embedded

 5. DolleDries

  Saoedische haatzaaier Ahmed Bin Saad Al Qarni: ‘Oorzaak van verkrachting ligt bij vrouwen zelf’
  Posted on oktober 21, 2017 door Bolo in Nieuws // 0 Comments

  Een predikant uit Saoedi-Arabië heeft voor enorme verontwaardiging gezorgd op sociale media. In enkele tweets maakte Ahmed Bin Saad Al Qarni duidelijk dat de oorzaak van verkrachting bij vrouwen zelf gezocht moet worden. Aanleiding was een filmpje, waarin een vrouw in een wagen met mannen stapte.
  ,,Als hij haar verkracht, zal ze thuis een potje gaan huilen omdat ze haar zelfrespect te grabbel gegooid heeft. Ik zweer het, vrouwen liggen zelf aan de basis van overspel en seksuele intimidatie. Kijk naar haar: zij is degene die het hoofd van de mannen op hol brengt. Zij zorgde ervoor dat de auto stopte en stapte in. Leg de schuld niet bij mannen”, klonk het.
  Er volgde ook nog een tweede denigrerende opmerking. ,,Een vrouw die make-up en parfum gebruikt als ze haar huis verlaat, is een slet. Een goede vrouw met keukenschort zal je zoiets nooit zien doen.”

  Zo is dat.Dat feministisch gezwam van de linkse meiden moet ook maar afgelopen zijn, het is hun eigen schuld, ze boycotten de PVV en dragen de islam op handen.

  1. Ni28

   Ook een mooie voorbeeld, Dries. De link naar de moslims is gelijk gelegd wat seksuele intimidatie betreft. Dopper verwonderde zich daarover nog gisteren. Ja, Dopper, het is altijd de schuld van de niet bedekte vrouw.

  2. meijer61200

   Die domme linkse wijven moet je al helemáál niet serieus nemen! Wanstaltige types lopen graag voorop in hun strijd tegen de witte honden die vrouwen lastig vallen. Over de kindbruidjes van 8 á 9 jaar oud die- ook hier in Nederland- volop worden verkracht en uitgewoond door de ware volgers van de pedo-profeet, hoor je dit hypocriete uitschot dan weer niet. Je zou er als witte man bijna homo van worden. Vreselijk dit volk, en ze krijgen nog een podium ook om te kotsen op alles en iedereen. Hup AFD en andere verdwaasde lafbekken; kom eens op voor die arme meisjes! Dan is er misschien nog iets van begrip voor jullie houding. Of zijn jullie ook druk met zwarte piet chocolaatjes slopen bij de Appie?

 6. marco1

  Dit is dus de islam wat we zo welkom moeten heten in Europa.

 7. Becker

  Ik schrok al, een imam die kinderen neersteekt!

  Nadere lezing maakt duidelijk dat hij kinderen met een pen in de hand prikte. Niet goed te praten natuurlijk maar er zijn gelukkig geen doden bij gevallen.

  1. Ni28

   Moet het eerst Dopper?

  2. meanstreak2099

   maar de mishandelingen van kinderen zou er voor moeten zorgen dat hij nooit(!!!!!!!) meer in de buurt van kinderen mag komen

  3. Michel69

   @dopper Flikker toch op het is en blijft pure kindermishandeling en omdat het een moslim barbaar is zwijgt de hele policorrecte gemeenschap dit moet je als vader doen waar een leraar bij is moet je dan eens kijken hoeveel ophef en schande erover wordt gesproken dagelijks in de hele MSM! achterbakse klootzak dat je bent!

  4. Christina

   Stumper!!!!

 8. Lex

  Inderdaad deze gevaarlijke idioten kunnen gewoon vrij rondlopen in Nederland.

  Soms vraag ik mij af wat er moet gebeuren voor deze gevaarlijke idioot word opgepakt. Acht het land uitzetten dat kunnen we met een aankomend kabinet ook wel vergeten.

  Dus jaren lang de bak in op de kosten van de belastingbetaler.

  Ik hoop dat er eens iemand opstaat een scherpschutter die dit soort idioten naar die 72 maagden stuurt.

 9. Ni28

  Werkstraf van honderd uur voor mishandeling van kinderen. Daar begint het al mee. De kinderen hebben het vast verdiend moet de rechter gedacht hebben. Wat een fijne samenleving krijgen wij hier als dit als normaal gedrag wordt gezien. Deze fijne man is dus ook vrij om zijn humane gedachtengoed verder te verspreiden. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van geloof, vrijheid voor criminelen. Typische linkse vrijheid-blijheid.

 10. Ruud562

  “Het is natuurlijk buitengewoon vreemd dat zo’n gewelddadig verleden niet heeft geleid tot een religieus isolement voor Karamat. Waarom wordt zo’n man weer in een machtspositie geduwd, in plaats van gestript van al zijn titels en eer, waarna hij nooit meer een stap in een moskee mag zetten?”

  Omdat dat heerschap draagvlak heeft Tim, o o k van zogenaamde gematigde moslims! Het is de ware aard van hun ideologie! Helaas zien of willen velen buiten die ideologie dat niet inzien!

 11. Seneca

  @Ritter
  U spreekt over kindhuwelijken! Die bestaan niet! Er zijn alleen kind misbruikers! Ondanks je van Mo met een kind van 9 jaar mag trouwen of niet. Het is een smerige rotte troep dat in NL geduld wordt. Ik maak het niet meer mee, maar als de NLer zijn/haar vrijheid wil terugkrijgen, dan zal er heel hard en heel verschrikkelijk gevochten moeten worden.

  1. Rosasolis

   @ Seneca en Ritter: Alleen de islam regelt en erkent kindhuwelijken in Nederland! Dit wordt geregeld in de moskee’s bij de Imams en hun mannen. Het is inderdaad een smerige rotte troep!
   Maar er moet een gedwongen, maandelijkse inspectie komen van onze maatschappelijke werkers, en de AIVD die kijken naar de boeken en papieren in de moskees.
   Volgens de Nederlandse wet mag niemand onder 18 jaar trouwen. Maar wij weten dat
   de koran schrijft dat meisjes vanaf 9 jaar mogen “trouwen”. Er gebeuren rare dingen
   in de moskee’s tussen de 5x dagelijkse gebed diensten. Er zijn gesloten groepen mannen die proberen steeds meer macht te krijgen via sommige politieke partijen, zoals de P.v.d.A. Die hebben gezorgd dat wij nu 2 moslim burgemeesters hebben,
   waarvan de nieuwste in Arnhem, die niets van dit staat weet! Maar tot nu toe heb ik nooit gelezen, dat die 2 burgemeesters iets willen doen tegen die illegale “huwelijken”
   van kindbruidjes, onder 18 jaar, die de moskeeën regelen. Wat ben ik blij dat de
   asociale P.v.d.A. eindelijk weg is!

  2. meijer61200

   Kindhuwelijken moeten worden verboden natuurlijk. Maar een wetsvoorstel van deze aard is vorig jaar verworpen door de Tweede kamer. Er lopen honderden kindbruidjes rond in Nederland, en dat wordt allemaal getolereerd. Het is een waarachtige schande dat kleine kinderen worden uitgewoond en verkracht door dit weerzinwekkende duivelsgebroed. Maar pedofielen hebben nu eenmaal vrij baan in dit Godvergeten land. Gelukkig maar voor een flink aantal “boven ons gestelden”.

   1. Becker

    Kan meijer61200 iets meer vertellen over dit wetsvoorstel? Mij is niets van dien aard bekend.

 12. Parestado4

  Ben liever in Jerusalem aan de Schelde,als in Mekka aan de Maas!!

 13. Parestado4

  Het zal niet lang meer duren,voordat de oordelen over dit land worden uitgestort>Je kunt erop wachten!

 14. PMG

  Stemmingmakerij in de kop van dit stukje en dat is echt niet nodig Tim. Neersteken is iets anders dan met een pen prikken. Jammer dat je zo je eigen bijdrage hebt verpest.

 15. Rosasolis

  Het wordt van kwaad tot erger, met de kind-bruidjes. Ongeacht dat er een recente wet is dat huwelijken van meisjes (en jongens) onder 18 jaar worden niet erkent. Maar de
  imams en de moskee mannen weten hoe zij dit wet kunnen omzeilen. Ik heb een aantal
  verhalen gelezen van moslim schoolmeisjes die op een dag van hun moeder horen dat
  zij binnen een paar dagen worden uitgehuwelijkt aan een man die zij niet eens kennen.
  Meestal een ouder man, een oom of een kennis van hun vader.
  Die verhalen worden geschreven door jonge meisjes van rond 16 jaar, of ook jonger,
  die moesten vluchten naar een Safe House, een nu in een ander plaats wonen. Zij krijgen een ander identiteit, en naar een aantal maanden lukt het hen om weer naar
  school te gaan. Maar sommige meisjes werden inderdaad uitgehuwelijkt, volgens
  de Salafastisch moslim traditie. Hun “huwelijk” werd alleen in de moskee getekend,
  maar nog niet naar de gemeentehuis gestuurd. Intussen, velen worden zwanger,
  en als hun kind wordt geboren, wordt het kind niet officieel erkent…alleen in de moskee.
  Pas wanneer de meisjes 18 wordt, wordt de huwelijk documenten naar de gemeente
  gestuurd. Maar het kindje, dat werd geboren toen de moeders onder 18 waren,
  worden niet geregistreerd in de gemeente…alleen in het moskee. Dus het kind blijft
  Staatloos, tot dat hij/zij naar een islamietische land immigreert, of dat hij/zij
  Nederlanderschap probeert te krijgen als men 18 jaar wordt.
  Een ander vorm van die wrede kinderhuwelijken gebeurt tijdens familie vakanties in
  een van die Midden-Oosten landen: De moslim familie gaat op bezoek bij familie in
  Marokko, Turkije, Algerije, etc. Dan de dag voordat zij hun terugkeer naar Nederland
  hebben gepland, vertelt Ma-lief aan haar dochtertje dat er een man voor haar is gevonden, zodat zij zal achter blijven in die land! Terwijl zij heeft geen enkele
  verbinding met dit land heeft, de taal niet kent, en natuurlijk die voor haar gekozen
  “echtgenoot” een onbekende is!…Als ma eindelijk verdwijnt, dan heeft dit arme kind
  dan alleen 2 keuzes nadat zij probeert van de schok te komen: of zij blijft in die land
  en woont ergens met die oude gozer aan wie zij is uitgehuwelijkt, of zij gaat meteen proberen om te vluchten naar de Nederlandse Ambassade om te vragen voor hulp. Het lukt veel van die
  “vakantie bruidjes” terug hier te komen, maar zij zijn allemaal vreselijk getraumatiseerd
  van de hele ellende. Soms, jaren later, nadat zij hun eind- diploma’s hebben gehaald en een nieuwe leven hebben, durven zij hun ervaring te vertellen aan een krant,
  als waarschuwing aan een nieuwe generatie van schoolmeisjes, van moslim afkomst.
  Ik heb veel bewondering van deze moderne, moedige meisjes die durven op te komen voor hun recht voor een toekomst als vrije mens! En ik ben ook benieuwd hoeveel
  Safe huizen zullen komen binnenkort in al onze steden en dorpen, om bescherming voor
  nog veel meer jonge meisjes en vrouwen van moslim afkomst te bieden, die mishandeld worden door hun eigen familie of door hun echtgenoot.

 16. PMG

  Hoe dom is dit van de PVV! Wanneer een katholieke priester een jongetje misbruikt (en dit gebeurt dagelijks hier in NL) dan sluiten we toch ook niet alle katholieke kerken!

  1. swetsnek

   nee die prikken we dan met een pen dat mag rustig ja

  2. marco1

   Dagelijks zal ook wel meevallen zeker.

  3. JanvanEechoud

   PMG….. Wat meer onderzoek doen zou geen kwaad kunnen.
   Blijkbaar weet je niet het verschil tussen de gewone religies en islam.

   Buiten de 100+ haatten moordopdrachten in de worden alleen al….. Mag jij mij haat- en moordopdrachten in het NT laten zien.

   Dus het gaat niet om wat de gelovigen doen, maar om wat de opdrachten zijn in de religies.
   Mvg

   1. Becker

    Er bestaan bij mijn weten geen godsdiensten waarin mannelijke gelovigen worden opgedragen vrouwen te verkrachten. De Bijbel bevat wel beschrijvingen waarin dat gebeurt maar soms krijgt dit de goedkeuring van God en soms ook niet. Het valt wel op dat mannen in die verhalen nooit worden gestraft voor hun verkrachtingsdaden.

    1. HaZ

     De Doppert vergeet ( voor zijn eigen gelijk te bewijzen uiteraard) maar even de 1400 jaar oude “religie” van de profeet mohamed, die in zijn “wijsheid” oproept tot pedofilie en onderdrukking van iets wat door moet gaan voor “vrouw”.
     Het mis(ge)bruiken van kinderen tbv het eigen genot is in de ogen van de doppert geen verkrachting, maar behoort tot de gelovige uitingen van de islam.
     De doppert bereikt hiermee op dit blog alleen maar de zoveelste minachting
     van zijn eigen onzin, hetgeen we inmiddels van deze notoire NPS patient gewend zijn.

     1. Becker

      ” de profeet mohamed, die in zijn “wijsheid” oproept tot pedofilie en onderdrukking van iets wat door moet gaan voor “vrouw”.”

      Waar bepleit Mohammed dit soort schokkende zaken, HaZ?

      Ik verwacht geen antwoord hoor, je hebt naar mijn stellige indruk namelijk geen idee waar je over lult.

     2. HaZ

      Waarom geef jij antwoord als ik het tegen doppert heb ?

 17. Nasrani

  En wederom: zodra wij de islam niet meer (alleen) als een godsdienst beschouwen maar ook als een ideologie behoren deze uitwassen snel tot het verleden. Ik beschouw de islam( en of ik gelijk heb!) als een dwaze, intolerante en geweldadige ideologie welke nog erger is dan het nazisme. En dat brengt dit soort idioten voort die we rustig als misdadigers kunnen beschouwen. Maar zolang er doppertjes en guusjes zijn die de islam als vredelievend zien wordt de aanpak van het probleem bemoeilijkt. Maar, de tijden veranderen, we worden steeds rechtser en ik kan niet wachten.

 18. Duckday

  In dit land kan alles

 19. Gerlos

  Wat zijn wij in ONS land toch blij met al die moslims die nog in de
  Zeventiende euw leven met hun achterlijke geloof in de prfeet met zijn 70 maagden, hoe verzin je dat.

 20. nietzonderverzet

  Alle moskeeën sluiten, het idee!
  Dat zou voor de Nederlandse Staat complete kapitaalvernietiging zijn omdat zij deze voor een belangrijk deel uit eigen zak gefinancierd hebben. Of voor het symbolische bedrag van €1,- de islamitische gemeenschap mee hebben laten betalen. Dat was een sluwe zet van de Staat. Konden ze zeggen dat de isl. gem. schap meebetaald had.
  Afgezien vd morele kant. De ingeslagen, doodlopende en zelfvernietigende weg, zal de Nederlandse Staat te

  1. nietzonderverzet

   …..nooit en te nimmer verlaten. Daarvoor is een volksopstand en/of revolutie nodig.

 21. JanvanEechoud

  DDS, en met name Tim…… Blíjft de islam zien als een gewone religie.
  Arrogant. Gewoon blijven weigeren onderzoek te plegen, Tim….
  Mvg

 22. Christina

  Wat is er mis met landelijke sluitingen.
  Het zal een hoop opluchting geven, vooral als er weer eens een staat te gillen omdat die waarschijnlijk aan zijn ballen getrokken word!!
  Laten ze maar naar hun zandbak oprotten kunnen ze daar verder gaan in hun haathutjes met hun nachtjaponnetjes aan, die baardapen!!

 23. meijer61200

  Teringkind! Is die pen niet beschadigd? Anders claimen hoor! ‘Laat maar sgadefergoeding betalen hoor “meneer”Karamat.

  Was ze boos? Of hield ze te lang haar beentjes Bij1? Vragen…vragen… Karamat is een heele liefe man lees ik elders. Hij heeft ook een heel assortiment Zeeman jurkjes in de kast om te etaleren naar de ongelovige honden dat hij een waarachtig moslim is, en Christen,Joden en Homo’s verkettert.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.