Thierry Baudet onthult lijsttrekker FVD Amsterdam voor gemeenteraadsverkiezingen: Annabel Nanninga!

Wederom is Baudet erin geslaagd om een spraakmakend rechts persoon in te zetten op een politieke functie: Annabel Nanninga verlaat de journalistiek, en wordt lijsttrekker van het Forum voor Democratie in Amsterdam bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Het is Thierry dus wéér gelukt. Na Theo Hiddema bij de Tweede Kamerverkiezingen heeft hij ook voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart aanstaande een spraakmakend rechts persoon aan zich weten te binden. Vandaag maakte zijn partij bekend dat Annabel Nanninga de lijst zal trekken voor het Forum voor Democratie in Amsterdam:

“Nanninga: “Na jarenlang in de media te hebben benoemd wat er misgaat, is voor mij NU het moment gekomen om er iets aan te gaan DOEN!”

Annabel doet het niet alleen. Samen met Yernaz Ramautarsing en voormalig VVD-Kamerlid Anton van Schijndel voert zij de Amsterdamse FVD-lijst aan.

FVD kiest voor dit energieke trio om nu EINDELIJK de noodzakelijke veranderingen in Amsterdam af te dwingen. Sinds mensenheugenis domineert de PvdA de politiek in de hoofdstad. Ambtenarij, onderwijs, politie en woningbouw zijn al decennia volledig in handen van de PvdA.”

Op een bepaald vlak is de keuze voor Nanninga een hele logische. Ze is een onverschrokken columniste die er niet voor terugdeinst haar (gepeperde) mening te leveren. Dat bracht haar behalve veel fans op websites als GeenStijl, Jalta en TPO ook veel linkse vijanden, maar ook verschijnt ze regelmatig bij NPO Radio 1 – om de linkse Hilversummers uit te leggen hoe rechts Nederland denkt.

Maar anderszijds is de keuze voor de vrouw ook een opmerkelijke: wie de spraakmakende columniste de afgelopen maanden heeft gevolgd op Twitter, weet dat ze veelvuldig geklaagd heeft over het bestaan in de hoofdstad. Ze wilde er weggaan uit de hel die de stad geworden is, vertelde ze, en voor ze dat ging doen zou ze in maart bij de Gemeenteraadsverkiezingen DENK stemmen. Bij wijze van een afscheidscadeau. Die plannen liggen nu dus in de prullenbak: Nanninga blijft in Amsterdam, en gaat zich inspannen voor een herstel van de stad.

Het Forum voor Democratie mikt op 6 zetels bij de verkiezingen van aankomend voorjaar. Dat is een hoge lat, want de gemeenteraad van de hoofdstad telt maar 45 zetels in totaal. Maar u kent het credo: wie niet waagt, wie niet bent. En met een overbekende lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen laat Thierry Baudet merken dat hij al zijn fiches inzet op ‘winnen’.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. Bloem

  6 zetels in Amsterdam heeft de VVD nu ook, tussen verder alleen extreem tot gematigd linkse partijen. Die 6 zetels moeten dus in haar geheel bij de VVD geoogst worden. Zelfs als dit al lukt, dan kan de FVD daar niets uitrichten. Ze worden door de andere raadsleden nl als extreem rechts in een hoekje gedrukt. De grachtengordel is links.

 2. Becker

  Ik zou wel willen weten waarom Annabel Amsterdam een hel vindt.

  1. Ritter

   Becker

   Misschien omdat ze o.a. lastig word gevallen op straat door onze kansenparels.
   ————-
   Verwarde man valt Annabel lastig
   https://youtu.be/RndLhkyQho0

   1. Becker

    Het lijkt me overdreven om om die reden een hele stad een hel te noemen.

    1. denk eens na

     Dit is geen incident .

 3. Ben Zine

  Het valt te betwijfelen of Annabel iets kan uitrichten in een gemeenteraad die voornamelijk bestaat uit voormalige krakers, anarchisten en communisten van dat linkse hellhole dat Amsterdam heet, waar types als Fatima Elatik de regels bepalen. Niettemin een moedige poging van de enige ECHTE feministe in heel Nederland.

  1. Becker

   Ze kan wel veel lawaai maken. Annabel maakt graag ruzie en provoceert graag. Dat lijkt me meer een kwestie van psychologie dan van politiek.

   1. DolleDries

    Op dat vlak zou je haar links kunnen noemen.

   2. buitenbeentje

    Kan ze dus prima met jou door één deur, doperwt.

    Je kan wel veel lawaai maken. Dopper maakt graag ruzie en provoceert graag. Dat lijkt me meer een kwestie van psychiatrie dan van serieus reageren.

    1. Bloem

     Heeft dhr. Dopper nu alweer een nieuwe alias?

     1. Ni28

      Hij overtreft enorm een gewone schizofreen die meestal aan twee persoonlijkheden genoeg heeft.

 4. marco1

  Al denk ik dat zij een verschrikkelijk arrogant kutwijf is. Wat enkel en alleen gebaseerd is op tv en internet beelden dus kan ik daar behoorlijk naast zitten en is ze een aardige en leuke vrouw om mee om te gaan, lijkt het mij een prima keuze als bestuurster.

 5. Zweedse kok

  Kijk ik naar de foto, denk ik: inderdaad, een zwaargewicht binnengehaald.
  Los daarvan, FvD haalt een van de boegbeelden van TPO binnen.
  Ben benieuwd hoe dat hier gaat landen.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Kranig hoor, op de persoon spelen

   De Zweed
   Gecastreerd van aars tot huig.
   Amsterdam is Zweden in het klein.
   De lafste stad van West-Europa
   Shari hoofddoekjes voor politieagentjes wilden ze
   Ik hoop dat Annabel die koers enigszins kan bijsturen

   En waarom zou ik geen Geenstijl, TPO, DDS, J*oostniemoller, S*pectator, Spike, Siep&Ellian (van het NRC Elsevier) E*phimenco, Martin Sommers, Carel Brendel etc mogen lezen ?
   Oké de mannen achter de onderlinge knoppen zijn soms net kleuters die elkaar vliegen proberen af te vangen (mn. Geenstijl (die minimaal twee D’66’rs in dienst heeft) is daar fors mee bezig) maar ik lees ze desondanks allemaal met veel plezier.

   Erg hè ?
   Diversiteit
   Pffff
   Moet er niet aan denken.
   Diversiteit van opinie
   Is
   Immers niet voor niets verboden
   Op de universiteit
   En het Grachtengordel Islam=Vrede ‘iedereen moet verplicht hetzelfde denken en op dezelfde mars mee marcheren’ (vrij(kuch)gevochten) paradijs A’dam

   1. Zweedse kok

    Oké de mannen achter de onderlinge knoppen zijn soms net kleuters die elkaar vliegen proberen af te vangen
    .
    Mag ik u bij deze bedanken voor het bevestigen van mijn mening, nl:Ben benieuwd hoe dat hier gaat landen.

   2. Ben Zine

    VVD en D66 zouden inderdaad evengoed kunnen fuseren tot VVD66. Rutte en Pechtold is van hetzelfde laken een pak, allebei links liberale eurofielen. Wat hebben al die bekrompen VVD stemmers zich toch onwijs laten naaien door onze nationale lachebek, het slaafje van Juncker en Merkel. Triest maar ook wel hilarisch. Om zoveel domheid kun je slechts je schouders ophalen.

 6. Albert03

  Voordeel voor FvD is dat de PVV niet meedoet in Amsterdam. Bij de verkiezingen vorig jaar haalden ze samen ruim 8%, dus 4 zetels lijkt me zeker realistisch. Wellicht halen ze ook nog wat weg bij de VVD. Daarna rest een rol in de marge van de oppositie, maar misschien een mooie opstap voor Nanninga naar de landelijke politiek.

  1. Marija

   Annabel is een vrouw die niet om de feiten heen draait.
   Ze blijft beschaafd ook al wordt zij door zo’n kansendrol beledigd.

 7. Two Ravens Black Kettle

  Voor het eerst sinds jaren zou ik in dat zelf-islamiserend monotoon grijs Ministry of Truth (iedereen moet verplicht hetzelfde denken !!!) Fahrenheit 451 Virtue Signalling inteelt-hok willen wonen.
  Zonder A’dam zou NL er heel wat florissanter op staan.
  Minder beroepsverboden, minder incest-staatsmedia, minder haat naar dissidenten, minder lynch partijen, tien miljard kub minder narcisme, minder gelijkgeschakelde robotten, een stad vol facebook-junks die allemaal exact hetzelfde denken want stel je toch eens voor dat je uit de boot zou springen. Tha Horror ! De lafste en geestelijk meest eenvormige stad van het Westelijk halfrond.
  Voor het eerst sinds ….euh…. voor het eerst sinds….euh misschien wel altijd hebben de weinige A’dammers die er nog leven een echte keuze.
  Ik ben gewoon jaloers op A’dam
  Da’sbloodylanggeleden

  Annabel
  Ik als stiekeme Christopher Hitchens fan zeg God Speed !
  U zijt een heldin.

  En
  Dit is wederom een bewijs dat Thierry ontzettend goed aan het schaven, beitelen en timmeren zijn.

  Mijn (relatieve) droomwens:
  Ome Geert op zo’n 15 zetels (het liefste 30 maar dit land offert levert haar kinderen op op het altaar van vitue signalling (dat noemen ze geloof ik progressief en VVD’66)
  Een dode VVD
  d’66 naar het kroonjuwelenpisser-armeense genocide-urnenveld
  En Thierry de allergrootste
  En dan een hele grote middelvinger naar de Soviets in Brussel en hun agitprop. woordvoerders in de Fake news MSM

  Vooralsnog blijf ik keurig op Martijn Bosma stemmen
  De enige die boeken kan schrijven en humor heeft in het Binnenhof van Frau Merkel.
  Maar Thierry klopt duchtig aan de poort.
  En nogmaals
  Annabel is een ware heldin.

  1. Marija

   gouden woorden +++++++++

 8. meijer61200

  Fantastisch nieuws op deze regenachtige ochtend! Annabel is een absolute aanwinst voor FvD. Een vrouw die de dingen scherp ziet en zegt waar het op staat. Amsterdam heeft genoeg van de linkse kliek. GL en PvdA maak jullie borst maar nat!!

  Succes Annabel. Ik hoop wel dat je tijd over hebt om als columniste door te gaan.

  1. RobertMarsman

   Nou dat is dus nog maar de vraag. Leuke journalistieke stukjes schrijven is wel wat anders dan politiek bedrijven. Dat is een totaal ander beroep. Ik kan me vergissen natuurlijk maar mij lijkt ze niet echt een type voor de politiek eigenlijk.

   1. Becker

    Ik hoorde dat ze toch kan steunen op een pittige mavo-opleiding. Dan ben je geen domme vrouw, natuurlijk.

    🙂

    1. RobertMarsman

     Ik heb niets tegen Annabel Nanninga hoor. En ze schrijft soms leuke en directe columns maar dan houdt het ook op. Maar goed tegenwoordig is Nederland ook het land geworden waarin men heel gemakkelijk overstapt van het een naar het ander. Tegenwoordig kan blijkbaar iedereen de politiek in in Nederland. Of je nu een showmannetje bent, een advocaat of gewoon een freelance journaliste.

     Als dat de politiek van de toekomst zou moeten worden dan zie ik het toch ook vrij somber in eigenlijk.

     1. denk eens na

      Klopt zelfs Rutte is onze president.
      .

    2. meijer61200

     Ach, we krijgen een minister van Defensie die héél vroeger wel eens Stratego heeft gespeeld! Goed voorbeeld doet goed volgen toch??

     1. Becker

      Meijer meent dat een minister van Defensie ervaring en inzicht moet hebben in de kunst van het oorlogsvoeren.
      Dit soort domheid maakt je wel even stil.

     2. IJscoman

      De domheid van Dopper Becker maakt je inderdaad wel even stil. Een minister van justitie hoef niets van recht te weten. Een minister van financien hoeft niets van geld te weten. Ad fundum, etc.

 9. Vit

  Mijn dag begint goed, heel veel succes en vooral sterkte toegewenst tegen dat linkse gespuis, top tante Bel.

 10. Ben Zine

  Ik zou Annabel wel eens in debat willen zien met Femke Halsema. Waarschijnlijk zou Halsema de confrontatie niet aandurven, tegen Annabel heeft ze geen schijn van kans. Dan zie je een echte feministe (Nanninga) en een die doet alsof (Halsema). Wat een contrast.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Femke Halsema
   Ik ken die naam ergens van

   Dat is toch niet die vrouw die zijn eigen ‘kids’ op een roomblanke school stuurde onder het motto; Mijn Sociaal Experiment mag alleen ten koste gaan van andere Kinderen !!”

   Dat is toch die vrouw die een motie indiende om Nederland te islamiseren.

   Iemand me onlangs verteld dat zo iemand Progressief heet.
   En sociaal.
   En betrokken
   En verschillig.

   Experimenteren op andermans kinderen
   En de rode loper uitleggen voor Mohammed.

   Dat noemen ze tegenwoordig zelfs feminisme.

   How do you like them apples ?

  2. Becker

   Nanninga moet nadrukkelijk worden afgeraden in debat te gaan met Halsema. Dan kan ze elk resultaat in de verkiezingen wel vergeten.

   1. Vit

    Aldus iemand met het IQ van een doperwt, dat blijkt wel weer.

    1. Ni28

     Hij pretendeert wel de MAVO te hebben. Zou je niet zeggen.

   2. Ni28

    Zij moet juist in debat met Halsema gaan en dat zal zij ook doen. Hopelijk zal de gemiddelde Amsterdammer zijn verstand gebruiken in deze rode stad.

   3. meijer61200

    Hahaha!!! Met hypocriete Halsema in debat! Dit kwaadaardige linkse gezwel is alleen al amper te verstaan met haar bekakte attitude. Links is op sterven na dood, onthou dat nou eens Becker. Niet voor niets is de petitie tegen Halsema als burgemeester van Amsterdam vele duizenden keren getekend. GL met loopjongen Yasser, aangestuurd door ex terroristen, bevindt zich op een doodlopende weg.
    Godzijdank overigens. Het volk is de laffe weg kijkers helemaal zat. Halsema kan niet tippen aan Nanninga.

   4. sjun

    Halsema gaat helemaal niet in debat. Toen ze wist dat het schip van GroenLinks kelderde heeft ze tijdig de kuierlatten genomen. Dat er via mannetjesmakerij nog een keer wat minder nozele kiezers verleid zijn om op de volkomen geboetseerde trekpop Jesse Claver te stemmen zodat GroenLinks eenmalig kon profiteren van de terechte politieke afrekening met de PvdA doet daar niets aan af.

    Femke Halszaak is uitgewerkt. Haar trucjes zijn bekend en ze heeft niets meer te melden. GroenLinks heeft evenals de PvdA nood aan een aansprekende partijleider want de betuttelfacistische politiek van beiden spreekt niet langer aan. Maar welke succesvolle ingezetene wil zich tegenwoordig nog met die clubs associëren?

    1. Becker

     Sjun doet er goed aan zich emotioneel voor te bereiden op de grote kans dat Groen Links volgend jaar de grootste partij wordt in Amsterdam.
     In dat licht is benoeming van Halsema tot burgemeester niet onlogisch.

     1. sjun

      Ha, ha, ha, ze gooien daartoe nu al alle glazen in door een veel te grote broek aan te trekken.

 11. Ni28

  Annabel Nanninga heeft het lot van Pim Fortuyn getroffen. Haar journalistieke werk bracht haar geen genoegen meer omdat zij tegen dovenmansoren moest opboksen. Zo stapte ook Fortuyn toen in de politiek en dat doet zij nu ook. Hopelijk zal zij niet dezelfde lot ondergaan als hij want vooral in Amsterdam is zij door de Marokkanen gehaat. Moedig en nodig zoal de hele politieke beweging van de FvD. Ik hoop dat zij veel winnen want Amsterdam heeft het nodig na jarenlange linkse overheersing. Ik wil weer graag naar Amsterdam gaan.

  1. Becker

   Het valt natuurlijk niet mee om tegen dovemansoren te moeten opboksen.

   🙂

   1. Ni28

    Dat weet je zelf toch goed, Dopper? Je kunt je niet alleen op de groene boekje baseren. Die heb je onder je kussen maar verder dan dat komt je niet. De verstand haal je niet in uit dat boekje. En dat is hier goed merkbaar.

   2. meijer61200

    Beter een beetje doof dan ziende blind.

 12. Ni28

  Schakel toch je primaire reacties uit, Dopperbeker. Je lijkt steeds meer op een haat imam. Jouw laffe aanvallen tegen iedereen zijn het teken van je morele verval waar je kennelijk van geniet. Zieke man.

 13. Ruud562

  Heel moedig van deze Annabel. Die nu al wordt bedreigd vanwege haar duidelijke meningen gestoeld op pure waarheden! Annabel, go for it!!!

 14. Two Ravens Black Kettle

  Mijn inschatting is dat het te laat is.
  Een paar jaar geleden was het tien over twaalf.
  Nederland is gevuld met Quislings
  Quisling deugen in dit land
  Gekneed, gevormd door de media, onderwijs.
  En narcistische Drie Aapjes-facebook-ouders die hun kroost de vrede van de jaren ’70/’80/’90 misgunnen
  De meest egoistische generatie sinds ….well…sinds de jaren zestig wellicht
  En terwijl ze op partijen stemmen die de sluizen wagenwijd open hebben gezet en de toekomst van hun kinderen bedreigen zitten ze in hun bubbel goed te wezen.
  Wat zijn ze allemaal toch betrokken
  ……..
  Maar na ons de zondvloed
  &
  *uck het kroost

  Of zoals de heldin van A’dam zou zeggen (let wel ! zelfs gevat in een wet !)

  ” en verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is, en gaat over tot de orde van de dag.”

  Let wel !
  Deze heldin diende dit in na Beslan

  Beslan
  Honderden kinderen, onderwijzers, ouders als vee afgeschoten, kinderen liepen naakt rond, werden in de rug geschoten, doodsangst

  ” en verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is, en gaat over tot de orde van de dag.”

  Hoe zou Nederland er uit hebben gezien wanneer we geen A’damse Staatsmedia hadden gehad?
  Zou op gezond verstand geen sociale doodstraf hebben gestaan ?
  Zouden universiteiten niet gezuiverd zijn van dissidenten ?
  Had Fortuyn nog geleefd ?
  Theo ?
  Genitale verminking, eerwraak, straatterreur ?
  Zouden NL’rs niet gecastreerd zijn ?
  Castratie verwarren met deugen ?

  1. Becker

   Wat een verward geraaskal is dit.

   1. marco1

    Leken mij heldere ware woorden.

   2. Vit

    Het gaat je boven de pet en dat begrijpen we, is niet erg.

   3. IJscoman

    Mentaal gehandicapte Becker kan dit met zijn verstandelijke beperkingen natuurlijk niet begrijpen. Temeer daar zijn zuurlinkse afweerbarriere iedere verstandige opmerking doet afketsen.

   4. Ben Zine

    @Becker
    Voor jou verward geraaskal, voor mij een glashelder betoog.

 15. Ni28

  Hoe moet je de hel zien als je zelf voor hel zorgt?

 16. Jetske

  Ze had beter stukjes kunnen blijven schrijven, want dit wordt niks.
  Politiek is toch heel wat anders, jammer dat ze zich door Baudet heeft
  laten overhalen, hij zal haar wel een riant salaris hebben aangeboden.
  Kijk naar Jan Roos, daar werden ze op deze site ook hysterisch, die zou
  het wel gaan maken, wat doet Jan? Juist weer stukjes schrijven!!!
  Baudet schijnt op eigen krachten nog geen deuk in een pakje boter
  te kunnen slaan anders berdrijf je politiek op je eigen kracht en niet
  allerlei bekende Nederlanders er bij betrekken.
  Je stemt dan eigenlijk niet op de partij, maar op die speciale persoon.
  Baudet heeft bijna alle punten van de PVV gepikt, nu legt hij ook al
  beslag op de twitter berichten van Geert, op zo’n figuur zou ik nooit
  en te nimmer mijn stem geven. Trouwens, over baantjes carrousel!!!

  1. Becker

   Hear, hear!

  2. Punt50

   Jetske is jaloers op Annabel.

  3. marco1

   Als FvD niet was opgericht had Jan Roos nu zeker geen stukjes geschreven maar 100% die zetel wel gehaald.

 17. Rex Gildo

  Het lijkt erop dat Annabel Nanninga door elke natte vinger te lijmen is.
  Zij ging voor beroepsopportunist Joshua Livestro op de knieën om bij Jalta te gaan werken.
  Vervolgens heeft ze steeds beweerd niet in de (Amsterdamse) politiek te willen.
  Thierry Baudet is natuurlijk onweerstaanbaar, maar om je columns voor The Post Online op te offeren voor een kansloze missie in de verloren hoofdstad is wel erg overdreven.
  Verder wens ik haar en het Forum voor Democratie veel geluk toe.

 18. Jetske

  Rex Gildo

  Helemaal mee eens, ze schijnt ook nog lid van Groen Links te zijn geweest!

  1. Becker

   Ze geniet van aandacht.

   1. Vit

    Jij ook toch al is het negatief?

  2. meijer61200

   Ach, fouten zijn menselijk! Net zoiets als een kind als Dopper verwekken. Kan gebeuren…Toch kudo’s voor Annabel. Een moedige vrouw, en een échte feminist.

   1. Vit

    Wim is niet verwekt maar veroorzaakt.

 19. Roughwood

  Verrassend nieuws. Goed team. Hoog tijd voor een rechts no-nonsense geluid in links elitair Amsterdam!

 20. Amsterdammer01

  Ik denk dat ik niet de enige FvD-sympathisant was, die hierop afknapt. Eerder waren er al de flirts met Ebru Umar en nu dan met deze Annabel. Dit zijn dames die vooral goed zijn in provoceren, ruzie maken en moslims bashen. Maar ik vond de FvD nu juist interessant vanwege de intellectuele, liberale standpunten en het NIET meedoen aan ruzies, en het consequent respectvol en intellectueel debatteren. Daarnaast was er toch beloofd dat de FvD geen moslims zou bashen? Waarom sluipt dat er dan toch steeds in via de mensen met wie zij close zijn? Is dat om PVV-stemmers te trekken? Ik knap hier echt op af en mijn stem is de Fvd bij deze kwijt, en ik kan me voorstellen dat er meer echte liberalen zijn die beslist geen zin hebben in de rellerige clubjes rondom TPO en Annabel Nanninga.

  1. Vit

   Annabel en Ebru zijn behoorlijk intelligente vrouwen, Ebru zet ook haar leven daarvoor op het spel, deze dames horen er vooral bij.
   Ik denk dat FvD hier juist stemmers mee gewonnen heeft.

   1. Amsterdammer01

    Er zijn zoveel intelligente vrouwen die hun hersens ook nog gebruiken voor inhoudelijke verhalen. Dat mist bij deze dames totaal, ze blijven hangen in schelden en rancune en beperken zich tot one-issue. Hoe moet dat als ze straks stukken moeten gaan lezen en inhoudelijke reacties moeten geven? En hun leven op het spel zetten? Ze maken toch zelf iedereen voor rotte vis uit? Maar FvD mag van hier stemmen mee trekken hoor. Veel succes, mij zijn ze in elk geval kwijt.

 21. Blue monday

  Wat is dat toch met relatieve “beroemdheden en opkomende en reeds vergeten rechtse clupjes?
  Na de afgang van Jan Roos, zet FvD nu ook een roeptoeter in. Ik hoop voor haar dat ze
  in een debat of een inhoudelijke vraag niet net zo dichtslaat als Jan Roos, dat zou genant zijn.

 22. Guus Geluk

  O gut, weer een PowNed-mafklapper de politiek in.

 23. Viertel

  Journalisten en columnisten die de politiek in willen: Dat wordt meestal niks.
  Jan Roos (Powned) en Jan Dijkgraaf (Haagse Post) hadden niet de gunfactor om zelfs maar gekozen te worden, ondanks dat beiden lijsttrekker waren.
  Arend-Jan Boekesteijn (Elsevier) kwam wel in Kamer, maar door vergaande onhandigheid werd hij gedwongen tot voortijdig opstappen.
  Ronald Plasterk (Volkskrant) kwam nog het verst, in het kabinet zelfs. Maar hij gaat wel de geschiedenis in als de zwakste minister aller tijden.
  De perspectieven voor Annebel Nanninga (Post Online) zijn niet al te rooskleurig.
  Maar wie weet…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.