Tofik Dibi maakt gehakt van GroenLinks-huppeltutjes: ‘forceren elke hoofddoek-moslima tot levenslange vriendschap!’

Ooit was hij hét uithangbord van GroenLinks, maar oud-Kamerlid Tofik Dibi lijk in een nieuw stuk volledig te willen breken met zijn verleden. Hij haalt felt uit naar de sympathisanten van zijn oude partij, die hij neerzet als hypocriete nep-wereldverbeteraars. Met de mond belijden ze progressieve idealen, maar feitelijk leven ze gewoon als rechtse kapitalisten.

Dat Tofik Dibi geen fan is van aanhangers van het Forum voor Democratie, heeft hij meermaals duidelijk gemaakt. Maar ook met de achterban van de partij die hij jarenlang als Tweede Kamerlid vertegenwoordigde, GroenLinks, komt er nu karig vanaf bij Dibi. In een bijdrage aan de website De Gladiool schrijft de ex-politicus over de vreselijke hypocrisie van de ‘semi-progressieve meid die GroenLinks stemt en geen allochtonen kent’.

Dibi stelt het vermoeiende dwangmatige progressivisme van de GroenLinks-meisjes aan de kaak, wiens politieke activisme hij vederlicht vindt:

“Ze heeft een hart net zo groot als haar CO2-uitstoot

Na het zien van de confronterende docu Cowspiracy over de impact van de veehouderij op het milieu is ze helemaal om. Ze eet niet langer zeven, maar slechts zes dagen in de week slavinkjes of tilapia. Ze is gestopt met de douche een kwartier warm laten worden voor ze er een half uur onder staat. Op haar socials waarschuwt ze vrienden en familie voor de opwarming van de aarde door teveel CO2-uitstoot: ‘Mensen, wordt toch wakker voor het te laat is. Er is geen plan B, want er is geen planeet B!’ Bijvoorbeeld vlak voor ze naar Hong Kong vliegt. Haar zesde vliegvakantie dit jaar.”

Maar behalve de opvattingen over klimaat, bekritiseert Dibi ook de zelfislamisering van de jonge vrouwelijke GroenLinks-stemmers: “Zodra ze een moslima met hoofddoek spot, gaan alle alarmbellen af. Ze moet en zal bff’s worden en streept daar met liefde één van haar jeugdvriendinnen Hester, Marieke of Carlijn voor weg.”

Ook de bedenkelijke kledingstijl en het obstinate gehobby voor vrijwilligers van de GroenLinks-meiden worden ter sprake gebracht én direct keihard stukgeslagen.

Ik zou zeggen: Tofik, ga vooral zo door. Wellicht word je nog een keertje ‘woke’ en zweer jij ook je eigen obstinate linkse activisme af.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. EllyD19

  Een gladiool op de website gladiool.
  Als ik dit mannetje zie dan schieten de tranen me in de ogen.

  1. hans-e-pans

   Volgns mij is dit artikel niet geheel correct, het moet zijn.

   “EllyD19”

   Een gladiool op de website gladiool.
   Als ik dit “persoontje” zie dan schieten de tranen me in de ogen.

 2. buitenbeentje

  Rabbae, Dibi, wannabee Groen Links leiders. Het zegt alles over groen links.

  Onvoorstelbaar dat zoveel mensen op deze activistenpartij stemmen olv van een veroordeeld misdadiger, de poppenspeler achter een “knappe” Jan Klaassen.

 3. Nasrani

  Vertrouw nooit een moslim, dus deze niet!

 4. Floris

  Tofik Dibi ziet dit wel goed. Hij brengt de tenenkrommende hypocrisie van de linkse huppeltrutjes goed in beeld.

 5. Ni28

  T.D. begint het licht te zien. De hele linkse kerk is hypocriet! Oud nieuws.

 6. meijer61200

  Wat een enge vieze plek op zijn lip! Gatver! Je heef toch geen eeds of zo?

 7. Florissa

  Draait liever, en probeert het nu op deze manier, hij moet er niet aan denken dat die ooit aan het werk moet .

 8. sjun

  Punten voor Tofik. Politiekcorrectisme kan al even dramdwingend zijn als de levenovertuiging waarover het dwangmatig liegt. Wie zal de gebonden slachtoffers ervan bevrijden?

 9. Ecoshaarlem

  Die valse nicht bevuilt zijn eigen nest, hoe diep kan je vallen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.