Trieste Overijsselse rockband Bökkers verzon knokpartij voor publiciteit

Geen categorieokt 23 2017, 21:00
Alles voor aandacht.
De Overijsselse rockband Bökkers liet onlangs weten op Facebook dat zanger Hendrik Jan Bökkers klappen had gekregen van een stel tokkies. Dat was hoegenaamd gebeurd na een optreden in Tivoli Vredenburg.

"Na een gezellige avond in een café kreeg onze zanger woorden met een dame en een paar mannelijke familieleden van haar. Dit liep zo hoog op dat Hendrik Jan belandde in een flink handgemeen."

Hartstikke vervelend, natuurlijk. Of toch niet? Want wat blijkt? De manager van de band, Frank Satink, heeft nu toegegeven dat het hele verhaal keihard verzonnen is. Waarom de band de aanval verzon?
Simpel: voor de publiciteit.
Gratis media-aandacht enzo.
Dieptriest natuurlijk, maar ergens past het ook wel weer bij Nederland anno 2017, waar slachtoffers vereerd worden, maar mensen die daadwerkelijk iets bereiken en voor zichzelf opkomen weggezet worden als 'gekken,' 'klootzakken' of 'arrogant.' Een loser zijn is het Nederlandse equivalent van een held zijn in Amerika (en ieder ander land).
Geen wonder dus dat Hendrik Jan dacht dat dit een geweldige manier was om zichzelf en zijn fopbandje in de kijker te spelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten