Wel ja joh: haatimam El Alami Amaouch wil op kosten van de overheid een luxe zeskamerwoning huren

De uit België getrapte jihadistische haatprediker El Alami Amaouch heeft in Nederland al een uitkering aangevraagd en wil zo spoedig mogelijk een zeskamerwoning gaan betrekken. Op kosten van u en mij, dus. Het valt nog mee dat hij geen verzoek heeft ingediend voor een villa met zwembad en butler.

Nederland en België hebben al jaren een boel te stellen met haatimam El Alami Amaouch. Hij predikte haat in Veenendaal en menig Syriëstrijder vond in de teksten en uitspraken van de krombaard een reden om zich bij ISIS aan te sluiten, en menig kind van deze kerel is dusdanig ontspoord dat hij z’n tijd moet doorbrengen in een jeugdinrichting. Kortom: een knettergekke en bizarre islamitische volidioot die niks behalve gif en rotzooi brengt aan de Lage Landen.

Maar goed, we zijn niet allemaal in de wieg gelegd voor het zijn van een productieve deelnemer aan de Nederlandse maatschappij: sommigen deugen nu eenmaal niet, en Amaouch hoort zéker bij die laatste categorie. Wat vervolgens dan wél bloedirritant is, is dat zo’n kerel z’n handje ophoudt bij de maatschappij die hij zelf probeert kapot te maken. België is hij al reeds uitgetrapt, en dus komt hij nu in Nederland de uitvreter uithangen:

“Amaouch probeert er het beste van te maken. Bij woningcorporatie Haag Wonen meldde hij zich aan voor een sociale huurwoning. Het liefst met zes kamers, maar hij is bereid genoegen te nemen met vier. ‘Huizen met zes kamers zijn moeilijk te vinden. Dus vier kamers is ook goed,’ zegt hij tegen De Telegraaf. Ook heeft Amaouch inmiddels een uitkering aangevraagd, maar nog niets gekregen.

De gemeente Den Haag is de haatimam liever kwijt dan rijk. ‘Er kan alleen worden ingegrepen als hij een strafbaar feit pleegt, en dat is tot nu toe niet gebeurd,’ zegt een woordvoerder tegen Elsevier Weekblad.”

Voor doorgeslagen radicalen als Amaouch is overigens maar één woning geschikt: eentje met slechts één kamer, een paar spijlen als raampje en een dik slot op de deur. Met een cipier, en een ‘kamergenoot’ die luistert naar de naam Bubba.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Marija

  Nederland vráágt hier toch om, zij zijn slim en wij doen dom.

 2. meijer61200

  Een 6 kamer woning? Toe maar! Woningen genoeg, zeker voor dit soort zielige verschoppelingen. Is voormalig paleis Soestdijk geen optie voor deze meneer? Maar 6 kamers is wel veel werk om schoon te houden. Dus graag ook wat pittige kamermeisjes meeleveren (Een jaar of 8-9 oud zou fijn zijn) Omdat deze arme ziel moet leven van outkerink, graag een PGB budget ter beschikking stellen. Alleen met de kinderbijslag voor zijn 12 kindjes komt hij niet uit. Dus Krikke; Wil je dit vandaag regelen, anders denkt hij nog dat we een moslimfobie hebben, en dat moeten we niet willen met z’n allen.

 3. henk vintage

  Trek het Nederlandse paspoort in van die haatzaaier en als Marokko hem niet terug wil hebben, dan de uitkeringen naar Marokko bevriezen.
  Kijken hoe snel ze hem opnemen.

  1. Pedrito

   Helemaal mee eens, maar eerst nog wel even onverdooft herbesnijden met een stomp mesje. Helemaal in IS-stijl, dus in het openbaar.

   1. DirkSteen

    Dat is een heel goed plan, maar onze “knuffelaars” zullen er wel voor zorgen dat dit figuur aan een huis wordt geholpen en zijn idiote ideologie werden kan verspreiden.

  2. meijer61200

   Henk; Marokko neemt geen uitschot uit het RIF terug, al jaren niet. Enige dat zou helpen is stoppen met geld over maken naar dit land, maar ja, je kent de politiek in NL.

  3. Rosasolis

   @henk vintage. Nederland moet eindelijk geen dubbele-paspoorten meer accepteren.
   Nieuwe buitenlanders moeten kiezen: of blijven zij burger van hun moederland of
   Nederlander worden, met alleen een Nederlands paspoort. Hoe lang moeten zij kunnen profeteren van 2 landen?
   Vele jonge meisjes worden de dupe van dit regeling. Als de familie op vakantie gaat naar Marokko, of een andere moslim land, worden vaak jonge meisjes uitgehuwelijkt aan een oudere man, die een oom of neef is. Velen van deze meisjes zijn
   16 jaar of nog jonger. Vaak kennen zij het taal niet, en hebben zij geen zin om hun leven in Nederland op te geven. Zodat zij vluchten naar de Nederlandse ambassade…als het hen lukt! Maar om terug te komen naar dit griezel die haat aankondigt in Den Haag, hij en z’n bezeten zoon van 18, die vertelde dat “Christenen moeten gedood worden”, moeten onmiddellijk uit dit land gezet worden, en gestuurd naar terug hun moederland. Hun preken zijn gevaarlijk, en zij houden niet van Nederland. In vroegere tijden werden mensen gedood wegens landverraad.

 4. Rosasolis

  Trouw heeft van ochtend een groot artikel met foto over deze gevaarlijk Imam
  gepubliceerd. Hij komt oorspronkelijk uit Marokko, maar het probleem is dat hij
  trouwde jaren geleden met een Nederlandse. Dus heeft hij nu een dubbele paspoort.
  Misschien kan dit een keer goed uitkomen: zet dit griezel op een vliegtuig terug
  naar z’n moederland. Laat zijn vrouw en kinderen volgen, vooral zijn 18 jaar oude zoon
  die op YouTube recentelijk heeft opgeroepen om Christenen te doden! Als je die foto
  ziet dan zie dat dit man heel erg gestoord is. In plaats van een 6 kamer woning voor dit griezel in Den Haag te geven, moet iemand hem een contract aanbieden voor een nieuwe Griezel film in Hollywood. Hij zou niet eens veel make-up nodig hebben!
  Ik hoop dat er spoedig nieuwe, strengere wetten zullen komen, want wij kunnen niet
  meer gestoorde, agressief imams accepteren, en ook niet hun zonen die roepen op
  agressie tegen Christenen. Deze mensen passen niet in ons Nederlandse maatschappij.

  1. Vit

   Jouw bijdragen zijn lastig te lezen Rosasolis.

   1. Rosasolis

    @Vit. U heeft mijn bijdragen niet te lezen. Ik ken genoeg anderen die ze
    wel waarderen.

 5. buitenbeentje

  vrije vestiging in Europa met behoud van uitkering?. Sorry, maar in de rest van Europa moet je eerst gewoond hebben voor je een uitkering krijgt, zelfs als je uit een ander Europees land. Dat zal in NL wel weer anders zijn. Hier mag je haten, alleen geen kritiek hebben op de islam.

 6. DolleDries

  De wachttijd op een sociale woning is op dit moment zo 10 jaar.

  1. corfo

   @ DolleDries.
   Gaat ten koste van een Nederlands gezin !
   Nou ja, in dit landje is niks “te gek” als ’t om parasieten gaat, vooral om “gevaarlijke parasieten”.

  2. meijer61200

   Dolle Dries; Dat is alléén van toepassing op autochtonen hoor! De verschoppelingen uit de M.O. zandbakken gaan voor. Straks gaan ze nog denken dat we last hebben van islamofobie.

 7. corfo

  Dit kan alleen in Nederland anno 2017.
  Wát een zeskamer-woning ? ?
  Een éénkamer-woning in het Huis van Bewaring, en z’n zoon in een kamertje er naast !
  Zijn die oorlogshitsers nou helemaal besodemieterd. Terug naar je hol in ’t Rifgebergte.
  “Regering” doe hier iets tegen !!!

  1. Rosasolis

   @Corfo. Wat is gebeurd van de nieuwe regeling van vorige jaar: dat alle haat imams
   worden uit Nederland onmiddellijk gezet, en worden op een vliegtuig gezet naar de
   moslim land van hun keuze? Dit gebeurde vorige jaar met een gast imam uit Marokko tijdens de Ramadan. Nadat de vrijdag dienst was afgelopen, werd hij opgepakt door de
   AIVD, en een paar uren later was hij weg. Het heeft te lang geduurd voordat ons nieuwe regering kon beginnen. En nu, als er een nieuwe wet spoedig moet komen van de nieuwe regering, moet het een echte, duidelijk wet zijn, dat ons veiligheid kan verzekeren. Tot dat dit wet tegen terrorisme en haat preken in Nederland komt, zijn wij nergens veilig!

 8. DolleDries

  In plaats daarvan zal Amerika vanaf nu financiële en humanitaire steun “rechtstreeks” geven aan christelijke gemeenschappen in het Midden-Oosten door middel van USAID, en zal daarmee de corrupte VN vermijden. Vertelde vicepresident Mike Pence aan de christelijke leiders uit het Midden-Oosten die in de hoofdstad van het land waren verzameld voor de jaarlijkse ‘In Defence of Christians’ top.
  “President Donald Trump heeft de Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken opdracht gegeven om te stoppen met de Verenigde Naties geld te geven om humanitaire hulp te verlenen aan vervolgde religieuze minderheden in deze regio.”
  “Mijn vrienden, die dagen zijn voorbij”, zei Pence en voegde eraan toe dat de Obama-administratie meer dan een miljard dollar heeft betaald voor humanitaire hulp, en daarmee het grootste deel van het budget van de VN heeft gefinancierd. “Maar de Verenigde Naties hebben te vaak gefaald met het helpen van de meest kwetsbare gemeenschappen, met name religieuze minderheden,” zei Pence. “Het resultaat is dat talloze mensen blijven lijden en onnodig afzien.”
  Pence noemde het een “verdrietige realiteit”‘ dat de belangrijkste aanwezigheid van de VN in terroristische plaatsen zoals Syrië en Irak hun vlag is gehesen op verlaten gebouwen in plaatsen waar vervolgde christenen niet eens aanwezig zijn. “En terwijl geloofsgebonden groepen met bewezen verdiensten en diepe wortels in deze gemeenschappen meer dan bereid zijn om te helpen, ontkent de Verenigde Naties te vaak hun financieringsverzoeken,” zei Pence.
  “Onze medechristenen en allen die vervolgd worden in het Midden-Oosten, zouden niet afhankelijk moeten zijn van multinationale instellingen wanneer Amerika hen direct kan helpen,” zei Pence, en verkondigde Trump’s bevel aan het ministerie van Buitenlandse Zaken om te stoppen met de financiering van de ondoeltreffende hulpverlening bij de Verenigde Naties.
  “En vanaf deze dag zal Amerika direct steun geven aan vervolgde gemeenschappen via USAID,” zei hij. Pence vervolgde zijn opmerking met een citaat uit het Nieuwe Testament, 13: 5-6, “Ik zal u nooit verlaten en u niet verwerpen.”

 9. Ni28

  Nederland is weer de gekke Henkie.

 10. DolleDries

  Volgens de nieuwe EU richtlijnen genieten moslimmigranten voortaan ook in de media speciale bescherming, en zijn aanslagen en misdaden door moslims de facto enkel nog de schuld van de Europeanen zelf.
  Op initiatief en aandringen van de Europese Unie heeft de Europese Federatie van Journalisten (EJF) besloten om in nieuwsberichten en verslaggeving over misdaden en terreuraanslagen de termen ‘islam’ en ‘moslim(s)’ voortaan helemaal weg te laten, omdat dit ‘stigmatiserend’ zou zijn. Aangezien bijna alle aanslagen, en een proportioneel overgroot deel van veel misdaden, worden gepleegd door mensen met een doorgaans islamitische migrantenachtergrond, zouden de media consequent zijn als ze bij een verkrachting voortaan niet meer vermelden dat de dader ‘een man’ is. Dat zou immers maar ‘stigmatiserend’ zijn. En trouwens, is ook het vermelden dat een ‘vrouw’ het slachtoffer is, niet stigmatiserend?
   
  Juncker: ‘Europa is en blijft immigratiecontinent’
  ‘Europa is in tegenstelling tot wat velen zeggen geen fort, en mag dit ook nooit worden,’ verklaarde EU-Commissiepresident Jean-Claude Juncker in zijn jaarlijkse toespraak in september. ‘Europa moet het continent van solidariteit blijven waar mensen die vluchten voor vervolgingen een toevluchtsoord kunnen vinden.’ Dat ook volgens officiële (VN) cijfers slechts 2,5% van de migranten zo’n ‘vluchteling’ is, en tal van experts erop wijzen dat bijna alle échte vluchtelingen achterblijven, is een van de vele feiten die door de media niet meer mogen worden genoemd, omdat ze niet bijdragen aan de politieke doelstellingen van Brussel.
  Journalisten ingeschakeld als politiek-correcte instrumenten van de EU
  De massamedia klagen over ‘nepnieuws’ als ze het over Donald Trump of onafhankelijke nieuwssites hebben, maar werken nu zelf gewillig mee als instrument van de EU-Superstaat bij het verspreiden van politiek-correct officieel goedgekeurd nepnieuws, door de instructies hoe over bepaalde zaken –en met name de islam, islamisering en de massale moslimimmigratie- moet worden bericht, nauwgezet op te volgen.
  Het EJF geeft in zijn ‘media tegen haat’ campagne zelf toe dat ‘de media en journalisten een belangrijke rol spelen bij het informeren… over het beleid… betreffende migratie en vluchtelingen.’ Negatieve berichten over (moslim)migranten worden voortaan automatisch als ‘discriminatie’, ‘racisme’, ‘xenofobie’ en ‘haatspraak’ betiteld, en moeten worden tegengegaan, aldus de federatie.
  Moslimmigranten krijgen speciale bescherming in en door de media
  De ‘Media tegen Haat’ campagne wordt ondersteund door het ‘Rechten, Gelijkheid en Burgerschap’ (REC) programma van de EU, dat sinds 12 oktober zelfs een handboek met richtlijnen voor berichtgeving heeft opgesteld onder het ‘Respect Words: Ethical Journalism Against Hate Speech’ project, waarmee de media wordt opgedragen ‘niet langer tijd of ruimte te geven aan extremistische opvattingen’, noch aan ‘oversimplistische verslaggeving over migratie’, omdat deze ‘de veiligheid van migranten in gevaar kunnen brengen’ (2).
  Dat toont ondubbelzinnig aan dat de journalisten zich laten gebruiken voor specifieke politieke en ideologische doelen, die erop gericht zijn de islamitische religie en haar volgelingen speciale bescherming tegen alle kritiek te geven, hoe terecht die ook is, en met hoeveel feitelijke gebeurtenissen, zoals aanslagen en misdaden, deze ook kan worden onderbouwd.
  In de richtlijnen staat zelfs expliciet genoemd dat de media ‘de zichtbaarheid van moslimmannen en –vrouwen in de berichtgeving moeten verhogen… en de ‘diversiteit’ van moslimgemeenschappen moeten benadrukken’ (over contradictio in terminis gesproken! Als er één gemeenschap niet divers is –en dat zelf ook pertinent niet wil zijn-, is dat een islamitische wel.). Negatieve berichten, commentaren en zienswijzen over de islam en moslims ‘moeten meteen worden betwist’. Judith Bergmans commentaar voor het Gatestone Institute: ‘Zelfs Orwell had dit niet kunnen verzinnen.’
  Dodelijke aanslagen? Het is nooit de islam, maar onze eigen schuld
  Een moslim die met zijn auto opzettelijk mannen, vrouwen en kinderen overhoop rijdt of zichzelf tussen hen opblaast, zoals al zo vaak is gebeurd, daarbij ‘Allahu Akbar’ schreeuwt’, en zijn daden op internet opdraagt aan Allah en Mohammed en onderbouwt met teksten uit de Koran, en daar massaal voor geprezen wordt door imams en medemoslims – het heeft volgens de EU en de grootste journalistieke organisatie van Europa vanaf nu ook officieel helemaal niets (meer) met de islam en met moslims te maken.
  Waar het dan wel mee te maken moet hebben? Met ‘kolonialisme’, ‘racisme’ en ‘sociale ongelijkheid’, zoals het ‘Respect Words’ handboek stelt. Met andere woorden: als moslims aanslagen en misdaden plegen, is dat feitelijk altijd onze schuld, de schuld van de Europeanen.
  ‘Persvrijheid’ betekent anno 2017 dus je laten betalen en gebruiken als propagandaverspreiders van de EU, en daarmee de islamisering van Europa. De laatste flintertjes authentieke journalistiek, die vroeger het rapporteren van de ‘naakte’ feiten hoog in het vaandel had staan, zijn verdwenen. Professionele journalisten laten zich met volledige medewerking inschakelen om de vrijheid van meningsuiting in Europa, ooit een basispijler van onze samenleving, definitief ten grave te dragen, en de burgers een eenzijdig, misleidend –om niet te zeggen leugenachtig- politiek-correct beeld van de realiteit te schetsen.

  1. corfo

   “Europa is en blijft immigratiecontinent.”
   Dit lispelt Jan Kloot Juncker, u kent hem wel, de Korsakov patiënt die denkt dat hij zélf Europa is !! Namens wie zit die vent daar eigenlijk ?
   Hij slaat volkomen wartaal uit.

 11. Top

  Wat vreemd? Nog geen reactie van ‘doppertje blaaskaak’ of ‘guusje’ (ik ben misbruikt in de kerk). Komt zeker niet van pas, in hun straatje?

  1. Dubbele Komma

   ja inderdaad vreemd dat dhimmie doppertje nog niets te vertellen heeft op deze verspreider van het geloof van de liefde en lavendelgeur.

   waarschijnlijk zijn kop in het zand aan het steken. woestijnzand.

   misschien ligt hij rond deze tijd op zijn bidkleedje.

 12. Adriaan

  Geachte mensen van de Nieuwe Regering,
  Als deze man niet á là (Allah) minuut het land wordt uitgeschopt, kan ik u verzekeren dat deze imam de eerste zal zijn, die vermoord wordt, uit naam van de Nederlandse bevolking.

  1. PMG

   @Adriaan – Zo, die mededeling staat! Waar hij op gebaseerd is weet ik niet maar men is nu op de hoogte, waarmee voldaan is aan wat in het wetboek van strafrecht staat. Deze imam moet dus beveiligt gaan worden wat ons weer geld gaat kosten. Ik begrijp niet hoe deze man aan een NL paspoort komt. In Zwitserland moet je 10 jaar getrouwd zijn om als buitenlander een zwitsers paspoort te krijgen. Ik vind dat dat hier ook zou moeten.
   Verder vind ik dat door de oproepen die deze man heeft gemaakt er A. mensen zijn gemarteld en omgebracht op de meest vreselijk wijzen en B. een hoop cultuurgoederen in het midden-oosten moedwillig zijn vernielt en hij voor beiden persoonlijk mede-aansprakelijk dient te worden gemaakt en vervolgt.
   Ik kan niet begrijpen dat deze man (en zijn zoon) die oproepen om over te gaan tot de meest verschrikkelijke misdaden nog vrij over straat loopt terwijl een Geert Wilders zich moet verantwoorden voor het stellen van een simpele vraag? Hoe ver denkt de overheid dit te kunnen drijven? Gewoon een moslim-knuffelaar als MVJ aanstellen? Dit is een klap in het gezicht van velen. Wat is de achtergrond van de grootste groep gedetineerden in ons land? De overheid stelt in het nieuwe regeer akkoord dat geprobeert gaat worden gevangenissen open te houden? Dit moeten we schijnbaar letterlijk nemen? Er lijkt mij voldoende potentiele clanditie, neem deze soepjurk die gelijk 6 kamers wil!

 13. denk eens na

  Wat dacht hij van een 1 kamer woning met tralies.

 14. Duckday

  Dit land is ziek incl de POLITIEK die steeds maar aan het vertroetelen is angst om de waarheid te vertellen

 15. meijer61200

  Ik lees zojuist wat meer over deze meneer; Op zijn 20e naar Nederland (uiteraard) Tot zijn 28e in de paprika´s gewerkt, en vanaf toen outkerink vanwege zere handjes.
  Deze man moet toch geholpen worden? Aan zijn buitengewoon intelligente voorkomen te zien, kan hij toch ander werk doen? Binaire Atoomsplitsing? Zonne energie? Hersenchirurg? Docent aan de T.U. in Delft? Tandarts?? Hup UWV doe deze meneer eens snel helpen, anders trekken we de racismekaart hoor.

 16. @Supermaharadja

  Vader Abraham en de plofsmurfen

 17. Carolina

  Een 6 kamerwoning dus ook een half dozijn kinderen? Dus ook kinderbijslag etc etc. Mag toch hopen dat het niet doorgaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.