Wilders deelt ronduit enge dreigberichten: ‘Ik krijg €100.000 als ik jou tussen oktober en december vermoord’

Geert Wilders heeft op social media weer enkele berichten gedeeld van mensen die de PVV-leider iets willen aandoen. Sommige berichten zijn weinig meer dan gescheld met ‘kanker’ en de bedreiging iedereen in zijn familie te “neuken”, maar anderen zijn akelig slim opgesteld. Zo beweert iemand die zich “deep web moordenaar” noemt dat hij €100.000 krijgt als hij Wilders tussen nu en 1 januari van het leven berooft.

Eerder deze week maakte PVV-leider Geert Wilders via Twitter al enkele bedreigingen van “fans” wereldkundig. We kregen voor het eerst een echt inkijkje in wat voor rommel Wilders al meer dan tien binnenkrijgt en waarom hij dus een uitgebreide persoonsbeveiliging geniet. Zo blijken er bizar veel mensen te zijn die niet Wilders zelf in het ziekenhuis of mortuarium willen krijgen, maar dreigen alle vrouwen in zijn familie te verkrachten. Van zijn vrouw tot zijn dochters (die Wilders overigens niet heeft: do your research, idiots), vrouwen wiens enige misdaad is dat ze toevallig verwant zijn aan de fractievoorzitter van de PVV.

In een nieuwe ronde geopenbaarde bedreigingen, zitten dat soort bedreigingen er ook weer bij. Wilders heeft inmiddels “al weer vijftig” van dit soort berichten, zo verklaart hij op Twitter. “Fijn weekend allemaal,” voegt hij er nog sarcastisch aan toe.

Veel van zijn bedreigers blijken bovendien het woordje ‘kanker’ heel erg leuk te vinden. Ofwel als scheldwoord (“ik sla jouw kanker tanden uit je kanker bek, kanker jood”) ofwel als ziekte die de PVV-leider zou moeten krijgen (“ik neuk jou zo hard dat je kanker krijgt”).

Maar één dreigement volgde dat “kanker”- en “neuken”-patroon niet, en is daardoor juist extra griezelig. Ene “deepwebmoordenaar” kwam via Instagram met de mededeling dat er op dat zogenaamde deep web dus mensen zitten die voor een ton de dood van Geert Wilders willen kopen. De zelfverklaarde moordenaar zegt:

“Ik kreeg net een belletje op het deepweb en hij zij (sic) dat hij me 100000 ging geven als ik jou tussen oktober en december vermoord (sic) dus ik had ja gezegd dus wat ik wil bedoelen dat je op straat beter zou oppassen want ik heb geweren die nergens verkrijgbaar te zijn (sic) als ik jou was zou ik beter oppassen want ik weet waar je woont en elk moment waar je bent.”

Brrr… wat lopen er toch ook een hoop psychotische idioten rond op deze wereld. Het is triest dat het nodig is, maar wat een gelukkige gedachte dat we in een land leven waar we mensen als Geert Wilders gewoon persoonsbeveiliging kunnen geven.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. HaZ

  “Ik kreeg net een belletje op het deepweb”.
  “ik heb geweren die nergens verkrijgbaar te zijn”.
  De inteelt straalt er vanaf !

  1. dark hole

   🙂 inderdaad 🙂 dit bedreigend onderdeel is echt hilarisch 🙂 in het kader van “ik heb iets wat niemand heeft en wat nergens te krijgen is” kun je dus concluderen dat dit eveneens slaat op de afwezigheid van zijn hoeveelheid hersencellen 🙂
   Wat deze persoon wel heeft is inderdaad moeilijk te verkrijgen….maar het is te doen…via inteelt inderdaad 🙂 En welke bevolkingsgroepen heb ook al weer de grootste kans op geestelijke afwijkingen als gevolg van inteelt 🙂 Appeltje eitje 🙂

   1. dark hole

    🙂 En welke bevolkingsgroepen hebben [correctie na ongevraagde bemoeienis van een ongevraagde spellingscontrole] ook al weer de grootste kans op geestelijke afwijkingen als gevolg van inteelt 🙂 Appeltje eitje 🙂

    1. Kodi

     Het geïmporteerde kiesvee van de PvdA, D’66 en Groen Links oftewel de geïmporteerde achterlijkheid?

    2. Kodi

     Wat begiftiging met de Islam zo al met de hersenen doet: Ziekelijk, ziekelijker, ziekelijkst. Lees hieronder een stukje tekst uitgesproken door een Marokkaan mee en zie bevestigd dat als je achterlijkheid importeert je ook achterlijkheid krijgt.

     http://i67.tinypic.com/2e668u1.jpg

     1. Kodi

      En de inspiratie voor deze geëtaleerde achterlijkheid kan je ontlenen aan het haatepistel de Koran. Is er iemand die nog twijfelt aan dat de Islam achterlijkheid brengt.
      https://pbs.twimg.com/media/DMC_dZOXkAAHrK7.jpg

     2. Kodi

      En de inspiratie voor deze geëtaleerde achterlijkheid kan je ontlenen aan het haatepistel de Koran. Is er iemand die nog twijfelt aan dat de Islam achterlijkheid brengt?
      https://pbs.twimg.com/media/DMC_dZNX0AMH0SE.jpg

    3. Kodi

     Willen we meer of willen we minder?

     [ ] meer
     [x] minder

   2. Kodi

    Het geïmporteerde kiesvee van de PvdA, D’66 en Groen Links oftewel de geïmporteerde achterlijkheid?

  2. hans-e-pans

   Hoe kun je nu geweren hebben die nergens vekrijgbaar zijn?

 2. Ritter

  Je moet een sterke rug hebben om na zoveel jaar onderduiken en na zoveel dreigementen nog steeds voor je idealen op te komen.

  1. Kodi

   Dat verdient mijn stem. En om het er nog maar even in te wrijven: PVV + 5; VVD -/- 8; PvdA -/- 29. En daar worden de sneue blog stalkers of liever gezegd blog stakkers niet vrolijk van. De Nederlanders daarentegen wel.

 3. Tinneke

  Wat ik bedoele is…………dat ik weet waar jouw huis woont.

  1. swetsnek

   hahahahahahaah you go girl .Wat een giller Wilders zal er soms zelf ook wel om moeten lachen denk ik

 4. Kodi

  Aan het taalgebruik van al deze dreigers kan je wel weer merken dat de Islam een groot maatschappelijk kanker is.

 5. nickname1001

  En zo verkrijgt Wilders weer de aandacht van zijn discipelen.
  Niet via de 2e kamer maar via twitter en DDS.

  .

  1. DolleDries

   Ik ben met je eens, het is goed dat Wilders aandacht geeft aan dit walgelijke feit en dit nog eens duidelijk maakt aan zijn kiezers.
   Je hebt nogal wat mensen die zijn beveiliging overbodige vinden ,er heeft hier bv lang een Doppert rondgezworven die er nog al smalend over deed. Maar goed die zat ook veilig achter een hek in een inrichting.

  2. Kodi

   Uit al je bijdragen waarin je enkel je eigen domheid zonder ook maar enige kennis van zaken etaleert, ook als het over de Tweede Kamer gaat.
   Geert Wilders was weer op dreef in de Tweede Kamer. En laten we eerlijk zijn: Hij had geen ongelijk. Als ik jou was, dan zou ik het filmpje gaan bekijken. Dan steek je tenminste nog wat op van wat er zich in de Tweede Kamer afspeelt in plaats van dat je straks voor de zoveelste keer je eigen domheid zonder ook maar enige kennis van zaken etaleert.

   Inbreng Geert Wilders (PVV) in het debat over de formatie [12-10-2017]
   https://www.youtube.com/watch?v=lncB3paEpFI&ab_channel=LeuksteYouTubefragmenten

  3. Top

   Net als ik denk, dat u niet dommer uit de hoek kan komen, lukt het u toch weer om de lat nog lager te leggen. Wat zou ik graag een diner dansant op uw postzegel willen organiseren. U bent wel erg ziek in die twee hersencellen die u bezit.

 6. DolleDries

  Vergeet niet dat figuur als links gekkie Anne openlijk in de media de zaak mag op zwepen en oproepen tot stenigen.

 7. Peter Loosduinen

  Bij de wouid-be politica Simons was heel het land in rep en roer.
  Ze mocht met haar smoelwerk iedere dag op de treurbuis komen en de zaak kreeg alle mogelijke aandacht van ons justitieapparaat.
  Nu betreft het een WITTE man en niemand doet zijn bek open.

 8. Ali Yas

  “wat een gelukkige gedachte dat we in een land leven waar we mensen als Geert Wilders gewoon persoonsbeveiliging kunnen geven”

  Ben je mal, Tim? Persoonsbeveiliging is een ellendig alternatief voor het oppakken en langdurig opsluiten van de bedreigers.

 9. nienke

  Wie doet wat aan deze afschuwelijke bedreigingen? hoor onze politici er geen woord over reppen, niemand opent z’n muil hierover.
  Heel anders toen onze zielige Simons dreig brieven kreeg, Ascher stond direct klaar met z’n mening, vond het een schandaal enz enz.
  Mevr. kwam op de TV. uit janken, zij was zo geschrokken van al die gemene emails.
  Wat zal ze blij zijn Wilders de witte Nederlander die het verdient geschoffeerd te worden door deze woestijnratten die alleen iets op kunnen lossen met geweld, moorden, fatsoenlijk met woorden iets oplossen kunnen deze onopgevoede woestijn ratten niet, beschaving is hun nooit bijgebracht.
  Dit soort walgelijke achterlijke domme idioten horen niet in dit beschaafde westen.
  Gauw terug naar je zandbak.

 10. Gerlos

  Het is een zegen dat er mensen zoals Wilders en Baudet in de kamer zijn die tegen gas geven voor een heel groot gedeelte van de Nederlandse bevolking.

  1. Pjotter

   Inderdaad Gerlos voor een heel groot gedeelte van de Nederlanders en het worden er ook steeds meer, maar helaas komt het nog steeds niet tot uitdrukking en resultaat in hun politieke keuze.

  2. Peter Loosduinen

   Gerlos heeft gelijk !

 11. Parestado4

  De hatelijke groeten van:Sahoud ha Amalek!

 12. Duckday

  En die **** rechters willen iemand veroordelen voor een uitspraak maar aan deze dreigementen wat doen ze er aan Ook voorgedrukte aangiften ook wethouders en prominenten een optocht houden En een minister President roepen schande en maar steeds herhalen hij durft geen verantwoording te nemen zou die minister President steeds in de spiegel kijken

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.