Geert Wilders doet weer aangifte van vreselijke bedreigingen: “Ik ga je hele kanker leden eruit snijden”

wilders-fidgetspinner
Foto: Geert Wilders en zijn fidget spinner. Bron: Geert Wilders / Facebook.

Als iemand hatemail ontvangt in Nederland dan is het echt PVV-leider Geert Wilders.

In een normaal land, met normale mensen, kun je het gepassioneerd oneens zijn met elkaar over politieke en sociale onderwerpen zónder dat je de ander bedreigt omdat die de euvele moed heeft een andere mening te hebben dan jij. Helaas leven wij al heel lang niet meer in zo’n land. In Nederland anno 2017 is het heel ‘normaal’ om bloggers, columnisten, journalisten én politici te bedreigen.

Die bedreigingen komen uit verschillende hoeken. Soms zijn het extreemrechtse mafketels, dan weer islamistische extremisten. En op andere gelegenheden komt een milieufreak aanzetten die maar wat graag mensen vermoord die, zeg, bont dragen.

De persoon die het vaakst bedreigd wordt in Nederland is, ongetwijfeld, Geert Wilders. Daarom doet hij tegenwoordig elke week aangifte, in de hoop dat het zijn dreigers ervan weerhoudt om hun dreigementen te uiten. Helaas lijkt die actie vooralsnog weinig resultaten op te leveren. Kijk maar eens naar de bedreigingen die hij afgelopen week weer ontving:

Daar staan dus teksten als “ik ga je hele kanker leden eruit snijden en in je kanker been klaarkomen,” “ik schiet jou,” “Ik snij je keel door met een katana,” “WOLLAAHH IK STEEK JE NEER MET JE LELIJKE OUDE OPA SCHAAMHAAR OPJE HOOFD,” “Ik maak je dood in Den Haag bij stadsgebouwen,” “ik laat je vierkant verkracht worden,” “sniper staat klaar,” en “laat die pvvers kome kijk hoe jullie beschoten gaan worden.”

Dat gaat tegenwoordig blijkbaar door voor ‘normaal politiek debat’ in bepaalde kringen.

Triester dan dit wordt het eigenlijk niet. En ja, dat hebben we voor een groot deel te danken aan tokkies die zich niet kunnen inhouden en op, in hun ogen, “provocaties” reageren door met geweld te dreigen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

82 reacties

 1.   

  Vorige week nog enkele mensen veroordeeld die de anti-Zwarte Piet zouden hebben beledigd en/of bedreigd. Hoe zit het met deze aangiften, wordt er nog wat aangedaan?

  1.   

   ja nou precies, daar dacht ik ook meteen aan. Mensen die veel minder erge dingen zeggen tegen Sylvana en anti Pieten worden opgespoord en moeten voor het hekje komen.
   Ik ben ook hoogstverbaasd.

  2.   

   Dat er niets aangedaan wordt ,moet toch wel duidelijk zijn met Grappenmakers in het kabinet .
   Een theelichtje naar de koets gooien dat is pas een aanslag of iets naar een Moskee gooien dan zijn ze daar in rep en roer of ongenood een school binnen gaan met zwarte pieten dan spreekt Rutte er schande van,nu is het muisstil in dat rattenhol in Den Haag.

  3.   

   die worden opgeroepen voor een lintje.

  4.   

   Daar zat ik ook gelijk aan te denken!!
   Het is belachelijk hoe krom het OM hier is!!

 2.   

  Vorige week nog enkele mensen veroordeeld die de anti-Zwar-te Piet zouden hebben beledigd en/of bedreigd. Hoe zit het met deze aangiften, wordt er nog wat aangedaan?

 3.   

  k vind dit toch droevig hoor kan wel niet eens zijn met een partij
  daar zal wel weer niks aan gedaan worden

 4.   

  Hier zou toch eens uitgezocht moeten worden wie de afzenders zijn (via IP-adres computers b.v.) en ze dan een flinke straf opleggen.
  Dat het Marokkanen zijn is duidelijk aan het taalgebruik.
  Voor minder, minder, een proces aan je broek en dit kan allemaal maar.
  Het is beschamend voor de rechtsstaat Nederland dat dit ongestraft en al jarenlang wordt toegelaten.
  Het is wel te zien dat dit Wilders niet in de kouwe kleren gaat zitten.
  Ik hoop van harte dat er met zijn aangifte ook wat wordt gedaan en dan bedoel ik niet *op de hoop gooien*

  1.   

   “Hier zou toch eens uitgezocht moeten worden wie de afzenders zijn (via IP-adres computers b.v.) en ze dan een flinke straf opleggen.”

   Gaan ze niet doen. Vijftig procent! van de aangiften belandt sowieso in de vuilnisbak. Daarna gaat het OM zelf wel kijken wat ze wel en vooral niet gaat vervolgen. Je begrijpt dat Geert Wilders in hun woordenboek niet voor komt. Bovendien wordt bij minder dan 10% van de aangifte overgegaan tot vervolging met veroordeling. De bedreigers van Wilders zijn ook daar niet bij.

   1.   

    De mensen die deze berichten versturen zijn niet bepaald snugger.

    Zo is het bericht met de afzender 337live = A. Abdirahman (21 jaar) bekend van;

    https://www.bd.nl/sint-oedenrode/broertje-terreurverdachte-uit-rooi-terrorisme-is-niet-zomaar-een-woord~a355d02a/

    1.   

     Hoe weet je dat?

     1.   

      Facebook

  2.   

   En het is helemaal niet zo moeilijk om een aantal van hen te identificeren. Ik zou er binnen een paar minuten al een paar hebben. en dan ben ik niet eens politie met veel meer mogelijkheden.

   1.   

    @ eRik2017.
    Ik denk dat de politie ook zou kunnen, wat u kunt. Echter het probleem zal denkelijk zijn dat de politie dit niet als “urgent” bestempelt; dat komt door leidinggevenden bij de politie die er eenzelfde gedachtegang op na houden als het linkse rapaille in dit landje. Voor die gasten is ‘t een “politieke” zaak, dus “niks aan doen, mannen, dhr. Wilders kost ons landje al geld genoeg !” Dit zal dat soort nooit hardop zeggen natuurlijk, maar ‘t zijn wel hun gedachten.

    1.   

     @corfo Als het zo is dat het vnl. kleine kinderen zijn die deze dreigementen sturen, wat voor een broeinest van haat moet het dan wel niet in al die gezinnen zijn. Hoe komen ze aan die gedachtes en die taal? Hier is de wijkagent voor, of zeg ik nu iets heel raars?

  3.   

   Het staat je vrij de politie te bellen en te vragen wat er met de aangiftes werd gedaan. Ook bij elke volksvertegenwoordiger kan je deze vraag kwijt.
   Ik zou zeggen, post het resultaat hier.
   Lijkt me wel goed als we dat allemaal gaan doen.

 5.   

  Deze berichten gelden niet alleen voor Wilders, maar voor een ieder, die in vrijheid wil leven. Hou dat maar in gedachten. Het zal mijn tijd wel duren, maar je kinderen en kleinkinderen, krijgen met dit vuil te maken en dat binnen afzienbare tijd.

 6.   

  Het OM is niet verplicht tot vervolging na aangifte. Ze maakt een afweging. Die afweging zorgt ervoor dat Wilders wel vervolgt wordt wanneer hij minder criminelen wil terwijl er tegelijkertijd alle ruimte is om hem te bedreigen.

  Welkom in 2017, waar de oude politiek haar laatste stuipen trekt.

 7.   

  Oorzaak van dit achterlijk taalgebruik ? Chronische inteelt !

 8.   

  Wanneer gaat de rechtelijke macht hier eindelijk eens mee aan de slag? Voor een Zwarte Piet betoger wordt wel met voorrang aangepakt door de extreem linkse rechtelijke macht. Of overheerst de angst dat er straks lieden voor de deur staan met een AK 47?

 9.   

  Hoe kun je in ‘s hemelsnaam de tientallen bedreigers opsporen en inrekenen? Daar is veel te weinig mankracht voor.

  De politie zal, evenals bij Simons, een selectie moeten maken.

  1.   

   De politie doet dat al. Vijftig procent! van de aangiften verdwijnt sowieso in de prullenbak. Bovendien wordt van die andere helft slechts een minuscule minderheid opgelost. De aangiften van Wilders zitten daar écht niet bij, tot vreugde van sommigen en tot eer van de 24/7 persoonlijke bewaking welke dientengevolge van levensbelang is geworden.

   Het kan raar lopen wanneer iemand z’n mening verkondigd in een land waarvan we op papier dachten dat zulks mogelijk was.

   1.   

    Heb je een bron voor deze getallen?

    1.   

     G.G.” heb jij dan een bron, hoeveel aangiftes heeft Geert inmiddels al gedaan en hoeveel zijn er opgelost, nada.

     1.   

      Bron: o.a.

      BNR – 22-7-2017 –> AD.nl
      Zembla – Opsporing Verzocht 19-2-2011
      + Jarenlange bezuinigingen bij politie & justitie –> BNR 14-9-2015
      + Nauwelijks aangiftebereidheid –> CBS 15-11-2016

  2.   

   Mensen, mensen, mensen.
   Het is helemaal niet moelijk. Zie mijn post.
   Het kost je slechts een paar minuten, soms seconden om iemand te identificeren.
   Net een jochie van 11 die Geert tweets stuurt.

  3.   

   @Guus Geluk, inderdaad hoe kun je tientallen bedreigers opsporen….als het niet eens
   lukt in een dorp georganiseerde tiener gangs op te sporen om nog meer vandalisme
   te voorkomen?

  4.   

   behalve als je sylvana heet zeker,schei toch uit hypocriete zweetsok.

   domme domme doppertje,….

 10.   

  Wij zijn niet meer een normaal land met normale mensen. Onze land is verkocht aan buitenlandse chirurgen die ons van het kanker willen verlossen. Het verschil met echte chirurgen is wel dat die een genezing nastreven. Dit land is behoorlijk verpest. En de schuldigen zitten in Den Haag.

 11.   

  2@ Het is dweilen met de kraan open dankzij de progressieve linkse mensen.

 12.   

  De kop klopt niet Geert heeft geen leden dus ook geen kanker leden om uit te snijden.

  1.   

   @ marco1.
   Uit uw reactie moge duidelijk zijn hoe ongelóóflijk stom de bedreiger(s) is/zijn. (zal wel wéér een moslim zijn)

  2.   

   @marco 1. Juist, Geert heeft geen leden. Dus hij moet niet gaan zeuren.
   Een oude Engelse gezegde: “you reap what you sow”. (Je oogst wat je heb gezaaid).
   Hij moet niet gaan zeuren, en snel zijn societeit normale leden toelaten, en heel gauw
   de PVV registreren als een echt politieke partij. Anders zal Wilders en zijn sociëteit steeds zwakker gaan worden. En als hij zo doorgaat, zal de PVV binnenkort een
   soort ghost vereniging worden. En Thierry is nu bezig om alles te gaan overnemen van Geert, zamen met de ideologen van een bizar Amerikaans schrijver. Geert wordt wakker als je wil doorgaan. Hou op met het gezeur. Je heb nu meer dan ooit tevoren echte leden nodig om je sociëteit te reden. Ga naar de Kamer van Koophandel en ga
   de PVV eindelijk als gewone politieke partij met leden registreren. Dan heb je veel meer
   bescherming. Of denk je nog steeds dan je het kan alleen? Als dit doorgaat krijgen
   wij 2 potentiele dictators tegen elkaar: G. Wilders en T. Baudet.
   Merkwaardig is het dat die 2 partijen geen leden met leidende functies willen toelaten!
   Uiteindelijk zal die 2 partijen (de PVV en de FvD) ondergaan, omdat zij misbruik maken
   van de talenten van hoog begaafde mensen te misbruiken om hen te gebruiken als alleen een medewerker.

   1.   

    U heeft de klok wel hoeen kuiden maar u weet niet waar de klepel hanft. Dat is een oud Nederlands spreekwoord dat heeft op u betrekking. Ik zou u kunnen uitleggen wat ik daar mee bediel maar dat is net als bij alle voorgaande reakties voor dovenansoren (alweer een echt Nederlanse uitdrukking) Op mij reageren is voor u verder redelijk overbodig aangezien ik u ondanks uw zgn universitaire opleiding nauwelijks serieus neem. Groetjes +kusjes marco

    1.   

     @marco 1, Oh wat zielig! Ik kies over welke commentaren ik wil een
     reactie geven. De redactie van DDS beslist welke comments dit site accepteert,
     of weigert. Als u niet van iemands meningen eens zijn, hoeft u niet verder te lezen, of te reageren…Misschien zou u beter op uw taal kunnen letten:
     “Ik zou u kunnen uitleggen wat ik daar mee bediel”!
     Groetjes van Rosasolis

   2.   

    HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHA.

    wat IS dit?

    wHHAHAHAHAHHAHAHAH

    hey dhimmie dopper,als ze zeggen dat je maar 3 pilletjes mag moet je er geen 13 nemen,

    MUHAHAHAHHHAHHAHAHAHHAHAHAH

   3.   

    @Rosalis
    Gelooft u werkelijk dat een partij als de VVD met leden en blabla en al, hun oren laten hangen naar de achterban. Rosalis, zelfs het stemmen in de Kamer is vrijwel altijd unaniem (if not, ligt u eruit!).

    1.   

     Als je zelf maar begrijpt wat je schrijft Toetsteen.

     1.   

      @Tjeempie80. Wat heeft die Toetsteen er over? Heeft hij een borreltje
      te veel gehad? Of, laat ons hopen, niets veel erger!

     2.   

      @tjeempie&rosalis
      Ik weet niet wat u zich meent te permitteren tav van iemand die net weer een kankeroperatie achter de rug heeft, maar in mijn ogen bent u het laagste van het laagste.

 13.   

  Kijk dan,
  Gewoon een klein jochie van een jaar of 11
  https://www.instagram.com/ig.davidotero/
  Lijkt mij goed dat de wijkagent daar eens langs gaat.

  Een ander heb ik ook al bijna geidentificeerd.
  Laat het hier even bij.

  1.   

   Ze doen er niks aan , ook daarvoor kunt u 20januari naar Rotterdam .

  2.   

   En hier heb je de volgende.
   Een jochie van een jaar of 10-12 uit Houtwijk Den Haag
   Steekt op You Tube bommen af.
   Dat is dat jochie die zegt dat hij Geert zal steken met een fles.
   Ik heb zelfs zijn volledige voor en achternaam en FB pagina. Is een kid dus zal het niet op internet zetten.

   1.   

    En weer een gevonden, Een klein meisje, ongeveer ook onder de 15. Schattig koppie, en je vraagt je af waar die taal vandaag komt, met de spreektaal van een marokkaan.

 14.   

  De gemeenteraad verkiezingen komen er aan.
  Je zou bijna denken dat Wilders een martelaars rol aan het optuigen is wat stemmen moet gaan opleveren.
  Immers, je kan ook aangifte doen zonder bewust de pers op te zoeken.

  1.   

   R Leiden..
   Tuurlijk is gewoon een verkiezingsstunt.
   Ga maar weer snel door met moslims likken lullo!

   1.   

    @Original
    Wilders heeft wel degelijk een goed gevoel voor het uitvergroten van drama.
    Laten we ook niet vergeten dat hij in het verleden heeft opgeroepen om mensen door de knieën te schieten en opriep tot grootschalige deportaties.

    1.   

     @ heeft Gorgeous Geert werkelijk opgeroepen “om mensen door de knieen te
     schieten”?! Hoe is het hu met zijn gezondheid?

     1.   

      Zie https://www.volkskrant.nl/binnenland/wilders-schieten-op-relschoppers~a862137/
      Later door De Roon op televisie herhaald:
      “…In Nova gaf PVV-Kamerlid en lijsttrekker voor Almere Richard de Roon uitleg over de visie van de partij dat de politie bij ongeregeldheden gericht op de knieën van relschoppers moet schieten…”

     2.   

      @Van Leiden
      Relschoppers!
      Mja laat dat nu net staan in de politie_instructies.

 15.   

  Het overgrote deel is sowieso analfabeet die dit soort berichtjes stuurt.
  Maar het is toch zeer verontrustend als hier niemand voor wordt opgepakt.
  Ik ben heel erg benieuwd hoeveel lieden die deze bedreigingen uiten zijn opgepakt. Bij de “juiste” personen gebeurt dit kennelijk wel!

 16.   

  Beste Geert, je moet al die stomme bedreigingen negeren. Als je blijft hierover schrijven, lachen ze je uit, en gaan ze door…en door. En zullen er ook steeds meer
  van die berichten komen, en ook nog meer van hun vriendjes. Je kunt het vergelijken
  met vandalisme van tiener boeven in een oude buurt. Hoe meer de bejaarde mensen
  reageren, door bijv. de politie te bellen nadat er vreselijk dingen zijn gebeurt, dan een
  paar weken later gebeurt het opnieuw. En de boeven vormen een clubje, waarvan zij
  afspreken wie gaat de volgende streek uithalen, en op welke adres.
  Heb je ooit het volgende meegemaakt: je ligt te slapen en plotseling wordt je wakker
  door een enorme knal, rond 2 uur s nachts. Als je beetje bijgekomen ben, ga je kijken wat er is gebeurt. En dan merk je dat je raam zit onder de eieren! Dit gebeurt regelmatig in ons oude buurt, en vaak onder zeer slechte weer omstandigheden.
  Kan je nou voorstellen hoe het is om in ons huidige regenachtige herfst weer om je raam schoon te moeten maken? De ramen schoonmaken van rauwe eieren met schillen, terwijl je lijdt onder Reuma? Als je de politie belt, kunnen zij weinig doen, omdat er geen bewijzen zijn te vinden. En helaas zijn die engerds zo georganiseerd, dan zij zijn moeilijk te pakken! Dus, beste Geert, mijn advies, nadat ik zoveel ellende heb meegemaakt is: die berichten gewoon negeren. Geef die engerds geen gelegenheid door te gaan met hun pesterijen en dreigementen. En als je het kan
  opbrengen, zorg nu dat je PVV een gewone, normale partij wordt; dan zal je veel
  meer steun kunnen krijgen.

  1.   

   Ik denk niet dat Geert erg onder de indruk is van uw verhaal. Staat u ook op de hotlist van Al Qaida?

   1.   

    Haha nee ik denk het ook niet.

   2.   

    @ eRik2017. Hoe dom kan u zijn! En hoe jong bent u?

    1.   

     @Rosasolis
     Is mijn leeftijd een issue? Zou iemand van 30 dommer zijn dan iemand van 60? of omgekeerd?
     Ik heb met u te doen dat er pestjongeren zijn, en inderdaad, het is niet fijn dat u met reuma in de buitenkou het raam moet schoonmaken. En het is ook absoluut niet leuk dat de politie blijkbaar onvoldoende ingrijpt. Heeft u het er trouwens met de wijkagent over gehad?

     Uw vergelijk alleen van met eieren treiterende jongeren vs. iemand die strijd voor het vrije woord (al ben ik niet aanhanger van zin manier waarop), en met dagelijks met de dood wordt bedreigd, en op de hitlist staat van internationale terreurorganisaties. dat staat een beetje raar.

     Eerder heeft u al tot twee maal toe in dit forum voorgesteld het Sinterklaasfeest af te schaffen en aan Kerst te doen. Er is al zoveel in december.

     U mag mij rustig dom noemen. Ik voel mij niet aangesproken.

     1.   

      eRik2017. U heeft mijn punt niet begrepen. Hoe meer aandacht je
      besteed aan boeven of aan agressieve mensen met hun dreigementen,
      hoe meer zij geniet ervan. Dus, je kan hun beter negeren.

  2.   

   Rosalis de diverse reacties van jouw geeft aan dat er in die bovenkamer het niet helemaal safe zit,zoek eens hulp,voor die bovenkamer van je.wegkijken is het makkelijkste .
   Er niets aan de hand de beveiligers lopen er bij voor versiering,er is maar een woord voor gestoord.

   1.   

    @ sonar. Oh jee, wat heb je geslikt, arme wezen? Ga a.u.b. een paar uurtjes
    slapen. En als je eindelijk wakker wordt, zal je misschien tot het besef komen dat
    ons beveiligers “niet lopen er bij voor versiering”…

    1.   

     Hahaha uw reactie geeft gelijk weer wat Sonar bedoeld. Hij zal vast denken bedankt voor de bevestiging.

     1.   

      @marco 1. Birds of a feather, flock together…niet waar?
      Hoeveel meer moeten komen op dit excellente dagelijkse site?

  3.   

   Wat verschrikkelijk dat ze eieren tegen uw raam gooien. In engeland is er een gezegde “you reap what you sow” dat beteken je oogst wat je zaait , hadden wij in Nederland nog nooit van gehoord maar misschien is het hier wel goed van toepassing.

  4.   

   “Beste Geert, je moet al die stomme bedreigingen negeren. Als je blijft hierover schrijven, lachen ze je uit, en gaan ze door…en door. En zullen er ook steeds meer
   van die berichten komen”

   Je snapt het niet, Geert leeft van die bedreigingen. Als die ophouden houdt zijn politieke relevantie helemaal op.
   Daarom blijft hij ze uitventen. Die slachtofferrol is zijn centrale verkoopargument.

   1.   

    3 miljoen stemmers is NIET irrelevant daar ken je onmogelijk omheen zou ik zeggen

   2.   

    Code134. Zo denk ik ook. Het is niet moeilijk om op Geert’s wijze aandacht te
    krijgen. Maar binnenkort zal het gaan vervelen.

  5.   

   dhimmie dopper,is dit ook een van jouw persoonlijkheden ofzo?

   dit is wel heel erg droevig.

   of heb je een klein kind gedwongen om dit te tiepen?

   ben je nu al zo ver?

   sjongejongejongejonge

 17.   

  Geef ze de ruimte om in eigen taal te communiceren als ze tenminste begrijpen wat dit betekent en het gaat beter. Toekomstige raadsleden? Geef ze een stageplaats in Schiedam.

 18.   

  En vervolgens doet Nederland hier helemaal niks aan. Dit tuig krijgt het podium waarom ze vragen. En wij geven ze dat. Triestiger dan dit kan het niet worden.

  1.   

   nee natuurlijk doen we hier niks aan,had hij maar sylvana moeten heten,hadden we binnen 3 maanden rechtszaken gehad,…. eigen schuld.

 19.   

  Tip voor malle Geert: doe eens een tijdje niet agressief, niet debiel, vriendelijk en redelijk.

  Moet je zien hoe snel de bedreigingen ophouden.

  1.   

   hey,ik miste je al,debiele dopper is er weer,dus al zijn nep-accounts gaan dalijk weer in de lucht,whahahahah

   maar hij is niet ziek hoor verder,….

   hahahhahaha

   gezellig,tut,waar zat je nou,ik miste jou en al je stemmen in je hoofd,hahahah

   ik heb er zin an!

  2.   

   Vandaag nog een Duitse burgemeester neergestoken door een rechts-extremist.

   DDS zal er vast nog melding van maken…

   1.   

    Ik denk het niet. DDS kijkt een andere kant op.

   2.   

    Extremist……….. wanneer is een rechtse stemmer in uw ogen extremist? Want linkse extremisten hoor ik nooit wat over, ik bedoel wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

    Leuk verzonnen dat extensie

    1.   

     “‘Die” extensie, zelf correctie voor de trollen

    2.   

     Alleen extreem-rechts is extremistisch.

   3.   

    Klopt zal vaker gaan gebeuren. Wat je zaait zal je oogsten zeg maar.

 20.   

  Anatomische les?Wie staat er aan de snijtafel?

 21.   

  Deze minkukels hebben veel verkeerde kronkels in hun hersenpan en moeten eigenlijk opgenomen worden in een gesticht want te genezen zijn ze niet meer, lekker laten zitten tot hun dood want de maatschappij in ONS land heeft niets aan deze idioten.

 22.   

  Typisch ook weer dit, Wilders word voor het gerecht gesleept voor 1 opmerking wat geeneens bedreiging is (onhandig) maar geen dreigement, en dit kan allemaal gewoon ook linkse politici schijnen te mogen zeggen wat ze willen zonder consequenties, Pechtold een tijd terug en laatst een PvdA’er weer, die is dan wel uit de partij geschopt MAAR word niet vervolgd. Zien die andere 12miljoen mensen nou echt niet wat hier gebeurd?

 23.   

  Die taal komt van zo’n groep couscous-neukers met hun handtasjes om hun nek (sommige hebben een complete hutkoffer zo groot omhangen), datzelfde gajes die je ook constant ziet in programma’s als Opsporing Verzocht en Stop Politie, hangend onderuit achter het stuur en verschuilend achter hun bontkraagje of zo’n andere glimmende gejatte jas met een lachgas-ballon aan hun stinkmuil en een grote bek naar de politie die hen laat stoppen

  1.   

   Avondje Opsporing Verzocht is inderdaad wel een garantie voor licht getint. Neem dan Asha ten Broeke, die noemt de boze witte man. Nu snappen we in ieder geval waarom die witte man boos is.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!