Geert Wilders slaat alarm: ‘Ik krijg steeds meer en steeds grovere dreigementen’

De zwaarst beveiligde man van Nederland, PVV-leider Geert Wilders, is niet optimistisch over zijn eigen veiligheidssituatie. Ondanks dat de man al dertien jaar lang uitspraken over de islam doet en daarom beveiligd wordt, nemen de bedreigingen toe in zowel ernstigheid als aantal.

Dat Geert Wilders de bestbewaakte man van heel Nederland is, is allang geen geheim meer. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat de PVV-leider zijn eigen huis uit moest daags na de moord op filmmaker Theo van Gogh. Het zijn dertien lange jaren geweest, waarin zijn vijanden hebben aangetoond maar van geen ophouden te willen weten. Sterker nog: uit kennelijke frustratie dat Geert Wilders nog altijd gewoon kan zeggen en denken over de islam wat hij wil, worden de bedreigingen aan zijn adres steeds ernstiger. De oprichter van de PVV vertelt erover in de media vandaag. Hij zegt dat de mensen die hem dood wensen of aankondigen hem te komen vermoorden steeds talrijker zijn, en zich ook steeds groffer uitlaten. De Volkskrant:

“Na dertien jaar onder het juk van zware beveiliging, ziet PVV-leider Geert Wilders nog geen enkele verbetering in zijn situatie. Integendeel: jarenlang deed hij 100 à 200 keer per jaar aangifte van bedreiging, maar dat is inmiddels opgelopen tot datzelfde aantal per maand. Ook ziet hij de verwensingen grover worden. ‘Mijn maag draait ervan om’, aldus Wilders in een interview met De Telegraaf.

Lange tijd deed Wilders alleen aangifte van bedreigingen die hem bereikten per e-mail. Nu de sfeer op de sociale media in zijn ogen verhardt, speelt hij ook de grofste verwensingen op Facebook, Twitter en Instagram door aan de politie. Meestal hoort hij daar weinig meer van. ‘Ik denk dat je ongeveer een half politiekorps nodig hebt om ze allemaal te grijpen. Misschien kan dat ook niet’, aldus Wilders. “

Wat dus betekent dat veel dreiggekkies er gewoon mee wegkomen dat ze kunnen schrijven dat bijvoorbeeld al Wilders’ vrouwelijke familieleden “geneukt” moeten worden, of dat al zijn ingewanden eruit dienen te worden. Uiterst grievend, en ook uiterst hypocriet: critici worden altijd boos dat de PVV-leider alle moslims over één kam zou scheren. Nu scheren de gestoordste van zijn bedreigers iedereen met de achternaam Wilders over één kam, en moeten zij allemaal hetzelfde gruwelijke lot ondergaan.

Het is diep en diep triest dat veel Nederlanders niet snappen dat de vrijheid van meningsuiting juist van belang is bij mensen aan de uitersten van het politieke spectrum. Als we hun vrijheden niet meer beschermen, dan zijn die van ons allemaal geen knip voor de neus meer waard. Wat echter nog mismoediger maakt, is dat zulke idioten zelfs na dertien jaar nog niet zijn afgekoeld. Je vraagt je met enige droevenis af: zal Geert Wilders ooit nog als een vrij mens over straat kunnen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. Ritter

  De enorme hoeveelheid bedreigingen geven het gelijk van Geert Wilders aan…………kritiek op de islam word niet geaccepteerd en word vaak met de dood “bestraft”.

  Aangezien de islamisering van Europa ieder jaar toeneemt zal de situatie van mensen die kritiek hebben op de islam en dit openlijk uiten alleen maar erger worden. De bedoeling van deze bedreigingen is uiteraard om mensen (die kritiek hebben op de islam) de mond te snoeren.

  Zelfs de politie (die toch neutraal moet blijven) dreigt geïslamiseerd te worden als word toegestaan dat daar hoofddoeken word gedragen.

  Voor de hoofddoek word gewaarschuwd……….. niet alleen door Geert Wilders maar ook voor mensen die uit eigen ervaring weten waar de hoofddoek voor staat. Wat de filosofie is achter de hoofddoek.
  ————-
  Iraanse mensenrechtenactiviste: ‘Vrouwen, pas op voor het islamisme!’

  17 jaar geleden vluchtte mensenrechtenactiviste Darrya Safaj uit Iran voor de onderdrukking van het islamisme. Na al die jaren in België is ze bang voor hetzelfde in Europa. En daarom doet ze een oproep aan Europeanen op zich daar tegen te verzetten.

  Darrya Safai heeft samen met haar man verschillende tandartspraktijken in België. Ze maakt zich zorgen, omdat ze in haar praktijk ziet dat bepaalde tekenen van islamisme en onderdrukking van vrouwen steeds meer toenemen. Dat is volgens haar vooral te zien in de kleding die mensen dragen. “Je ziet dat aan de kledingcode”, vertelt Safai. “Je ziet dat die de gelijkheid tussen man en vrouw niet erkent.”

  Volgens haar is het een mythe dat jonge meisjes zelf bewust voor een hoofddoek kiezen.

  Safai: “Een hoofddoek is iets religieus. In religie spreekt men niet over rechten en keuzes, maar over plichten. Vergeet niet: de filosofie achter de hoofddoek erkent geen vrijheid voor een vrouw. We zeggen altijd dat er een vrijheid van keuze is, maar we vergeten dat de sociale druk ook een heel belangrijke rol speelt. En als je ziet hoe meisjes behandeld worden die geen hoofddoek dragen in bepaalde gemeenschappen, dan weet je hoe moeilijk het voor die meisjes is.’

  https://www.nporadio1.nl/homepage/4604-iraanse-mensenrechtenactiviste-vrouwen-pas-op-voor-het-islamisme

  1. Zweedse kok

   quote.>De enorme hoeveelheid bedreigingen geven het gelijk van Geert Wilders aan…………kritiek op de islam word niet geaccepteerd en word vaak met de dood “bestraft”.
   .
   Deze redenatie volgende hebben de reageerders op deze site welke hier geregeld bedreigd en beschimpt worden dus overduidelijk gelijk.
   Dank voor deze opsteker.

   1. corfo

    @ Zwöd.
    Terug je nest in, idioot !!

    1. corfo

     @ Zwöd.
     Je blijkt het evenbeeld van Rubberen Rutje :
     jij belooft om te stoppen op dit forum, maar je blijft gewoon verder gaan met het spuiten van het Zwödse gif ! Wälgelijk figuur !!

    2. sonar

     Corfo die zweet sok spoort voor geen meter ,wordt tijd dat hij in het psychiatrisch Delta wordt opgenomen in een aparte afdeling voor geest gestoorde.
     Dan zijn we er voorlopig een paar jaar van deze mafketel af,en ik wens hem een heel onaangenaam verblijf daar in die gesloten afdeling.

     1. corfo

      @ sonar.
      Die Zwöd is totaal gedegenereerd tot een menselijke huid zónder enige inhoud !
      Inhoudsloze reacties zónder een bron te noemen, alle ingrediënten voor een zéér gevaarlijk Zwödse trol !
      Eigenlijk is ’t een meewarige figuur die alleen maar ons medeleven “verdient”; nooit moederliefde gekend, vader al vroeg verdwenen met de buuf, en de “kökki” alleen achter gebleven, triest; in zo’n situatie verkerend zou ik ook “rare dingen” gaan prevelen.

   2. Dubbele Komma

    Zweedse kok 1 dag ago Beantwoorden
    quote.>De enorme hoeveelheid bedreigingen geven het gelijk van Geert Wilders aan…………kritiek op de islam word niet geaccepteerd en word vaak met de dood “bestraft”.
    .
    Deze redenatie volgende hebben de reageerders op deze site welke hier geregeld bedreigd en beschimpt worden dus overduidelijk gelijk.
    Dank voor deze opsteker.

    antwoord:
    je wilt het weer eens niet begrijpen he,dhimmie doppertje,whahahahahaahahah

    je hebt een kijk-mij-eens-dom-zijn-fetish,hahahaha

    je kickt gewoon op je eigen domme reacties. en je neemt zoveel mogelijk nicks om te bewijzen dat er mensen zijn die even achterlijk zijn dan jij,WHAHAHAHAHAHAHAH

    maar je bent ze allemaal zelf! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    alle 13 discipelen van aanrander Fiasco van Jole in 1 schyzofreen persoon.

    het is toch om te GIEHIEHIEHIEHIEREN!!!! WHAHAHAHAHAHAHA,

 2. Zweedse kok

  Ja, je moet toch iets.
  In het buitenland willen de sollicitaties maar niet van de grond komen.
  In Nederland is zijn populariteit tanende.
  Dan maar protesteren tegen mensen welke net zo grof zijn als zijn aanhangers op sites als DDS.
  Afijn, volgende keer maar een betere publiciteitsstunt verzinnen Geert, deze werkt waarschijnlijk niet.

  1. Vit

   Als die bedreigingen schrijvers met dezelfde grammatica een sollicitatie brief schrijven, kan ik me voorstellen dat deze regelrecht in de prullenbak verdwijnen.

   1. Kodi

    Dat verklaart dan ook weer nader dat hun handelen in onze samenleving niet participeren, maar parasiteren is. Kortom: Zichzelf diskwalificeren.

    Willen we meer of willen we minder Marokkanen?

    1. Vit

     Het is niet echt het snuggerste volk en dat heeft een reden.

  2. RobertMarsman

   O wordt je op deze site bedreigt met de dood? En dat je ingewanden eruit gesneden moeten worden . En dat ze op de treinrails gelegd moeten worden. Zijn er mensen op deze site die je bedreigen je kop er af te snijden? Wilders krijgt dat soort bedreigingen dagelijks.

   Als er mensen zijn op deze site die jouw het zelfde toewensen zou ik aangifte doen als ik jouw was. Mocht je dat soort verwensingen niet krijgen moet je niet zo uit je nek zwetsen en niet zo huillie huillie doen.

 3. meijer61200

  Dat is geheel in de lijn der verwachting. PVV/FVD groeien als kool, en dan krijg je steeds meer weerstand en fysieke bedreigingen uit de links fascistische hoek. Maar de komende tijd houden die zich wel koest hoor! Die zijn druk met het bagatelliseren van de weerzinwekkende daden van de hypocriete smeerlap van Jole in zijn witte onderbroek! haha.

  Het kwaadaardige links was al grotendeels ongeloofwaardig, maar nu is er echt geen weldenkend mens meer dat deze club serieus neemt. Over van Jole hoor je ze niet, over Ramadan hoor je ze niet. Het zijn ergerlijke lafbekken, maar de wal keert het schip hoor! Dat is altijd zo geweest. Ik zie uit naar Neurenberg 2.0.

  1. Zweedse kok

   quote. Dat is geheel in de lijn der verwachting. PVV/FVD groeien als kool.
   .
   PVV groeien als kool?
   Na het lezen van zoveel onzin ben ik maar gestopt.

   1. meijer61200

    Zweedse kok; Fijn dat we dan EINDELIJK van je oeverloze linkse prietpraat af zijn op DDS!! Je doet hier heel veel mensen een plezier mee. Veel succes verder bij de witte onderbroeken brigade !!!

 4. Kodi

  Moesten zulke dreigementen eens aan het adres van Alexander Pechtold of Femke Halsema zijn gericht, dan had men hemel en aarde bewogen om de daders op te sporen en te vervolgen. En nu kunnen ze ermee weg komen. Hoezo geen meten met twee maten?

 5. DolleDries

  Zo denkt hier een Zweedse idioot hier heb ik even en goed verhaal hier neergezet om die bedreigingen weg te wuiven.
  Ik zeg gewoon dat al de PVV stemmers dagelijks veel van dit soort bedreigingen versturen of uiten en klaar is kokkie.

 6. Kodi

  De ideologie, haar uitwerking en de wijze waarop het mensen en maatschappijen gevangen houdt moet steevast worden belicht. Pas na gedegen voorlichting kan het de mestvaalt van de geschiedenis op. Daarnaast moet er ook een isolatiepolitiek worden gevoerd die het dolle honden onmogelijk maakt burgers te beschadigen.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/09/brusselse-tandards-ik-krijg-meisjes-van-6-jaar-in-mijn-stoel-die-van-hoofd-tot-teen-bedekt-zijn/

 7. Tjeempie80

  Als de flapdrol zelf eens zou stoppen met bedreigen van andere mensen.

  Zou dat misschien helpen?

  (ideetje)

 8. corfo

  De heer Wilders zou kunnen gaan roepen : “Minder, minder, minder bedreigingen !” maar dan heeft hij mogelijk nóg een proces aan z’n broek.
  Ik kan hem alleen maar sterkte wensen en hoop, met hem, op véél minder, véél minder, véél minder parasieten !!!!

  1. Tjeempie80

   Ik hoop ook op minder parasieten.

   Haha.

   1. corfo

    @ Trumpie80
    Dan moet je je haar eens wassen of naar je behandelend psychiater gaan.

 9. Ni28

  De Tweede kamer zal de gang van zaken openlijk betreuren en overgaan tot de orde van de dag denkend, eigen schuld, dikke bult. Nederland anno 2017.

 10. buitenbeentje

  Een paar “daders” van racistische uitspraken door autochtone NL-ers richting SS waren echter makkelijk te vinden. Kromstaat NL

 11. Marija

  Al die bedreigingen, vaak in gebrekkig Nederlands, geven het gelijk van Wilders aan.
  Hoe dom moet je zijn om zo een stom fanatiek *geloof* aan te hangen, waarbij je ook je eigen vrijheid nog eens mag inleveren.
  Achterlijk en inteelt zullen de trefwoorden wel zijn.
  Ik wens GeerT Wilders sterkte met zijn MISSIE de islamisering uit Nederland te stoppen en de aanhangers te verwijderen uit ONS LAND.

 12. marco1

  Als ik mijn onderbuikgevoel laat spreken denk ik dat het een hoop zal schelen als er wat minder moslims in ons land aanwezig zouden zijn.

 13. Michael

  Ik denk dat hij eigenlijk zegt “ik verlies zetel na zetel, dus moet aandacht hebben! Het is allemaal nog veel erger dan het voorheen was!”

 14. Two Ravens Black Kettle

  Geert is de dapperste onder hen.

  Vandaar dat hij zo gehaat wordt door het PC-Middelmaat.

  Ik zie die menselijke lamprei Peggol nog verontwaardigd toeteren: “U bent een bange man Wilders !!”

  Laten we hopen van niet
  Maar mocht Wilders sneuvelen vanwege zijn manmoedige strijd tegen de middeleeuwen dan zal er gedanst worden in de burelen van de MSM, gejubbeld worden bij de rechterlijke macht en de universiteiten van de Staat een dagje vrij krijgen.

  Ik denk dat Geert over een paar jaar internationaal moet gaan en de PVV overdragen aan Bosma. Dit land is te ziek en terminaal. De verachtelijke kaaskoppen hebben al decennia lang een deathwish. We zijn het evenbeeld van Zweden aan het worden.
  De toekomst ligt in O-Europa, Amerika en Down Under. Die landen zijn nog te redden. West-Europa is een levende dode.
  Misschien kan hij de dappere leiders van O-Europa van raad voorzien; bijvoorbeeld de grenzen dichthouden voor Kaaskoppen, de vrijwillige knechtslaven van Europa, voordat ze ook daar de boel van binnenuit gaan verrotten.

 15. Anna

  Waar gaat Europa heen met kritiek leveren, vrijheid en vrijheid van meningsuiting? Als je als religie (maakt niet uit welke) alleen kunt voortbestaan met gebruik van “doods” bedreigingen en indien nodig met gebruik van geweld is er toch echt iets niet in orde.

 16. stennis

  Het wordt serieus tijd om eens na te gaan denken over het definitief oplossen van het moslimprobleem wereldwijd, zo niet graven wij ons eigen graf als we dit gezwel maar voort laten woekeren.

 17. buitenbeentje

  Het is toch eigenlijk diep droevig dat er hier op dit forum mensen zijn die het schijnbaar normaal vinden dat iemand die zijn mening, geheel binnen de wet, volgt bedreigd wordt.
  Van Gogh, Fortuin, Wilders, BAudet en al die anderen waarvan we niet eens weten dat ze beveiligd worden. Publiciteitsstunt roept een of andere Zweedse ballenbakker, de ultieme publiciteitsstunt was dan van Fortuin en Van Gogh. Dan moet de flapdrol maar op houden anderen te bedreigen (wanneer dan?) zegt het zoveelste alter-ego van vuilspuiter MPS dopper.

  Bedreigen en vermoorden is OK in de ogen van dit soort onderkruipers. wat een standaard houden dit soort mensen er op na, bah, dat is zelfs een trol onwaardig. Ondertrollen dus

  1. Zweedse kok

   quote>Het is toch eigenlijk diep droevig dat er hier op dit forum mensen zijn die het schijnbaar normaal vinden dat iemand die zijn mening, geheel binnen de wet, volgt bedreigd wordt.
   .
   Inderdaad, een bloemlezing van de door u bedoelde mensen.
   .
   @ toetssteen/nasrani.
   Eureka !!!!
   Dé oplossing voor jarenlang falende “politici” : voltooid leven en afmaken die zooi !
   Pechtold mag van mij de eerste zijn ! ‘t Is een vies, eng mannetje,
   .
   Ni28    4 weken ago    Beantwoorden
   Pechtold blijkt toch een maniak te zijn, hij hoort in een gesloten inrichting en niet op het Binnenhof.
   .
   Pedrito    3 weken ago    Beantwoorden
   Amputatie tot achter de oren is aanmerkelijk goedkoper. Bij afknallen hebben we kogels nodig en dat is schaars goed dankzij Miepje Hennis. Ik kom graag een paar daagjes koppen laten rollen.
   .
   stennis    1 week ago    Beantwoorden
   Je bent een vies mannetje Wim Hutten en jij komt binnenkort aan de beurt, men weet donders goed waar je huis woont.
   .
   swetsnek    1 week ago    Beantwoorden
   Kan me niet aan de indruk ontrekken dat er binnenkort een paar hier slecht zal vergaan .
   Redactie ??? ik weet niet hoeveel het jullie waard is de kliks maar geloof me jullie worden wel verantwoordelijk gehouden neem dat maar aan .
   Lijkt mij verstandig om hier wat aan te doen .

   1. stennis

    Reken er maar op Hutten dat men weet waar je huis woont, vies figuur!

   2. buitenbeentje

    En dat geeft jou het recht doodsbedreigingen tegen Wilders een publiciteitsstunt te noemen?

    man, ga alsjeblieft naar je kötballen.

    1. Zweedse kok

     beste Leberknodel.
     Uw selectieve verontwaardiging is hier meer dan bekend.
     Ga toch jodelen.

 18. EllyD19

  Nee Geert Wilders zal nooit meer onbeschermd over straat kunnen. Waarschijnlijk is dit ook grotendeels de reden dat andere politici hun mond maar houden, het is geen leven zo.
  Mooie praatjes, zakken vullen en ze vinden het best zo.
  Geert Wilders is een held en Rutte, rechters en consorte zouden zich diep moeten schamen.

  1. Seneca

   @EllyD
   niet alleen de rechters (men spreekt overde trias politica) maar dat is geklets in de ruimte. rechters worden betaald door de overheid (min.van justitie) en in de mensenwereld geldt nog steeds het aloude adagium, ‘wiens brood men eet, diens woord men spreekt’. rechters doen slechts dat wat hen door de verantwoordelijken (directeur generaal) in het oor wordt gefluisterd. men beroept zich op de of een wet om het totaal plaatje een illusie van ‘onbevooroordeeldheid’ te scheppen.

 19. Rosasolis

  Geert Wilders heeft al jarenlang bedreigingen gehad. Dit is niets nieuw voor hem. Dus waarom die zielige gedrag nu? Krijgt hij te weinig publiciteit? Of onvoldoende bescherming? Als hij vindt dat de huidige dreigementen ernstiger worden, dan moet
  Geert uit de politiek treden, en de stok aan iemand anders doorgeven. De AIVD kan
  zorgen voor een nieuwe thuis voor fam. Wilders, en een nieuwe identiteit voor Geert,
  als hij wekelijk zo bang is.

  1. marco1

   Met andere woorden omdat het al jaren aan de gang is , is het aankaarten ervan zielig tevens is er een optie om hetgeen wat voor hem belangrijk is en daarom het leven hij nu leid te stoppen en onder een andere naam op een andere plaats met familie een nieuw leven op te bouwen. Ik kan maar 1 ding denken aan uw reactie en dat is bahbah.

 20. Lex

  Geert Wilders van politicus tot martelaar.

  Matelaars worden zelden serieus genomen en vechten waar voor ze staan.
  Dit beeld komt aardig overeen met Geert Wilders.

  Ik zie het dan ook somber in voor Geert Wilders ik vrees dat de PVV ingehaald gaat worden door FVD. FVD dat niet allee veel zetels van de coalitie partijen gaat afsnoepen maar dat ook de PVV niet gevrijwaard blijft.

  Toch heeft de PVV een honkvaste achterban, een klein percentage zal inderdaad de overstap maken naar FVD.

  Mei gaat het proces tegen ham weer verder in het slechtste scenario word hij zwaarder veroordeeld natuurlijk zal hij daar weer tegen in beroep gaan tot het hoge hof aan toe.

  Soms vraag ik me af Waarom hij niet gewoon Kamerlid was gebleven van de VVD. Dan kon hij nu gewoon vrij op straat rond lopen zonder beveiliging.

  Dit heeft zijn leven geheel op zijn kop gezet en waarom, wat heeft hij bereikt?

  De contante gedreun over de islam, natuurlijk is de islam een groot gevaar voor onze samenleving alleen wil de politiek dit niet erkennen.

  Lex

  1. corfo

   @ Lex.
   Grotendeels met je eens, echter als dhr. Wilders kamerlid voor de VVD was gebleven had hij zichzelf moeten verloochenen; het siert de man geweldig dat hij dát niet deed en/of niet wilde !
   De meeste kamerleden hebben het lef niet om hun eigen mening te handhaven, dhr. Wilders deed dat wél en toont daarmede aan dat hij meer lef in z’n pink heeft dan de rest van de kamerleden bij elkaar.

  2. Rosasolis

   @Lex. Ik ben met je eens. Geert had niet uit de VVD moeten treden, om zijn PVV sociëteit, zonder leden op te richten. Als hij had gebleven in de VVD, misschien had hij
   een hoge functie gekregen, zoals minister van buitenlandse, of binnenlandse zakken. Of
   staatssecretaris van een van deze invloedrijke posten. En ook minder problemen met
   dreigementen. Zijn positie is nu zwak en kwetsbaar geworden. Niet veel mensen willen een prive sociëteit steunen, die geen vordering maakt in het politiek. Vreemd is het dat hij veel fans heeft in het buitenland, vooral in Amerika. Maar in ons land is zijn licht steeds zwakker gaan worden.
   Er zijn vele kamer leden die nu ook het noodzaak zien van een strenger beleid ten opzicht van immigratie. Dus het “minder, minder pleidooi” van Geert persoonlijk is nu
   ook niet meer actueel.

   1. Tjeempie80

    Ik zie dat ze hier het licht beginnen te zien. Geertje Wilders heeft niks bereikt en gaat down the drain.

    Wat ze ook zien is dat hij deze afgang helemaal aan zichzelf heeft te wijten. De man kan lawaai maken en ruzie maken met iedereen en ons op kosten jagen met zijn beveiliging maar het leidt slechts tot helemaal niks.

    Mooi dat het op DDS ook door krijgen.

    1. Dubbele Komma

     Geert heeft juist een heleboel voor elkaar gekregen,dhimmie dopper. er zijn zich de afgelopen jaren een hoop meer bewust geworden van het gevaar van de 1400 jaar bloeddorstige islam.

     verdiep je er eens in,misschien krijg je het ooit nog eens door dat je een klein beetje zwakbegaafd overkomt.

     maak je eens druk over die vieze gore aanrander van een van jole.
     je afgod.

     kusjes en sterkte met je behandeling.

     klapmongool,jij en je andere nicks.

     1. Tjeempie80

      Kijkkijk, daar hebben we dubbele kromma! Compleet met taalouten.

      Haha!

     2. IJscoman

      Beckdopper heeft het karakter Tjeempy tot zijn nieuwe voorhoede-bloedzuiger gepromoveerd: wat groffer en aanvallender – lekker hard erin. Maar het blijft natuurlijk dezelfde vieze, stinkende drol ontsproten aan een psychotisch brein. Ga het riool eens schoonmaken waar je woont Wim, het is hard nodig.

     3. Tjeempie80

      Wat lul je IJscodrol?

      Denk je dat iedreen die anders denkt als jij dezelfde persoon is.

      Loser.

     4. Dubbele Komma

      stuiptrekkingen van een randdebiel… in jouw geval is het nogal duidelijk dat jij al die nicks hebt,dhimmie dopper.

      lees al die stupiditeit maar eens na die je hier typt onder al je aliassen,en zie de duidelijke overeenkomsten.

      jij bent rijp voor een dwangbuis.

      hahahahaha

     5. Tjeempie80

      Kijk eens daar hebben we de driedubbele kommalul weer.

      Wil je graag kusjes of wil je ook graag neuken met Zweedse Cock?

      Whoeehahahaha!!

      Ik kom hier niet meer bij. Wat een stoet van sukkels.

   2. marco1

    He er zijn vele kamerleden die nu ook de noodzaak zien van een strenger beleid ten opzichte van immigratie. Zou die gekke Geert dan toch zijn werk goed gedaan hebben door een partij op te richten en daarmee zijn hele leven op zijn kop gooide? En aangezien dat het werk nog niet geheel gedaan is alle respect voor hem en dat hij er maar mee door mag gaan tot het werkelijk zijn vruchten af heeft geworpen.

    1. Rosasolis

     @ marco 1. Geert wilders heeft niet een partij op gericht! Hij heeft 11 jaar geleden een PRIVE Societiet op gericht die geen gewone mensen als lid toelaat!!! Hij heeft in al die jaren helemaal niets gedaan, behalve reizen naar
     Amerika en een paar andere landen, om te gaan preken. Bent u “Lid” van de PVV? Het zou me wel verbazen!

     1. marco1

      bedankt voor de info

 21. Ali Yas

  Het sleutelbegrip is hier de vrijheid van meningsuiting. Deze is inclusief beledigingen maar exclusief bedreigingen. Op bedreiging staat in dit land al heel lang straf, en terecht. De vraag is dus eigenlijk: als het de overheid ernst is met de vvmu, waarom worden degenen die dat trachten te verhinderen dan niet ingerekend? Dat dat niet mogelijk zou zijn, zoals Geert vreest, is het failliet van de rechtsstaat, een schande. Wie draagt daar verantwoordelijkheid voor? Het uiteindelijke antwoord: de kiezer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.