Geluidsfragment met Francisco van Jole die zich verontschuldigt voor aanranding van 23-jarig meisje duikt op

Een bijzondere #MeToo: een meisje van 23 beweert door Joop.nl-hoofdredacteur Francisco van Jole te zijn dronkengevoerd, per taxi naar een hotel gebracht en vervolgens aangerand. Een geluidsfragment waarin het slachtoffer verhaal komt halen bij de VARA-coryfee is nu geopenbaard. Van Jole verweert zich met veel “uuhhh”s en beroept zich op zijn dronkenschap.

“Ik zeg nee en je duwt gewoon je tong in mijn strot. Waarom?” Het is het eerste citaat in een kennelijk heimelijk opgenomen gesprek tussen Joop.nl-hoofdredacteur Francisco van Jole en een slachtoffer dat haar eigen stem onherkenbaar heeft gemaakt, maar zich kenbaar maakt als een meisje van 23.

Op een feestje zou de VARA-pief een meisje van 23 dronken hebben gevoerd en vervolgens via een taxiritje heeft laten afleveren bij een hotel. Francisco zou op die hotelkamer vervolgens zichzelf volledig hebben laten gaan, ondanks dat het meisje aangaf niet gediend te zijn van de ‘charmes’ van de nu 57-jarige NPO-honcho houdt Van Jole gewoon vol. Hij duwt zijn tong naar binnen bij het meisje en trekt al z’n kleren uit om vervolgens bovenop het meisje te gaan liggen.

Het was duidelijk een traumatische ervaring. Ze constateert: “Als ik jou op tv zie, dan zie ik alleen nog maar Francisco van Jole in wit ondergoed.”

In het filmpje – anoniem verzonden aan het roze shockblog GeenStijl – weet Van Jole zich ook niet zo’n raad met de vrouw die verhaal komt halen voor het gedrag van de mediapersoonlijkheid. Het woordje ‘uh’ is ineens een stopwoordje van de anders zo spraakzame journalist, die zich beroept op het nuttigen van teveel alcohol, “niet zichzelf zijn” en dat het eigenlijk ook allemaal wel “verkeerd” was wat hij deed.

Laat onverlet dat Francisco van Jole, die de afgelopen weken met zijn uitgestreken smoel voorop heeft gelopen in de #MeToo-meute, dat op een weinig eerlijke wijze gedaan heeft. Zie hem hier bij een uitzending van radioprogramma De Nieuws BV nog even keihard deugen:

En hoor hem in bovenstaand geluidsfragment gewoon afgaan als een gieter. Francisco van Jole, het geweten van links Nederland? Nee joh.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. DolleDries

  Dat is toch dat linkse tuig wat Trump voor van alles op seksistisch gebied voor alles uitmaakte.
  Nu is dit zelf een door de belastingcenten betaalde linkse ordinaire aanrander.

  1. marco1

   En niet te vergeten die afschuwelijke Thierry Baudet die een boek schreef met een verzonnen verhaal waaruit zijn vrouwonvriendelijke katakter bleek.

   1. Dubbele Komma

    ja prachtig he,….hahahahahahahaah

   2. meijer61200

    Beter verzinnen als daadwerkelijk in je onderbroek op een slachtoffer gaan liggen toch, zoals de uiterst hypocriete Van Jole. Maar ja, links hé????

  2. hans-e-pans

   Daarom is het heeeeel erg dom om bijna altijd over andere mensen een uitgesproken mening klaar te hebben en die dan altijd maar hardop te ventileren. Alle mensen, mannen zowel als vrouwen doen onder invloed, van weet ik veel, rare/domme dingen. Die rare/domme dingen kom je altijd weer een keer tegen, zeker in deze tijd van allerlei digitale snuisterijen.

 2. Bloem

  Dubbele moraal! Je moet beter opletten, geldt alleen voor anderen.
  Ik ga nu maar niet zeggen dat een dubbele moraal typisch links is.

  Overigens het meisje in kwestie is hem wel gevolgd naar zijn hotelkamer, met alle respect “wat zou daar nou de bedoeling zijn?” Zo dronken als ze ook geweest mocht zijn, ze was prima in staat om aan te geven dat ze niet wilde en nuchter genoeg om hem daarvan te overtuigen en weg te komen. Lijkt een beetje op een gevalletje spijt van eigen acties.

 3. Ni28

  Dat moet echt een traumatische ervaring zijn geweest met een van de linkse moraalridders die heel wat anders blijken te zijn. Hun gelul komt niet alleen uit de mond blijkbaar als zij jongen leden werven.

 4. poison

  Hebben wij een mooi spreekwoord dat gaat over een pot en een ketel, verwijten en zwart zien o.i.d. voor.

 5. IJscoman

  Een ‘meisje’ van 23 jaar? Volgens mij ben je op die leeftijd een volwassen mevrouw en geen kind meer.

  1. stennis

   Er zijn niezers van 23 die meer lullen binnen hebben gekregen dan er klinknagels in de Maasbrug zitten.

   1. DolleDries

    Dat is een goed excuus om ze aan te randen.

 6. Top

  Elke keer als ik dat stuk vuil hoor, lees of zie, voel ik me verkracht en aangerand!

 7. Dubbele Komma

  zo is anne fleur dekker ook op tv gekomen,hahahahaah

  en rutte op de schoot van joris demmink zijn partijgenoot.

 8. Dubbele Komma

  er gaan geruchten dat anne fleur een polsdikke zwarte voorbinder bij jole moest gebruiken voor een beetje aandacht,WHAHAHAHAHAHAHA

  en zwarte piet schijnt oneerbare voorstellen te hebben gedaan aan dhimmie dopper,dat is de reden waarom hij zo tegen zwarte piet is…. traumas heeft hij er aan overgehouden,kijk naar zijn geestelijk ongezonde vele nicks….

  MUHAHAHAHAHAHAH

 9. Floris

  Hahaha. Hoop dat die Van Jole hier flink veel last mee gaat krijgen.

 10. buitenbeentje

  Maar verbindt Fascisco hier nu ook consequenties aan, zoals opstappen bijvoorbeeld, velen zijn hem voorgegaan. Of anders de VARA? Of blijft het bij een optreden in DWDD waar Fascisco mag komen uitleggen dat hij zich niet aan zijn pik getrokken voelt?

  1. Floris

   We gaan het zien.

 11. Floris

  Er gaan geruchten dat het om Anne Fleur Dekker gaat. Ze kennen elkaar en de leeftijd klopt.

  1. Dubbele Komma

   Wel gatverdamme een van Jole in een witte onderbroek,Die ongevraagd Anne Fleur een tong in dr mond duwt?
   WEL GATVERDAMME!

   Hier word de smaakpolitie niet vrolijk van…

   En van Jole is in dit geval OOK slachtoffer.

   GATVERDAMME,Anne Fleur.. brrrrrr

   1. Floris

    Was een geintje.

 12. denk eens na

  Volgens mij heeft hij een gesprek met anne fleur . Maar ik denk zelf dat het fake news is want een PVDAer zou zo iets nooit doen .

 13. denk eens na

  Wat dacht je hoeveel vrouwen er misbruik maken van hun positie als vrouw zijnde. Denk je dat Tatjana haar goede acteer prestaties te danken heeft aan haar goede acteer prestaties. Of de groupies voor die voor artiesten hun kleed kamers te wachten staan om binnen te komen . HOU toch op om een vrouw als het zwakke geslacht te zien.De islamisering is in gang gezet door de media, bij iedere vrouw en kijk haar zelfs niet meer aan. blijf minimaal twee hand lengtes weg

  1. denk eens na

   sorry mijn windows 98 toetsen bord doet soms vreemd

 14. Tjeempie80

  Een meisje van 23!

  Ze worden steeds jonger, die misbruikte kinderen.

 15. meijer61200

  Iemand verbaasd? Typerend voor het linkse uitschot bij de verschrikkelijke Vara. Iedereen de maat nemen deze linkse hond, en zelf de kat in het donker knijpen onze gore moraalridder! Geen idee wie het was? AFD? Anje Meulenbelt? Sonja Barend? die schat je toch ook niet ouder dan 23?????
  Het slachtoffer vertelde dat ze iedere keer als ze Fascisco op tv ziet, ze weer de beelden krijgt van van Jole, die op haar klimt in zijn witte onderbroekje!!! Gadver, dat is echt een trauma waar je je leven last van houdt. Ik zou aangifte toen tegen deze bastaard! Aanpakken deze klootzak.

 16. meijer61200

  Kostelijk dat muziekje aan het einde!!! Ik lig in een deuk; goed gevonden!

 17. Punt50

  Erg grappig dat deze linksche Gutmensch bobo zo op de korrel ligt. Juist dit soort met een grote bek over alles.

 18. Ni28

  Het idool van onze trollen ontmaskerd. Wat een stilte!

 19. Floris

  “Het is niet plots sinds gisteren dat Francisco van Jole grensoverschrijdend gedrag vertoont naar de meisjes (me)toe. Dat doet hij al 10 jaar. Het is zijn modus operandi.”

  https://www.geenstijl.nl/5139296/vrouwen-waarschuwden-elkaar-voor-van-jole/#comments

  Hij gaat eraan!

  1. Dubbele Komma

   Mooi zo…

   Hij moet zijn verantwoordelijkheid nemen en opritten de anonimiteit in…

   Dopper en de stemmen in zijn hoofd zijn ook angstvallig stil….

   Het zal toch niet waar zijn.. dopper is niet volkert, maar van jole !!!

 20. Baaz

  Meisje van 23? Volgens mij ben je volwassen als je 23 jaar bent. En als je iets overkomt dat je niet aanstaat ga je gewoon aangifte doen, als die aangifte tenminste niet in de vuilnisbak belandt.

 21. meijer61200

  Raar; helemaal geen comments van die gefrustreerde linkse huppelkutten! Kom er maar in dames met jullie verzuurde bekken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.