Mooi! Papa John’s neemt ‘gepaste maatregelen’ jegens pizzabezorgende kansenparel die homo’s “de kanker wil inslaan”

Gisteren besteedde DDS aandacht aan een bezorger van de pizzaketen Papa John’s. Hij kondigde eerder deze week op YouTube aan dat hij homo’s en hun “kankermoeders” helemaal “de kanker in wil slaan”. Een verontwaardigde lezers nam contact op met de werkgever van deze homofobe agressieve kansenparel, die naar alle waarschijnlijk nu ontslagen wordt.

Gisteren publiceerde DDS een schokkende video van het YouTube-duo Beter Bekend. Daarin bleek dat de Noord-Hollandse plaats Hoofddorp nogal wat allochtone inwoners telt die niet zoveel op hebben met homoseksuelen. Met de vraag wat men zou moeten doen met een homoseksueel familielid dat uit de kast kwam varieerden de antwoorden van “gewoon doodmaken” tot “van zes hoog naar beneden gooien” en “piemel eraf hakken”.

Veruit het bontst van allemaal was een bezorger van de pizzaketen Papa John’s. Mocht het zoontje van deze kerel uit de kast komen, dan zou hij hem en zijn “kankermoeder” allebei de “kanker inslaan”. Maar liefst drie uur lang zou de homofoob gaan slaan op de “kankerneus” van een jongen die simpelweg alleen maar op andere jongens valt. Bizar homofoob gedrag, natuurlijk, en iets dat totaal geen plaats heeft binnen de Nederlandse samenleving.

Een oplettende DDS-lezer genaamd Patrick van Rijn besloot om Papa John’s te confronteren met het gedrag van hun werknemer, en schreef hen een e-mail waarin hij sarcastisch mededeelde dat de pizzaboer “leuke werknemers” heeft.

Patrick kreeg al spoedig een antwoord:

papajognemail

Met andere woorden: meneer “kankerneus” kan binnenkort dus op zoek naar een nieuw baantje. Wegwezen dus, rare homofoob!

Eén laatste vraag nog: wat is dat toch met pizzakoeriers en onuitstaanbaar gedrag jegens minderheden?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. van Urk

  En dan vinden de Marokkanen het gek dat zij nooit zullen slagen op de arbeidsmarkt.

  1. Top

   Ik heb het tijdens mijn werkzame leven 3 maal geprobeerd. 3 maal rechtbank en heel veel advocaat kosten. In elke aanklacht in mijn gelijk gesteld. Kosten voor de 3 verliezers bijna 16.000 Euro. Nog maar 200 Euro gekregen nadat de gerechtsdeurwaarder, na jaren, er op gezet is door justitie. Het riedeltje is iedere keer weer, “we hebben een uitkering en kunnen het niet betalen”. En ik heb een tijdje gewapend met een eindje ijzer rond moeten lopen. Ben verhuisd naar een ander land. Heerlijk rustig hier geen kopvod of haakneus te zien hier. Wel de buurman en dat is er en van de IRA.

   1. Kodi

    (Willen) proberen met Marokkanen te werken zal keer op keer op een teleurstelling uitlopen. Het werkt gewoon niet met die Marokkanen.

    1. corfo

     @ Kodi.
     Dat soort is ook niet hier gekomen om te werken; ben je gek geworden.
     Hand ophouden, de zaak vernielen en vervolgens de schuld aan óns geven.
     ’t Is én blijft tuig van de bovenste richel.

  2. Kodi

   Hier een verslagje van mensen die eens heel idealistisch zijn begonnen met bewust Marokkanen helpen aan een arbeidsplaats en na bittere ervaring op bittere ervaring met Marokkanen zijn genezen van hun politiek correcte idealisme en in ieder geval klaar zijn met die Marokkanen:
   https://pbs.twimg.com/media/CeDxfEuW4AA5Oro.jpg

 2. Punt50

  Heel goed dat er toch actie is n.a.v. die rare opmerkingen van Papa John’s bezorger.

 3. waakhond

  zo zie je maar toch nog gerechtigheid.

 4. Betoverd Konijn

  Wat een verrijking voor ons land. Diversiteit is onze kracht. Liefde is sterker dan haat. Etc…

 5. Ni28

  De mensheid wordt steeds dommer. Je kunt beter andere soort mensen importeren.

 6. Pedrito

  En maar jammeren dat ze (moslimtuig) gediscrimineerd worden.

 7. Nasrani

  Ik geloof niet in evolutie. Ik geloof in degeneratie. En zie hier het bewijs.

  1. Kodi

   Als je achterlijkheid importeert, dan zal je achterlijkheid krijgen.

 8. eRik2017

  Niet te vroeg juichen! Melanie Smit van de Pizza comp. zegt dank voor het onder de aandacht brengen van dit probleem en het weerspiegelt niet hun bedrijfswaarden. De nodige schrijffouten zitten er ook in.

  M.a.w. het valt allemaal best mee. IK HOOR NIET: Wij nemen volledig afstand van de uitspraken van deze medewerker en zullen zeker stellen dat er met onmiddellijke ingang disciplinaire maatregelen tegen deze medewerker worden genomen.
  Onderzoek….. met de – onafhankelijke – franchiselocatie. M.a.w. Wij voelen ons niet verantwoordelijk. Er is niets onafhankelijks aan die franchisenemer. Horeca Nederland is onafhankelijk. (hebben die al gereageerd?)
  Melanie tekent met Office Manager, en heeft dus helemaal niets met de operatie te maken.

  Als ik de directeur/eigenaar/CEO of whatever was geweest, dan was ik hier al bovenop gesprongen.

  1. Jomares

   Misschien een idee voor de redactie van DDS, om na een maand even navraag te doen bij Papa John, hoe het met dit eencellig weekdier is afgelopen. We zijn benieuwd,

   1. Patrick1979

    Ik heb vanmorgen een mail gekregen dat hij is ontslagen

  2. Patrick1979

   Hij is ontslagen

   1. eRik2017

    Goed zo, dan kunnen we door met stap 2. Topnotch kan hem een contract aanbieden, en het AD kan hem een collumn geven.

 9. Fortiori

  Zou het helpen? Het zit in de genen. Hopelijk verbetert hij nog zijn taalgebruik maar eigenlijk heb ik daar geen vertrouwen in. Triest dat de gemeenschap dergelijke outcasts zal moeten ondersteunen.

 10. Babaji538

  ASN Bank is inmiddels mij gepasseerd,
  in mijn werk van langer dan 22 jaar.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.