Rotterdamse islampartij NIDA wil in heel Nederland een proef met hoofddoekjespolitie

De lokale partij NIDA – actief in de Rotterdamse gemeenteraad – wil na de uitspraak van het College voor de Rechten van de Mens dat het weigeren van hoofddoekjesagente een voorbeeld van discriminatie zou zijn, meteen doorpakken. Er moet direct een ‘landelijke proef’ komen met agentes die zich in hijabs hebben ingepakt.

Kijk, alsof we in Nederland de neutraliteit van onze overheidsdiensten nog niet genoeg in het verdomhoekje hebben gezet – zie deze bizarre uitspraak van het College voor de Rechten van de Mens – doet de islampartij NIDA er gewoon nog een schepje op. Uiteraard is de lokale partij erg blij met deze uitspraak en noemt deze zelfs ‘hoopvol’. In werkelijkheid is het natuurlijk een ramp, maar als je door de roze bril van een islamist kijkt is dit natuurlijk een grote overwinning.

En dat gevoel moet worden uitgebouwd, aldus de club. En dus moet er in heel Nederland volop geëxperimenteerd worden met politie-agentes die hoofddoekjes dragen. Alleen maar mooi, vindt NIDA:

“Nida, de door de islam geïnspireerde Rotterdamse politieke partij, pleit voor een landelijke proef met een hoofddoek bij de politie.

Nida noemt de uitspraak van het College ‘hoopvol’ en wil dat nieuwe uniformen worden ontworpen waar de hoofddoek onderdeel van is. De partij vindt dat iedereen die zich wil inzetten voor de samenleving dat ongeacht levensbeschouwing, etniciteit of sekse moet kunnen doen en dat de politie zich moet inzetten om naast diverser ook inclusiever te zijn.”

Dit zijn natuurlijk knettergekke uitspraken, maar maakt u zich niet direct zorgen. NIDA loopt hier wat hard van stapel, want de politie heeft nog niet eens gezegd actie te zullen ondernemen op de niet-bindende uitspraak van het krakkemikkige College voor de Rechten van de Mens. Dat men het oordeel gaat “bestuderen” is het enige wat de wetshandhavers tot dusverre erover kwijtwillen. Landelijke proeven met politie-uniformen waarvan de hoofddoek een onderdeel vormt zijn dus nog lang niet aan de orde.

Dit is dus allemaal goedkoop politiek winstbejag van een partij die al maanden pusht voor meer hoofddoekjes voor vrouwen. Regelrechte pure stennisschopperij. Zeker wanneer je daarbij in ogenschouw neemt dat mevrouw de klaagmoslima die kwam uithuilen bij het College zélf een actief lid van NIDA is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

66 reacties

 1. Duke

  Een kopvod bij de overheid is onacceptabel. Als ze zo gek zijn om die proef toe te staan, reken maar op acties zoals we die zondag in Friesland hebben gezien. Die eventuele proef zal niet slagen.

 2. Duke

  Een kopvod bij de overheid is onacceptabel. Als ze zo gek zijn om die proef toe te staan, reken maar op acties zoals we die in Friesland hebben gezien. Die eventuele proef zal niet slagen.

 3. Ritter

  Het toont weer eens aan dat moslims weigeren te integreren maar vasthouden aan hun islam en bijbehorend gedrag.

  Daarom zullen moslims blijven proberen hun “zin” door te drijven; zelfs ten koste van de neutraliteit van van de politie.

  Het is aan de politiek en de Nederlandse bevolking om zich te verzetten tegen deze pogingen tot islamiseren.

  Helaas vrees is dat het alleen maar erger zal worden omdat er steeds meer moslims bijkomen via (vaak illegale) immigratie en geboorte.

  In islamitische landen is er geen scheiding tussen islam en staat omdat de islam een religieus/politiek systeem is; inclusief een eigen rechtssysteem (Sharia)

  Daarom is de islam niet compatibel met onze westerse waarden/normen/levenswijze.

  Gisteren was er nog een NOS docu over het feit dat steeds meer jonge moslims streng in de leer zijn.
  ———–

  Meer jonge moslims leven naar strikte islamitische regels.
  https://youtu.be/kR4zhPWJrvU

  1. swetsnek

   Ja heb het gezien die worden echt gehersenspoeld mogen geen muziek luisteren geen kleding dragen die niet bij de islam past te gek voor woorden ,maar het ergste is dat ze het ook gewoon doen de jeugd .
   Dat geeft toch wel erg te denken .
   Er is maar 1 mogelijkheid en dat is eruit met die hap zo snel mogelijk

  2. Adriaan

   Ze gaan net zolang door tot het bij wet wordt geregeld. Let maar op. Ooit komt hier een shariapolitie.

 4. Floris

  “Met de hoofddoek wordt in een nog niet geïslamiseerd land de existentie van de islam gedemonstreerd – en wordt er gezegd: ziehier, wij zijn hier – om jullie laatste stuk te veroveren.”

  – Alice Schwarzer

  En dat geldt des te meer als het om een hoofddoek in overheidsdienst gaat. De islamisering gaat stukje bij beetje verder. En de overheid helpt eraan mee.

 5. Knopper

  Hoog tijd dat dat lam islam gemaakt word ,wat een dom gezeur in ons mooie Nederland

 6. Knopper

  Ga lekker in je zandbak meisjes verkrachten vrouwen vernederen en haatzaaien tot toch op moslims

 7. Floris

  “Weldra zal Europa op grond van haar liberalisme, dat kinderlijk en zelfvernietigend is gebleken, ondergaan… De poorten staan wagenwijd open voor de islam, men durft niet meer over rassen en religies te praten, terwijl de islam alleen maar ´hatespeech´ tegenover vreemde rassen en religies kent.
  […]
  “Ik zal ook nog iets over de politiek zeggen. Ik zal er met duidelijke taal over spreken hoe de moslims Europa overstromen, bezetten en vernietigen; en hoe Europa zich hiertegenover gedraagt via het genocidale liberalisme… Het eindigt altijd op dezelfde wijze: de civilisatie bereikt een stadium… waarin ze zich niet alleen niet meer kan verdedigen, maar op een schijnbaar onbegrijpelijke manier ook de eigen vijanden kweekt.”

  – Imre Kertész

  Opmerking: het hedendaagse liberalisme is óók beïnvloed door het cultuurmarxisme. Het is allemaal één pot nat geworden van politiek correct kuddegedrag en kartelvorming. Het politiek correctisme maakt ons weerloos. En het grootste monstrum aller tijden, de islam, maakt daar koelbloedig misbruik van.

 8. Knopper

  Oprutten

 9. Knopper

  Met je klotekoning ga hem in Mocroland aanbidden ,zal.ik hem es vragen voor een paspoort en een uitkering overboeken naar mijn land !!!? Stelletje mongolen

 10. Ritter

  Iraanse mensenrechtenactiviste: ‘Vrouwen, pas op voor het islamisme!’

  “Vergeet niet: De filosofie achter de hoofddoek erkent geen vrijheid voor een vrouw”——-Darrya Safai

  https://www.nporadio1.nl/homepage/4604-iraanse-mensenrechtenactiviste-vrouwen-pas-op-voor-het-islamisme

  1. Marija

   Als die stomme wijven dat zelf niet door hebben houdt het op.

 11. Knopper

  Minder is teveel gemeen meer!!!!!

  1. Algiz

   Ben jij dronken?

 12. Knopper

  Geeneen

 13. Baaz

  FVD & PVV waarschuwen niet voor niets tegen de islamisering van mijn land. Helaas is er nog steeds een politiek correcte minderheid die haar oor te luisteren legt bij zoveel hoofddoekjesgruwel. Ga a.u.b. een land uitzoeken waar je welkom bent met dat geleuter.

  Ik zeg: Weg ermee!

 14. Floris

  “Geen symbool in de islam is – naast de moskee – zo belangrijk als de hoofddoek, de hidjab of de boerka. Alle drie die lappen stof tonen een en hetzelfde: De volledige onderwerping van de islamitische vrouw aan de man. Want achter alle drie de kledingstukken ligt hetzelfde ten grondslag: Islamitische vrouwen mogen tegenover andere mannen hun bekoorlijkheden niet tonen – maar deze alleen reserveren voor de eigen man. Dat is chauvinisme en patriarchaal machtsvertoon van de bovenste plank. Verbazingwekkend, dat dit juist wordt ondersteund door diegenen, die zich anderzijds voordoen als strijders voor mensenrechten.”

  – Michael Mannheimer

 15. swetsnek

  Moet kunnen in Rotterdam maar verder ook niet .
  Rotterdam Den Haag Amsterdam afscheiden van Nederland .
  Gewoon een nieuwe hoofdstad kiezen en verder maar weer .
  Wordt het geld misschien ook eens een keer eerlijk verdeeld .

  1. tomygun

   Ho ho Swets als je dat doet hebben zij winst .
   Gewoon dat kanker gezwel verwijderen want het is al
   uitgezaaid en het enigste wat zij kunnen is kankeren .
   Trouwens de meeste denken dat islamdam de hoofdstad is
   maar dat is Haarlem .

 16. Knopper

  Islam is de duivel en ja dat waarheid links wegkijkend reltuig ,ga toch lekker mee in de zandbak spelen daar en de hand ophouden bij de koning daar ,droog je lekker uit !

  1. Vit

   Ja ja nou weten we het wel.

   1. meijer61200

    ” Rotterdamse islampartij NIDA wil in heel Nederland een proef met hoofddoekjespolitie” Nederland gaat volgaarne voor een proef met een Islamvrij Nederland.

 17. waakhond

  Puur simbol politiek daar hebben we helemaal niks aan.
  Bewijst dat deze partij alleen maar op komt voor moslims zeer narsisties.
  Kortom daar hebben we helemaal niks aan.

  1. corfo

   @ Brave waakhond.
   Helemaal mee eens !
   Waar we wél wat aan hebben zijn acties zoals zaterdag j.l. in Friesland; bedoelde actie was tegen haat-negers, maar ook tegen islamitische parasieten zijn véél acties mogelijk, gezien de ziekelijke “ontwikkeling” van óns leefklimaat in NL zullen er binnen niet al te lange tijd acties komen tegen het gajes dat óns leef- en woonklimaat heeft vernield.

 18. Christina

  Sodemieter op met die kopvod en zeker bij de politie!
  Ik wil niet en ik wens niet, nooit niet om aangesproken te worden door een agente met een kopvod op!!
  Ik zal zo`n soepkip nooit te woord staan, Ik woon in Nederland en ik wil aangesproken worden door Nederlandse agenten, geen kopvodden gepeupel!!
  Sodemieter op met al dat gezeik van die politici die beter in die zandbak hadden kunnen blijven, en die etterbakken die bij de politie zijn aangenomen om nu lekker te gaan lopen zeiken over die kopvod van ze, ik zeg twee woorden: pleur op!!

 19. Roughwood

  Gaat niet gebeuren.

 20. denk eens na

  Ik wil ook een proef , maar dan een heel andere.

 21. denk eens na

  En dan de opdracht krijgen shoot too kill . Lijkt me niet een geslaagde proef.

  1. swetsnek

   Moslims een wapen geven is nooit een goed idee he hahaha

   1. Guus Geluk

    Ik zou veel Europeanen ook geen vuurwapen in de handen durven drukken, swetsnek.

    1. corfo

     @ Guus G.
     Ik wél !
     De meeste Europeanen zijn niet zodanig geïndoctrineerd dat zij elke andersdenkende moeten doden.
     Overigens, vóórdat je zegt : “de hier verblijvende islamieten zijn ook Europeanen”, nee Guus dat zijn ze niet, ze hebben bovendien 2 paspoorten. Daar komt ook nog eens bij dat zij een wrede, voorwereldlijke ideologie aanhangen, die Europeanen vreemd is.
     Alzo : de meeste échte Europeanen mogen van mij een wapen hebben.
     Al is ’t maar om zich te verdedigen tegen moordende parasieten.

 22. fusilier

  Vraag mij af , of het uberhaupt wel toegestaan is in de koran of een moslimvrouw bij de politie een wapen dragen mag, want zij is dan niet meer ondergeschikt aan de man. Als je een hoofd doek toestaat,is dat provocerend gedrag, en geen eenheid meer van het tenu

  1. corfo

   @ fusilier.
   Ik weet ook niet of het dragen van vuurwapen door een aanhanger van die zieke ideologie, die ze islam noemen, toegestaan is.
   Wat ik wél meen te weten is het feit dat een mannelijke parasiet nóóit zal doen wat een vrouwelijke parasiet hem opdraagt, zoals in “politieland te doen gebruikelijk”.
   We zien wel uit welk soort rubber “onze” Rutje bestaat, ik denk dat zijn soort naar álle kanten buigt.

 23. Peter Loosduinen

  Ik wil in Nederland een proef met tien jaar zonder de islam !!

  1. Bram Zanddijk

   Hoe had u zich dat voorgesteld?
   Had u voor de duur van de proef 900.000 Nederlanders willen deporteren?

   1. IJscoman

    Lijkt me een puik plan, Bram.

    1. Bram Zanddijk

     U plaatst zich buiten de redelijke discussie.

     Dat is uw goed recht maar ik laat het hierbij.

     1. buitenbeentje

      allah zij dank.

   2. Original NL

    900.000 Nederlanders???????

    1. Vit

     Inderdaad, hé wat suf dat ik daar overheen heb gelezen.

 24. Knopper

  Wij Nederlanders zijn de baas en we zullen never rennen voor die kopvodden dragende angstzaaiende haatdragende kutideologie die zich islam noemt Never nooit niet oprotten NU!!!!!!!!

  1. Algiz

   Drinken en online posten is niet de beste optie. Maar goed.

   Het politieorgaan moet zich afzijdig houden van religie in welke vorm dan ook. Zij dienen de staat. En in die staat zeker geen hoofddoekenpolitie op straat.

 25. Knopper

  Robert .M treed af

  1. Vit

   Het valt niet mee hé krom Nederlands te schrijven.

 26. nienke

  Ze willen de hele wereld veroveren deze zandbak duivels.
  Nooit toestaan en je poot stijf houden, als we dit toestaan zijn we verloren.
  Vuile doordrammers ga lekker terug naar je zandbak en laat ons met rust.

  1. Rosasolis

   @nienke. Laat ons hopen dat minister van veiligheid en justitie F. Grappenhuis,
   samen met ons Nationale Politie, snel werken aan een nieuwe wet. Ik vrees dat als
   de socialisten van Rotterdam samen met het islamietische partij de eisen van Sarah Izat aannemen, dat dit het gaat spreiden als wildvuur door heel Nederland. Laat ons hopen dat er wordt meteen actie genomen om een halt te brengen aan alle moslim inmenging
   in ons recht system.

 27. corfo

  Dat islamitische tuig eist alléén maar !Ik zou in heel Nederland een proef willen met oppakken en uitzetten van dat tuig, wat zij doen is staatsgevaarlijk én -ondermijnend.
  Hier hoor je Rubberen Rutje en consorten niet over, Rutje zal momenteel wel in Berlijn zitten, op schoot bij Adolfina Merkel om haar te troosten.
  Wat ik verder over de voddenpolitie kan zeggen is : mócht het óóit gebeuren (moge het gezonde verstand overwinnen), dan versta ik dat gemompel van onder een theedoek absoluut niet en ik zal steeds om een tolk vragen !
  Degenen die die parasieten ook nog gelijk geven moeten eveneens uitgezet worden, de meesten hebben verm. twee paspoorten, dus zijn géén NL’er, kunnen zó 1, 2 huppeté, de grens over, weg ermee !

 28. Anna

  Eisen,eisen,eisen,eisen,eisen,eisen,eisen. …… Regering en Parlement 24 uur per dag in de weer met eisen van moslims. Gek wordt men ervan. Politici werken het in de hand door altijd maar tolerant en politiek correct te willen blijven.

 29. eRik2017

  Niet aleen NIDA zegt dit hoor.
  Ook DENK zegt dit. Farid Azarkan in een interview met….. LOL nota bene de EO.
  https://www.facebook.com/DenkNL/videos/2010086382609478/

  1. corfo

   @ eRik2017.
   DENK/NIDA/EO , allemaal één pot nat : levensgevaarlijk en z.s.m. ontmantelen die zooi !

 30. Ruth

  Een Hoofddoek dragen als je een overheidsfunctie hebt is sowieso puur treiteren. Om te laten zien ik ben moslima.
  De rijksoverheid en de lokale overheden moeten bij aanstelling direct aangeven dat een hoofddoek dragen tijdens het werk uit Den boze is en niet wordt getolereerd.
  Er moeten gewoon duidelijke regels zijn, en daarbij moeten hun zich aanpassen en niet andersom.
  Dat altijd maar eisen en het slachtoffer uithangen. hangt mij echt de strot uit.
  Klagen klagen en nog eens klagen.

  1. Rosasolis

   @Ruth. Er moet aan ieder nieuwe politie medewerker en ook aan nieuwe toekomstige
   agenten een lijst van regels aangeboden, die zij moeten tekenen, alvorens geaccepteerd
   te worden. In dit lijst moet staan dat zij niets anders mogen dragen dan de normale uniform, zonder enige toegevoegde kledingstukken of religie voorwerpen.

   1. corfo

    @ Rosasolis.
    Bij de politie bestaat al een z.g “kledinglijst”, óók werd/wordt aangegeven in welk uniform in dienst moet worden getreden, inde zomer andere kleding als in de winter bijv. Zolang daar NIET bij staat : “U mag eventueel óók wel met een theedoek op uw hoofd in dienst verschijnen”, lijkt mij niets a.d. hand. Maar óók in de “politie-wereld” lopen figuurtjes rond die het héérlijk vinden om tegen hun chef te kunnen zeggen : “Meneer, ik heb de vrouwelijke manschappen (of is ’t “vrouwschappen”?) voor vandaag toegestaan om een theedoek op hun hoofd te dragen; vindt u dat niet goed van mij, meneer ???” Dat zijn de z.g. kontenkruipers, het wemelt van die mensen, óók bij de politie en justitie.

    1. Rosasolis

     @ Corfu. Waarschijnlijk weet je heel veel, omdat je ooit politie officier was geweest. Over corruptie binnen de politie weten wij wat ervan. Maar het is
     moeilijk te geloven dat toegewijde politie mannen in vrouwen willen da er
     religie invloeden komen in hun dagelijkse leiding en taken.
     De keuken doeken (in het Engels dish-towels), behoren door te gaan in hun
     eigen landen, vooral in Saudi-Arabie, maar heeft niets te maken voor vrouwen of voor mannen in ons land.

     1. corfo

      @ Rosalis.
      U heeft gelijk, ik weet niet héél erg veel (niet zoveel als bijv. Guus G, Blauwe Maandag enz.)
      Van zaken bij politie / justitie weet ik redelijk wat; o.a. hoe ernstig verziekt die hele organisatie is, maar dat is landelijk bekend. Óók bij politie én justitie lopen mensen rond die islamisering toejuichen, al was dat alléén maar om hun meerdere te tonen : “Kijk mij eens sociaal zijn, meneer en ik denk ook absolúút niet rechts, meneer !” Op deze manier proberen agenten in een nóg beter blaadje bij hun chef te komen i.v.m. een eventuele bevordering. Als vanuit “den Haag” blijken van acceptatie van theedoeken op politiehoofden komen, staat er een hele rits agenten klaar om hun “loyaliteit” te tonen. Het hoofd van de Nat.Politie is een door de politiek aangestelde figuur; niet vergeten !

 31. Rosasolis

  Volgens Trouw vanmorgen, is het de jonge politie medewerker en rechtenstudente, Sarah Izat uit Rotterdam, die begon die met dit actie, omdat zij mag niet een hoofddoek en een normale politie uniform dragen. Hoewel zij nu 26 is, is zij pas 6 jaar geleden begonnen met een hoofddoek te dragen! Dus waarom nu al dit gedoe? Zij had al veel eerder moeten beginnen. Hoe lang werkt zij bij de politie als “medewerker”? Zij heeft een klacht ingediend tegen haar werkgever de Nationale Politie, wegens discriminatie, omdat die haar niet toestaat dat zij een hoofddoek draagt bij haar uniform. Dus nu is zij een medewerker met hoofddoek maar zonder uniform.
  Minister van veiligheid en justitie F. Grappenhuis lieten gisteren aan de tweede kamer
  weten dat “de politie onverminderd neutraal blijft in haar publiekcontacten “, en dat
  “zichtbare uitingen van onder andere levensovertuiging en religie niet zijn toegestaan”.

 32. Domtoren52

  Om de sodemieter niet….Géén juten met hoofddoekjes op in Nederland. Helemaal besodemieterd…Ze worden maar agent in Marrakesh…
  Het is van de ratten als deze gasten hun zin gaan krijgen in Nederland. Ik zal never-nooit een aanwijzing van een hoofddoekagent opvolgen. Dit is Nederland GVD. Zometeen komt er nog zo’n andere idiote muts om de hoek met de mededeling dat zij een hoofddoek wil dragen op een brandweeruniform. Teveel Saharazand in d’r bovenkamer !

 33. nienke

  Niet en nooit door heel Nederland deze maffe hoofddoek bij de politie.
  Als ze het nog niet door hebben dat zij hier in Nederland wonen en zij het nog steeds verdommen om te integreren rot dan maar op.
  Je hebt je aan te passen aan de normen en waarden van dit land en niet dat wij ons moeten aanpassen aan dat achterlijke geloof dat maar blijft eisen en eisen.
  Regels zijn regels en bij de politie GEEN uitingen van welk geloof dan ook en zeker niet van de islam.
  Dus kappen met deze waanzin.

 34. LilyvL

  Nederland trapt daar toch niet in toch? Uniform is uniform en geen religie modeshow dat moet iedereen gewoon doen waar dat thuis hoort in een kerk, moskee of sjoel of bij jezelf thuis met je eigen club. Persoonlijk vind ik het al erg dat het in de zorg zichtbaar is er wordt daar al duidelijk onderscheidt gemaakt NIET door de patiënten maar door de zorgverleners met hoofddoek .

 35. eRik2017

  Van sommige uitingen die hier worden gedaan wil ik afstand nemen.
  Waar ik wel achter sta dat velen uitingen doen vanuit een emotie waarmee zij willen aangeven: Dit is de grens, en die moet je niet overschrijden.

  Voorstanders van hoofddoekjes bij de politie zouden ook respect mogen hebben dat dit voor vele Nederlanders echt een grens is, waar je niet moet vragen die te overschrijden.

  Je kan ook eens begrip tonen, door je ergens bij neer te leggen, en daardoor iets anders gegund te krijgen dat je graag wilt hebben. De grenzen blijven opzoeken en die te blijven bestoken heeft nooit enige partij bij elkaar gebracht.

 36. Marija

  Overgenomen van?

  Vrouwen worden namens de islam bruut onderdrukt en ondergeschikt gemaakt ;
  ▬  Wanneer zij niet willen luisteren mogen zij worden geslagen. [koran 4-34]
  ▬  Moeten altijd seksueel beschikbaar zijn. [koran 2-223]
  ▬  In geval van ontrouw mogen zij worden opgesloten. [koran 4-15]
  ▬  Zij zijn volgens de islam de helft waard ten opzichte van de man. [koran 4-11 + 2-282]
  ▬  Hebben volgens de islam een lagere intelligentie. [koran 2-228]
  ▬  Moeten zich in het openbaar bedekken. [koran 42-31 + 33-59]
  ▬  En dienen hun man te delen met maximaal drie andere vrouwen. [koran 4-3]
  ▬  Daarnaast is het toegestaan om vrouwelijke slaven te houden [koran 4-24]

 37. lanex

  Natuurlijk niet acceptabel een kopvod bij de politie, excuus ik kan het niet anders noemen.
  Maar let op, met Rutte aan het hoofd, en zijn minions in de Kamer gaat het nog wel een keer gebeuren, en dat weet het Nida en al die organisaties van Soros in Nederland.
  We hoeven ons niet rijk te rekenen, de islam is bijna de baas!

 38. Blue monday

  Lokaal belang in Trutjeshuizen zal ook wel een paar idiote ideeen hebben, net als de SGP met gemeenteverordeningen de meest idiote dingen er door drukt.

  Nida? Te klein, te stom, geen aandacht aan besteden.

 39. Blue monday

  Te belachelijk voor woorden natuurlijk….

  Maar…als ze in een arrestatieteam of de ME zitten, mogen ze van mij best een bivakmuts op.

  Kan me niet voorstellen dat dat een probleem is, nog beter dan een Boerka!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.