Salafist Arnoud van Doorn vindt het prima dat journalisten worden getrapt en geslagen. “Mag vaker gebeuren!”

Dat de radicale islam en persvrijheid niet zo goed door één deur kunnen, toonde Arnoud van Doorn vandaag weer eens aan in een tweet. De medewerker van de salafistische PvdE-partij juichte het toe dat journalisten worden geschopt en geslagen, zelfs als ze al op de grond liggen. Incidenten zoals in Blerick juicht hij toe. Sterker nog, optimistisch twittert Van Doorn: “Mag vaker gebeuren!”

Radicale gelovigen en respect voor persvrijheid. Tja, het blijft een uiterst ongemakkelijke combinatie. Zeker zij die menen dat de Koran tot op de letter gevolgd moeten worden, hebben een probleem met media die bezig zijn met het aantonen van de waarheid in plaats van wensdenken op basis van een eeuwenoud boek. Een concreet voorbeeld deed zich vandaag voor: het Haagse raadslid Arnoud van Doorn was dolenthousiast toen hij hoorde dat verslaggevers van PowNed in de Venlose wijk Blerick in elkaar zijn getrapt.

Op een videoreportage in de probleemwijk is te zien hoe een cameraploeg van PowNed door tuigjeugd wordt uitgescholden en belaagd, dat hen met bier bekogelt, duwt en zelfs tegen de grond werkt. Volgens Van Doorn is dat een prima ontwikkeling:

Kortom: als journalisten iets onaangenaams filmen, heb je de vrijheid om hen aan te vallen, te trappen en hen in de algemeenheid het werk onmogelijk te maken. Want persvrijheid in Nederland… Ach dat is ook maar weer zo’n decadente seculiere uitvinding en daar hebben strenggelovige salafisten zoals Arnoud van Doorn geen enkele boodschap aan, toch? Volkomen logisch!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Ni28

  Wij moeten blij met deze nieuwe Nederlanders. Eindelijk een beetje leven in de straten van Nederland. Het was al zo saai hier met alleen onze eigen criminelen.

 2. Christina

  Ik ben nooit zo voor oog om oog tand om tand zoals bij dat allochtoonse volk wel is, maarbij deze landverrader zou ik er geen moeite mee hebben als hem dat zou overkomen!!
  Een allochtoon die dit zegt is al een misbaksel, maar een `Nederlander

 3. Christina

  @2, maar een Nederlander die dit zegt, is behalve een minderwaardig misbaksel ook een vieze landverrader!!
  Bah wat een walgelijke kereltjes heb je toch op deze aardkloot rondlopen en zeker in ONS land!!
  Is je moeder trouwens trots op je Arnoud van Doorn, misbaksel no:1!!!!!

  1. Mart

   Deze viezerik is er van overtuigd aan de winnende kant mee te doen,dus komt steeds luider zijn club aanwakkeren…..Het lijkt er ook op gezien de overwinningen reeds gemaakt.

   1. poison

    Dat dachten de NSB ers ook dat zij aan de winnende kant stonden. De geschiedenis leert ons toch wel iets anders.

 4. Vit

  Man ga kogels koppen, je bent een prima doelwit.

 5. Ni28

  Nu is het PowNed en straks misschien DDS. Anderen overkomt het niet omdat zij liever thee gaan drinken met dit soort mensen.

 6. Vit

  Al een tijdje niks gehoord trouwens van die andere landverrader Rudolph Holierhoek alias “Abu babyschudder”.

  1. meijer61200

   Je bedoelt de zoon van een rechter (!!) die dagelijks recht spreekt over het volk?? Volgens mij zit hij nog vast. Ik hoop dat ze in de bajes raadt met hem weten.

   1. Vit

    Die bedoel ik inderdaad dat genetisch foutje van de natuur, ik hoop het ook van harte dat hij nog vast zit en veel ‘plezier’ beleeft.

 7. theboas

  Misschien dit stuk krapuul ook es ff te grazen nemen…..Weet ie wat het is

 8. Guus Geluk

  Van Doorn is een mafketel.

  1. Ni28

   PvdA mafketel.

   1. Guus Geluk

    Van Doorn was van de PVV en werd vervolgens PvdE.

  2. Dubbele Komma

   Jij ook dhimmie dopper. Nog een grotere mafketel zelfs.

 9. meijer61200

  Arnoud van Doorn….Neurenberg 2.0!!!

 10. Adriaan

  Van Doorn, mag ik je een goede raad geven? Consulteer een psychiater. Er is iets niet in orde in jouw bovenkamertje. Vraag alsjeblieft hulp.

 11. henk vintage

  Hiermede verklaart hij zichzelf dus vogelvrij.

 12. meijer61200

  Ben je ook al in het bezit van een kindbruidje Arnoud? Als een soort van bonus zeg maar????Zou me niet verbazen, als aanhanger van de “religie van de vrede”. Je bent uitschot van het laagste soort.

 13. marco1

  Ach zo zou ik het weer prima vinden als salafisten getrapt en geslagen zouden worden. Dat zou vaker moeten gebeuren.

 14. henk vintage

  @Marco1
  Je bedoelt toch wel het land uitgetrapt en geslagen worden hoop ik.

  1. marco1

   nog beter idd.

 15. Punt50

  Arnoud van Doorn, tegen de muur ermee.

 16. corfo

  Je zult toch maar de vader of moeder van zo’n minderwaardig gedrocht zijn !
  Je zou je niet meer in ’t openbaar durven vertonen.
  Het land uit schoppen zo’n NSB’er !

  1. Vit

   Ik kan me niet voorstellen dat een vader of moeder van zo’n kind kan houden.

 17. waakhond

  van Doorn bekent voor het kont likken van Imams.
  Als hij geluk heeft zit er hier en daar nog een bruine traktatie!!!!!!!

 18. sjun

  Ik mis toch een bidvlek bij Arnoud. ook met de intellectuele bijdragen aan het maatschappelijk debat wilde het met Arnoud al nooit vlotten. Bijgevolg zal hij door volgelingen van Mohammed hooguit als nuttige idioot beschouwd worden. Met zijn bevreemdende reactie gezien de maatschappelijke solidariteit die hij vraagt, ondergraaft hij die solidariteit niet enkel, hij kweekt ook een klimaat waarin hij op een kwade dag zelf de behandeling zal smaken waarover hij zich nu verheugt.

 19. Gerlos

  Ik zou het toejuichen als dit soort idioten en misdadigers zoals in Blerick Amsterdam Rotterdam en waar niet meer aan hun einde komen het zijn hoofdzakelijk Turken Marokkanen en ander tuig uit verre landen.

  1. corfo

   @ Gerlos.
   Dat tuig is al aardig bezig om zichzelf om zeep te helpen; ik vind het tempo waarin ze worden afgeschoten een beetje aan de lage kant; ik zou dat tuig dan ook willen toeroepen : “Zet ‘m op mannùh, dat kan véél sneller ! Äli Hakbar !!!!”

 20. Baaz

  Staat er nou een Mohammedaanse waakhond naast Arnoud?

  1. sjun

   Nee, Djiebriel turft Arnouds uitspraken. Zodra hij weer genoeg bonuspuntjes voor de sponsor verzameld heeft volgt er vanuit het wat verdere Zuiden een overmaking.

   1. Baaz

    Ja zo had ik het nog niet bekeken. Toch staat deze griezel erbij als een harammadaanse waakbond.

 21. F. Domela Nienhuis

  Arnoud van Doorn, voorman van de Haagse moslimpartij, noemt homoseksualiteit verwerpelijk, maar volgens bronnen heeft hij zelf ook wel een handje van de mannenliefde. Danny zocht hem op.
  https://www.youtube.com/watch?v=dN_rZcAhs14

  1. sjun

   Dat kost Arnoud van Doorn wat pecunia. Je kunt in islam heel veel maar het moet natuurlijk niet aan de grote klok gehangen worden en weerslag krijgen op de ‘goede’ naam van de gemeenschap. Er rest hem weinig anders dan de ook op straat door menigeen uit de gemeenschap beproefde methode van glasharde ontkenning. Een cultureel dingetje dat meekomt met de verering van de grootste misleider. https://is.gd/KO0ZeW

 22. Vit

  Is het niet zo dat raadsleden van onbesproken gedrag moeten zijn?

  “Duizend euro boete en werkstraf voor oud-PVV’er Van Doorn
  Het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn heeft een boete van duizend euro gekregen voor verboden wapenbezit, het verkopen van wiet aan jongeren en schending van een raadsgeheim. Dat heeft de rechtbank in Den Haag bepaald. Ook krijgt de oud-PVV’er, tegenwoordig lijsttrekker van de islamitische Partij van de Eenheid (PvdE), een voorwaardelijke werkstraf van veertig uur.”

  https://www.nrc.nl/nieuws/2014/02/14/duizend-euro-boete-en-werkstraf-voor-oud-pvver-van-doorn-a1427186

 23. Ruth

  Wat een sukkel die van Doorn laat zich gebruiken Door de salafisten de Saoedi’s zullen wel behoorlijk wat schuiven voor deze landverrader.

  1. sjun

   Ergens moeten die boetes van betaald worden en ook de huur en andere vaste lasten lopen gewoon door. Van Doorn heeft daarom door iedereen verlaten zijn eigen oliebron aangeboord. Dat laatste woord zal hij overigens zelf natuurlijk niet gebruiken. Dat ligt binnen een zekere levensovertuiging/doodsdrift nogal gevoelig…

 24. Farn

  Buma zegt dat de Nederlander naïef is tegenover Rusland. Maar hij heeft een plaat voor zijn kop omdat hij vind dat zulke mensen een podium in nederland moeten kunnen krijgen.

 25. Dr. Dooley zegt:

  Deze bal gehakt zat vroeger bij de PVV.
  Eigenlijk niets verandert.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.