Slap OM: 'Helemaal prima dat jodenhater Khoulani Israëlische kinderen toekomstige moordenaars noemt'

Geen categorienov 08 2017, 21:00
Dat heeft natuurlijk helemaal niéts met antisemitisme te maken, aldus het OM.
Het Openbaar Ministerie heeft vandaag weer eens bewezen dat het niets liever doet dan met dubbele maten meten. Recent nog werd Geert Wilders niet alleen aangeklaagd, maar ook nog eens veroordeeld, voor zijn uitspraak over Marokkanen. Zeggen dat we er daar teveel van hebben is kennelijk héél strafbaar, maar het benoemen van Israëlische schoolkinderen als "Zionistische moordenaars in wording" en "Toekomstige kindermoordenaars" is natuurlijk louter prima.
Dat lijkt in ieder geval de conclusie te zijn als we kijken naar de zaak rondom het Haagse raadslid Abdoe Khoulani. Afgelopen mei kwam een groep schoolkinderen uit Israël langs bij de SGP voor een interessante ontmoeting. Gewoon een vrolijke schoolklas met onschuldige kindertjes dus:
Hartstikke leuk natuurlijk, maar niét als het aan de jodenhatende Khoulani - die ISIS al eens de hemel in prees - lag:

"Zionistische terroristen in wording gewoon keurig op bezoek bij de SGP. Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars en bezetters"

Dit is niet alleen een knettergekke uitspraak - Israëli's zijn allesbehalve terroristen, kindermoordenaars en bezetters - maar ook gewoon hartstikke strafbaar als antisemitisme. Hoewel het raadslid voor de islamitische 'Partij voor de Eenheid' het heeft over Zionisme - een politieke beweging die een joodse staat in Israël voorstaat - valt dat natuurlijk niet los te trekken van het jodendom: zonder joden geen joodse staat, immers. 'Zionisten' is in die jodenhatende kringen simpelweg vakjargon voor 'joden'. Maar zelfs als hij het écht alleen over Israëli's zou hebben, zou het nog niet door de beugel moeten kunnen. Immers: waarom zou Wilders wél veroordeeld kunnen worden voor het 'beledigen' van Marokkanen, en Khoulani niet voor hetzelfde bij Israëli's?
Het antwoord daarop is, dat het slechts strafbaar is in theorie. Het is immers zéér politiek incorrect om het op te nemen voor die gemene bezetters en Palestijnenmoordenaars. Het OM heeft nu dus aangegeven de zaak niet op te pakken, waarmee het dus in feite de deur opent voor nóg meer antisemitisme dan er nu al is. En dit knettersalafistische raadslid uitnodigt om in de toekomst vooral nog eens los te gaan op joden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten