Tuigrapper Convex Kafka: ‘PVV’ers en FVD’ers zijn de nieuwe nazi’s. Ik zie ze graag de gaskamer inlopen!’

Een Nederlandse tuigrapper heeft weer eens z’n politieke fantasieën gedeeld, en het is niet echt iets om vrolijk van te worden. De “muzikant” fantaseert openlijk over het vergassen van de PVV- en FVD-achterban. En, zo zegt hij als hij het heeft over de aanhangen van Wilders en Baudet die een hypothetische gaskamer binnenmarcheren: “Ik zou de zyklon B wel naar binnen willen gooien.”

Er is in Nederland geen enkel muzikaal genre zo massaal ontspoord als de rapmuziek. Waar het vroeger ging om jongens die een beetje aan het pochen waren over meisjes en geld, is het tegenwoordig een full-fledged actieplatform waar stemming wordt gemaakt tegen joden, niet-moslims en rechtse politici. Onderdeel van die verdorven cultuur is ook ene Convex Kafka, die in april al liet weten dat hij “meer dan 500 stenen” richting de “smoel” van PVV-leider Geert Wilders wilde gooien.

Daar ontstond begrijpelijkerwijs de nodige ophef over, maar denk niet dat dat betekent dat de heer C. Kafka zijn leven gebeterd heeft. Integendeel: gisteren twitterde de rapper nog maar eens zijn gedachte over partijen als het Forum voor Democratie of de PVV. Volgens de kerel zijn de respectievelijke achterbannen van de partijen “nazi’s”, en wordt het hoog tijd dat we hen eens gaan uitroeien. Het liefst in een gaskamer. Kafka biedt daarbij zijn diensten aan: hij wil zelf het dodelijke gifgas wel de ruimte in mikken.

kafkatweet

Een bizarre, gruwelijke en bovendien weerzinwekkende suggestie. Convex Kafka zelf is zich in ieder geval van geen kwaad bewust: hij blijft opruiende rommel twitteren, zelfs nu mensen hem confronteren met zijn ontoelaatbare uitspraken. “Blanken zijn oververtegenwoordigd in de pedofilie, genocides en oorlogen,” aldus de tuigrapper die ook meent dat Geert Wilders “alle” moslims wil vergassen.

Wat mij betreft gaat de politie zich eens buigen over de uitlatingen van Convex Kafka. Volgens mij moet je op basis van zijn bloeddorstige uitspraken toch een aardige dagvaarding in elkaar kunnen kantklossen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. poison

  Je ziet aan z’n kop dat hij niet spoort, daar zou je haast meelij mee krijgen, wat een sneu figuur.

 2. IJscoman

  Teveel policor media gezien en gehoord. Daar wordt het hem verteld. Dus gelooft zo’n ongeletterde debiel dat. Weet hij veel.

 3. penis aqua di rosa

  Je blijkt in Nederland dit zelfs te mogen zeggen, jeugd opruiend en dat hij zelf nooit iets van de Nederlandse geschiedenis opgestoken heeft, blijkt wel weer. Meneer Rutte als u een grote vent bent zou ik dit stuk **** eens bijles geschiedenis geven, tot hij weet wat hij verkondigt.
  Maar wat als ik hier zou schrijven wat mijn gedachten over dit stuk **** zijn, staat over 5 minuten blauw voor mijn deur.
  Dus OM, doe iets aan deze opruier. Liggen er al voorgedrukte formulieren klaar om een aanklacht in te dienen?

 4. Nasrani

  Het grappige( of juist domme) is dat hij niet doorheeft dat hij precies handelt zoals de fascisten on de jaren 30. Een andere mening dan de zijne ( linkse) is verwerpelijk en mag met geweld wordn tegen gegaan. Zie de nieuwe fascisten.

 5. Ni28

  Ik zeg het iedere keer, rappen is het ergste wat ons kon in muziekwereld overkomen. Het heeft niets met muziek te maken met de losse kreten die op een onvolwassene wijze op ons geschoten worden op een meestal agressieve manier. De tekst is ook meestal opruiend en bevestigd de ware aard van de kunstenaar. Met een hele kleine “k”. Iemand eerst voor nazi uitmaken en hem dan naar de gaskamer sturen getuigd niet over enige intelligentie maar over zieke gedachten van een gespleten geest. Dat deze mensen nog een podium krijgen getuigd van de verziekte smaak van voornamelijk linkse geesten.

  1. Ni28

   Dat ik hier überhaupt aandacht aan geef, dat is waar ook. Sorry!

  2. marco1

   Veel hedendaagse rapmuziek is idd niet veelmeer dan toonloos de Wannabee gangster uithangen. En de nederlandstalige is veelal niet meer dan rijmpjes op een praterige toon onder een kinderlijk melodietje uitbrallen. Ik persoonlijk kan de oorspronkelijke hip-hop zoals public-enemy, run dmc,(wat later) NWA enz. toch wel waarderen maar dat is puur persoonlijke smaak en daar valt uiteraard over te twisten.

 6. sjun

  De eigentijdse Gregor Samsa of het het holle vat uit Deventer heeft met zulke tweets die een uitstekend inkijkje bieden in ’s mans culturele en maatschappelijke bagage zijn eigen maatschappelijke carrière in het Nederlandse taalgebied een vroeg stadium bezegeld en zijn *verwandlung* effectief vormgegeven. Ik wens hem daarom een succesvolle carrière in de rap en hiphop toe. Tenslotte zal er ook in zijn gezin brood op de plank moeten komen.

  1. Baaz

   Ik wens hem helemaal geen succesvolle carrière toe hoor.

   Ik zeg: Weg ermee!

 7. Vit

  En, liggen de voorgedrukte aangifteformulieren al klaar? Ik zou daar graag gebruik van maken.

  1. marco1

   U bent vast wijs genoeg om niet als die analfabeten gebruik te moeten maken van voorgedrukte aangifte formulieren.

 8. marco1

  “waar het vroeger nog een beetje ging over meisjes”, idd dat is omdat hip-hop vroeger(jaren 80) de stroming voor bepaalde witte en zwarte jeugd was. Nu de hip-hop is overgenomen door de moslimjeugd en hun witte wannabees gaan de teksten over andere zaken. Alweer iets wat verneukt is door een bepaalde soort mens.

 9. Original NL

  Van een vmbo scooter petje kan je niet anders verwachten.

 10. DolleDries

  Een vooraanstaande Egyptische imam heeft verklaard dat de islam het toestaat dat mannen seks hebben met hun eigen biologische dochters en met hen trouwen zolang de meisjes buiten het huwelijk worden geboren, meldt de Daily Mail. De incest speech zorgt voor grote woede op het net.
  De prominente imam Mazen Al-Sersawi beweert in een video dat de islam het toestaat dat mannen seks hebben met hun eigen dochters en met hen trouwen.
  Dit is toegestaan als de dochters buiten het geldige huwelijk van de man zijn geboren.
  Mazen Al-Sersawi citeert een andere prominente islamitische imam, Al-Shafi’i, die zegt dat buitenhuwelijkse dochters die niet officieel ingeschreven zijn bij hun vaders geen echte dochters zijn.
  Onder deze omstandigheden kan een man met zijn eigen dochter trouwen en seks met haar hebben.
  Al-Sersawi, docent aan de prestigieuze Al-Azhar Universiteit, een van de beste onderwijsinstellingen van Egypte, verklaart expliciet dat een buiten het huwelijk geboren meisje “niet zijn echte dochter” is.
  Al-Sersawi doet zijn  claim in een video die online viraal is gegaan en waarvan het commentaarveld vol staat met kritische reacties.
  Eerder dit jaar zei een andere Egyptische imam, Muftah Mohammad Maarouf, in een televisiedebat dat pasgeboren baby’s moeten kunnen trouwen zolang het kind “geen schade” wordt berokkend.
  “Volgens de sharia is er geen definitieve leeftijd voor het huwelijk met betrekking tot vrouwen,” zei Mohammad Maarouf.
  Bron:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5049199/Egyptian-cleric-says-men-marry-daughters.html

  1. en_els

   Vroeger, heeeeeeeeeeel vroeger, was het MO de bron van onze beschaving.
   In 632 nCr. is dat ineens gestopt en omgeslagen in barbarij.

  2. Nasrani

   Wanneer het intellectuele niveau van ‘geleerde’ moslims al zo bedroevend laag is weten we zeker dat het met de islam in het vrije westen niets wordt. Wat een walchelijke en achterlijke en gevaarlijke ideologie is de islam toch.

 11. marco1

  Niet meer dan ondanks zijn leeftijd een onvolwassen jongetje die ook wat stoer wil over komen.

 12. swetsnek

  Rook er nog eentje zou ik zeggen hahahaha wat een wappie

 13. swetsnek

  oja en een nekschot wil ik wel geven hij met zijn cyclon B

  1. swetsnek

   zyklon

 14. Wim Vreeswijk

  Dit soort kwalificaties verbazen me niks van een tuigrapper !

 15. Pjotter

  Minder, minder en je staat voor het hekje, een nieuwe holocaust kan onbelemmerd gepropageerd worden, wat een overteerbare hap.

 16. Domtoren52

  Een sneu-neus met een lege bovenkamer. Confectie-miet Kafka…joehoe……

 17. en_els

  Voor de “minder minder…..” uitspraak lagen de aangifte formulieren bij de politie al klaar. Nu ook?

 18. buitenbeentje

  Waar blijft dat openbaar ministerie nu? (De politie heeft hier niets mee te doen). Waar blijven de voorgedrukte aangiftes?

 19. bifbof

  Niet zo haastig met de meningen , eerst even wachten wat Dopper er van vindt.

  1. marco1

   ja zegt dopper maar ik begin me wat zorgen te maken.De dienstdoende zuster zal hem toch niet beu zijn geweest en hem een pilletje teveel hebben gegeven het blijft zo stil. Wat nog meer opvalt ook degene die het altijd zo grondig met het eens waren zijn verdacht stil.

 20. Marius Feenstra

  Dit is geen haat zaaien, maar haat oogsten en dat kan allemaal in Nederland.

 21. sonar

  Kafka moet die zyklon b even op zich zelf uitproberen ,dan weten wij of het gewerkt heeft en zijn we van zo een figuur verlost.

 22. H.Vaes

  Gewoon …zielig…..ik heb met hem te doen.

 23. henk vintage

  Rappen is een soort van muziekstroom, die niets met muziek te maken heeft, maar wordt vertolkt door en voor de minder ontwikkelden.

 24. denk eens na

  Nooit van gehoord ,van dit 14 jarige ventje

 25. lanex

  Beste Convex Kafka,
  Soms komt er iets voorbij waarvan je letterlijk moet overgeven, dit is zo iets. Er zijn mensen op deze wereld die eigenlijks geen plaats hebben, jij bijvoorbeeld, een ongelofelijk lelijke geest, geen enkele intelligentie, een hersenloos lelijk mens. Kennelijk wordt je op het schild (weet je wat dat is?) gehesen door ook hersenloze malloten die niet eens door hebben hoe giftig je bent.
  Fijne middag verder.

 26. Farn

  En dat vind Buma dat de Nederlanders naïef zijn tegenover Rusland. Hij heeft geen plaat voor zijn kop, maar een heel bos.

 27. nienke

  Hersens nog minder als een garnaal deze mafketel.

 28. Dr. Dooley zegt:

  Een soort stakker, zoals er zo veel zijn in NL. De hele kamer zit bijna vol met dit soort losers.

 29. Lex

  Inderdaad oppakken en lekker een paar jaar opsluiten dan kan hij nadenken over zijn walgelijke misselijkmakend misdadig en crimineel gedrag.

  Gekken als Convex Kafka leren niets van hun fouten en walgelijk gedrag. Wat mij betreft na een gevangenisstraf het land uit trappen. Nog beter meteen het land uit knikkeren dat scheelt heel veel belastinggeld.

  1. denk eens na

   In argentinie hadden ze andere oplossingen.

 30. Baaz

  Nu weet ik waarom ik PVV heb gestemd!

 31. Baaz

  Als je geen hersens hebt kun je ze ook niet gebruiken.

 32. Gerlos

  Dit noemen wij een KAKKERLAK en die moet zo snel mogelijk verdelligd worden.. opgeruimd staat netjes.

  1. Baaz

   Ik zeg: Weg ermee!

 33. shidaian

  Tjongejongejonge
  Hij etaleert hiermee wel zijn ontzettend grote domheid.
  Heeft niet eens door hoe hij zichzelf hiermee naar beneden haalt.
  Eigenlijk moet je diep medelijden met hem hebben.
  Een zielenpoot, stumper.

 34. Adriaen

  Deze trieste exponent van het linkse gedachtengoed verklaart in geschrift er geen been in te zien de PVV-& FvD-aanhang persoonlijk te vergassen.
  Benieuwd wat het OM hiervan vindt.
  Of is dit `bon ton` in wat sommigen (nog) een rechtsstaat plegen te noemen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.