Van aanranding beschuldigde Francisco van Jole houdt zich ineens doodstil

Normaalgesproken is meneer de opiniemaker haantje de voorste om commentaar te leveren op allerlei kwesties, maar nu zijn eigen sleazy gedrag onder het vergrootglas ligt zwijgt de VARA-journalist ineens in alle talen.

Joop.nl-hoofdredacteur Francisco van Jole is een mannetje dat doorgaans graag praat: hij schrijft op zijn VARA-weblog alle dagen de katernen vol met zijn politieke meningen, en ook op de radio is de linkse meningman niet bij de microfoon weg te slaan. Normaalgesproken dan. Nu hij zelf in het verdomhoekje staat aangezien een audio-opname is opgedoken waarin Van Jole de aanranding van een 23-jarig meisje opbiecht, is de VARA-schrijver ineens doodstil:

“Het verhaal over Van Jole heeft zojuist ook NPO Radio 1 gehaald. “Of het echt waar is en klopt, weten we niet. GeenStijl heeft het al langer aan de stok met Van Jole. In de url van het artikel zelf staat ook ‘te mooi om waar te zijn’“, meldde Radio EenVandaag.

Radio EenVandaag-presentator Lammert de Bruin heeft contact gezocht met Van Jole, maar die wil niet reageren. “Ik heb Van Jole wel gevraagd om een reactie op Twitter, maar op dit moment heeft hij dat nog niet gegeven.” “

Ja, Van Jole, waar ben je dan met je grote mond? Altijd sta je paraat om als eerste de nieuwsgebeurtenissen met een flinke warme klodder linkse saus te overgieten. En nu, nu we eindelijk eens wachten op je commentaar in plaats van dat je het al ongevraagd over ons hebt uitgestort, ben je in geen velden of wegen te bekennen. Raar hoor.

Of schrijft de Joop.nl-godfather nu zijn ontslagbrief?

Wie het weet, mag het zeggen. Hoe dan ook: de stilte is oorverdovend…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. denk eens na

  Jole kom van dat dak af het is de laatste keer.

 2. Ritter

  De linkse moraalridders , of ze nu in de VS (Hollywood) wonen of in Nederland, vallen stuk voor stuk door de mand.

 3. Floris

  “Hoe dan ook: de stilte is oorverdovend…”
  ——————————————-
  Hij overlegt nog met z’n advocaat.

 4. DolleDries

  Het is wel hilarisch.

 5. Ni28

  Onze trollen zijn er stil van. Wat hebben die op hun geweten?

  1. Zweedse kok

   Ja, precies, dat zou ik ook wel eens willen weten.

   1. Dubbele Komma

    Volkert dhimmie dopper, je maakt je weer belachelijk.

    Whehehehe…

  2. buitenbeentje

   @Ni28 Je hebt er net een wakker gemaakt

   1. Zweedse kok

    Ik zie het ook. Wat een slaapkop.

 6. Ben Zine

  Leuk om te zien hoe zo’n linkse deugridder, met zijn policor Joop-poep, voor gaas gaat. Wat is dat toch met die gasten ? Je gaat toch alleen naar bed met een vrouw als die vrouw dat ook wil, als een vrouw niet wil houdt toch alles op en hou je toch gewoon je geile poten thuis ? Ik begrijp dat echt niet, dat gedrag. Dat je zonder instemming “boven op een vrouw gaat liggen”, terwijl er van enige erotiek totaal geen sprake is. Volgens mij ben je dan als man heel erg gefrustreerd.

  1. lanex

   Gefrustreerder zul je ze niet treffen, luister alleen al naar het socialistische gebazel op radio1 van deze linkse windvaan die iedereen die rechts denkt de maat neemt.

 7. Telemachus

  Een meisje van 23 jaar!

  De slachtoffertjes van kindermisbruik worden steeds jonger.

  1. Vit

   Jezus alweer een nieuwe nick.

   1. Zweedse kok

    Wat een rare nickname:Jezus

    1. Dubbele Komma

     Je draait echt door he volkert dhimmie dopper. Je word met de minuut waanzinnige….

     1. Zweedse kok

      Over wie heeft u het?

 8. nienke

  Dit is wel zo’n walgelijk achterbakse kerel, heb een bloedhekel aan deze hypocriet met z’n links gebazel.
  Wees nou ook een vent en kom er voor uit dat je je gedragen hebt als een zwijn.

  1. Vit

   Voorlopig houd hij zich wel stil, dat moet altijd als je geschoren wordt.

 9. denk eens na

  Jolle pijpt zich zelf

 10. Dubbele Komma

  Ja natuurlijk zegt dat linkse socialistische aanrandende misbaksel niks in zn witte onderbroek. Gatverdegatver.
  .hypcriet en links. Whats new?

 11. Dubbele Komma

  Van jole moet ontslag nemen dat seksistische varken. Wat denkt hij wel niet?

  Vrouwen zijn alleen gebruiksvoorwerpen in de islam een jaar of 1400…

  Oh wacht..

  1. Telemachus

   dat seksistische varken

   ——————————————-
   Ik vind het te vroeg om dit soort termen te gebruiken als de schuld van deze man nog niet vaststaat.
   Dit bedoelde ik eigenlijk ook met trial by media. Het is natuurlijk goed als aanrandingen en verkrachtingen voor de rechter worden gebracht maar we moeten wel goed oppassen om mensen niet aan de schandpaal te spijkeren als de schuld nog helemaal niet is bewezen.

 12. Telemachus

  Voorlopig nog een beetje dun verhaal maar het kan natuurlijk best waar zijn. In dat geval is het natuurlijk goed als die man wordt vervolgd.

  http://www.mediacourant.nl/2017/11/ook-francisco-van-jole-beschuldigd-van-misbruik/

  Begin de laatste dagen wel een beetje een ongemakkelijk gevoel te krijgen bij deze tsunami van aanklachten in de media. Trial by media kan niet de bedoeling zijn: gevallen van aanranding en verkrachting horen in de rechtbank thuis lijkt me.

  1. Punt50

   Nee want onze D66 rechtbanken laten deze linkse zwijnen vrijuit gaan. Trial by media is echt wel ok.

  2. Kodi

   Daar had diezelfde VARA toch geen enkel probleem mee inzake Jelle Brandt Corstius?

   VARA: de ene aanranding is de ander niet #metoo

   Nu VARA’s Francisco van Jole, hoofdredacteur van Joop.nl, beschuldigt wordt van seksuele intimidatie en aanranding blijft de progressieve omroep opvallend stil, terwijl ze de zaak Jelle Brandt Corstius volledig hebben uitgemolken.

   https://www.youtube.com/watch?v=1dSRtn2CExw

 13. nietzonderverzet

  En geheel Links kijkt weg en ziet dat het (daar) goed is.

 14. meijer61200

  Iemand verbaasd? Typerend voor het linkse uitschot bij de Vara. Iedereen de maat nemen deze linkse sukkel, en zelf de kat in het donker knijpen onze gore moraalridder! Staat altijd vooraan met zijn ongevraagde extreem linkse mening, en nu hoor je hem niet natuurlijk. Typisch de verachtelijke Vara club.
  Het slachtoffer vertelde dat ze iedere keer als ze Fascisco op tv ziet, ze weer de beelden krijgt van van Jole, die op haar klimt in zijn witte onderbroekje!!! Gadver, dat is echt een trauma waar je je leven last van houdt. Ik zou aangifte toen tegen deze bastaard! Aanpakken dit varken. Áls het al tot een rechtszaak komt wordt hij vrijgesproken. Als de rechter zijn hoofd ziet weet hij direct dat van Jole niet toerekeningsvatbaar is, daarom werkte hij bij de Vara. Ergens anders komt hij niet aan de bak.

 15. Tjeempie80

  Heb een beetje zitten goegelen maar heb nergens anders iets gevonden over de zogenaamde vieze verkrachter Jole. Volgens mij een verzonnen verhaal hoor, straks is iedereen met een piemel een verkrachter. Geloof dit allemaal niet meer zo.

  1. sjun

   Beter zoeken. TPO heeft vandaag bijvoorbeeld al een verhaal over de authenticiteit van de opname.

  2. Vit

   Geeft niet, we rekenen je het niet aan.

 16. corfo

  Als de aantijging juist is, verdient een dergelijk figuur een zware straf.
  Wat ik echter niet begrijp van de slachtoffers : Ze komen op een sollicitatiegesprek bij zo’n VARA-manneke, tijdens het gesprek wordt het slachtoffer aangerand of zelfs verkracht. Zou zo’n slachtoffer dan nog steeds denken : “Wat kan ’t mij schelen, als ik die baan maar krijg”? Pas járen later komen de verdachtmakingen. Waarom niet meteen zo’n vent in een wit onderbroekje van je af geduwd en gillend de kamer uitgelopen ? Ik vermoed dat de slachtoffers op het “moment suprême” alleen maar aan geld én roem hebben gedacht. Échte daders moeten a.d. schandpaal, uiteraard.

  1. Vit

   Hij is en blijft een gluiperd om daar misbruik van te maken, het hele verhaal verbaasd mij eerlijk gezegd niets

 17. Peter Selie

  Bijna elke vrouwelijke aspirant in omroepland, redactie of instelling weet instinctief dat zij zich naar boven kan neuken, niet voor niets wil men een vrouwenquota instellen, hoe meer des te beter. Van Jole is op de keeper beschouwd gewoon een zielig figuur, luister wel eens met kromme tenen naar hem, bij elk rechts geluid wordt direct het contact verbroken met een zwakzinnig excuus, hoor en wederhoor komt niet voor in z’n vocabulaire.

 18. meijer61200

  Hoor zojuist van Jole bij het programma NPO GrindpadFM. Eigenlijk is hij het slachtoffer begrijp ik. Dat dit uitschot nog een podium krijgt is weer typisch de vunzige vara.
  Citaat; “Ik lag op dat meisje, omdat ik wilde gaan slapen”hahaha!

  Leert hij dat bij de Islam? Vrouwen zijn niet meer dan een matras???
  Ik hoop dat er veel meer vrouwen/mannen zich melden waar dit schorem met zijn vieze tengels aan heeft gezeten.
  De vara kan van Jole echt niet handhaven, als proberen ze dit met de moed der wanhoop.

 19. Anna

  Zo,zo die moreel goeie Van Jole. Die al zijn tegenstanders demoniseert en wegzet als nazi en fascist. De grote bek, man van VARA Joop.NL wordt nu beschuldigd van aanrandingen? Mijn God wat een misbaksels. Altijd doodstil over eigen schandelijke, vieze misdragingen. Tenminste als het allemaal waar is. Waarom accepteren die vrouwen dat allemaal? Is het niet verstandiger om hen flink in hun kruis te trappen? Zo dat ze er nog maanden last van zullen hebben? Hun vrouwenmacht zal verschrompelen.

  1. Peter Selie

   Van Jole heeft dezelfde misselijkmakende mentaliteit en moraal als van de exotische kansparels waarvoor hij altijd op ‘hoogstaand’ niveau afschermt tegen alle rechtse reguurders.

 20. Ni28

  8@ geeft niet Buitenbeentje, het is toch al een bewolkte dag en geen zon. Een wolkje meer of minder is niet erg.

 21. Floris

  “Het is niet plots sinds gisteren dat Francisco van Jole grensoverschrijdend gedrag vertoont naar de meisjes (me)toe. Dat doet hij al 10 jaar. Het is zijn modus operandi.”

  https://www.geenstijl.nl/5139296/vrouwen-waarschuwden-elkaar-voor-van-jole/#comments

  Hij gaat eraan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.