VIDEO Verschrikkelijk: AC/DC oprichter Malcolm Young overleden

Geen categorienov 18 2017, 16:00
Soms moet op een politieke blog ook eens aandacht gegeven worden aan het culturele, vermaak, of sport. Zeker als het gaat om de dood van Malcolm Young, de oprichter van AC/DC samen met zijn broer Angus Young.
In de wereld hebben we een aantal grote artiesten gekend. Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Elvis Presley, maar ook de artiesten in de band AC/DC. Ze zijn ons bijna allemaal ontnomen en wat er voor in de plaats is gekomen voor de toekomst is niet om over naar huis te schrijven. Het erge is nog dat Young leed aan Alzheimer en op een gegeven moment niet eens meer zijn eigen nummers herinnerde. Hij is overleden in het bijzijn van familie.
In veel opzichten heeft muziek niet alleen in een cultuur, maar ook in het menselijk aspect veel invloed. Het is een onderdeel en een gezicht van generaties, naties en persoonlijke identiteit. AC/DC heeft voor veel mensen geluk gebracht en een positieve invloed. Laten we dan ook stilstaan bij wat ons is ontnomen en geniet van een aantal goede nummers en filmpjes die ik hieronder heb geplaatst! Veel plezier!
https://www.youtube.com/watch?v=EcZ2PdU2IRg
https://www.youtube.com/watch?v=v6_rpuuvxpc
https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten