VIDEO! Wilders in Brussel: ‘We moeten in het verzet tegen de islam! Organiseer massa-demonstraties!’

Geert Wilders windt er geen doekjes om bij zijn persconferentie in Brussel. Volgens de PVV-leider was de beslissing om hem en zijn Vlaams Belang-collega Filip Dewinter te weigeren uit Molenbeek de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen.

Het verhaal moge inmiddels bekend zijn: Wilders en Dewinter wilden graag op “islamsafari” naar Molenbeek, maar mochten niet van de burgemeester. Wilders en Dewinter spraken van een “fatwa“, en besloten dan maar om een persconferentie in Brussel te beleggen. Die vond vanmiddag plaats, en Wilders wond er zoals we van hem gewend zijn geen doekjes om. Volgens de PVV-leider was Molenbeek – de plaats waar ze geweerd waren – het Raqqa van Europa:

“Wilders herhaalde ook nog eens dat wat hem betreft Molenbeek het Raqqa van Europa is. Het verschil zit er volgens de Nederlandse politicus in dat Molenbeek nog niet bevrijd is.

De twee zeggen dat ze nu “het verzet willen organiseren, geweldloos en met demonstraties.” Ze willen daar woensdag mee starten aan een Gentse moskee.”

Of Wilders ook aanwezig zal zijn bij de demonstratie in de Gentse moskee van aanstaande woensdag is nu nog onduidelijk: vanmiddag gaat Filip Dewinter naar de grens van Molenbeek, maar Wilders gaat niet mee. Te gevaarlijk, aldus zijn beveiligers.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. stennis

  Geert, wat zijn wij trots op je, hou zee…..

  1. PMG

   DOMBO!

  2. swetsnek

   trol alert niet op reageren AUB

  3. poldi

   Goed zo Geert, alles moet in het werk worden gesteld om die vervloekte islamisering tot stand te brengen en de islam hun met middeleeuwse en primitieve cultuur terug te schoppen naar de woestijn.

 2. DolleDries

  PVV-leider Geert Wilders en zijn Vlaamse collega Filip Dewinter gaan in beroep tegen hun toegangsverbod in Molenbeek en delen van Brussel. Dat is hen opgelegd door twee burgemeesters, die zich hebben opgesteld als ‘islamcollaborateurs die plat op hun knieën gaan voor het moslimfundamentalisme’, aldus .
  ,,Molenbeek is daarmee officieel de eerste islamitische no go zone geworden in ons eigen land”, aldus Dewinter. Volgens Wilders is het nog nooit vertoond dat gekozen volksvertegenwoordigers geen toegang hadden tot hun eigen grondgebied. ,,Dat komt door een politieke elite die capituleert. Moslims reizen makkelijker dan gekozen volksvertegenwoordigers, die met arrestatie worden bedreigd als ze hun eigen grondgebied of dat in een buurland willen bezoeken.”

  1. PMG

   Diep diep triest! Bedankt linkse losers!!!

 3. Zweedse kok

  Wilders zegt dat ze nu “het verzet willen organiseren, geweldloos en met demonstraties.” .
  .
  Demonstratie, in het verleden georganiseerd door de PVV geven weinig vertrouwen voor de toekomst.

  1. swetsnek

   trol alert niet op reageren AUB

 4. Ritter

  Als je kijkt naar de grote steden in Noord/West Europa kan je Geert Wilders niet ongelijk geven.

  Er komen steeds meer wijken in Noord/West Europa waar de islam de baas is en de politie haar gezag heeft verloren…………de z.g “NO-GO” zones.

  Geert Wilders begrijp het gevaar die de islam vormt voor het westers waarden/normen/levenswijze en probeert daar dan ook iedere keer op te wijzen.

 5. Tinneke

  Maar Wilders gaat niet mee. Te gevaarlijk, aldus zijn beveiligers, ik bedoel maar!

 6. Tinneke

  Leuk stukje in de Telegraaf, speciaal voor onze linkse wegkijkers:
  ’Moordtent’ Marrakech van Nederlander. Gewoon omdat het kan, uiteraard met een uitkering, toeslagen, bijzondere bijstand, tegemoetkomingen, kwijtscheldingen, belastingen, begeleiding, projecten, scholing!
  Makemyday H’ollanda.

 7. Christina

  Wilders heeft zoals gewoonlijk weer gelijk, alleen die linkse drollen zien dat niet die zien ons liever uitgeleverd aan de pislammers!

 8. fusilier

  Allemaal de schuld van de witte man Geert. Waarom gaan zij niet terug naar hun eigen land Marokko of waar ook,in plaats van hier alles naar de verdoemenis te helpen. Zulke mensen zijn toch kansloos op de arbeid markt met zon foute instelling.

 9. JeroenLinderhof

  Klopt inderdaad! Het wordt tijd dat het Nederlandse volk in opstand komt tegen het partijkartel. Maar dan moeten ze wel ballen tonen en niet bang zijn je baan te verliezen! Dan is het met politieke correctheid snel gebeurd! Je bent als Turkse of Marokkaanse Nederlander, in de eerste plaats Nederlander! Wil je niet aan onze wetten committeren, dient men het land uitgezet te worden en het Nederlandse paspoort worden ingetrokken!

 10. poldi

  Het filmpje van de wijk Molenbeek, was inderdaad shockerend.
  Al zijn we in Nederland ook al aardig op weg met zulke wijken.
  Straks als Nederlander buitenstaander in eigen land.
  Als ze zich nou aangepast zouden hebben, maar eigen cultuur en eigen taal en klederdracht blijven gewoon worden aangehouden.
  Europa gaat een soort Camping worden met allemaal culturen.
  Dus het gaat nog gezellig worden, zie de Turken en Koerden.
  Van geloven krijg je oorlogen, maar dat is aan de orde van de dag.

  1. PMG

   Zo’n gelul dat van geloven oorlogen komen. Bekeer tot de islam en je zit geramt.

 11. Laaghlandt

  Spijtig om een eens groot politicus, Fillip Dewinter, in deze toestand te zien… Hobbelend achter Geert Wilders aan.. Filip doe het niet man! Houdt je rug recht!

 12. marco1

  Ghet word wel tijd dat iemand een grote demonstratie organiseerd om kenbaar te maken een groot deel van de bevolking geen islam is het westen wil. Wat zou het ook mooi zijn als iedereen die het beu is met dat islam gebeuren ook op komt dagen. Dat laatste moet ik nog zien.

 13. Baaz

  Ongekend dat een gekozen (Belgische) volksvertegenwoordiger een Belgische wijk niet in mag omdat de burgemeester plat op de knieën ligt voor de Mohammedanen in die wijk. De Winter zal hierover het laatste woord nog niet gesproken hebben.

 14. joost2

  Natuurlijk ziet ook de gewone Nederlander wel dat zijn land de laatste decennia aanzienlijk is veranderd, door de enorme toename van buitenlanders.
  Volgend jaar er weer 100.000 bij las ik via het CBS.
  Iedereen kent en ziet die gevolgen best wel. Jammer we hadden zo’n mooi stabiel land.
  Het zijn voornamelijk de Turken en Marokkanen die hun eigen cultuur, taal en politieke religie willen behouden en hebben eigenlijk helemaal niks met Nederland.
  Al zijn er best uitzonderingen, maar dat is een grote minderheid.

  Het beste voorbeeld wat wellicht aanspreekt is, dat nu Marokkaanse jongens, die hier geboren zijn, hier hun schoolopleiding hebben gekregen, onze sociale voorzieningen hebben ontvangen, onze taal dus perfect spreken niet voor het Nederlands elftal willen voetballen.
  Hun amateurclub heeft hen opgeleid, de KNVB heeft hen verder via hun Nederlandse clubs begeleid en de kans gegeven op hoog niveau te voetballen.
  En wat doen de heren? Ze kiezen niet voor Nederland.
  En waarom, ze hebben niks met dit land, met onze vlag, met ons volkslied, met onze koning.
  Die Marokkaanse koning, ja, die wel natuurlijk !
  Zodoende subsidiëren wij het Marokkaanse voetbal ??
  Uiteraard zijn hun ouders, die zelf de Nederlandse taal bijna niet spreken en hun kinderen structureel in die eigen cultuur en taal thuis bleven opvoeden, daar verantwoordelijk voor.
  Het beste wat onze regering nu kan doen is aanzienlijke repatrrierings maatregelen te nemen ( geef ze een zak met geld mee desnoods ) zodat het hier leefbaarder wordt.
  Voor criminelen moet er zo wie zo de “terugkeer boot “klaar staan met afname van het dubbele paspoort.

  Het gaan demonstreren wat Wilders wil en wat best nuttig zou kunnen zijn om aan te tonen dat de meeste echte Nederlanders van hun land, cultuur en identiteit houden en aan de joods/christelijke religie in dit land de voorkeur geven , zal thans niet gauw gebeuren.

  * de meeste mensen zijn bang om dan te worden aangevallen door de buitenlanders en links radicale fascisten; ( zie maar het zwarte piet gebeuren 5 december -ik stond destijds in Gouda met mn kinderen, bang voor het fanatisme op die markt daar);
  * het gaat ons nog steeds veel te goed om nu de straat op te gaan en te gaan demonstreren.
  Daar zou een ernstige terreur-daad met veel doden en gewonden in Rotterdam etc.
  voor nodig zijn denk ik wel eens.
  Wat God verhoede trouwens !

 15. Knopper

  Goedzo mannen zo hoort het Geert

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.