Vlog Jan Roos: “Marokkanen, wat doen jullie hier nog?”

Screen Shot 2017-11-14 at 12.21.42
Foto:

Het verkeer platleggen, rellen, plunderingen, vuurwerk, gewonde agenten en vernielingen. Zo viert de Marokkaanse jeugd blijkbaar feest. In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Brussel leek het, na het behalen van het WK door Marokko, wel een lichte getinte volksopstand.

Dat schrijft Jan Roos in de beschrijving van een keiharde vlog over de Marokkaanse reljeugd die het volkomen normaal vindt om hele buurten in Nederland en België kapot te slaan als het Marokkaanse elftal zich plaatst voor het WK. Kijken!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

30 reacties

 1.   

  Dat je altijd wat blijft voelen voor je moederland staat vast. Dat weet elke migrant. Maar dat je je zo moet keren tegen je gastland is onvoorstelbaar voor elke echte politieke vluchteling. Deze groep is echter klein te noemen in vergelijking met de hordes immigranten die hier naar toe komen. Als zij je kwaad kunnen maken met hun gedrag kan gelden als bewijs dat je als allochtoon geïntegreerd bent.

  1.   

   warten en christenen bedreigd en verkracht
   Christenen uit Syrië en Irak worden gewoon in elkaar geslagen terwijl de veiligheidsdienst er bij staat. Bij de wasmachines worden christelijke vrouwen aangevallen door moslima’s: ‘Jij moet wachten, jij bent haram’.
   In de barakken, in de containerkampen, Overal regeert de islam. Ze luisteren vaak via hun smartphones naar imams. Je kunt proberen te integreren wat je wilt, maar hoe dan? De moslims dwingen zwarte Afrikaanse asielzoekers om de WC’s schoon te maken en ’s nachts worden ze daar verkracht. En daarna de christenen met een lichte huid. Als we moslims vragen schoon te maken, voelen ze zich gediscrimineerd.

   Driekwart van asielzoekers bedriegt ons
   Velen van hen komen helemaal niet uit Syrië, als we dat in een gesprek proberen te checken, wordt de vertaler soms bedreigd. De schooldiploma’s die ze ons laten zien, zijn in 70% van de gevallen vervalst. Dat weten we, maar we moeten het bewijzen. We moeten uitgaan van hun onschuld. Ongeveer 75% bedriegt ons. Dat weten wij, dat weten zij. Als iemand een afwijzing krijgt, krijgt hij van zijn gemeenschap gewoon andere papieren en gaat daarmee naar een collega. En we kunnen niet continue onze individuele dossiers vergelijken. Via hun apps wisselen ze informatie over ons met elkaar uit, wat de makkelijkst te bedriegen bureaus zijn en er zijn ook apps voor jihadisten.

   In land van herkomst waren ze al crimineel
   Families sturen hun jongste zoon er op uit om te gaan stelen, ze weten dat die toch geen straf krijgt. Veel asielzoekers komen uit Marokko, Tunesië en Libië. Veel daarvan waren in hun thuisland al loosers en lid van criminele gangs.
   Wat voor werk zouden die hier moeten doen? Dit is een land op een hoog technisch peil. Ze blijven in hun gemeenschap en krijgen van ons voldoende zakgeld: €143, – per maand.
   Ze verdwijnen ook vaak uit de AZC’s in groepjes van zes, acht, twaalf man. We hebben dan geen vingerafdrukken, geen namen, niets. Onlangs verdwenen er weer twintig uit een trein in Beieren, waar zijn ze gebleven?

   Meeste meisjes zijn verkracht
   De meeste meisjes, kinderen nog, zij zwanger omdat ze zijn verkracht. Sommige asielzoekers zitten alleen maar quad te kauwen in de eerste opvang. We hebben een immigratiewet en quota nodig, maar dat wordt van bovenaf tegengehouden. Weet iemand waarom?

   1.   

    Beste Kodi, goed beschreven. Helaas doet onze overheid aan de leidraad van Duitsland en de EU er niets aan…..

 2.   

  Nou, nou Jan, dat kan ook wel wat minder!!

  Ach nee, dat kan juist niet.

 3.   

  Quote; “Goh ze gooien ook vuurwerk naar de politie”Tja, ze willen laten zien dat ze plezier hebben hé”? Niet te geloven. Nederland is volledig naar de kloten. Als een paar kwajongens een paar paaltjes in de grond hengsten met rode verf erop in de buurt van een haathut, slaat links op tilt. Uiteraard met de witte onderbroeken brigade van Van Jole voorop.

 4.   

  De politie liet weer kansen liggen. Het is een gelegenheid om ze allemaal op te pakken en stuk voor stuk tegen het licht te houden. Maar nee hoor, blijven knuffelen en wegkijken…

 5.   

  Dat geeft weer eens een goed beeld van die k.ut-import-niet-Nederlanders.
  Het is onbegrijpelijk dat er niet hard tegen wordt opgetreden en de schade die zij veroorzaken ook niet op hen wordt verhaald.
  Aan alle reltuig Marokkanen:
  Iets dergelijks al eens geprobeerd in jullie eigen k.u.t.land? met Erdogan? die gooit jullie na het beschieten en martelen zo in het gevang.
  Dit vreselijke volk wordt door ons tot in het bot verwend, met alle gevolgen van dien.

  O god o god, arm Nederland en zijn eigen bevolking.
  Vroeg of laat komt er oorlog van.

  1.   

   @Marija
   Ik kan er naast zitten, maar is Erdogan niet die wannabee dictator van Turkije?
   Wat heeft hij met die Marokkanen te maken?

   1.   

    Oeps, gelijk heeft u, maar volgende keer past het die andere groep weer.

 6.   

  Zijn dat nou degenen die Wilders hebben aangegeven? Degenen die zijn geholpen door media, politici, politie, journalisten en deel bevolking?

  1.   

   Ik schaam me haast, dat wij ons dit laten welgevallen.
   Stem Wilders of evt FVD.
   De kruik moet toch gauw barsten hoop ik.

 7.   

  Als Marokkanen positief nieuws op deze manier vieren, wat voor narigheid krijgen we dan te zien bij negatief nieuws? En het dan gek en racistisch vinden dat mensen hier minder, minder van willen zien.

  1.   

   Wilders zou gerehabiliteerd moeten worden.

 8.   

  De Hoge Raad in Denemarken heeft besloten dat een 25-jarige man die in Syrië heeft gevochten voor de terroristische sekte van de Islamitische Staat zijn Deense staatsburgerschap zal verliezen. Dit ondanks het feit dat de man in Denemarken is geboren, meldt de Deense Radio.
  Een 25-jarige man, geboren en getogen in Denemarken, is zijn Deens staatsburgerschap ontnomen omdat hij lid werd van de terroristische groep IS.
  De man streed in Syrië en werd eerst door de rechtbank tot zeven jaar gevangenisstraf veroordeeld, deels omdat hij lid werd van de islamitische staat en deels omdat hij de terroristische groep economisch ondersteunde.
  Maar het Gerechtshof veranderde het vonnis en ontnam ook zijn Deens staatsburgerschap. De beslissing werd aangeklaagd bij de Hoge Raad, Højesteret, die nu het vonnis van het Gerechtshof bevestigd heeft.
  De 25-jarige man verliest dus nu zijn Deense staatsburgerschap. Het vonnis volgt het internationale recht, omdat de man een dubbele nationaliteit had en ook een Turkse staatsburger is.
  De man is ook veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf en levenslange uitzetting.
  Dit is de eerste keer dat een in Denemarken geboren persoon zijn Deense staatsburgerschap verliest. In juni vorig jaar verloor een andere immigrant, een Marokkaan, ook zijn Deense staatsburgerschap toen hij werd veroordeeld voor terrorisme. Hij was echter niet in Denemarken geboren.

  1.   

   De Denen leren blijkbaar wel bij. Positieve trend.

  2.   

   Dolle Dries zit weer eens in het verkeerde draadje….

   Verwarde idioot

 9.   

  Wat een licht isJan Roos toch steeds weer….

  Hij wil ons iets vertellen over een islamitische revolutie of iets in die geest, anders had meneer natuurlijk ook niks op DDS te vertellen hoe slecht buitenlanders zijn.

  Het is heel simpel; VOETBAL…en dat roept over de hele wereld nogal wat emoties op, ook onder onze Marokkaanse vrienden zitten wat minder heldere exemplaren die feestvieren verwarren met rotzooi schoppen, kortom
  Tuig van de richel.

  Wel eens Nederlandse “supporters” gezien, daar is dit kinderspel bij vergeleken….en euh onze oh zo aangepaste Nederlandse supersupporters doen het het liefst in het buitenland, lekker uitleven op Italiaans of Frans erfgoed.

  Kortom, dat overenthousiaste tuig kan nog heel wat van Nederlandsers leren en ze passen zich op dat punt al aardig aan.

  1.   

   Bleu gaat weer appels met peren vergelijken en komt met een soort gemengde peerapppelmoes theorie tot de conclusie ,het was niet zo erg allemaal ,het kan allemaal veel erger.

   1.   

    Appels en peren?

    Het enige verschil is dat Marokko meer presteert dan de Nederlandse verenigingen.

    Voor de rest is het gewoon voetbalvandalisme en dan nog niet eens te vergelijken wat Nederlandse supporters zoal uitvreten.

    Jammer voor de schuimbekken hier, maar dit is geen volksopstand, het is doodordinair voetbalvandalisme.

    Overigens, die mag je van mijn part knoerthard aanpakken…
    Een knuppel in zo’n slappe nek werkt heel goed.

    1.   

     Het enige verschil is dat Marokko meer presteert dan de Nederlandse verenigingen

     Wat bedoel je hiermee Bleu. Waar heb je het over.

     1.   

      Het is u wellicht niet opgevallen dat het Nederlandse voetbal in een diepe depressie zit, zowel wat de clubs betreft, maar ook op nationaal niveau.

      Marokko gaat daarentegen wel naar het WK….dus?

      Leuk voor die jongens, jammer voor ons.

     2.   

      Je bedoelt het nationale team ja gelukkig hebben verschillende daar van de opleiding gehad in Nederland.
      Bij verdere sporten komen ze niet aan de bak beetje bij vechtsporten.
      Maar op sport gebied staat Nederland ver boven Marokko.

 10.   

  In dit land is:

  – ziek zijn fout
  – werken fout
  – oud zijn fout
  – je best doen fout
  – eerlijk zijn fout
  – meedenken fout

  Maar heb je:

  – een grote bek
  – belazer je de boel
  – voer je geen ene moer uit
  – eis je asiel
  – bekogel je ambulancepersoneel
  – sla je homo’s en joden in elkaar
  – beroof je oude mensen….

  … dán zit je in de goeie hoek!

  1.   

   Merkwaardige vergelijking van u….

   Als ziek zijn staat tot een grote bek hebben en meedenken staat tot oude mensen beroven dan geef ik toe die code niet te kunnen kraken.

   Wet alleen dat al die zaken die u opnoemt onder alle lagen van onze bevolking voorkomen…zeer triest en wat mij betreft keihard aanpakken.

   1.   

    mr bleu woont zeker niet in 1 van de vier grote steden, of te wel komt mr bleu zeker de straat nooit op .

 11.   

  Wat denk je Jan ?
  Een uitkering opstrijken en treiteren want ze zijn nooit alleen.

 12.   

  Het lijkt dat ze in gevecht zijn met Nederland.

  Wat een mooi gebaar terug zou het zijn als de straten gevuld worden met Nederlanders met Nederlandse vlaggen als Marokko weer snel naar huis gestuurd wordt.

 13.   

  Het is nu toch wel gebleken dat de politie dit tuig niet aan kan en dit is niet de eerste keer dat bij zulke rellen er meer gewonden aan de politie kant zijn dan bij die klote relschoppers.
  Volgende keer moeten de Mariniers het maar oplossen daar zal dit tuig van lusten dat gaan ze echt geen tweede keer doen.
  Zij hebben lak aan onze politie en die lafbekken durven met stenen te gooien van een afstand.
  Je wordt er toch angstig van wat er de volgende keer weer gaat gebeuren als deze barbaren (feest) gaan vieren.

 14.   

  Ze gaan natuurlijk nooit weg uit dit voor hun het land van melk en honing.
  Nooit meer werken, uitkering en dat hun dood toe.
  Liever parasiteren dan terug naar hun woestijn.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!