Anja Meulenbelt moedigt Palestijnse vrouwen aan om Israëlische soldaten in elkaar te slaan: ‘Terugvechten!’

Als het aan Anja Meulenbelt ligt, wordt het tijd dat Israëlische soldaten afgetuigd gaan worden. Door Palestijnse vrouwen nog wel, welteverstaan, om te laten zien dat ze het allemaal niet meer pikken.

meulie-pallie

Het blijft toch altijd geinig om te zien dat de meest vredelievende kant van het conflict tussen Israël en Palestijnen, nog altijd de Israëli’s zijn. Terwijl vanuit Gaza er weer raketten op zuidelijk Israël regenen en men luid klapt tijdens ‘Dagen van Woede’ voor oorlogszuchtige taal van Hezbollah, doen ook de Palestijnse activisten in Nederland er een schepje bij. Types als Abou Jahjah spreken over de naderende ‘bevrijding‘ van Jeruzalem door soort pan-islamitische supercoalitie.

En ook aan de kant van Sylvana-clubje BIJ1 wordt geweld actief gepromoot, zo zien we vandaag op de Facebook-pagina van niemand minder dan Anja Meulenbelt. Zij vindt het maar wat mooi als Palestijnse vrouwen beginnen te slaan en schoppen naar Israëlische soldaten die alleen maar hun werk uitvoeren. Ze “vechten terug” en dat verdient natuurlijk wel een applausje, aldus oma Anja.

De beelden lijken opgenomen te zijn bij de Damascus-poort in Jeruzalem. Het is één van de meest prachtige plekken in de stad, maar doorgaans ook de plek waar al het gelazer begint. Rellen, opstanden en zelfs aanvallen op de politie beginnen doorgaans dáár. Je kan het Israëlische agenten en soldaten dan ook zeker niet kwalijk nemen als ze wat arrestaties willen verrichten er weer een zooitje Palestijnse relschoppers aankomt die duidelijk niet van plan zijn om te pleiten voor vrede of het drinken van thee.

Mensen als Anja Meulenbelt zouden kunnen helpen om de boel te kalmeren, maar in plaats daarvan gooien ze alleen nog maar meer olie op het vuur. Mouwen opstrepen en lekker terugvechten, dames! En zo raakt Israël van de agressieve regen in de terreurdrup. Bedankt, Anja!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. DolleDries

  Beste dat zij met haar verlopen kop vooraan gaat staan, altijd makkelijk vanuit dit landje de zaken opjutten. Wat een laf links mens.

  1. Zout

   Laffelinksers, een goede typering DD!

 2. Zout

  De helden en heldinnen van IDF weten héél goed hoe ze om moeten gaan met terroristisch tuig. Wat dat betreft is het wel een goed advies van Tanja Smeulenspelt.

 3. Top

  David Bowie, George Michael Hugh Hefner zijn helaas gestorven en Vuilnisbelt leeft maar door. Zie je wel dat je voor JanLul naar de kerk gaat.

 4. Paaldanseres

  Konden ze Palestina maar nuken, maar dat land bestaat niet.

  1. Anton Adriaan

   Zou leuk zijn als ze de hele regio ook even meenemen? Zijn we daar ook vanaf?

 5. Adriaan

  De Meulenbelt is een sneu mens. In en in sneu. Jammer dat ze het zelf niet doorheeft. Wellicht dat iemand in haar familie- en/of vriendenkring haar kan attenderen op psychiatrische hulp. Ze heeft het heel hard nodig.

 6. Code134

  Een merkwaardig artikel. Meulenbelt retweet een foto waarop Palestijnse vrouwen zich tijdens een demonstratie verzetten tegen politiegeweld en Tim maakt daar van: “dat het volgens Meulenbelt tijd wordt dat Israëlische soldaten afgetuigd gaan worden.”

  DDS wordt in ons journalistieke landschap niet bijzonder serieus genomen. Hoe zou dat toch komen?

  1. PMG

   Code _/\_/\_ soliciteert naar Code ______

  2. Zout

   @Error: Verrassende draai! Volgens mij heeft de politie het monopoly op geweld en is het verzet daartegen niet toegestaan.

  3. swetsnek

   Kan iemand die Anja vuilnisbelt een leuter in haar smoel douwen en dan meteen code stront een honkbalknuppel in het andere uiteinde spijten ???

   1. Code134

    Kan iemand de GGZ bellen teneinde een gedwongen psychiatrische opname van Zwetsnek af te dwingen?
    Mensen die zo praten zijn een gevaar voor hun omgeving

   2. meijer61200

    Nou…nou…nou…

  4. Roughwood

   Politiegeweld? Dan heeft u blijkbaar een ander filmpje gezien. Mevrouw hoofddoek komt er zo te zien nog genadig van af!

 7. Peter Loosduinen

  Als er nog heksenprocessen zouden bestaan ben ik bang dat Anje in rook zou zijn opgegaan.

 8. Peter Loosduinen

  Foutje !

  ANJA

 9. Ritter

  Er zijn weer raketten afgeschoten vanuit Gaza op burgerdoelen in Israël.
  ———–

  Opnieuw raketaanvallen vanuit Gaza, het IDF verdedigt haar burgers en slaat hard terug
  https://brabosh.com/2017/12/18/pqpct-fdv/

  1. Zout

   Israël krijgt zesde nacht op rij raketaanvallen te verduren
   15-12-2017 door CIDI | Israël Today

   Voor de zesde nacht op rij werden er vanuit de Gazastrook raketten op Zuid-Israël afgevuurd. Als antwoord heeft het Israëlische leger posities van Hamas gebombardeerd, meldt het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël).

   Twee projectielen werden door het Iron Dome raketschild in de buurt van Sederot onderschept. Tegen een derde raket werd geen actie ondernomen, omdat was uitgerekend dat deze in een leeg gebied zou neerkomen. Aan het Iron Dome luchtafweersysteem hangt een flink prijskaartje: elke onderschepping kost 40.000 dollar. Nog een andere afgevuurde raket wist Israel niet te bereiken. Deze kwam terecht op een school in de Gazastrook zelf.

   Als reactie op de raketaanvallen van gisteren viel de Israëlische luchtmacht drie doelen aan van Hamas, dat de Gazastrook bestuurt en verantwoordelijk wordt gehouden voor alle raketaanvallen, voegt Israël Today toe. Volgens Palestijnse berichten zijn er in de noordelijke Gazastrook meer dan tien aanvallen geweest op verschillende doelen.

   1. meijer61200

    Dat is allemaal in scene gezet volgens een paar linkse gleuven.

 10. Ritter

  Egypte en Saudi Arabië steunen plan voor Palestina in Sinaï woestijn, zonder Jeruzalem
  https://brabosh.com/2017/12/18/pqpct-fdg/

  1. Anton Adriaan

   Ik dacht even, hee, Israël? Dat wordt weer een post van de brabosh-ridder! En jawel hoor, daar is ‘ie!

   1. buitenbeentje

    Ja, fijn dat hij dat doet hè, ik vind ook dat brabosh veel interessante artikelen heeft, daarvoor hoef je bij de NRC etc. niet te komen.

 11. henk vintage

  Die palestijnse onderlegger zal nog even een paar palestijnse vrouwen de dood in jagen.

 12. gimmeMystack

  Blijf met je poten van elkaar af dan gebeurt dit ook niet.
  Israel moet gewoon stoppen met de bezetting van palestina.
  Klaar punt uit.

  Als ze bij jou je huis binnenlopen en je mee willen sleuren verzet je jezelf ook.

  1. sjun

   Lees eens en geschiedenisboek. Bij gebrek daaraan vast wat hulp op weg met een beknopte samenvatting: https://martienpennings.wordpress.com/2013/02/19/werk-in-uitvoering-een-korte-geschiedenis-van-israel-2/

 13. sjun

  Islamapologeten als Anja Meulenbelt laten ook zelf al het gedrag zien dat rijpt bij kritiekloos volgen van Mohammed.

 14. meijer61200

  Goed idee Anja! Ga je die arme vrouwen helpen met de rest van je stinkende gleuvenbrigade, of heb je alweer- zoals altijd- een grote rotsmoel??

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.