De Correspondent zet de aanval in op Thierry Baudet: ‘Hij is een racist!’

Thierry Baudet bij de kickoff van de jongerenbeweging van Forum voor Democratie, JFVD. Bron: Lonneke van de Weijer / De Dagelijkse Standaard.
Foto: Thierry Baudet bij de kickoff van de jongerenbeweging van Forum voor Democratie, JFVD. Bron: Lonneke van de Weijer / De Dagelijkse Standaard.

Het vervelende is: ze hebben wel degelijk een punt. Thierry wordt te vaak gezien met onfrisse lieden.

Thierry Baudet moet het vandaag maar weer ontgelden. De Correspondent heeft een lang artikel gepubliceerd over de Forum voor Democratie-leider, waarin hij hoegenaamd ontmaskerd wordt.

Het begint met een samenvatting van een ontmoeting van Baudet met de Amerikaanse racist Jared Taylor. En ja, dat die man een racist is staat vast. Hij werd de afgelopen dagen van Twitter geband, er staan op YouTube allerlei video’s van hem waarin hij de joden ervan beschuldigt een wereldwijd complot op te hebben gezet, hij spreekt regelmatig over ‘rassen’ (en leert mensen dat ‘het blanke ras’ beter is dan andere rassen), en, oh ja, hij heeft ook nog eens een boek geschreven genaamd White Identity: Racial Consciousness in the 21st century.

Op 12 oktober van dit jaar had Baudet een ontmoeting met Taylor in het Ambassade Hotel in Amsterdam. Volgens De Correspondent begon de ontmoeting met Taylor die een kopie van zijn boek op tafel legde, waarna Baudet, hij en enkele andere aanwezigen met elkaar in gesprek gingen. Over de inhoud van dat gesprek worden geen uitspraken gedaan.

Wat we wel weten is dat diezelfde Taylor twee dagen later een speech gaf bij het jaarlijks congres van Erkenbrand, een alt-rechtse beweging. Daar vertelt hij dat het “blanke ras” op het punt van uitsterven staat, dat er een opstand nodig is van blanken, dat het toelaten van immigranten “suïcidaal” is, en dat “rassenmenging” ervoor zorgt dat “blanken” wereldwijd een minderheid worden. Dat laatste is toch wat gek aangezien blanken al tijden in de minderheid zijn, maar misschien heeft niemand Taylor dat ooit uitgelegd.

Tijdens zijn toespraak in een zaaltje van het Best Western Rotterdam Airport Hotel zegt de knettergekke Taylor onder meer het volgende over het zogenaamde ‘westerse altruïsme':

“Joden zijn extreem handig in het exploiteren van deze zwakte, of kracht, die wij hebben.”

De Erkenbranders applaudisseren daarvoor. Dat zegt ons alles wat we willen weten over die groepering, maar De Correspondent insinueert natuurlijk dat dit ook alles zegt over Baudet. Om dat punt te maken haalt de partij nog maar een keer allerlei oude koeien uit de sloot, zoals “homeopatische verdunning” en “auto-immuunziekte” bijvoorbeeld.

Daar hebben we al lang mee gedeald, dus laten we ons maar puur bezighouden met Thierry’s gesprek met Taylor en zijn mogelijke band met Erkenbrand. Wat dat laatste betreft geeft De Correspondent zelf toe dat Baudet zich er in november van dit jaar van distantieerde. Zo liet zijn woordvoerder weten dat “als deze club racistisch en antisemitisch gedachtegoed aanhangt” hij “er absoluut niets mee te maken [wil] hebben.”

Zo. Dat lijkt me duidelijk genoeg… en aangezien die uitspraak van Baudets woordvoerder ná de ontmoeting met Taylor kwam kunnen we ervan uitgaan dat hij ook niets te maken wil hebben met die man. Of met zijn beweging. Met andere woorden, De Correspondent weerlegt zijn eigen aanklacht deels, wat altijd vermakelijk is.

Maar toch. Toch moet mij iets van het hart. Het simpele feit dat Baudet ontmoetingen heeft met mensen als Taylor is bijzonder problematisch. Als de berichtgeving van De Correspondent klopt mag — nee moet — hij zich nader verklaren. Hij en zijn team weten prima hoe het Internet werkt, en we mogen er dus vanuit gaan dat ze bij FVD wisten wat voor vlees ze in de kuip hadden. Het is mij een raadsel waarom Baudet een man als Taylor zou willen ontmoeten. En nee, ‘quasi-intellectueel van gedachten wisselen’ is geen goed argument. Zo’n gek als Taylor dien je niet serieus te nemen.

Dit is niet de eerste keer dat Baudet door zijn eigen acties in verband wordt gebracht met overduidelijke racisten. Wat dat betreft is er wel degelijk sprake van een patroon. Nu kan het zijn dat hij enkele ‘foutjes’ heeft gemaakt, daar zal ik niets van zeggen. Maar het is dan wél zaak om dit soort ontmoetingen vanaf nu te voorkomen.

Want als er nóg meer ontmoetingen plaatsvinden met bekende internationale racisten zullen we ons toch langzaam moeten gaan afvragen hoe dat toch komt en waarom hij zichzelf steeds weer in dit soort situaties plaatst.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

53 reacties

 1.   

  Hierna het maar eens hebben over de onfrisse figuren bij D66, de VVD of bij Groenlinks bijvoorbeeld.

 2.   

  Het zijn altijd de anderen die het voor jouw verzieken. Dus goed opletten met wie je aanspreekt want je vijanden zullen het graag misbruiken al heb je alleen goede dag gezegd. Op dit forum kennen wij al dit soort.

 3.   

  Laatst las ik een commentaar van een blanke meneer op ietwat racistische opmerkingen gedaan door een Afro-Amerikaanse meneer. Die blanke meneer adviseerde aan alle niet blanke mensen om geen gebruik meer te maken van uitvindingen, constructies en medische verworvenheden die door banke mensen zijn ontworpen en aan de gang worden gehouden.
  Vrouwen/feministen klagen altijd mannen aan. Vrouwen echter hebben nog nooit iets tastbaars als een huis of kasteel gemaakt. Ja, nu misschien. Maar aan de basis van
  ontwikkeling stond altijd een man of een groep mannen.
  Dit is te zien in producties op afgelegen eilanden met mannen en vrouwen die ‘wild’ gaan doen. Uiteindelijk ligt de redding bij mannen.
  Sommige zaken zijn onsmakelijk en tegen de borst stuitend, maar ze zijn wel WAAR.

 4.   

  Van iemand die zegt te streven naar een blank Europa is het heel logisch dat hij contacten onderhoudt met iemand die blanken oproept in opstand te komen tegen rassenmenging.

  Laten we eerlijk zijn: Baudet koestert racistische ideeën of koketteert ermee. Hij kan dat onmogelijk nog ontkennen.

  1.   

   @Error: Ik heb geen enkel bezwaar tegen het in stand houden van mijn eigen ras, ik vind dat zelfs de normaalste zaak van de wereld!

   Overigens, wat bedoel jij met rassenmenging? Volgens jou bestaat het menselijk ras toch niet?

   1.   

    Zo als ollengren de bildebergers bezoekt. De zeer onfrisse groep van miljardairs die de wereld naar hun hand zetten .Waarom hoor ik nooit wat van deze bildebergers bij de npo?

 5.   

  Ik ben inmiddels wel klaar met die Baudet. Die man blijkt dus gewoon een troebele racist en dat betekent dat hij ons land internationaal weer te kakken zet. Wilders heeft ons bedrijfsleven ook al handen vol geld gekost omdat hij onze internationale reputatie bekladderde en nu weer zo’n brulkikker die lult over zaken die er niet toe doen en over zaken die er wel toe doen (afschaffen dividendbelasting) het foute standpunt inneemt.

  Laten we dit soort figuren alsjeblieft niet teveel aandacht geven. Ze bedreigen onze internationale positie en leiden de aandacht af naar de verkeerde zaken.

  1.   

   Ben jij familie van Timmerfrans? die kwam ook met flauwekulverhalen van boycot en bedrijven die failliet zouden gaan door Wilders. Bewijzen graag! Of ben je bevreesd, dat je uitkering verlaagt wordt? Maar goed je heet ‘Boudewijn’ en dat zegt genoeg!

   1.   

    Error c.s. zijn het vanzelfsprekend met elkaar eens beste Top. Niet voor niets zie je de multinicks in slagorde aantreden bij dit soort onderwerpen. Het zijn er meestal vier.

  2.   

   Om iemand van zijn standpunten af te halen kun je het beste met hem praten. Dat kan ook met racisten zijn.
   Als ik bv met Pechtholt praat betekent nog niet dat ik corrupt ben.

  3.   

   Als we die figuren geen aandacht moeten geven ,gaan we met jou beginnen Hummie .

  4.   

   Klopt allemaal niets van. Dit land doet het economisch hartstikke goed.
   In het buitenland kent niemand Wilders, noch Rutte of Buma.
   Wat ze wel kennen zijn namen als Philips, Fentener van Vlissingen en Van der Valk.
   Dan is er nog de Bilderberggroep. Kijk en daar mag vriendje Pechtold ook aanschuiven.
   Niet omdat hij veel invloed heeft maar omdat hij een nuttige idioot is.

   Uitspraak van invloedrijk lid, Rockefeller sr.
   “Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld. Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”

   Prins Bernard
   “Wereldwijde crisis situaties en economische depressies kunnen maar op één manier worden voorkomen: verantwoordelijke invloedrijke leiders moeten de wereld besturen, zonder dat iemand het merkt. Daarom heb ik een conferentie georganiseerd van gelijkgestemde vertegenwoordigers uit alle delen van het economische, politieke, industriële en militaire leven.”

 6.   

  De termen racisme, fascisme en de merknaam Hitler zijn gekaapt door ultralinks. Gooi ermee en je bent in het nieuws. Dat Thierry Baudet zijn standpunten voortdurend nuanceert doet er bij hen niet toe want hij moet en zal gedemoniseerd worden.

  Alle pogingen ten spijt. Deze politicus van het jaar is niet alleen slim, hij is ook intelligent en zal niet in die valkuilen stappen. De goedmenschen pruttelen en kwijlen maar ze zullen niet slagen.

  1.   

   @Zout. “De termen racisme, fascisme en de merknaam Hitler” bezorgen vele mensen door heel Nederland nog steeds veel verdriet. Van wegens wat zij zelf hebben meegemaakt gedurende WW2, en ook hun familie en vrienden. Dit grote verdriet heeft niets te maken met ultralinks!!! Als voorbeeld kan ik je vertellen over 2 verschillende
   buren die nog steeds dagelijkse verdriet meemaken. 1. Een Roma vrouw, die als kind werd gered door buren, maar haar hele familie heeft verloren, toen zij werden opgepakt door de Nazi Gestapo. 2. Een goede vriend van mijn man, die als kind groeide op in Amsterdam vertelde over de vreselijke honger winter in 1943, toen hij als kind van 7 jaar moest zien zich te verbergen, terwijl de gestapo griezels zijn woning “inspecteerde”. Deze buurman verteld dat gedurende deze dagen er werkelijk
   niets in huis was te eten, en dat voor 4 dagen leed hij aan vreselijk honger.
   En alles wat hij had was wat water. Mensen op straat deden hun best om campvuurtjes
   op te bouwen om te delen wat zij hadden (bijzonder weinig) met hun mede buurtbewoners. Nog steeds vraagt Henk hoe hij als kind is doorgekomen, terwijl zoveel anderen zijn overleden tijdens de HONGER WINTER. A.U.B. praat nooit zo luchtig
   over de vreselijke wrede ervaring van Nazi ALT-RIGHT gedurende al die jaren. Dit vreselijk ellende mag NOOIT terug komen.

 7.   

  Biologie is dus tegenwoordig ook al racistisch. Cool. Ik kijk redelijk vaak naar de podcasts van meneer Taylor en hij is zeer intelligent. Hij is alles behalve een lompe racist. Ook grappig dat de NOS dit ook gelijk op de voorpagina gooit. Ze doen net alsof Baudet een ontmoeting heeft gehad met Adolf Hitler. Weer een slappe poging tot karaktermoord. Dus allemaal geen aandacht meer besteden aan Pechtold, focus op Baudet! Zucht.

 8.   

  Baudet ontmoet natuurlijk allerlei mensen op zijn pad, en daar is soms ook wel eens per abuis een racistische malloot bij. Als hij zich vervolgens overduidelijk distantiëert van zo’n malloot is daar de kous mee af lijkt me. Maar het is wel zaak voor Baudet om nog meer op zijn hoede te zijn voor dat soort mafketels, want die kunnen het aardig voor hem verpesten en dat moeten we niet willen.

  1.   

   Zo is het Ben Zine! Klopt helemaal wat je schrijft. Baudet moet extreem voorzichtig zijn/worden met wie hij spreekt en ziet. Ik kan me voorstellen dat hij mensen ontmoet of wil ontmoeten om van gedachten te wisselen, waarbij die mensen achteraf blijken tot extremen te behoren of te gaan behoren. Daar kunnen/horen we Baudet niet op veroordelen/straffen.

   Al zullen de linkse aanhangers dat wel proberen met ‘man en macht’….. Wat natuurlijk legitiem is, dat je best voorstander kan zijn om het blanke ras (en dus ook andere rassen!) te beschermen. Dat is volkomen normaal en legaal en heeft NIETS met racisme te maken. Dat schijnen sommige (of beter gezegd veel) mensen niet te (willen) begrijpen…. Ook ik ben voorstander van die bescherming, maar zal geen Neger, Chinees, etc. discrimineren. Dat is respect voor elkaars ras en cultuur hebben en absoluut geen racisme.

   En laten we eerlijk zijn, zelfs van honden, katten, etc. houdt men de rassen in ere door te fokken. Dat overigens niet wil zeggen dat er geen ‘gemengde rassen’ ;-) zouden mogen zijn! Natuurlijk mag en kan dat! En als we dan over mensen praten, dan wordt het voor velen ineens racisme.

   Te gek voor woorden! Dit ‘gedonder’ gaat niet goed komen op termijn, daar ben ik van overtuigd.

   Desondanks moeten we kritisch positief blijven kijken naar Baudet en ik gun hem nog steeds het voordeel van de twijfel. Er moeten toch mensen/politici bestaan, die zoals jij en ik, en wellicht nog velen anderen, denken! Vooralsnog is dit Baudet.

 9.   

  Rioollucht in de keuken is vies en de gerechten daar bereid moet je vermijden.

 10.   

  Is dit nieuws om meneertje pechtold uit de wind te houden?

  1.   

   @denk eens na

   Inderdaad, de arrogantie die besloten ligt in de verklaring van Pechtold, is stuitend. Alsof wij “domme” Nederlanders zouden denken dat als een oud politicus gepensioneerd is, niets meer politiek te maken heeft……..(Van Agt, Wiegel, Lubbers, Kok, Marijnissen).

 11.   

  Thierry Baudet krijgt precies dezelfde “behandeling” die b.v Fortuyn en Geert Wilders hebben gekregen van de gevestigde media………demonisering en karakter aanvallen.

  Des te meer kiezers Baudet trekt des te harder zullen de media aanvallen zijn op Baudet.

  1.   

   En dat is ook exact de reden waarom die opzichtige tactieken niet werken en ook niet gaan werken. De nieuwe kiezer informeert zich allang niet meer (uitsluitend) via de msm. Twitter, FB en mail hebben deze linkse stinkrivieren vervangen. De nieuwe kiezer bepaalt zelf wel of Baudet goed/fout is omdat hij/zij ook zelf bepaal door wie hij/zij wordt geïnformeerd.

  2.   

   Ja, men heeft dus niets geleerd, hoe meer van dit soort idioten hun mond opentrekken hoe groter FvD en PVV zullen worden. Dus laat ze aub lekker hun gang gaan.

   1.   

    @glazenbol. Nee, laat die idioten niet zomaar doorgaan. Laat ons mensen zeggen dat de Nederlandsche bevolking wordt niet beinvloed door alleen Geert, of door Thierry&Theo.

 12.   

  Zou het vreemd zijn of is dit normaal mensen die anders doen en denken een andere menig dan zetten ze je gelijk weg als racist Zijn deze mensen zelf niet gevaarlijk want zij dringen je een beeld op een doem zou het niet een beter zijn dat we de subsidies en toeslagen van zulke mensen eens intrekken en zulke haters opbergen

 13.   

  Als die Baudet haters je een rascist noemen,dan zit op de goede weg .
  Want als je voor de Nederlander bent word de naam rascist je toebedeeld,en de land verraders zijn de zogenaamde goede figuren ,maar helpen wel Nederland naar de afgrond.
  Het word alleen maar erger met dit kabinet ,corruptie viert er hoogtij.

 14.   

  Het links denkende deeltje van NL begint nu toch wel écht de kriebels te krijgen van de populariteit van dhr. Baudet. Zij zullen niets nalaten om de man + zijn partij te demoniseren, te beledigen enz. Hetzelfde deden zij met dhr. Fortuyn; het eindigde met de moord op dhr. Fortuyn door een vertroebeld links figuur. Weest op uw hoede, onbetrouwbaar tot in hun poriën, dat linkse deeltje.

 15.   

  Alles wordt uit de kast gehaald om Thierry Baudet te demoniseren.
  Het zal alleen maar toenemen, want de gevestigde orde ziet met lede ogen hoe het FCD aan populariteit wint en groeit.
  En gezien de negatieve ontwikkelingen op migratie gebied, de te verwachten overdracht van bevoegdheden aan EU, de transfer naar de zuidelijke EU-landen, de sluipende en verdefelijke islamisering zal het FCD alleen maar groeien.

 16.   

  Twee weken geleden heb ik Sinterklaas gevierd. Met een Zwarte Piet! Volgens het linkse crapuul ben ik ook een racist. Maar dat komt danweer niet in het NOS Journaal of op teletekst.

 17.   

  Er is een groot probleem rond racisme.
  Een en al verwarring.
  Laat ik een poging doen, hier, om het in een paar eenvoudige woorden op te lossen.
  De term RACISME is compleet ongedefinieerd.
  Twee betekenissen overheersen.
  Eerste betekenis houdt in dat elke benoeming van verschil(len) tussen rassen racisme wordt genoemd.
  De tweede betekenis heeft betrekking op ongelijkwaardigheid; dat is m.i. de enige echte en zinvolle definitie.
  De eerste definitie wordt op GROTE schaal gehanteerd!
  En dat is onzinnig.
  Er ZIJN verschillen tussen rassen. En ja; zowel voordelen als nadelen.
  De kunst is ze te benoemen en tegelijk de onvoorwaardelijke gelijkwaardigheid van alle mensen voorop te stellen.
  In feite durven we de verschillen NIET te onderzoeken en benoemen uit angst voor ECHT racisme in de zin van de tweede definitie.
  De toekomst heeft de noodzaak hier uit te komen.
  Men kan niet verkrampt elke waarneming van verschillen blijven onderdrukken.
  Voorwaarde van alles is ACCEPTATIE in onvoorwaardelijke zin.
  Verschillen, ook als ze nadelig lijken, dienen te worden geaccepteerd en te worden begrepen zodat er liefdevol rekening mee kan worden gehouden in plaats van te veroordelen.
  Ten diepste is racisme de oorzaak van militant anti-racisme.
  Uit angst boos te worden om wat we zien hanteren we vaak oogkleppen.

 18.   

  Ik hoor nooit iets van Thierry Baudet. Het zijn voornamelijk discipelen die hem de hemel inprijzen.
  Dus moet het een grap van hem zijn waarbij zich stuk lacht over alle commotie die hij oproept.
  In vroeger tijden was dat de taak van een hofnar.

  1.   

   @Heinz , je heb het door. Wij horen nooit iets van Thierry &Theo! Alleen over hoe geweldig deze tweeling team is, volgens de peilingen van de domme journalist M.de Hond, die blijkbaar niets anders van zijn leven doet, dan ZIJN peilingen te verzorgen….
   Ik ben benieuwd HOE die domme Kl.zak al dit informatie krijgt?

  2.   

   Pechtold en Asscher functioneren bepaald niet als politicus en ook al niet als hofnar al lijken ze overal mee weg te komen.

 19.   

  @ Boudewijn nummertje 6……….. wat heeft uw bijdrage nu met voetballen te maken?

 20.   

  Inmiddels 18.

 21.   

  Micheal, doe alsjeblieft een beetje meer onderzoek naar Taylor. Hij zegt niet dat blanken het beste zijn en hij is ook geen racist. Hij is een realist. Hij geeft aan dat er verschillen zijn tussen blanken, zwarten, Aziaten en andere volkeren vanwege het feit dat zij uit verschillende delen van de wereld komen. Zo geeft Taylor eerlijk aan dat Oost-Aziaten algemeen een hoger IQ hebben dan blanken. Hij zegt dus niet dat blanken het beste zijn. Zwarten zijn op sommige gebieden ook weer beter dan blanken, terwijl blanken op sommige gebieden weer beter zijn dan zwarten. Hij is dus geen racist, hij is een realist. Daarnaast is hij tegen rassenmengen, omdat dit alle ECHTE diversiteit de wereld uit helpt. Dan heb je straks geen blanken of zwarten meer, maar een bruin volk. Ook is hij voor eugenetica om ziektes en aandoeningen als het Syndroom van Down de wereld uit te helpen. Zeer slimme man en zeker geen lompe neonazi

  1.   

   Mee eens NL-patriot.
   Niets aan toe te voegen.

 22.   

  Fake news
  Allemaal om het echte nieuws (de ongehoorde corruptie bij D’66 en hun grenzeloos vunzige hoofdman) onder de mantel des Policor liefde te moffelen.
  Aan de andere kant het nieuwe piepjonge mokkeltje moest ook aan een appartement geholpen worden en dan komt het goed uit dat Pechtold bevriendt is met CETA-ambassadeurs en EUSSR-politici.
  En geen corrupte MSM-doofpotter die er naar durft te kraaien.

 23.   

  Echt elk volk op aarde zou niet willen ophouden te bestaan. En dat respecteren we uit respect naar hun cultuur. Maar hier in Nederland ben je gelijk racist. Het is de heksenjacht uit de middel eeuwen all over again. Andersdenkenden krijgen de schuld en worden gezien als oorzaak ipv naar de feiten te kijken. We zijn geloviger dan ooit te voren. Maar nu zijn de ongelovigen racisten. Het is lachwekkend hoe het gros van de mensen totaal gebranwashed zijn.

 24.   

  Wat doet ollengren steeds bij de bilderbergers? Europa om volken naar islamitisch voorbeeld??

 25.   

  Ik heb het niet op populisten en als ik die kop van Hiddema zie;plaats ik vraagtekens…..?

 26.   

  denk eens na:Voordat je onzin uitkraamt.

  1.   

   @ Parestado4.
   Praat u regelmatig in- én tegen uzelf ?

 27.   

  Thierry Baudet lijkt me intelligenter dan Geert Wilders.
  Dan mag je toch verwachten, dat hij “Jared Taylor” gegoogled heeft.
  Het komt me voor om geen enkel contact te hebben met een dergelijk rabiaat-extreemrechts figuur.
  De politicus van het jaar 2017 – nota bene door de staatsomroep gekozen – heeft zulks naar mijn mening niet nodig.

  1.   

   quote..De politicus van het jaar 2017 – nota bene door de staatsomroep gekozen – heeft zulks naar mijn mening niet nodig.
   .
   Volgens mij gekozen door de mensen welke via de site van eenvandaag hebben gestemd
   Maar hij wist natuurlijk precies wie Jared Taylor is.
   Je vraagt je wel af of je vijf uur nodig hebt om je alleen maar te oriënteren.
   Vind het bedenkelijk.

   1.   

    Tsja en?

    1.   

     Een aantal eerdere uitspraken van Baudet komen akelig overeen met de denkbeelden van Taylor.
     Toeval, sympathie of een verborgen agenda?

     1.   

      Nee, dat is geen toeval: de heren zijn ideologisch verwant.
      Het verschil is dat Taylor er rond voor uitkomt en Baudet dit bruine gedachtegoed heimelijk koestert. Hij probeert het leugenachtig te verbergen maar hij verraadt zich met uitspraken die er onverhoeds uitflappen en dit soort geheime ontmoetingen.

     2.   

      Geen van alle waarschijnlijk, dat heeft die topgozer niet nodig en oriënteren kan geen kwaad.

  2.   

   “De politicus van het jaar 2017 – nota bene door de staatsomroep gekozen – heeft zulks naar mijn mening niet nodig.”

   Precies. Overigens hebben wij Baudet om een reactie gevraagd, maar voor het eerst (denk ik zo) houdt hij zijn kaken stijf op elkaar. Ook dat is zorgelijk.

   1.   

    Je ziet wel vaker twijfelachtige ontmoetingen, waarover dan weer géén ophef ontstaat en waarvoor géén uitleg of verwerping wordt verlangd: https://twitter.com/HansAckerNY/status/943425279946567680/photo/1

 28.   

  De Correspondent? Nooit van gehoord.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!