De vijf aller-aller-aller-idiootste uitspattingen van Anne Fleur Dekker in 2017: van bikini’s tot Baudet

2017 is me het jaartje wel geweest. We zagen de opkomst van het Forum voor Democratie, de neergang van de PvdA en natuurlijk… internetactiviste Anne Fleur Dekker die ons iedere paar weken bombardeerde met weer nieuwe gekke citaten. DDS maakte een wandeling door het marxistische landschap van Anne Fleur Dekker en komt met de vijf meest bizarre uitspattingen van de afgelopen twaalf maanden.

5. Jan Roos bereidt een aanslag voor

afdtweet1

Een jaar kan snel gaan, maar het is de moeite waard om in herinnering te roepen dat Anne Fleur Dekker en GeenStijl op een bepaald punt even vriendjes geweest zijn. In die periode maakte Anne Fleur Dekker zich kwaad op Jan Roos, vanwege een tweet die HuilStijl-auteur Bart Nijman plaatste. Volgens hem was Jan Roos bezig met een aanslag (hint: Jan Roos vertelde alleen maar dat hij een islamistische aanslag in Amsterdam verwachtte, verder niets), maar dingen in hun originele context laten staan was natuurlijk nooit de sterkste kant van Anne Fleur Dekker. En dus maakt zij zich boos over het feit dat er helemaal niemand in dit land valt over voormalig VNL-lijsttrekker Jan Roos die bezig zou zijn met een aanslag.

Nee, natuurlijk valt helemaal niemand erover, Anne Fleur, want – eh – het hele verhaal sloeg gewoon nergens op? Nogal logisch.

4. Bassie & Adriaan zijn megaracistisch

Terwijl menig Nederlander z’n zomer aan het besteden was aan fijne zaken zoals aan het strand liggen, kruiswoordpuzzels invullen of het drinken van citroenlimonade had Anne Fleur Dekker een betere bezigheid gevonden: Nederlands cultureel erfgoed met de grond gelijkmaken. Nee, ditmaal niet Zwarte Piet of de Dodenherdenking. Maar ons jeugdsentiment: Bassie & Adriaan. Ze was boos omdat de bekende clown en acrobaat wel eens op bezoek zijn geweest in een indianenreservaat. Daar hebben de ‘native Americans’ gewoon voor betaald gekregen, maar dat mocht Anne Fleur Dekkers pret niet drukken: het heette allemaal megaracistisch te zijn, en grote woorden als racisme en kolonialisme werden van stal gehaald.

Juist… Had Anne Fleur eind juli soms een zonnesteek opgelopen? Zo terugkijkend op de consternatie: vermoedelijk, ja.

3. Vrouwen in bikini’s worden ook onderdrukt

Anne Fleur op Facebook over boerka's en bikini's.
Anne Fleur op Facebook over boerka’s en bikini’s.

Om nog maar even in zomerse sferen te blijven: bikini’s! In Nederland voor veel vrouwen een vast mode-item. Tenminste: voor degenen die niet liever een badpak dragen. Of topless gaan. Of helemaal niet naar het strand vertrekken. Hier heb je de vrijheid! Toch? Nou, niet als je het aan Anne Fleur Dekker die afgelopen mei vond dat vrouwen die bikini’s dragen eigenlijk ook onderdrukt worden. Dat lees je goed: in Nederland heb je als vrouw de keuze uit winkelcentra vol verschillende badkledingsartikelen, maar toch word je onderdrukt als je een bikini draagt.

En dat moet je natuurlijk op volledig gelijke hoogte zetten met de wandelende tent, oftewel de boerka. Dit kledingstuk komt uit culturen waren vrouwen geen enkele keuzevrijheid genieten, en dus worden vrouwen die dit onding verplicht moeten dragen net zo’n vrijzinnig leven als schaarsgeklede dartelende meiden aan het strand. Want: “gelijke monniken, gelijke kappen.”

Ik hoop dat Anne Fleur inderdaad nog even bij dat laatste woord blijft: kappen.

2. De snelwegblokkeerders van Dokkum krijgen steun uit Noord-Korea

Zoals alle linkse actievoerders du jour is ook Anne Fleur Dekker helemaal tegen Zwarte Piet. Origineel zijn die progressieve lui natuurlijk niet echt, maar dat geeft ook niet want ze zijn allemaal eensgezind tegen racisme. Of dat nu bestaat (het bestaat) of bedacht is (ook dat gebeurt, zie de hetze tegen Zwarte Piet). En dat is wel zo prettig, nietwaar? Dus hup: allemaal de barricaden op om te protesteren tegen een onschuldig kinderfiguur. Anne Fleur Dekker doet vanaf Twitter natuurlijk volop mee. Zelfs wanneer haar ideologische kompanen niet over een snelweg in Friesland kunnen rijden omdat patriottische Friezen die bezet houden, is Dekker erbij om door middel van de social media ook een beetje op het strijdtoneel te zijn.

Erg feitelijk is die steun niet (natuurlijk niet), zoals blijkt uit een tweet die de marxistische dame de ether in slingert. Ze suggereert dat Noord-Korea maar wát blij zou zijn met het feit dat de traditiegetrouwe Friezen hun auto’s overdwars op een weg parkeren. Wellicht dat Kim Jong Un er zelfs een hand in heeft gehad. Ehm. Natuurlijk joh!

1. Ik heb begrip voor de vrouwen die de voordeur van Thierry Baudet vernielden

Anne Fleur Dekker op 8 september in de Telegraaf over Thierry Baudet. Bron: PressReader.
Anne Fleur Dekker op 8 september in de Telegraaf over Thierry Baudet. Bron: PressReader.

We zijn in Nederland helaas maar al te bekend geraakt met het fenomeen doodsbedreigingen voor mensen met een te linkse/rechtse/opruiende/kwetsende/vulzelfmaarin mening. Ondergetekende heeft dat aan den lijve ondervonden, en Anne Fleur Dekker zelf heeft er dit jaar zelfs voor moeten onderduiken. Heel erg triest allemaal dat dit land zo slecht kan omgaan met de vrijheid van meningsuiting, maar dat debat is voor een andere keer.

Voor nu zou je kunnen zeggen dat je van Anne Fleur Dekker wel enige piëteit richting andere bedreigden mag verwachten. Maar die verwachting is tevergeefs: Dekker spreekt vol lof over enkele feministische activisten die tot twee keer toe de voordeur van Thierry Baudet ontsierden met ranzige rotzooi. Hij moet stoppen met zijn “fascisme”, en anders volgen er meer acties. Prima, vindt Anne Fleur. Het is tenminste geen kogel, aldus Dekker, dus dan is het allemaal oké.

Dikke, dikke faal. En dát is misschien ook wel de beste opsomming van het afgelopen jaar van Anne Fleur.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Zout

  Geen commentaar, de idioot voor woorden.

 2. Blue monday

  Nog meer Anne Fleur Propaganda op het eind van 2017.
  Zonder DDS hadden we nooit geweten wie ze was.

  Ik stop ermee dit jaar….doe het allen rustig aan, volgens jaar schelden we weer lekker verder!

 3. Code134

  Tim ontroert.

  1. Zout

   Wim niet.

 4. Gerlos

  Jammer dat uit dat leuke koppie zoveel onzin komt.

  1. trampoline

   Leuk koppie? Kestie van smaak

   1. hans-e-pans

    Ja, smaak is weer een onderdeel van de opvoeding.

 5. trampoline

  Dit soort idioterie zit blijkbaar in de familie. Ook haar oom, VVDer Robin Linschoten, deugt niet want veroordeeld.

 6. A3aan

  Nog een kleine twee uurtjes en de champagne zal rijkelijk vloeien.

 7. DolleDries

  In goede tijden werd zo iemand met zulke dwazen uitspraken nog opgesloten.
  Heel lang geleden ging men op de brandstapel.

 8. Jorge

  New years resolution: geen crappy sites bezoeken. Kut, niet gehaald. Over demoniseren gesproken, schaam je. GFY pseudo journalist/ Baudet Bottom bitch.

 9. trampoline

  En opnieuw zijn er tijdens de Nieuwsjaarsfeesten in Berlijn en Keulen een aantal vrouwen aangerand. Een aantal verdachten is opgepakt maar over hun achtergrond wil de politie niets zeggen.
  Het was erg rustig zei de Duitse overheid; nou zeiden ze dat vorig jaar ook dus dat betekent niets.

  Ik eis een scherpe veroordeling door Anne Fleur van dit seksueel geweld tegen vrouwen. Ik ben heel benieuwd!

  1. Zout

   Waarschijnlijk veroordeelt zij de discriminerende toon waarmee de daders zullen worden aangeduid en omschreven.

 10. corfo

  Laat ik nou écht de hoop hebben gehad dat we in ’t nieuwe jaar verlost zouden zijn van dit akelige vrouwmens !
  Maar nee hoor, dáár is ze weer !
  Altijd een “moeizame” dag, de 1ste januari, na een avond/nacht vól oliebollen en alcoholische versnaperingen. Ik denk dan enigszins beschaamd aan de ruim één miljoen Nederlanders die Oud en Nieuw NIET kunnen vieren omdat zij in armoede moeten leven en zijn aangewezen op de giften en gaven van de Voedselbank.
  Vooral die Nederlanders wens ik voorspoed, “voorspoed” waarvan Rutje zegt dat die élke Nederlander heeft bereikt. Wéér zo’n schaamteloze leugen van onze Nationale Pinokkio.

 11. Marija

  Even van dit zeur topic gebruik maken:

  Ik wens u allen een mooi en kleurrijk 2018 toe.

 12. DolleDries

  Zijn de linkse vrouwtjes al op weg naar Iran. Want daar vechten vrouwen echt voor hun vrijheid.

 13. Parestado4

  Annefleur:Het boebeeld van Dagelijkse Standaard.Ik verbaas mij er over,dat er geen site voorbij gaat of Anne Fleur staat in de“picture“

 14. toetssteen

  Zeg Anne Fleur, hoe zit het nou met Femen? Ik zal de ranzige clips niet sturen, maarre is dat net oals een burka of is dat ineens vrije vrouwen.
  Volgens mij is deze jonge vrouw ergens wat kwijtgeraakt, hoewel…..

  Ze is een blamage voor het feminisme vindt mijn vrouw en ik knik.

  1. Code134

   “ maarre is dat net oals een burka of is dat ineens vrije vrouwen.”

   Al weer lekker aan het pimpelen, Toets?

   1. toetssteen

    Geef nu eens normaal antwoord Code. Ik ben net weer geopereerd, dus ik heb een crystal clear genomen. Het heeft belletjes, maar 0,0 alcohol. En kunt u nu eens en voor altijd stoppen met dat onder de gordel trappen en antwoord geven?
    Wat denkt A.Fleur van die vrijgevochten dames van Femen? Moet daar een doek over, omdat het topless demonstreren ook beknotting is van vrijheid????

    1. Code134

     Ik hoopte dat de wartaal het gevolg van alcohol was, Toets, nu moet ik vrezen dat het uit een onbeneveld gemoed opborrelde.
     Crystal clear, dat dan weer wel.

     1. Zout

      Zo kristalhelder Sjun, dat Wim, als je ze noemt en aanwijst, nog harder gaat schoppen, trollen, denigreren, badineren en koeioneren.

    2. Zout

     @Toetssteen: “En kunt u nu eens en voor altijd stoppen met dat onder de gordel trappen en antwoord geven?”

     Ik heb het vermoeden dat je vragen onbeantwoord gaan blijven. Dit komt omdat Code134 is ontmaskerd als trol en leugenaar. Dat doet doorgaans niet veel goeds in de carrière van een DDS-forummer.

 15. Babaji538

  “Alliteratie” leek tot voor kort,
  ineens intelligent over te komen.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.