Held! Wilfred Genee veegt de vloer aan met Voetbal Inside-boycotroeper Farid Azarkan (DENK)

Wilfred Genee laat werkelijk geen spaan heel van DENK-Kamerlid Farid Azarkan, die het kennelijk nodig vond om een boycot op voetbalprogramma Voetbal Inside te bepleiten vanwege wat politiek-incorrecte humor.

Zoals bekend ligt RTL-programma Voetbal Inside onder vuur. Sunny Bergman en Sylvana Simons riepen eerder deze week op tot een sponsorboycot van het welbekende programma van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Het drietal zou namelijk homofoob en racistisch zijn, en dat moest maar eens bestraft worden met een flinke boete door terugtrekkende sponsoren.

Zoals we konden verwachten sprong ook DENK op de bandwagon en bleek ineens vurig voorstander van het aanpakken van een tv-programma dat bekendstaat om een flink portie politieke incorrectheid. Maar zoals wel vaker met dit soort zelfbenoemde ultradeugers: ze hebben hun feiten niet op orde, en dus gaan ze kleddernet bij degenen die dat wel hebben. Zo blijkt DENK’er Azarkan niet eens te weten om welke uitspraken het precies gaat en hoe ze gezegd zijn, maar doet hij leuk mee met de ophef omdat Johan Derksen ook ooit eens iets onaardigs over zijn partij heeft gezegd.

Wilfred Genee heeft dat genadeloos door en zet Azarkan helemaal klem. Ik zou zeggen: kijk komend filmpje maar eens een keer of vijfendertig, en geniet van de totale afgang van DENK-muppet Farid Azarkan. Dahaag, Farid!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. swetsnek

  Nou 1 keer was genoeg wat een loser die turk bah bah

  1. Anton Adriaan

   D’as een Marokkaan….
   Jij hebt je feitjes ook niet op orde, swetsnek!
   Hehe;)

   1. swetsnek

    o nou kun je nagaan hahahaah sorry mijn fout dan

 2. Feit

  Weet je wat homofoob is, Farid?

  De islam.

  Binnenkort kunnen we dus een hetze tegen de islam verwachten van de DENK-ers.

  Ik zie er naar uit!

 3. Ni28

  Als Youp van het Hek tekeer gaat en diverse(niet linkse) personen schoffeert is het leuke cabaret. Als de heren in Voetbal Inside vertellen zoals in de doorsnee voetbalkantine gesproken wordt is het ineens racistisch en homofoob. Al deze pseudovoorvechters voor mensenrechten moeten maar zelf in de spiegel kijken hoe correct zij zelf zijn. Voordat men met hun cultuur geconfronteerd werd was het rustig en iedereen lachte om. Deze culturen kennen geen humor en satire maar alleen dictaat. Zou het daar aan liggen?

 4. DolleDries

  Mijn interesseert het totaal niet waar iemand zijn jongeheer in steekt als die gene waarbij die inzit het ook maar prettig vindt.
  Nu komen er wat juffrouwtjes die twee maal in de week op masturbatie cursus zitten met een zwarte dildo om discriminatie te vermijden om daarna onder een glaasje sinaasappelsap te discuteren met SS en de volgend dag hun poepgat te laten bleken want het zou discriminatie zijn om deze bruin te laten worden met enorm veel dom gezeik. Dan nog een Marokkaan die zijn eigen ras voor paal zet met enorm dom gelul. Nog wat aandacht vragen huilende BN homo’s en op de en het cirkeltje van achterlijkheid is weer rond. Ondertussen vliegen de appartementen richting corrupte politici in het rond en de Media zwijgt. Een christen vindt dat je best op een vrouw mag rammen als het maar niet te hard is heeft de mooiste Jop van Nederland. Volkskrant gaat de bevolking voor idioot uitmaken omdat ze niet kunnen zien of iets nepnieuws is waarschijnlijk bedoelen ze daar hun eigen linkse lezers mee. Nou ja, op naar het Kerstdiner.

 5. Original NL

  Dit is echt lachen….
  Een turkse moslim die zich zogenaamd inzet voor homo’s…??? .Het moet toch niet veel gekker worden.
  Het is gewoon afgeven op een programma dat ooit eens de gedrags problemen van de marokkaanse/turkse lievertjes in de voetballerij ter sprake bracht.
  Ook toen zat deze ongeschoren kin te blaten dat het helemaal niet waar was en discriminerend.(ok grensrechtertje doodschoppen moet kunnen anno 2017).
  Bah .

  1. Original NL

   Oh…is het een marokkaan?….dat veranderd de zaak natuurlijk …..
   Die zijn natuurlijk wel homo vriendelijk en vechten voor hun belangen.
   Mijn excuses!

  2. Feit

   Ja hoor, ze zetten zich ook in voor joden. Kijkt u maar even mee naar deze Denker zijn Jihad.. (vanaf 3 minuten)

   https://www.youtube.com/watch?v=F1I9Syxjef8

 6. Ni28

  Als het aan Azarkan zou liggen dan wordt er een lange donkere periode van totale zwijgen aan het volk opgelegd. Beetje IS-achtig moet ik wel concluderen. Gevaarlijke partij die denk.

 7. Anton Adriaan

  Wat een aanfluiting is die Farid! Heb wel even gelachen hoor. Dit zullen de homofobe moslims die op deze minderwaardige partij gestemd hebben vast heel leuk vinden. Gaat dit ze stemmen kosten?

 8. DolleDries

  Nu de Hongaarse regering de pressie van de EU weerstaan heeft om massale moslimmigratie in zijn land toe te laten heeft het maatregelen toegezegd ter ondersteuning van de natuurlijke groei van de autochtone bevolking, in een poging de demografische afname te stoppen.
  Premier Viktor heeft verklaard dat 2018 het “jaar van gezinnen” wordt.
  – Brussel heeft niet echt een gezinsvriendelijk beleid, zei het parlementslid Gabriella Selmeczi tijdens haar voorzitterschap van de parlementaire familiebeleidscommissie van de Visegrád Groep op donderdag.
  – Het is onze taak om het gezinsbeleid te versterken, voegde Selmeczi eraan toe. De commissie was het erover eens dat in plaats van massale migratie “een goed gezinsbeleid” de oplossing is voor de teruglopende bevolking van het continent.
  De Hongaarse besluiten, die “het vruchtbaarheidscijfer van een werkende samenleving gaan ondersteunen”, worden op drie fundamenten gebouwd: de kosten van levensonderhoud verminderen, ervoor zorgen dat Hongaren vanwege hun economische situatie niet worden uitgesloten van het scheppen van gezinnen, en de publieke perceptie, in waardering, op het grootbrengen van kinderen positief verhogen.
  In een vergelijkbaar streven om de bevolking te laten groeien zonder migranten uit het Midden-Oosten en Afrika te importeren heeft de Poolse regering in november een luchthartige, educatieve video uitgegeven om de Polen aan te moedigen “als konijnen voort te planten”.
  Polen sommeert zijn bevolking als konijnen voort te planten
  De conservatieve politica Fidesz en haar equivalenten uit Polen, de Tsjechische Republiek en Slowakije verklaarden ook hun afwijzing van het progressieve “genderprogramma” en bekrachtigde de realiteit van het “biologisch geslacht”.
  Afgevaardigden zegden ook toe de traditionele waarden te ondersteunen door plechtig te beloven:
  – Het leven te beschermen, alsmede huwelijken gebaseerd op de relatie tussen man en vrouw en het gezin waarop de hele samenleving is gebaseerd, omdat het de basis vormt voor een duurzame toekomst.
  De familiebeleidscommissie, die nota’s van de vergadering naar de Europese Unie heeft gestuurd, hoopt vanuit Boedapest naar de EU een “remedie” te bieden “op basis van het gezin, in de hoop dat deze stem in andere Europese hoofdsteden zal worden gehoord”.
  Hongarije, wat 4,8 procent van het BNP aan gezinsondersteuning besteedt, zag zijn vruchtbaarheidscijfer de afgelopen zeven jaar met 20 procent groeien, van 1,23 naar 1,49, en het land hoopt dat deze ratio tegen 2030 naar 2,1 is gestegen.
  Terwijl Centraal-Europa zich concentreert op het creëren van eigen burgers, hebben West-Europese landen zoals Duitsland ervoor gekozen om massaal migranten uit de derde wereld te importeren. Deze migranten hebben Duitsland echter miljarden euro’s gekost, met rapporten die laten zien dat de meeste van hen werklozen en ongeschoolden zijn, die meer uit de verzorgingsstaat halen dan ze inbrengen.
  Wat Duitsland heeft ontvangen als beloning voor haar open grenzenbeleid, is een toename van misdaad, verkrachtingen en terreurdaden – feiten die de Visegrád-politici niet zijn ontgaan, die hebben gezworen de ‘bloedige oogst’ van het multiculturalisme niet in hun land te importeren, door afwijzing van het Brusselse edict om moslimmigranten te accepteren.

  1. Original NL

   Beetje off topic..maar daarom niet minder waar.

  2. Heinz

   Dolleman, u vergeet een belangrijk aspect. En dat is de toenemde discriminatie naar het eigen volksdeel, de Joden. Dat zou haast onderbelicht worden in de ijver om z.g. het gezinsbeleid aan de orde te stellen. Nu hebben de Hongaren nogal een kwalijke reputatie v.w.b. repressieve maatregelen. Dat dateert lang terug nog voor de Duitse inval. Zij hadden veel voorwerk verricht.
   Lees, Google, op de Pijlkruisers. Een uiterst gevaarlijke beweging van fascistische en antisemitsche bendes door de Duitsers aan de macht geholpen. De Pijlkruisers en hun wandaden.

 9. Pedrito

  DENK = Dwazen En Nietsnutten Kartel

 10. Roughwood

  Azarkanerhelemaalniksvan!

 11. Duke

  Die racismeschreeuwers kennen de feiten niet. Bij hun gebraak tegen Zwarte Piet en hun andere schijngevechten ook al niet. Daardoor is het eigenlijk kinderlijk eenvoudig wat Genee hoeft te doen, maar zelfs dat niveau is teveel voor Azarkan.

 12. Fortiori

  Ach, geen aandacht schenken aan één van de drie showmasters van Denk. Er veel en nadrukkelijk over praten werkt in de hand dat ze vinden belangrijk en onmisbaar te zijn in de publieke opinie. Alles waar veel over gesproken wordt trekt aandacht.

  1. meanstreak2099

   heb je inderdaad een punt, op hun eigen facebook pagina worden ze door hun achterban de hemel ingeprezen terwijl anderen hun op wijzen dat hij deze aan de verliezende hand is

 13. Carolina

  Wat een schijnheil die Farid. Wordt zo moe van die politiekcorrecte azijnpissers. Als het “hun” maar uitkomt dan staan ze voorop en zoeken ze de media op.

  Tijd voor koffie

  1. corfo

   @ Carolina.
   Bij mij ook al : Tijd voor koffie plus een stuk appeltaart.
   Gelukkig heb ik een aan/uit-knopje op de t.v. als er iets komt wat wij niet willen zien gaan we zappen of de t.v. gaat uit; maar VI wordt door ons wekelijks bekeken : géén jankende linkse populisten maar een paar mannen die er stevig (sóms iets té)tegenaan gaan, mag ik wel.
   En nú : Koffie !!

 14. Kafir Halal

  Zeer vanzelfsprekend dat onze Azarkan zich zo bezorgd maakt over deze toch wel extreem islamofobe uitspraken! Dat de islamitische gemeenschap zich telkens uiterst tolerant richting homo’s opstelt zou zo langzamerhand toch wel bij de lezers van de DDS bekend moeten zijn! Goed voorbeeld hiervan is wel het gesprek van Tofik Dibi met Salaheddine. Het gaat met name over het uit de kast komen van Tofik. Het wordt echt interessant vanaf 2 minuten, waarin Salaheddine stelt, dat het wel heel toevallig is, dat het boek van Tofik juist uit komt als zijn wachtgeld afloopt…… Hartverwarmend om het antwoord daarop uit de mond van een insider te vernemen. Mooi, hoe ver de tolerantie binnen de moslimgemeenschap gaat en hoe gemakkelijk Dibi eigenlijk uit de kast kon komen….die tolerantie!……Als een warm bad!

  http://youtu.be/WYCqtPl9MJQ

  1. Feit

   Deze troll was te groot denk ik voor iedereen, Kafir.

   Beter je best doen, Code!

   🙂

 15. Code134

  Is Voetbal Inside niet racistisch en homofoob dan? Je moet wel erg onnozel zijn als je dat ontkent.

  1. Zout

   @Error: Inderdaad, en Wilfred heet Hitler van achteren…

 16. Gerlos

  Als die Farid Azarkan nu eens begint om die Marokkaanse en Turkse moslims op te voeden met de NEDERLANDSE NORMEN EN WAARDEN dat het hier normaal is dat homo’s en lesbiennes leven en niet lastig worden gevallen door die moslims. Hij heeft een grote mond en laat zijn gasten niet hun verhaal afmaken constant er door heen zullen. Er is nog een lange weg te gaan Farid om die moslims op te voeden. SUCCES.

 17. Code134

  Ik meen te zien dat Farid met ijzersterke argumenten de vloer aanveegt met Wilfred.

  Gevalletje mond vol tanden.

  1. Feit

   De ijzersterke Farid!

   🙂

 18. Vit

  @Kafir Halal
  “Dat de islamitische gemeenschap zich telkens uiterst tolerant richting homo’s opstelt zou zo langzamerhand toch wel bij de lezers van de DDS bekend moeten zijn!”
  Dank ik heb me zojuist benat.

  Jezus alweer een nieuwe nick.

 19. sjun

  Deze advocaat met Marokkaanse wortels heeft er geen enkele moeite mee om gangbaar geworden associaties met de bevolkingsgroep wiens belangen hij stelt te behartigen overeind te houden. Een oudhollands spreekwoord dekt zijn lading uitstekend: Holle vaten klinken het hardst.

 20. Babaji538

  De ene bal erkent de andere bal gehakt.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.