Hezbollah-huilebalk Abou Jahjah klaagt dat linkse partijen niet naar hem luisteren

Oh, boehoehoe, kleine gewelddadige antisemiet Abou Jahjah die namens terreurorganisatie Hezbollah nog tegen Israël gevochten heeft. De man kan het maar niet verkroppen dan zijn virulente antizionisme nog altijd geen gemeengoed is geworden bij wat hij “progressieve partijen” noemt.

Ah, wat smaken de tranen van geflopte social justice warriors toch ongelofelijk zoet. Neem nou Abou Jahjah. Deze Belgisch-Libanese opiniemaker heeft een carrière gebouwd op het stelselmatig goedpraten van geweld tegen Israël. De staat had wat hem betreft nooit gesticht mogen worden, en daarom is wat hem betreft elke vorm van terrorisme nu goed te praten. Van de week nog, wilde Jahjah zijn schoenen naar het hoofd van de Canadese premier Justin Trudeau gooien omdat laatstgenoemde zogenaamd een “pro-zionistische hypocriet” was.

Door dat gedrag wil geen normaal mens ook nog maar iets te maken hebben met de geweldsverheerlijkende boeventronie van Abou Jahjah, maar zelf ziet de schrijver dat natuurlijk anders is. Als een ware Calimero klaagt hij vandaag in de Belgische krant De Morgen dat het allemaal niet eerlijk is. En al helemáál niet dat linkse partijen zijn genocidale ideeën niet willen uitvoeren.

Ik zou zeggen, lees even mee met dit sterke en hilarische staaltje zelfmedelijden dat Abou Jahjah en zijn nieuwe ‘kompaan’ Meryem Kaçar uitkramen:

Kaçar: “Er wordt niet naar ons geluisterd. Ik heb het zelf ervaren, je hebt geen invloed op het ­partijdiscours als je maar met een of twee ­verkozenen binnen een partij bent. Niet alleen bij Groen trouwens, bij alle progressieve ­partijen. Omdat iedereen zich altijd afvraagt: ‘Wat zal die bange, blanke man daarvan ­vinden?’”

Ach gossie, sneu hoor. Ook in België staan partijen niet te popelen om het antisemitische gif van Abou Jahjah en de zijnen voor zoete koek te slikken. Raar hè? Nee, natuurlijk niet. Maar je wil natuurlijk niemand z’n positie van zelfverkozen slachtofferschap afpakken. Ook aansteller Abou Jahjah en zijn kersverse muppet Meryem Kaçar uiteraard niet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. van Urk

  Eens een terrorist altijd een terrorist. Misschien moet ie even bij onze debatterende minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grappenmaker langs gaan. Hij heeft naar eigen zeggen wel een luisterend hoor.

 2. Floris

  “Kaçar: “Er wordt niet naar ons geluisterd. Ik heb het zelf ervaren, je hebt geen invloed op het ­partijdiscours als je maar met een of twee ­verkozenen binnen een partij bent. Niet alleen bij Groen trouwens, bij alle progressieve ­partijen. Omdat iedereen zich altijd afvraagt: ‘Wat zal die bange, blanke man daarvan ­vinden?’”
  ———————————————————————————
  Wat een onzin. Links knuffelt de moslims juist en laat de autochtoon barsten.

  Maar dit soort selectieve waarneming zie je wel vaker. Zo krijgen de media vanuit deze hoek vaak het verwijt de islam zwart te maken, terwijl ook die voor het overgrote deel op de hand van de moslims zijn. Ik ken zelfs moslims die vinden dat de NOS pro-Israël is.

 3. Ritter

  Laat hem naar zijn geboorteland (Libanon) vertrekken. Waarom komen dit soort figuren toch naar Europa om hier de boel op stelten te zetten.

  1. sjun

   Ze komen vooral voor de door een ander op te brengen pecunia.

   1. Kodi

    De woorden presteren en parasiteren lijken best wel op elkaar. Toch zijn deze in betekenis een wereld van verschil. En presteren de Muzelman nog nooit eigen geweest. We kunnen deze parasiet dus missen als kiespijn. Van mij mag hij liever vandaag dan morgen naar Canada vertrekken. Voor een enkele reis wel te verstaan.

 4. marco1

  Misschien stelt het hem gerust dat niet alleen de linkse partijen niet naar hem luisteren maar gewoon helemaal niemand.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.