Hoe snugger is Sylvana nu écht? Aanstaande maandag komen we erachter!

Onze favoriete social justice warrior die achter elke boom een racist ziet, wordt aanstaande maandag zelf op de proef gesteld.

Zet maar alvast een wakker op uw telefoon want aanstaande maandag is het weer feest: Sylvana Simons zal dan weer op televisie zijn. Nee, ze mag niet haar partijprogramma komen toelichten bij Jinek (dat komt vast nog), maar ze zal aan de tand worden gevoeld bij de quiz De slimste mens. Klaas Dijkhoff deed al mee, Annabel Nanninga gooide al hoge ogen… en nu is het dus de beurt aan Sylvana Simons:

“Sylvana Simons, mislukt politica en oud-presentatrice van TV Makelaar, is dit seizoen alsnog te zien als kandidaat in De Slimste Mens. Ze zit aankomende maandag in de seizoensopener, samen met boerin Bertie Steur en cabaretier Benjamin van der Velden. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Simons zou eigenlijk al meedoen aan de zomerserie van 2016, maar toen zegde ze haar deelname af vanwege de controverse die ze veroorzaakte door zich aan te sluiten bij de partij DENK.”

Het is inmiddels alweer zo’n anderhalf jaar geleden dat Sylvana Simons het strijdtoneel van de Nederlandse politiek betrad. Eerst als DENK, en later met haar eigen Artikel1 BIJ1. Die stappen in de politiek hebben menigeen toch laten twijfelen aan het inzicht dat de voormalige VJ aan de dag brengt. Eerst proberen carrière te maken bij een ploeg die uiteindelijk alleen maar de handlangers zijn van regimes uit het Midden-Oosten, is dat nu wel zo verstandig? Veel mensen waarschuwden haar dat je daar nooit een vlag kan planten over vrouwen- en homorechten, maar Sylvana ging er toch aan de gang. Met desastreus resultaat: bijna een jaar geleden moest ze toegeven dat het toch maar beter was af te haken.

Maar goed, zelfs de beste breister (m/v) laat wel eens een steekje vallen. Wellicht beschikt Sylvana alsnog over uitgebreide intellectuele gaven die tot dusverre nog niet aan de oppervlakte zijn gekomen. Who knows, right?

Kijken dus, aanstaande maandag…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Code134

  Zonder Tim, die elke stap van Sylvana volgt en er anthousiast over rapporteert, zou Sylvana niet zo bekend en beroemd zijn.
  Ze mag Tim wel dankbaar zijn.

 2. DolleDries

  Ze is best wel slim, vreet al jaren uit één of andere pot met onzin en krijg geen vuile handen of door het harde werken zweet op het voorhoofd.

  1. swetsnek

   ik gok op 85 jij DD ??

 3. sjun

  Enige boerenslimheid om niets ten gelde te kunnen maken kan haar niet worden ontzegd. Toegegeven moet worden dat ze wel het klimaat van de voorkeursbehandeling mee heeft maar je moet ook deze kansen toch zelf grijpen.

  Zo bezien heb ik maandag weer niets gemist door de NPO en haar commerciële broertje over te slaan.

 4. Duckday

  Of de vragen zijn aangepast of alles is al bekend wat de vragen zijn en antwoorden Zal hoog scoren let maar op

 5. A3aan

  Nog even wachten dan komt men de nieuwe afwasmachine brengen.

 6. Zout

  Sylvana Simons werd aangenomen op de theaterschool. Dat is HBO, benieuwd of ze daar nog wat heeft opgestoken.

  1. swetsnek

   HBO wordt al gevraagd voor schoonmaker/ster diploma van niks dus tegenwoordig

   1. Zout

    Ik heb er ook niet een al te hoge pet van op, ik kijk ook niet naar die griezelige Van Rossum en Freriks.

    1. Heinz

     Als je zoutloos bent smaakt niets!

 7. Kafir Halal

  Als haar verwijzing -onlangs bij Pauw- naar “de iconische foto van het meisje van Hiroshima” een voorbode is van wat ons te wachten staat, wordt het smullen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.