Hop! Onze zuiderburen maken korte metten met jihadistenweduwe: pakken terroriste de Belgische nationaliteit af

Geen categoriedec 01 2017, 13:00
Malika el Aroud, een gevreesde jihadondersteuner in België, is vanaf nu geen Belgische vrouw meer. De veroordeelde terrorismepropagandiste is alleen nog maar Marokkaanse vanaf nu.
Terwijl in Nederland de ene na de andere Syriëganger bij de hand wordt genomen en er met een poeslieve straf vanafkomt, pakt buurland België gelukkig wél door en worden mensen die in hun land zich met de gewapende jihad hebben beziggehouden gewoon keihard aangepakt door het justitiële apparaat. Neem bijvoorbeeld Malika el Aroud, de 58-jarige Belgisch-Marokkaanse jihadpropagandiste die al twee van haar echtgenoten zag sterven in hun zogenaamde heilige strijd tegen de ongelovigen.
Daarvoor is El Aroud al veroordeeld, maar de rechter besloot nu eindelijk ook om haar het Belgische staatsburgerschap af te pakken. Iemand die constant pleit voor geweld tegen België, kan zich met geen goed fatsoen nog Belg noemen, natuurlijk. En dis is Malika el Aroud vanaf nu alleen nog maar Marokkaanse:

"De 58-jarige Malika El Aroud heeft niet langer de Belgische nationaliteit. Dat heeft het Brusselse hof van beroep beslist en staat in De Standaard. De vrouw werd in ons land veroordeeld tot acht jaar cel omdat ze jonge Brusselse moslims had geronseld om te vechten. Vanaf nu heeft de vrouw enkel nog de Marokkaanse nationaliteit.

De advocaat-generaal pleitte voor het hof van beroep dat El Aroud de nationaliteit niet meer verdiende “omdat ze in ons land al jaren onafgebroken het jihadisme propageert”. "

De bijnaam van de vrouw zegt eigenlijk al alles - 'zwarte weduwe van de jihad' - en haar activiteiten zouden genoeg moeten zijn om haar zo spoedig mogelijk Europa uit te knikkeren: zo regelde ze samen met haar man het vervoer en ronselen van moslimjongeren voor de 'jihad' in Afghanistan.
Laten we hopen dat de Nederlandse collega's van de Belgische rechters in het hof van beroep opletten en aantekeningen maken. Zou het niet fantastisch zijn als we binnenkort ook hier een stelletje ISIS-knuffelaars kunnen strippen van hun Nederlandse nationaliteit? Want zoals het gezegde al betoogt: boontje komt om zijn loontje. Dat geldt natuurlijk ook voor gewelddadige boontjes met een burqa aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten