Italië glundert van trots, want eerste vluchtelingen per vliegtuig opgehaald uit Libië: “Dit is pas het begin!”

In Italië gaan ze per vliegtuig Libische vluchtelingen oppikken. Daar is de nationale regering maar wat blij mee, zo valt op te maken uit een jubelende speech van de minister van Binnenlandse Zaken bij de landing van die eerste migranten.

De dagen van de bootvluchtelingen (door onze roze collega’s cynisch omgedoopt tot “dobbernegers”) lijken in 2018 geteld. Niet meer hoeven honderdduizenden mensen die in Libië wachten op hun kans om naar Europa te vertrekken aan boord te gaan op gammele smokkelscheepjes. Met al even dubieuze NGO’s die daarna als watertaxi fungeren.

Nee, de Libische gelukszoekers mogen gewoon in het vliegtuig stappen. Italië ontvangt de mensen met open armen, en heeft zojuist de eerste vracht van 110 vluchtelingen binnengehaald op een vliegveld in de buurt van Rome. Lees maar:

“De Verenigde Naties zijn begonnen met het evacueren van migranten vanuit Libië naar Italië. Vrijdag landde een toestel met 110 vrouwen en kinderen op een vliegveld ten zuiden van Rome.

‘Dit is een mijlpaal van trots voor de Italianen,’ zei de minister van Binnenlandse Zaken Marco Minniti tegen verslaggevers op de landingsbaan vrijdag. ‘Dit is pas het begin. We zullen doorgaan met de opening van deze humanitaire corridor.’”

Het gaat om mensen uit Eritrea, Ethiopië, Somalië en Jemen – allen islamitische landen – en zullen flink aan de bak moeten met hun inburgeringscursus om te kunnen meedraaien in de moderne Italiaans-Europese maatschappij. Maar gelukkig hebben we Marco Minniti om te garanderen dat deze mensen allemaal hartchirurgen en raketgeleerden worden, nietwaar?

De tweede vlucht met ditmaal vijftig migranten is reeds ingepland. De vaart gaat er dus in!

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. buitenbeentje

  Gelukkig hebben we een verdeelsleutel, zodat deze pareltjes doorgesluisd kunnen worden naar landen die ze ook niet willen hebben.

 2. DolleDries

  Als ze in Italië blijven vind ik het best . Mooie vrouwen trouwens op die foto. Op foto kan je ook goed zien dat dit allemaal doktoten, Tandartsen en advocaten zijn.

  Even tussendoor over de USA.

  https://jowitteroosblog.wordpress.com/2017/12/23/het-einddoel-is-om-alle-prominente-leden-van-het-bush-obama-clinton-kartel-achter-de-tralies-te-krijgen/

  1. Ritter

   Deze illegale immigranten zullen voor een groot deel niet in Italië blijven maar doortrekken naar Noord/West Europa.

   Net als in Griekenland willen de meeste illegalen immigranten doortrekken naar Noord/West Europa vanwege de betere sociale voorzieningen.

   Deze asielzoekers weten precies waar de “honingpot” staat……………..en die staat in Noord/West Europa.

  2. Vraagtekentje

   Die mooie vrouwen laten ze nog overkomen met een schare kids, en mochten ze daar nog niet van in het bezit zijn dan zijn er genoeg Europese linkse dames die als broedmachine willen fungeren voor deze hoogopgeleide heren!

 3. Vraagtekentje

  Welkom, we kijken al uit naar ons aandeel van deze werklustige arbeiders.

 4. Ritter

  De meeste asielzoekers die naar Noord/West Europa reizen zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar illegale immigranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa reizen vanwege de ruime uitkeringen die hier zijn te krijgen.

  Immers om Noord/West Europa te bereiken moeten ze door een aantal veilige landen reizen in Europa. Ook in de regio zijn er veilige landen zoals Turkije en Libanon. En er is natuurlijk Saudi Arabië wat vanuit Syrië snel en relatief veilig is te bereiken.

  Niet alleen moet de belastingbetaler opdraaien voor deze illegale immigranten maar ze nemen ook de islam (en bijbehorend gedrag) mee naar Europa en houden daaraan vast. Met alle gevolgen van dien.

 5. Duke

  De Afrikanen willen onder Europees bestuur leven, dus misschien moet de EU de Afrikaanse landen bestuurlijk onder hun hoede nemen. Er moet wel iets van een tussenvorm mogelijk zijn zonder dat het meteen kolonialisme is.
  Dit lost het ruimtegebrek op, kunnen de mensen daar lekker lokaal bij de familie blijven wonen, hoeven ze geen levensgevaarlijke tochten te maken, hoeven ze niet te inburgeren, is er meer direct toezicht op ontwikkelingshulp, etc.

 6. Original NL

  Het houdt niet op….niet vanzelf!!!

 7. Ritter

  Toen Kadaffi nog de baas was in Libië werden deze stromen illegalen tegengehouden door Kadaffi.

  Maar Obama en Hillary Clinton (met hulp van de Europese politieke elite) moesten zo nodig Kadaffi verwijderen.

  Met als gevolg dat Libië in een puinhoop is veranderd en de stroom illegalen vrij spel hebben in Libië en dus vanuit dat land doorreizen naar Europa waar de gratis huizen en ruime sociale voorzieningen zijn te krijgen.

  En eenmaal in Europa krijg je ze er niet meer uit.

 8. Ritter

  Griekenland weigert de illegalen terug te sturen naar Turkije ( wat ze eigenlijk wel moeten doen in het kader van de “vluchtelingendeal” met Turkije)

  Italië haalt de illegalen nu zelfs op uit Libië met het vliegtuig.

  Dus er ontbreek de echte wil bij de politieke elite om de stroom illegalen echt tegen te houden.

  Het beleid wat nu word gevoerd werkt juist stimulerend op (potentiële) illegale immigranten.

 9. Ritter

  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw
  https://youtu.be/DstSklx-p8s

  1. Vraagtekentje

   Ja de bevolking, maar die regelt het niet dat doet de overheid:-)

 10. EllyD19

  Ik lees toch regelmatig dat Italië zich opgescheept voelt met teveel vluchtelingen. Je zal maar zo’n gek in de regering hebben.

  1. denk eens na

   Misschien een appartementje cadeau gekregen?

 11. Ritter

  De VN brengt deze illegale immigranten dus naar Europa.

  Maar de VN had ze ook naar b.v Saudi Arabië kunnen brengen.

  In Saudi Arabië staan zeer moderne “vluchtelingenkampen” leeg. Deze kampen zijn voorzien van alle moderne dingen zoals goede medische zorg , enzovoorts.

  Waarom worden de z.g “vluchtelingen” daar niet heen gevlogen door de VN?

 12. Ritter

  “Onze aandacht op de vluchtelingenthematiek werd in de afgelopen maanden heel eenzijdig naar migranten uit vooral het Nabije oosten geleid.

  De grootste uitdaging staat ons echter nog te wachten. Volgens serieuze schattingen zouden zich (tot het jaar 2020) ongeveer 15 miljoen Afrikanen op een “vlucht naar Europa” voorbereiden.

  Dit aantal kun je met een gerust hart verhogen, omdat de bevolkingsgroei in Afrika een explosieve omvang heeft aangenomen; de Afrikaanse bevolking verdubbelt in slechts 20 jaar van één naar twee miljard mensen.

  En niet te vergeten: de uitnodiging van Merkel – “Wir schaffen das!” – zal nog vele jaren nawerken.

  De nieuwe golf zal vooral uit jonge mannen uit probleemlanden in Afrika bestaan – zoals Soedan, Eritrea, Nigeria enz. en daar komen zeker nog meer bij wanneer de eerste “succesmeldingen” van hier aangekomen “vluchtelingen” in de Afrikaanse dorpen aankomen en meer begeerte opwekken.”

 13. henk vintage

  Gelukkig kunnen ze van tijd tot tijd op vakantie naar het onveilige land van herkomst, ook nog op onze kosten, anders zouden ze soms heimwee krijgen.

 14. Ni28

  Een transitunie in werking. Italie is het portaal en het Noorden de financier. Macron kan blij zijn. Zijn plan is nog niet eens officieel maar het werkt nu al. En Europa wordt alleen maar mooier en leefbaarder van. Over een tijd zullen wij niet meer weten dat in Europa ooit blanke mensen leefden.

 15. Ni28

  Met spijt zullen wij nog aan de afgezette Afrikaanse dictators denken. Europa krijgt koekje van eigen deeg. Deeg van de domme politici.

 16. Wim Vreeswijk

  De huidige machthebbers in het zeer katholieke Italië, inclusief de Paus, hebben er totaal niets van begrepen door vliegtuigladingen moslims/christenhaters te importeren. Die mensen moeten zich gewoon vrij vechten in eigen land. Geef ze desnoods een wapen, maar absoluut geen asiel. Bovendien is Italië al decennia vrijwel failliet en de schulden lopen op deze wijze alleen maar verder op. Het wordt dan ook tijd dat Berlusconi en zijn companen de a.s. verkiezingen gaan winnen !

  1. Ritter

   Wim Vreeswijk

   Waarom zouden ze moeten “vechten”?

   Verreweg de meeste van deze asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” maar illegale immigranten die door de ruime sociale voorzieningen in Noord/West Europa worden aangetrokken.

   Als ze hun verblijfsvergunning hebben gekregen gaan velen gewoon op vakantie in het land dat ze z.g “ontvlucht” zijn.

   Zelfs Syriërs die van oorsprong gevlucht zijn komen meestal uit veilige landen in de regio zoals Turkije en Libanon. Vanuit deze veilige landen in de regio gaan ze om economische/financiële redenen naar Noord/West Europa. Ook deze Syriërs zijn dus in essentie economische illegale migranten.Ze zouden ook naar Saudi Arabie kunnen gaan………..dat is dicht in de buurt en een veilige route. Maar daar willen ze niet naartoe.

   Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw
   https://youtu.be/DstSklx-p8s

 17. denk eens na

  Even met oekrainie bellen misschien hebben ze nog een paar buck rakketen liggen.

 18. swetsnek

  We moeten weer een elfstedentocht winter hebben met temp van minimaal -30 dat zal ze leren hahahahaha .

 19. Vit

  We zijn verdoemd echt waar, maar de vraag is waar hebben we dat aan verdiend?

  1. Mart

   Waarschijnlijk door op verkeerde lieden te stemmen,en jullie slappe”het valt wel mee” houding.

   1. Dubbele Komma

    1000 procent met je eens,mart!

  2. corfo

   @Vit.
   Goeie vraag !
   Ik zou ’t niet weten; ik werk hard, betaal álles netjes op tijd, een groot deel van m’n inkomen werd afgepakt om daarmede “vluchtelingen” in de watten te leggen. Heb me zelfs járen ingezet om NL veilig te houden (helaas niet gelukt).
   Wij zijn én worden nog steeds op ernstige wijze misleid én bedrogen door de z.g. “boven-ons-gestelden”‘.
   Nogmaals : ik weet geen antwoord op uw vraag waaraan we dat verdiend hebben.

 20. denk eens na

  Het zal allemaal wel meevallen want ik hoor net van rutte dat het uitstekend gaat met nederland

 21. denk eens na

  Het grote islamiseren is in vollen gang gezet door macron en merkel .Fijn 2018 allemaal.

 22. Farn

  In den Haag zijn ze alweer druk bezig met belasting opties om het volgende jaar in te voeren.

 23. corfo

  Houden Polen, Hongarije en Tsjechië nog steeds hun poot stijf en grenzen dicht voor die parasieten ? Geweldige leiders hebben ze in die landen.
  Je zal maar een tig- duizend van die “vluchtelingen” binnen krijgen in een land dat zich juist heeft bevrijd van het communistische juk. Zoals op de foto is te zien, je krijgt natuurlijk wel allemaal hoog opgeleide mensen binnen, dat dan weer wel.
  Figuurtjes als Franske Timmermans, Korsakov Juncker en meer van dat soort, zijn toch volslagen idioot om, nog steeds arme, ex-communistische, landen op te zadelen met duizenden “vluchtelingen”? Ik wacht in spanning op het volgende scheurtje in het “EU-bolwerk”, dat dat komt is onvermijdelijk.

 24. Dubbele Komma

  Knetter-knettergek zijn ze. En de Europese burger gaat hiervoor bloeden.

  Rivieren van bloed,zoals in hun boekje staat.

 25. poldi

  Plagiaat
  ———-
  Dit is een mijlpaal in de afbraak en ondergang van Europa en nederland !
  Ik kan er met mijn verstand niet meer bij, ik ben verward…

  En geschokt als ik om mij heen kijk in het kleine stadje waar ik woon en zie hoeveel “verrijkers” er het laatste jaar zijn bijgekomen !

  Allemaal hoofddoekjes achter kinderwagens en de hele dag rondhangen overal.

  En er zit geen enkele Syriër bij !

  Allemaal zwarten uit midden Afrika !

  De omvolking is in volle gang, we zijn eigenlijk al een minderheid !

 26. PMG

  Ja, nu maar 50 want dit is een BUSINESS CLASS vlucht inclusief champagne en kaviaar.

  Wat ook kan is dat er niet meer plek is omdat van de eerste lading 60 man toch maar niet is uitgestapt in Italië na het zien van al die buitenlanders daar, daar wil geen hond tussen zitten.

  Het lijkt mij hel erg sterk dat de VN hier iets mee van doen hebben, misschien weet iemand hoe dat zit?

 27. Zout

  Binnenkort volgt Nederland? Ik neem aan dat Mark al een quotum heeft opgelegd gekregen van zijn holmaat Juncker?

 28. Bes Tolen

  Als je een goeie Nederlandse regering had dan spuwde die haar gal uit over Italië. Zorgde die er tactisch mee voor dat Italië uiteen viel. Maar van het viertal christelijke partijleiders, die het kabinet hebben gevormd, zullen we geen opstandige woorden horen tegen wat zij als de bakermat van de beschaving zien. Altijd al ten onrechte natuurlijk. Eeuwenlang verkregen de Romeinen slaven op uit noordelijke streken. Zelfs of juist nog in de christelijke tijd. Het gebied ten oosten van de Elbe haalden ze in de negende en tiende eeuw vrijwel leeg. Veel van wat zogenaamd in de oudheid zou zijn gebouwd, is toen gebouwd in Rome. Alleen de schaamteloosheid van Rome is eeuwig. Daar moet nog mee worden afgerekend.

 29. Domtoren52

  Ze lopen in Nederland rechtstreeks naar de Sociale Dienst voor de uitkeringen, daar hun verteld is in hun zandbak, dat je gratis geld krijgt in NL en niet hoeft te werken.
  Zie de grote aantallen gelukszoekers (uitkeringstrekkers) in Utrecht en Amsterdam
  En vergeet al die niet-westerse handophouders in Duitsland niet, allemaal te danken aan Tante Merkel

  1. Zout

   Klopt, van de pakweg 1 miljoen vluchtelingen in Duitsland, is ruim de helft afhankelijk van een uitkering. Merkel wist dat al toen ze zei dat ze die klus wel zou klaren.

   Kosten? Pakweg 4,2 miljard per jaar.

   1. corfo

    @ Zout.
    Dat klinkt allemaal niet erg fraai, Zout.
    Zo blijft er niks over van ons “rijke” landje; we worden totaal kaal gevreten door die parasieten. Ach, ik denk maar zo : “Het loopt vanzelf wel een keer spaak”. Maar dan is het zooitje dat e.e.a. heeft veroorzaakt al lang met de noorderzon vertrokken met medeneming van het door hen geroofde.

 30. Babaji538

  Mensen, die niets willen zien,
  kan ik geen weg wijzen.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.