Noord-Koreaanse overlopers tonen tekenen van blootstelling aan radioactieve straling

Geen categoriedec 28 2017, 11:00
Nucleaire wapens maken meer kapot dan je lief is.
Slecht nieuws uit Zuid-Korea. Artsen die daar Noord-Koreaanse overlopers onderzoeken hebben namelijk geconcludeerd dat minstens vier van hen blood zijn gesteld aan radioactieve straling.
Eerder werd al bekend dat andere overlopers positief hadden getest op Anthrax-antilichamen. Dit is een duidelijk teken dat de knettergekke dwergdictator Kim Jong-Un tóch is doorgegaan met de ontwikkeling van chemische wapens. Dit terwijl Pyongyang toch echt een verdrag tegen de ontwikkeling van dit soort wapens heeft getekend. Zoals wel vaker blijkt maar weer dat zulke handtekeningen op verdragen helemaal niets voorstellen.
Ondertussen maakt de hele wereld zich steeds meer zorgen dat er binnenkort een enorme ramp plaatsvindt in Noord-Korea. Het gebergte waar Kim en zijn vazallen hun nucleaire tests uitvoeren staat namelijk op instorten. Als dat daadwerkelijk naar beneden komt kan de hele regio besmet raken door de straling vanuit die test-site.
China heeft er daarom bij Kim op aangedrongen om de tests ergens anders uit te voeren. Die weigert dat, want meneer waant zichzelf een god op aarde die kan doen en laten wat hij wil.
We gaan zien wat er gebeurt, maar als ik die regio woonde zou ik me onderhand ernstig zorgen maken... en maar snel verhuizen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten