Oeps! 74-jarige oma hangt kerstboom vol met paarse kerstballen. Blijken het ineens allemaal strings te zijn…

kerstballenstrings
Foto: De kerstboom van de oma van Alex Bermingham. Mét pikante kerstballen. Bron: @Alex_Bermingham / Twitter.

Buiten haar schuld om staat de 74-jarige grpotmoeder van een actrice nu bekend als de ‘kinky oma’. Ze dacht leuke nieuwe kerstballen te hebben aangeschaft, maar het blijkt gewoon lingerie te zijn. Foutje, bedankt!

Kerstmis is een braaf familiefeest, maar het had niet veel gescheeld of de oma van de Britse actrice Alex Birmingham had per ongeluk haar kerstboom volgehangen met sexy lingerie. Ze kon gelukkig nog op tijd worden tegehouden door haar eigen kleindochter, die haar oudere familielid duidelijk maakte dat ze vermoedelijk berichten aan het afgeven was die ze helemaal niet bedoelde af te geven…

“Mijn 74 jaar oude oma kocht kerstballen bij Dunnes. Ik realiseer me pas zojuist, nadat ik haar boom heb versierd, dat ze zonder haar medeweten tijdens de aankoop eigenlijk paarse glitterstrings zijn. Die iedereen een kinky Kerstmis wensen deze feestdagen.”

Oepsie! Oma schaamde zich nadien suf: “Ze antwoordde me: ‘Jezus, alle mannen in de winkel moeten gedacht hebben dat ik enorm kinky was aangezien ik er zes kocht!” Maar kleindochter Alex kan er de humor wel van inzien. Ze geeft aan te hebben met huilen van het lachen, want dit was “het allergekste van het gekste.”

En – geef toe – ook jij hebt best even moeten gniffelen om dit hilarische voorbeeld van grootouderlijke onbekwaamheid.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

4 reacties

 1.   

  Prachtig. Dit houdt oma jong.

 2.   

  Wat een originele grap! Oma moest genieten van die paarse glitter kerstballen, en blij zijn dat zij niet waren niet gevuld met cocaïne of heroine, in plaats de vele typische witte kerst vullingen.

 3.   

  Een grootmoeder met ballen, kunnen een aantal NL mannen jaloers op zijn, U kent ze wel, werken in Den Haag, happy Christmas grandma.

 4.   

  Zwijgcontract. Ook goed.
  Petra Hermans

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!