Werd eens tijd: na anderhalf jaar tijd komt Ismail Ilgun toch met hangende pootjes excuses maken aan Juliëtte Rot

Je moet er zo’n dikke veertien maanden op wachten, maar dan heb je ook wat. Een beetje dan.

https://twitter.com/Ismaililgun1/status/939160869031809028

Het was één van de meeste veelbesproken “gesprekken” van het jaar. We spreken september 2016: treitervlogger Ismail Ilgun was op het hoogtepunt van zijn vloggende terreurcampagne in de Zaanse wijk Poelenburg, en het raadslid Juliëtte Rot kwam in eigen persoon polshoogte nemen. Dat heeft ze geweten ook: Ismail Ilgun kwam aanrijden in z’n auto en begon Juliëtte helemaal de huid vol te schelden, terwijl een journalist van RTV Noord-Holland ook nog eens geïntimideerd werd. Voor wie het niet helder op het netvlies heeft staan, dit is er wat er gebeurde:

In de maanden erna werd Ismail Ilgun ineens een soort superster. Allerlei NPO-programma’s moesten de vloggende kerel ineens in de studio hebben, en zelf kreeg de groffe YouTube-“held” ineens een contract aangeboden bij TopNotch van Kees de Koning. Hij mocht daarna voor het Algemeen Dagblad aan de slag.

Nu stinkt succes niet (alhoewel, succes… de door schulden geplaagde Ismail deed het voor een appel en een ei), maar als dat gebouwd is op een paar publieke optredens als een soort scheldkanon dan is dat wel buitengewoon zuur. Iets wat Ismail Ilgun eindelijk ook wel inzag, en na veertien lange maanden toch maar eens sorry kwam zeggen voor z’n opdringerige en intimiderende gedrag:

“Net een goed gesprek gehad met Juliette Rot. Alles is uitgepraat en haar intenties zijn altijd goed geweest en dat realiseer ik me nu. Ik heb mijn excuses gemaakt en deze heeft zij aanvaard. Ik ben heel tevreden met de uitkomst en kan er nu definitief een punt achter zetten.”

Beter laat dan nooit, hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Zout

  Prima toch, beter laat dan nooit.

 2. Gerlos

  Een schat van een jongen en doet geen vlieg kwaad.

  1. Zout

   Dat dan weer niet… 😛

  2. penis aqua di rosa

   Gerlos, ik voel mij acuut onwel worden. Dit stuk **** wat de ruif leeg vreet, een schat van een jongen noemen. Wat mij betreft, terug naar zijn roots. Het zand is nog warm en hij kan 5x per dag met zijn kont omhoog zonder aangesproken te worden.Wat betreft zijn IQ hoeft dat geen probleem te zijn.

 3. hans-e-pans

  Maar de schade is wel veroorzaakt bij deze mevrouw Juliette Rot.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.