Afshin Ellian gaat los op de NOS vanwege Iran: “Jullie zijn de schaamte voorbij!”

demonstranten_iran
Foto: Demonstranten in Iran, vlak voordat ze worden aangevallen door de Revolutionaire Garde. Bron: Armin Navabi / Twitter. ‏

Islamisten zijn altijd zielig. 

Afshin Ellian is gisteravond laat geheel terecht losgegaan op de walgelijke hypocrieten van de NOS, die alle propaganda van de gekke Ayatollahs maar wat graag verspreiden. De betogers — die meer vrijheid en een minder corrupt bestuur willen — worden weggezet als een stel gewelddadige hooligans, terwijl het onderdrukkende regime gepresenteerd wordt als best leuk.

Ellian vindt dat niet kunnen… en maakt van zijn hart bepaald geen moordkuil:

Harde tweets, maar er is geen woord van gelogen. De manier waarop de NOS over deze demonstraties bericht is ronduit schokkend te noemen. Die arme Iraniërs worden al decennialang — sinds 1979 — onderdrukt door een stel religieuze fanatiekelingen die de welvaart van het land voor hun eigen hobby’s gebruiken. Iran was ooit modern en welvarend. Daar is, dankzij de knettergekke ayatollahs, helemaal niets meer van over. Iraanse vrouwen die geen hoofddoek willen dragen worden opgepakt, critici van het regime worden gemarteld, homo’s worden geëxecuteerd, en — oh ja — de Iraanse economie ligt al jaren op zijn gat.

Maar de NOS heeft daar helemaal geen probleem mee. Welnee, het échte probleem, aldus de staatsomroep, is dat er nu een paar arrogante kwezels zijn — burgers — die denken dat ze vrijheid en welvaart verdienen! Wie denken die smerige hooligans eigenlijk dat ze zijn?!

Het is triest, maar eigenlijk is dat natuurlijk wat links verworden is: alles dat islamistisch is is automatisch goed, alles en iedereen dat zich verzet tegen een islamistische theocratie is fout. Nog even en de NOS stelt voor dat wij in Nederland vanaf nu zelf maar onder de sharia moeten leven.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

74 reacties

 1.   

  Het wachten is nu op de verwachte reacties van onze ‘huis-trollen’. Ik heb Ellian hoog zitten en mag hem graag lezen ook al stemt hij VVD. Dat gaat ook veranderen in de toekomst. Daar ben ik van overtuigt!

  1.   

   Ik denk dat de huistrollen ontmaskerd zijn Top, ik denk zelfs dat het er maar één of twee zijn.

   1.   

    Eentje toch Zout?
    Ik zit de hele tijd te wachten tot G en Error weer samen verschijnen, maar ik het het idee dat hij even undercover gaat, of incognito hier zal verschijnen met een nieuwe alias.
    Misschien is Wim gewoon even naar de Appie. Zo terug!

 2.   

  Het viel me meteen op in de berichtgeving dat er helemaal niet werd gesproken over de achterlijke ideologie.

  1.   

   @Kees: Welkom op DDS, je bent ‘nieuw’?

   Het is ook niet alleen een achterlijke ideologie, het is een vijandige, totalitaire, vijandige veroveringsideologie. Levensgevaarlijk en fobiewaardig.

  2.   

   Komen ze weer hoor met hun islamofobie… Ik zou mijn bed niet meer uitdurven als ik jullie was, op elke straathoek een moslim die klaar staat om je te vermoorden. Hahahaha laat me niet lachen!

   1.   

    Is een kwestie van geduld!

    1.   

     henk weet nog niet wat er gebeurd als de islam de overhand krijgt, zie amsterdam nieuw west daar kan je als jood of homo of vrouw met jurkje niet eens meer over straat .henk heeft duidelijk zijn oog kleppen op ,tip voor henk ; kijk eens wat meer om je heen .

    2.   

     Tot Nederland Arabisch lult.

   2.   

    Henk-Jansen aka Guus Gelul beschermt weer razendsnel zijn geliefde islam: Iran is zijn droomland waarin iedereen vrij, blij en gelukkig ronddanst.

    Weet hij veel: de NOS is zijn enige informatiebron.

    1.   

     Ik ben Henk niet en de NOS meldde dat de streng-religieuze gevestigde orde tegenover een progressief gedeelte van de Iraanse bevolking staat. Voorts maakte, aldus de NOS, het regime de economie kapot. De NOS weet tevens te melden dat de Iraanse staatstelevisie niets meer dan een spreekbuis van de overheid is.

     Niet bepaald mijn droomland.

     1.   

      jij bent onder anderen henk gewoon wel, en als je zo tegen dit soort praktijken zou zijn zou je niet blind de eurofielen nalopen ,blind de dictatuur in,blind voor de 1400 jaar oude bloederige veroveringscutuur islam en de nos is hier in nederland ook gewoon de spreekbuis van de overheid,en onze overheid is niks anders dan de spreekbuis van brussel mede mogelijk gemaakt door de socialistische blindmens met waarheidfobie.

      en dat de iraanse overheid tegenover de progressieve iraniers staat,zou jou de progressieve oogjes moeten openen die je stijf dicht houd in ons eigen land!

      kortom,u lult weer eens uit de domme nek,en dat nog eens met meerdere accounts.

   3.   

    Henk, waarom ga je niet eens een keer een beetje nichterig verkleed paraderen in Amsterdam-West of in de Schilderswijk van Den Haag. Liefst nog met een spandoek om homorechten te propageren. Of hetzelfde voor de rechten van de Joden. Of eet lekker een broodje met (varkens)worst overdag tijdens de ramadan. Laat even weten of je dan ook nog steeds kunt lachen. Laat eens zien hoe lekker tolerant onze knuffelallochtonen zijn. Ik smeek je: Corrigeer ons. Bewijs ons ongelijk.

    1.   

     Alarmbel heeft het weer over homoseksualiteit , hij moet waarschijnlijk zelf nog uit de kast komen!

     1.   

      Net als Code, Kees, en Geluk, speel jij op de persoon.

     2.   

      Idd precies Code en c.s.

      Gaan we dit nou het hele jaar krijgen van je, Gekke Henkie.

      Wat een zieligheid, man, man, man…

    2.   

     Heel typisch dat jij precies dezelfde reacties geeft als code Rutte en nog wat van je andere accounts als je weer eens afgeserveerd word op je eigen stupiditeit.

     Sterke bijdrage weer!

   4.   

    Henk: Moslim is iets anders dan islam.

   5.   

    Zou jij niet lekker naar Iran gaan om daar aan de demonstranten uit te leggen dat ze alleen maar een beetje islamfobie hebben, en dat het allemaal wel meevalt…

   6.   

    Ik zou het volstrekt begrijpelijk vinden als burgers zich gaan verweren tegen extreem links en agressieve anderen.
    Wij hebben het recht om voor onszelf op te komen aangezien de overheid het laat afweten.

   7.   

    Henkie… trek per ongeluk eens zo`n kopvodje naar beneden.

   8.   

    Hr. Henk-Jansen
    Woont in Lutjegeesterkerkjemolen of zoiets! Ik raad u aan in salafistische wijk te gaan wonen. Er zijn er tientallen in Nederland. Uiteraard zal de linkse pers daar geen woord over vermelden! En zeker de NPO ( gelijkend op de vroegere DDR zenders) niet!

   9.   

    Beste heer Jansen, ooit komt de dag dat landverraders, zoals de NSB-ers in ’46, gehuld in pek en veren door de straten worden gejaagd.

   10.   

    Henk-Jansen of moet ik zeggen : Mustafa Jansen?

    Lees het onderstaande desnoods 100x totdat het tot uw hersens is doorgedrongen dat er wat drastisch moet gaan veranderen in Nederland met de migratie…en wel héél snel!

    Oud hoofd inlichtingendienst: Bij ongewijzigd migratiebeleid wordt het hier heel onplezierig!
    ‘Wij wisten meteen dat integratie niet mogelijk is , en importeren islamistisch extremisme en Arabisch antisemitisme – Terugkeerpremies trekken juist nog meer migranten aan’ – CBS: 82.000 migranten naar Nederland in 2016, komende 5 jaar nog eens 300.000 mensen erbij
     
    Voormalig BND-chef Hanning waarschuwt dat het huidige migratiebeleid grote maatschappelijke problemen zal veroorzaken.
    Verzet tegen de massale moslimmigratie naar de Europese Unie en zijn lidstaten komt allang niet meer uitsluitend van vrijheidspartijen. August Hanning, voormalig hoofd van de Duitse inlichtingendienst BND en daarna staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, waarschuwt dat het bij ongewijzigd beleid ‘heel onplezierig’ zal worden. Volgens hem hebben de veiligheidsdiensten van meet af aan geweten dat het ‘wir schaffen dass’ van bondskanselier Angela Merkel onmogelijk is. Oproepen om de grenzen weer te gaan controleren zijn echter nog steeds aan dovemans oren gericht.

    ‘Wij importeren islamistisch extremisme en antisemitisme’
    In een interview met Bild am Sonntag bevestigt Hanning zo’n beetje alles waar critici van het massa immigratiebeleid al jaren zo bang voor zijn. Al in 2015 legden de Duitse veiligheidsinstanties een 10-puntenplan aan Angela Merkel voor om de crisis op te lossen, en een nog veel grotere, permanente maatschappelijke crisis in de toekomst te voorkomen.
    Eerste stap van dat plan was het terugwinnen van de controle over de Duitse (en daarmee Europese) grenzen, omdat van meet af aan duidelijk was dat integratie van zulke enorme aantallen moslims –die voor 80% uit jonge mannen bestaan- niet mogelijk is. ‘Wij importeren islamistisch extremisme, Arabisch antisemitisme, nationale en etnische conflicten van andere volken, en een andere opvatting van recht en samenleving,’ luidde ruim 2 jaar geleden de conclusie.
    Maandelijks 15.000 migranten erbij: ‘Het dreigt hier heel onplezierig te worden’
    Hanning constateert dat die woorden helaas bewaarheid zijn geworden, maar dat er nog steeds niets mee gedaan wordt in Berlijn. ‘Zoals de terroristische aanslagen en aanslagpogingen in de afgelopen jaren hebben laten zien, is de veiligheidssituatie in Duitsland zeer gespannen. Onze veiligheidsstructuur moet dringend worden verbeterd om de nieuwe uitdagingen aan te kunnen. Anders dreigt het voor ons in Duitsland binnenkort heel onplezierig te worden.’
    ‘Iedere maand komen zo’n 15.000 migranten naar ons, waarvan wij niet weten of ze een crimineel of terroristisch verleden hebben. Daar komt nog een onbekend aantal illegalen bij. Duitsland is in Europa het beloofde land voor asielzoekers en migranten, en ik vraag mij af hoe lang wij dat nog zonder grote maatschappelijke verschuivingen volhouden. Onze samenleving is diverser geworden, maar ook dieper etnisch gespleten, met grotere risico’s op conflicten daardoor.’
    ‘Grove nalatigheid’, en niemand gelooft in ‘wir schaffen dass’
    Het binnenlaten van zoveel migranten zonder hun identiteit te controleren noemt de ex inlichtingen chef ‘grove nalatigheid’. Angela Merkels ‘wir schaffen dass’ is dan ook iets waar niemand in de veiligheidsdiensten in gelooft. Ook technisch en gerechtelijk is Duitsland niet in staat om de communicatie uit en met kritieke regio’s zoals Syrië, Irak en Afghanistan volledig te bewaken.
    Hij pleit dan ook voor duidelijke regels en voorwaarden voor migranten, zoals verplichte integratie van degenen die hier willen / mogen blijven. ‘Maar ook op dit vlak zie ik nog steeds grote tekortkomingen.’ Zo wijst hij erop dat is gebleken dat het geven van een terugkeerpremie –zoals ook Nederland lange tijd heeft gedaan- juist nog meer migranten aantrekt die weten dat ze geen recht op asiel hebben, en hier dus alleen komen om een grote zak met geld op te halen.
    Turken en Saudi’s openen nieuwe extremistische moskeeën
    Ondertussen worden in Europa steeds meer moskeeën gebouwd die het extremistische, anti-Westerse gedachtengoed van landen zoals Turkije, Saudi Arabië en Qatar verspreiden. Moslimjongeren worden er geradicaliseerd en aangezet tot het veroorzaken van conflicten met onze samenleving. Het hoofd van de inlichtingendienst van een Noord Afrikaans land (vermoedelijk Libië of Egypte – X.) sprak er onlangs zijn verbijstering over uit dat de preken in de Europese moskeeën niet worden gecontroleerd op hun inhoud. Hanning moest hem uitleggen dat zoiets niet verenigbaar is met de vrijheid van religie.
    Conservatief opgevoede moslimjongeren vatbaar voor terreurboodschap
    Vooral conservatief opgevoede moslimjongeren, die hier met een veel vrijere samenleving worden geconfronteerd, lopen het risico daar niet mee om te kunnen gaan en tot extremisme en terrorisme te vervallen. Daarbij speelt ook het internet een grote rol. ‘Hier worden voortdurend radicale boodschappen aan deze moslimjongeren, die niet geïntegreerd zijn en geen contacten met de maatschappij hebben, gegeven.’
    In deze moskeeën, video’s en andere berichten en geschriften wordt hen voorgehouden dat een echte moslim een heilige oorlog namens de islam moet voeren, en dat hij ongelovigen moet vermoorden om in het paradijs te komen – kortom, exact zoals het letterlijk in de Koran wordt bevolen en beloofd. Moslims die hier in een identiteitscrisis komen vanwege onze totaal anders functionerende samenleving, zijn buitengewoon vatbaar voor dit ‘anker’ van religieus fanatisme.
    Na van 1998 tot 2005 hoofd van de BND te zijn geweest werd Hanning staatssecretaris van Binnenlandse Zaken. Inmiddels is hij adviseur van het Counter Extremism Project (CEP), dat tegen haatideologieën op het internet optreedt, en platforms zoals YouTube oproept om video’s die (islamitische) terreur verheerlijken, te verwijderen.
    82.000 migranten naar Nederland in 2016, over 5 jaar 300.000 mensen erbij
    Nederland werd het afgelopen jaar zo’n 82.000 migranten rijker (2). Het is volstrekt onduidelijk hoeveel criminelen en potentiële terroristen daar bijzitten – of dat mag simpelweg niet bekend worden gemaakt, zoals in ons land inmiddels al jaren het door Den Haag gevoerde beleid is. Het CBS verwacht dat er over 5 jaar nog eens 300.000 mensen in Nederland zijn bijgekomen, waarvan het leeuwendeel migranten zullen zijn.

   11.   

    “Henk Jansen” Islamofobie schijnt een woord te zijn dat uit de moslimhoek komt en wordt ondersteund door hun bewonderende linksmensen.

   12.   

    Henk-Jansen, ik weet niet wie of wat je bent, maar wat mij betreft mogen ze je kop kaal scheren en met oranje menie verven. Ik denk echt wel dat je me begrijpt.
    Ik heb kotsneigingen bij iemand zoals jij.

 3.   

  De NOS (en de rest van de MSM) zijn in feite de mondorganen van de Ayatollah.
  Al decennia lang’
  Kennen we de affaire Paul Witteman en Rudi Carell nog ?

  De oekaze vanuit de kwlaiteitsmedia:
  Islamisten goed
  Moordende Islamisten die tegen seculiere dictators vechten goed (we noemen dat zelfs Lente)

  Meisjes die voor hun vrijheid knokken in islamitische landen; slecht.
  Obama hield zijn kaken stijf op elkaar bij de groene revolutie
  Duizenden kinderen verdwenen, afgeslacht
  En de kwaliteitsmedia zweeg
  Want de oekaze
  Islamisten goed
  Meisjes en jongens die voor hun vrijheid strijden slecht
  Behalve als ze strijden tegen seculiere dictators
  Want de 100% van de NOS bestaat uit leden die als eerste de poort zouden openen wanneer de nieuwe nazi’s aan de poort stonden.
  Op elke NLse journalist hangt het schilderij van de drie aapjes.
  Een groot incestueus paradijs van niks zien, niks horen en zeker nooit er over babbelen.
  En mocht er iemand zijn die er wel over babbelt dan jagen we hem de dood in zoals de Goddelijke Kale.
  En wat zal het baggervolk weer lachen wanneer ze ook Thierry de dood in hebben geschreven

  Of zoals ze weken maar dan ook wekenlang op de Staatsradio gilde na de aanslag in Nice (waar *domme kinderen onder de vrachtwagen lagen); dit is geen aanslag.
  En de Russenjager en Boekenverbrander en 1984-apparatsjik Kasja O. zag dat het goed was.
  En kon de maoist Jan Marijnisse bij TROS Kamerbreed zeggen dat de cartoonisten van Charlie Hebdo waren vermoord door de Joden, onder instemmend geknik van die Armeense genocide omarmer Peggol en Kapitein Wegkijken Kees Boonman.
  Het tuig komt ermee weg.

  Ik heb altijd gezegd en blijf erbij.
  Mocht er een land in het M-Oosten bestaan waar een renaissance mogelijk is dan is het Perzië.
  We delen dezelfde taal.

  Niet voor niets zijn vrijwel alle gevluchte Perzen pareltjes voor Nederland geworden.
  Zie alleen het voorbeeld van Afshin
  Dit in abjecte tegenstelling met de rest van dat volstrekt achterlijk /woestijngebied.
  Wat zou ik al die Iraanse meisjes en jongens toch een betere toekomst toewensen.
  Maar op Trump na laat iedereen ze weer in de steek
  De NLse (kuch)h*oernalisten en W-Europese leiders zoals onze nat verlepte krop sla Mark ‘zal ik nog iets dieper bukken?’ Rutte voorop.

  Door het stelselmatig zwijgen en wegkijken is de NOS mededader geworden.
  En let wel !
  In N-Korea liegend de journo’s ook
  Maar zouden ze niet liegen dan wordt hun hele familie verkracht, gefolterd en uitgemoord.
  In NL liegen de h*oernalisten vrijwillig !
  Dat is een essentieel verschil

 4.   

  Ik heb uitermate veel respect voor Prof. Elian. Hij weet als Iraniër uit ervaring waar hij het over heeft en dat is niet pro Islam. Op de Leidae universiteit moet hij daarom beveiligd worden tegen linkse extremisten die niets weten over de werkelijke Islamonderdrukking maar hem wel wegzetten als racist.
  Ik sta achter Afshin Elian.

 5.   

  Afshin Ellian duizende duimpjes omhoog voor jou .
  NOS een niets zeggende druppel in de media wereld
  de N staat niet voor Nederlandse maar voor Nerds
  de O staat niet voor omroep maar voor opinie
  de S staat niet voor stichting maar voor stasie .
  Links ze kunnen niets maar leven goed van andermans geld .
  De nerds kijken teveel naar CNN die heeft tenminste nog de
  C in zijn naam om tebeginnen een echte Comunist .

  1.   

   ‘Links ze kunnen niets maar leven goed van andermans geld.’ Zegt de pvv-tokkie vanuit zijn sociale huurwoning.

   1.   

    De “PVV-tokkie” pretendeert in ieder geval niet de waarheid in pacht te hebben. Ik heb geen enkel probleem als iemand van de Linkse kerk is en daar naar leeft: Geld geven aan (in zijn ogen) de behoeftigen. Maar dan wel uit zijn eigen portemonnee en niet van anderen (lees: belastinggeld) om het schuldgevoel af te kopen. En als zo’n links persoon in het bedrijfsleven zelf zijn geld verdient (en niet via (in)direct meevreten uit de (r)overheids(subsidie)ruif) dan heb ik voor hem/haar het grootste respect. Maar de meeste drammers op links dragen niks bij met het gemeenschapsgeld dat ze maandelijks overgemaakt krijgen. Sterker nog, ze proberen de NL cultuur te vertrappen en verheerlijken idioterie uit het Midden-Oosten.

   2.   

    Henk-Guus, je wordt vervelend in al je domheid. Voor een sociale huurwoning moet ook maandelijks de huur betaald worden. Dus wat bedoel je precies met je dwaze gescheld?

    1.   

     @Holland: Ik zag KeesCode ook al voorbij komen, met precies dezelfde retoriek. Kan toeval zijn…

   3.   

    Hij vergat jouw wajong uitkering erbij te vermelden.

   4.   

    Je geeft hem alweer weg gezien het verschil in woordkeus en conversatiestijl bij je verschillende berichtjes.

 6.   

  Hadden we dan anders verwacht van de nationale propaganda omroep? Tuurlijk niet. En het word met de dag erger, bij dit vieze linkse clubje satanisten. Het word nu toch wel eens stilletjesaan tijd, dat we het hoofd van die giftige slang moeten gaan afhakken. #Death to the NPO

  1.   

   De idioterie op deze website begint sneue vormen aan te nemen. Je bent niet goed bij je hoofd als je denkt dat de NPO een propagandamachine is. De NPO is bij uitstek een voorbeeld van objectieve journalistiek maar dat begrijpen de pvv-tokkies natuurlijk niet!

   1.   

    Ook Henk-Jansen is werkzaam als overheidstrol op het armetierige Grondlijn-bureautje in Den Haag. Veel succes Henk!

    1.   

     De Grondlijn-theorie is een broodjeaapverhaal.

   2.   

    Klopt,jouw reacties zijn inderdaad sneu. En worden met de dag sneuer

    Iemand die dit soort reacties neergooit met talloze verschillende accounts is geestesziek.

    En wat bereik je ermee?

    1.   

     De paranoïde Dubbele Komma denkt weer dat alle normaaldenkende accounts hier één en dezelfde persoon vertegenwoordigen, dezelfde Dubbele Komma die ook in elke moslim een terrorist ziet haha.

     1.   

      Ik kon helaas niet reageren op je tegeltje no 25. Maar voor mij is het nu ook duidelijk wie en wat je bent, totaal niet interessant om op te reageren.
      Je knoopt ook geen gesprek aan met een pantoffeldiertje of een hoop stront wat de honden achter laten. Wat erg eigenlijk voor je ouders en of partner. Wat zullen die mensen zich schamen.

     2.   

      Niet elke Duitser was een nazi in de oorlog. We weten met zijn allen wat ze achtergelaten hebben. Het gaat om de ideologie.

      Jij bent echt slim.

   3.   

    De idioterie op deze website begint sneue vormen aan te nemen. Je bent niet goed bij je hoofd als je denkt dat de NPO niet een propagandamachine is. De NPO is bij uitstek een voorbeeld van niet objectieve journalistiek maar dat begrijpen de linkse tokkies natuurlijk niet!

   4.   

    “De NPO is bij uitstek een voorbeeld van objectieve journalistiek”

    Het staat er echt ! :-)

    1.   

     Ja Ben Zine. Volgens mij begint hij toch een soort van humor te ontwikkelen! Maar de NRC is ook een “kwaliteitskrant” uitsluitend voor “intellectuelen”

     Toeval wil dat ze finaal afgebrand worden vandaag op het ophemelen van vrouwenmepper Eurlings door ironisch genoeg Trouw.

     Zie GeenStijl.

    2.   

     Met enig leedvermaak kan ik me nog de rel herinneren dat de NOS een Item had over Putin waar een tikje in geknipt was. :-)

   5.   

    Droevige reactie van een sneue narcistische trol die blind achter de Nepnieuws Propaganda Organisatie aanhuppelt. Da’s prima, moet u zelf weten, maar val ons er hier niet mee lastig.

 7.   

  Wat schrijft de NOS over Iran?

  https://nos.nl/artikel/2210108-een-rondrit-door-teheran-prullenbakken-in-brand-en-overal-is-politie.html

  Het zijn geen grootschalige protesten, zegt hij. “Maar hoewel het aantal demonstranten klein is, is de onvrede in het land heel groot. En de mensen hebben ook echt iets om over te klagen.

  “De spanningen in Iran zijn in ieder geval niet nieuw. Erdbrink ziet al zolang hij in Iran woont, zestien jaar, grote spanningen in het streng islamitische land. “Aan de ene kant zijn er mensen die een moderner Iran willen en moe zijn van alle leefregels. Aan de andere kant staan de leiders die maar vasthouden aan hun ideologie, geen westerse invloeden willen en van de economie een potje hebben gemaakt.”

  De werkloosheid en onvrede in Iran zijn hoog. De nieuwe begroting van de Iraanse regering maakt dat er niet beter op, zegt Erdbrink. “Daarin was geen geld meer voor bepaalde subsidies voor gewone mensen, maar nog wel voor opleidingscentra voor geestelijken en voor de Revolutionaire Garde (elite-eenheid van het leger, red). Daar zijn veel mensen boos over en dat is misschien een reden waardoor donderdag in de stad Mashhad de vlam in pan sloeg en zich heeft verspreid door het hele land.

 8.   

  Ik snap het hele verhaal wat hier staat niet echt.

  En dan de Tweets: NOS propagandadienst, Palestijnen als lievelingsdemonstranten.
  Kom, kom, kom Ellian, je hebt wel betere dingen geschreven dan dat.

  Laten wij nou niet de NOS gaan neerzetten die werkt als een dienst die werkt zoals in landen die wij vaak bekritiseren.

  Wat ik lees in het NOS artikel is dat er vreselijke dingen gebeuren in Iran, dat mensen met groot gevaar voor eigen leven en dat van anderen de straat opgaan en dat het regime alles doet, incl. moorden en mensenrechten schenden om de demonstraties de kop in te drukken. Daarnaast lees ik ook dat er religieuze gronden worden gebruikt om te straffen.

  Daarbij is het de taak van de NOS om iets te verslaan zonder daarbij een mening te vormen of een kant te kiezen.
  Dat er een keer een zin ongelukkig kan worden gekozen, dat kan voorkomen.
  Maar in de hoofdlijn moeten wij koesteren dat ons land een onafhankelijke mediadienst heeft, waar overheid noch politici in mogen strepen.

  1.   

   Dan ga het tijd worden om ook eens andere nieuws zenders te gaan volgen en zoek dan het verschil !!

   Ik bedoel dan niet RTL of sbs shownieuws , maar de ARD , BBC , CNN , BRT ,voor dat u uw conclusies maakt .

   1.   

    ARD (Merkels knuffel omroep),BBC (De anti brexit brigade)CNN (De Clinton lovers).
    Daar moet je de waarheid nou juist niet zoeken.

 9.   

  natuurlijk heeft hij gelijk en als het aan D66 ligt hadden die er ook een schepje over heen gegooid .
  EU hoor je ook helemaal niets van NIETS NADA NOPPES .
  Als de mensen het nu nog niet zien wat een achterbakse lui het zijn die van de media , met het weren van PVV en FvD onder mom van Democratie , gesteund door het Haagse gespuis VVD CDA D66 CU GL PVDA , die gaan het hopelijk meemaken en zeker in hun portemonnee .

  Al die zielige asiel , boot vluchtelingen die ons enorm veel geld kosten en wij mogen betalen betalen en nog eens betalen , de media idem gek word je ervan .

  Ik ben tegen geweld maar het kriebel behoorlijk in me van al dat gejat voor eigen gewin .

  1.   

   De linkse pers is NRC, Volkskrant en in mindere mate het AD en Trouw. Dit blok is altijd enigszins politiek gekleurd.

   De NOS is over het algemeen tamelijk neutraal. Je zou het niet verwachten van een door de staat gefinancierde persmachine, maar zelden doet de NOS niet objectief verslag van het nieuws.

   1.   

    Dit is net een goed voorbeeld hoe “neutraal” de NOS is.

    1.   

     Eens, de NOS is wederom uiterst neutraal gebleken.

     ““Aan de ene kant zijn er mensen die een moderner Iran willen en moe zijn van alle leefregels. Aan de andere kant staan de leiders die maar vasthouden aan hun ideologie, geen westerse invloeden willen en van de economie een potje hebben gemaakt.””

     Iets met een mug en een olifant.

 10.   

  Ik ben het eigenlijk altijd eens met Afshin Ellian eens. Deze man heeft de capaciteit om met weinig woorden een situatie duidelijk neer te zetten! En O, wat vallen de linkse media en linkse reageerders hier weer door de mand. De arabische lente werd gesteund, begroet, bejubelt…….ja ja , maar deze protesten worden niet op dezelfde waarde geschat. En wat krijgen de Amerikanen weer gelijk.

 11.   

  Stoppen mensen ,met het verplicht afdragen van belastinggeld naar deze vieze staatsomroepen . Het tuig verspreid Nepnieuws ,en in de regering hoor je ze hier niet over .Zelfde tuig ,die ambtenaren .

 12.   

  Het doet me denken aan de Gaza oorlog……….toen de gevestigde media fungeerde als propaganda machine voor Hamas.

  Pers berichten van Hamas werden toen door de gevestigde media klakkeloos overgenomen en wereldwijd verspreid zonder te controleren of het wel waar was wat Hamas in die persberichten vertelde. Zo groot was de haat onder veel journalisten voor Israël.

  De gevestigde media hebben hun eigen agenda………..in dit geval lijkt het erop alsof ze het islamitische regime in bescherming nemen en de protesten afdoen als “economische” protesten. Dit terwijl de video’s uit Iran een ander verhaal vertellen.

 13.   

  NOS als propagandadienst van de Iraanse staat Zo als zo veel dingen lopen ze te heulen met tero dit land is ZIEK met zulke media

  1.   

   Ja natuurlijk. We moeten de mensen niet vergiftigen met de warme liefde die islam heet. Ze zouden zomaar eens wakker kunnen worden en zichzelf verdiepen in de prachtige liefdevolle geschiedenis van deze prachtige ideologie die liefde predikt en tolerantie voor joden vrouwen homos en noem maar op.

   Islam is mooi en verbroederd! 270 miljoen doden in 1400 jaar tijd is nep-nieuws.

   1.   

    Oud-medewerker NOS journaal doet boekje open over mediacensuur:”We krijgen eenzijdige of verdraaide informatie”. https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/12/15/in-gesprek-met-journalist-janneke-monshouwer-ander-nieuws/

   2.   

    islam heeft niets met islam te maken.

    als het zo uitkomt.

    1.   

     @ buitenbeentje.
     Als ik ergens het woordje “islam” lees, veer ik helemaal op. Dan denk ik : “Heerlijk”, alle smurrie komt zo meteen weer boven drijven of wordt op papier gezet door de z.g. “islam-knuffelaars”. Geheel verrukt lees ik dan de diverse epistels op bijv. DDS, vooral die van de “knuffelaars” vallen daarbij op, door de vele taalfouten en de geheel verdraaide werkelijkheid die zij weergeven. Duidelijk merkbaar is het feit, dat de “knuffelaars” doorgaans niet in de nabijheid van zo’n zwerm parasieten zijn gehuisvest. Ik tref nog wel eens échte NL’ers die wél in hun omgeving moeten verblijven en hoor hun verhalen aan. Ik zou die verhalen hier kunnen weergeven maar zal dat niet doen, ik zou door het “knuffel-rapaille” worden uitgekreten voor “leugenaar”.

 14.   

  De NOS dat is toch die neutrale, politiek en economisch onafhankelijk nieuwsverspreider althans volgens mevrouw Ollongren die de nepnieuws wilt gaan bestrijden. Je ziet meteen waar zij kan beginnen maar met haar standpunt wordt het moeilijk. Dan wordt maar de heer Ellian bestreden want die uit kritiek op de NOS. Wat moest die man boos zijn met de NOS berichtgeving. Hij niet alleen!

 15.   

  OLie.o,o,o, dat oliekraantje!

 16.   

  Wat is het toch geweldig om moslim te zijn in Iran, een stel van die achterlijke figuren die het voor het zeggen hebben en nog leven en denken zoals in de vorige eeuw, fantastisch om daar te wonen en in de rest van die zandbak.

 17.   

  Elke media is politiek gekleurd, ook dds. Dus waarom is NOS hypocriet en dds niet? Omdat NOS schijnbaar links is. Zo zielig dit.

 18.   

  Eh, heb ik wat gemist? Ik heb de demonstraties gezien bij de NOS, de politie inzet ertegen. Men heeft verwoord waar de opstand tegen gericht is. Het aantal doden en gewonden is verslagen. De leuzen zijn vertaald. Er zijn demonstrerende Nederlandse Iraniërs getoond en aan het woord gelaten. En de toespraak van de president is getoond. Al met redelijk gebalanceerd lijkt me.

  Waar komt deze mate van kritiek van Ellian en Galien vandaan? Wat heb ik gemist?

  1.   

   Jij hebt helemaal niets gemist Remco, integendeel.
   Maar je moet niet denken dat je hier zomaar een beetje genuanceerd kan zijn.
   Dit is de boze blanke mannen site, en die willen hier gewoon lekker ongenuanceerd uit hun dak gaan.
   En dds weet precies hoe dat vuurtje opgestookt moet worden.

   1.   

    @Robert Leiden: Het is toch “boze witte mannen” ?

    Nog een paar gekaapte termen:

    – Discriminatie
    – Haatzaaien
    – Nazisme
    – Racisme

 19.   

  Wat Ellian aangeeft verbaasde mij ook. Een politie agent omgekomen? En waarom geen berichtgeving ovet de onderdrukte burgers die ik gewonden zie wegslepen op beeld? Wie spreekt voor hun. Niet die geestelijke dictators. Dit soort landen met hun geestelijk leiders staan niet open voor gelijkheid en democratie. Waar religie bestuurt tiert onderdrukking welig. Deze donkere dagen hebben Europa ook geteisterd in het verleden.

 20.   

  De NOS bericht niet over Geert Wilders in de Efteling.
  Het geweten dat wordt belast is niet vrij.

  Petra Hermans

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!